Ett bilde sier mer enn tusen ord.
Oss tre for alltid!
❤️

- Frk. Hansen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

⭐️
Helt siden jeg var liten, har jeg vært utrolig glad i katter. Jeg har alltid sett for meg at jeg var den typen som kom til å sitte gammel i lag med alle mine hundre katter. Da jeg var liten fikk vi en katt som het Aurora. Hun døde i 2013 og ble hele 17 år gammel! Nå har vi to puser, Molly og Baileys. Har hørt at grensen for å bli en "crazy cat lady" går på to katter, så det får holde med de to, hihi!
⭐️

⭐️
Sang har vært en stor del av livet mitt i mange, mange år. Jeg gikk til sangpedagog og fikk privatundervisning i seks år. Men så flyttet vi, og etter det har det ikke blitt noe mer av. Jeg synger selvfølgelig litt sånn inni mellom, men ikke noe seriøse greier. I 70 års dagen til bestefaren min i januar, sang jeg foran folk for første gang på flere år! Veldig skummelt, men fy så gøy!
⭐️
Jeg og min fantastiske kjæreste, har vært sammen siden desember 2011. Det er ingen i hele verden som kan måle seg med han! Han er så snill, omsorgsfull og god. Lillegutt er så heldig som har en så fantastisk pappa!💕

⭐️
Jeg ble gravid rett etter jeg hadde fylt 20 år, og var den første i vennegjengen som ble mamma.
⭐️
Jeg er så rotete, skjønner faktisk ikke at det er mulig. Før jeg ble mamma var det helt ekstremt. Huset såg sånn ca greit ut, men klærne mine?! Altså, går det an å ha orden i klær? Ikke finner jeg like sokker og aldri finner jeg klærne jeg vil gå med. Det har heldigvis kommet seg betraktelig, og klærne holder seg for det meste i klesskapet. Så hvordan det ser ut inni får bare være!💁🏼
⭐️
Jeg er livredd for insekt, edderkopper og små kryp. Jeg er allergisk og hovner sånn opp om jeg får stikk, så det er vel det som gjør det. I tillegg har jeg siden jeg var liten, vært livredd for å gå til legen. Blodprøver må være noe av det verste som finnes.
⭐️
Jeg er over gjennomsnittet glad i vesker. Og det har jeg alltid vært. Akkurat nå står det faktisk seks skinnvesker på spisebordet som jeg nettopp har impregnert.
⭐️

Det ble bare syv, men det får så bare vær! Ha en strålendes dag videre!


​- Frk. Hansen

Likes

Comments


Hei, og god formiddag!✨

Frokosten er inntatt og lillegutt sover sin første dupp. Jeg sitter godt plantet i sofaen med kosedressen på. I dag har vi ingen planer, annet enn litt husarbeid som må bli gjort. Ute er det grått og trist, så vi kommer nok til å holde oss inne. 

Jeg tror ikke det har gått opp for meg at jeg bare har ei uke igjen av mammapermisjonen min! Hvor i alle dager ble tiden av?! Det skal bli både godt og rart å komme seg tilbake på jobb. Heldigvis kommer lillegutt til å ha det helt supert hjemme med pappan sin, og til høsten skal han være hjemme med meg igjen. 

Jeg synes det er så fint å kunne ha han hjemme når han er så liten, når jeg har muligheten til det. Så det blir ikke noe barnehagestart på han før til høsten neste år. Herlighet, lille gullet mitt begynner å bli stor!❤️ 

Siden jeg nettopp har startet bloggen, tenkte jeg å komme med ett "10 fakta om meg!"-innlegg senere i dag. Så kan dere bli litt bedre kjent med meg! 

- Frk. Hansen

Likes

Comments

Herlighet, dette er jo faktisk litt skummelt! Jeg har lenge tenkt på å starte min egen blogg, og nå har jeg faktisk tatt det første steget. Så får vi nå se hvor lenge det varer. Kjenner jeg meg selv rett kan jeg fort gå lei, og i en hektisk hverdag som mamma til lille prinsen min, Emilian, så er det vel ikke alltid tiden strekker til. Det er vel skrivekløen og trangen for å dele bilder som gjorde at jeg opprettet bloggen. Hvor ofte det kommer oppdateringer blir det nok ingen fasit på. Det får tiden vise!- Frk. Hansen

Likes

Comments