Header

Timeout - tid og plads til sig selv - En pause - En " morfar " - Ro - Motion - Musik i ørene - plads til at lade tanker flyde...
Mit lækre pausesæt efter træning bestod af en Latte og en Ingefærshot - Kun fordi jeg er viiiild med kaffe og ingefæren gør mig godt❣️

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Tænker det er vigtigt at gi' plads til 

" OFF dage "
Har man godt af det ? Måske ikke!! Har man brug for det ? Nok ikke!! Nyd nuet og pas på dig selv på den lange bane❤️

Et smut forbi Sallie's - En Diner vi længe havde talt om at prøve, matchede fint med at vi havde tanker og ting der skulle fejres - Vil du nyde et strejf af Amerika og er du i humør til at gå All in med mindre sunde nydelser - Så gør det om ikke andet for hyggens skyld!!!
PS Det smager godt!!
Desserten sprang vi over - Den nye B&J skulle afprøves - Er man til kaffe -saltet karamel og har man en SØD tand, så er er ONE SWEET WORLD den HEELT rette Ben&Jerrys is!!

I K E A •kaffe & kanelsnegl på en regnfuld søndag er heller ikke helt tosset!!
Og så må det også være nok for denne gang!!

Likes

Comments

Da jeg i august måned startede på Glenn Brændbjerg s TRX BOOTCAMP, troede jeg det ville blive en udfordring ,ikke mindst at lære den især tekniske træningsform at kende, men også at spise efter kostplanen han anbefalede.
Det er og bliver svært for mig at fange den tekniske del - også selvom jeg er mere end VILD med TRX og det den gør for min krop - men hvad kostplanen angår var og er det meget lettere end jeg havde ventet - og jeg kan KLART anbefale det!!! Sulten? JA!!! Udfordret? JA!!! Men det fantastiske er man vender sig!! Og det at man er herre over hvad og hvor meget man spiser, er en fed følelse når man først har styr på det!! En håndfuld er nok tro det eller ej!!!

Likes

Comments

Selvom Helsingborg City ikke fylder meget i forhold til skønne København❤️ - Så er den stadig en favorit!!! 

En hyggelig gå-tur især i den gamle bydel er aldrig af vejen her ses flere charmerende og lækre spisesteder og cafeer 

- Masser af dem ,som ikke engang en "Svenskofil " som mig har afprøvet ... Dette skyldes nok mest at jeg stort set aldrig er i Helsingborg UDEN at besøge MIN absolutte favorit

E B B A ' S F I K 

som ligger på Bruksgatan
https://g.co/kgs/quNgI6
Den charmer mig og selvom de måske ikke frister mig med sunde alternativer, som jeg helst spiser - så nyder jeg et hvert besøg - De er super venlige og laver lækre hjemmelavede burgere - bagte kartofler med forskellige former for fyld - Jeg anbefaler HELT klar den med Skagenröre!! 

-og IKKE at forglemme deres ovenud fantastiske udvalg af kager,
De kræver du har en slikmund gemt i dig 
Besøg dem ,du vil IKKE fortryde det😌

Jeg er også vild med at gå op på toppen af byen ved " Kärnan " og kigge ud over havnen og Øresund og en tur i parken eller en gå-tur ved havnen er heller ikke at kimse af...
Hvad kan jeg sige ...J E G E R F A N❤️

Likes

Comments

Efterårsferien blir sparket i gang - Heldagsudflugt til Sverige er stadig et hit
Ebbas Fik i Helsingborg - Väla og Malmø Du slipper ikke...❤️

Likes

Comments

# E N H Å N D F U L D E R N O K
Efter en 8 ugers TRX BootCamp hos Glenn Brændbjerg er jeg blevet inspireret både med træning og kostplan
I et forsøg på at blive stærkere og sundere vil jeg prøve at combinere det med min passion for mad og ikke mindst morgenmad.

Likes

Comments