Snapchat
Spotify
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Lag en liste om hva du trenger. 

Gå å se igjennom klesskapet og skriv ned på papir/telefonen hva du faktisk trenger. Skriv ned bukser, topper, kjoler osv og ha notatene tilgjengelig når du er på shopping. Du ender da opp med mer av hva du trenger, og mindre av hva du ikke trenger.

Gjør research. 

Få oversikt over hva butikken har ved å se i nettbutikken. Nettbutikken er mer oversiktlig hvor du kan se en hver produkt. Finn plaggene du ønsker å prøve også lagre dem på telefonen og se etter dem. Dette vil gjør at du har et mål og ender ikke opp med masse spontane plagg.

All about the basic.

Du slår ikke feil med basic klær. Kjøp litt av dem også, for det er de klærene du strekker deg til i hverdagene.

Tenk deg godt om.

Kommer du til å bruke plagget? Har du noe som passer sammen med det? Liker du det så godt at du kunne byttet til det her og nå? Hvis du blir sikkelig glad når du tar det på, kjøp plagget. Er du litt usikker, tenk deg mer på det og heller få betjeningen til å legge den til sides.

Ikke bare kjøp fordi det er salg.

Supert det er salg, let's shop! MEN når du kjøper ting på salg så pass på at det er faktisk ting du vil bruke! Ville du kjøpt plagget om den ikke var på salg? Ville du kjøpt plagget om den kostet 100kr mer?

Vær obs på hva klær du går i når du shopper.


Vær obs på hva klær du går i når du shopper. Ha på deg klær som er komfortabel for hvis du ikke er komfortabel vil det påvirke humøret ditt og gjør shoppingen til en mindre kjekk opplevelse. Gå også i lette klær. Det lureste er alltid å prøve klærne i butikken og for at du skal orke det bør du gå i klær som kommer lett av og på.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Ryktet går... med Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine og Mark Ruffalo. Filmen er fra 2006 og settingen er i USA. Filmen er inspirert fra 1963 novellen The Graduate, som ble også til en film. The Graduate handler om en mann som var sammen med en dame, men også hadde affære med bestemoren hennes. Denne filmen kan du egentlig si er "fortsettelsen". Sarah Huttinger reiser hjem for søsterens bryllup, men oppdager at moren hennes ble gravid med henne før moren og faren giftet seg, Noe som er litt skammelig på den tiden. Så finner hun ut mer og mer om moren og faren sitt forhold på den tiden, og hun begynner å mistenke at moren hadde en affære før bryllupet og at hun har en annen far. Denne filmen handler da om hennes reise å finne denne mannen moren hadde affære med og finne ut hva som skjedde. Spesielt etter hun finner ut at The Graduate boka og filmen er basert på hennes mor OG BESTEMOR. Jeg synes denne er en veldig god film, veldig spennende og morsom film, som er absolutt verdt å se! Elsker skuespillerene som er i denne filmen, spesielt Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine.

Filmen finner du på Netflix Norge

Likes

Comments

Du trenger: 
  • Poteter (valgri mengde)
  • Olje (oliven)
  • Hvitløkspulver, sort pepper, salt og oregano
  1. Sett ovnen på 220-225 grader.

  2. Skrell potetene (valgfri, jeg pleier ikke å skrelle dem) og legg dem i en bolle. Tilsett litt olje, ikke mye, men nok til å dekke alle potetene. Tilsett sort pepper og hvitløkspulver over og bland alt, jeg tilsetter en god del av hvitløkspulveret.

  3. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Pass på å ha godt med mellomrom for hver potet. Når alle er plassert strø over oregano. Om du liker smaken av oregano så ikke hold tilbake. De er snadder med en god del oregano på.

  4. Stek dem i 25-30 minutter.

  5. Ta dem ut og ta dem over på et serveringsfat/tallerken også strø salt over (viktig å ta salt etter dem er stekt).
Anbefaling: Server potetene med aioli

Likes

Comments

I dag hadde jeg den beste lunsjen! I går hadde vi taco og satt igjen med en god del rester som jeg tenkte å ha til lunsj. Problemet var at vi hadde ikke mer lefser igjen og jeg orket ikke å gå til butikken (latskap). Jeg glemmer hele tiden hvor mye jeg faktisk liker tacosalat! Hver gang jeg har rester fra taco tenker jeg aldri på å bruke resten som en salat. Så nå har jeg blitt veldig obs på det og håper å gjøre det neste gang med restene hehe.

Inneholdt:

Kylling kjøttdeig

Kinakål

Agurk

Mais

Revet ost

Kesam

Likes

Comments

Fetish - Madilyn Bailey

Faking it - Calvin Harris, Kehlani, Lil Yachty

Dead - Madison Beer

Back to you - Louis Tomlinson, Bebe Rexha

Strip that down acoustic - Liam Payne

Likes

Comments

Alene tid. 

Alle trenger alene tid og det er absolutt noe du bør prioritere om det trengs. Jeg er en person som faktisk elsker å være alene, jeg liker veldig godt mitt eget selskap og kjeder meg ikke lett. Jeg må alltid finne tid til meg selv for å slappe av, for jeg klarer kun slappe av 100% når jeg er alene!

Si din mening.

Alle har rett til sin egen mening. Alle har rett til å uttrykke hva deres mening er. Med det sagt, må alle forstå og akseptere at flere har forskjellige meninger og at ikke alle er like.

Spør etter hjelp.

Det er ingen feil i å spør om hjelp hvis du trenger det eller ønsker det. Å spør om hjelp er ikke for de svake, men for de sterke! En sterk person klarer å se når dem trenger hjelp og faktisk spørre om det. Applaus til dem! MEN! Noen trenger litt lengre tid enn andre for å spør.

Ta tid for å svare på en melding.

Alle reagerer til ting forskjellig. Er du er person som trenger litt tid for å svare så ta deg den tiden. Gjerne det er en vanskelig melding å svare på og du trenger tid for å finne dine følelser og tanker. Så folkens, gi andre tid for å svare på meldinger om de trenger. Alle er ikke like og noen trenger gjerne litt mer tid.

For dine tidlige feil.

Denne her er litt tricky. Ja den personen du var før, og de tingene du gjorde da, trenger ikke å være den personen du er i dags dato. Jeg tror at alle forandrer seg hele tiden, noen for det bedre og noen for det værste. Du skal ikke si unnskyld for din tidigere feil, men til en viss grad. Her kommer moraler inn i bilde. Har du gjort noe alvorlig som har gått ut over andre enn deg selv, si unnskyld til du er blå! Alt kriminelt og mobbing er ikke greit, og det kommer til etikk. Tidligere feil, så tenker jeg mer på ting du gjorde som tenåring eller voksen som ikke helt var alvorlig men dumt gjort. Alle mennesker gjør feil og alle gjør dumme ting (som nevnt, til en viss grad).

Si nei.

Det er ditt liv. Du har lovt å si nei! Hvis du ikke vil noe så si nei. Det er ditt privilegium, kun ditt.

Ha et rotete hus.

Det er ditt hus og da er det du som bestemmer hvordan det ser ut. Og ingen har det fint og 100% ryddete hele tiden? For alle har forskjellig ideer om hva rotete er. Noen mener litt få ting som ikke er på sin plass er rot, men noen har huset fylt av ting før dem syns det er rot. Jeg personlig er ganske ryddig av meg og liker at ting har sin plass. Jeg liker ikke mye rot, men det er meg. Jeg kjenner folk som er stikk motsatt av meg. Alle er forskjellig og ingen har noe å si over hvordan du har det i ditt eget hus.

Si sannheten.

Du bør alltid fortelle sannheten og du bør ikke unnskylde deg for å si sannheten. Du som et mennesket vil ha det mye bedre med deg selv om du snakker din sannhet. Med det sagt, er det noen situasjoner du ikke trenger å skrike "sannheten". Det er alltid en tid for alt. og ikke alltid er din sannhet selve sannheten.

Gjør det bra i livet ditt.

Dette punktet er viktig. Om du gjør det bra i ditt liv ALDRI UNNSKYLD DEG FOR DET. Om du har lykkes og har det godt, så vær glad og stolt over det. Om mennesker rundt deg ikke gjør det så bra i deres liv, er det ikke din skyld. Du må feire alle gode tingene i ditt eget liv, for livet er for kort til å gjøre noe annet. Samtidig som du feirer ditt liv, kan du fortsatt vise respekt ovenfor andre som gjerne ikke gjør det så bra. Har du litt ekstra penger, gi tilbake. Har du en god karriere, gi gjerne tips videre. Remember it's all about paying it forward.

Hva du virkelig føler.

Kun du vet hva du føler og hva følelser du sitter igjen med. Alle har rett til sin egen følelse og ikke alle føler det samme. Vi er, som sagt, alle forskjellige. Forskjellig tankegang, reaksjoner og følelser. Det er din privilegium til å føle hva enn du føler. Vi som mennesker må lære oss å respektere andres følelser.

Likes

Comments

Søndager er jo ofte dagen, for flest, hvor du gjør absolutt ikke noe enn å glane på tv/pc skjermen. Da er det viktig å ha en god film på lur!

Terminalen med Tom Hanks. Filmen er fra 2004 og settingen er i USA. Filmen handler om en mann, Victor Novarski, som lander på JFK for å besøke USA. I det han var på flyet har revolusjonære overtatt landet han kommer fra og da har pass hans blitt ugyldig. I og med at han er statsløs i det han kommer til New York blir han tvunget til å være på flyplassen i hele ni måneder, uten mulighet til å komme inn i USA eller dra tilbake. Filmen viser oss hvordan han skaper relasjoner med de ansatte på flyplassen, hva han gjør under oppholdet sitt hos JFK og hvorfor han reiste til USA i hele. En morsom og litt romantisk film. Verdt å se, om du ikke har sett den! Tom Hanks er, etter min personlig smak, en av verdens beste skuespiller. Haha nå har jeg overtalt meg selv til å se den, bye.

Du finner filmen på Netflix Norge

Likes

Comments