View tracker

Hej på er!
Ikväll käkar jag och sambon på Pincho's, vi ska fira 3 årig förlovningsdag lite i förskott, då vi båda två jobbar då det egentligen är. Mysigt att få rå om varandra lite granna.

Imorgon blir det lite familjemys, och vad det blir för mat och fika återstår att se.

Hoppas ni har en fin helg och tar hand om varandra!

Må gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag gjorde jag kassler i ugn med svampstuvning.
Jag använder sällan recept eller mått på mina ingredienser när jag lagar mat, jag går efter behag och smakar av eftersom. Men denna rätt innehåller:

Kassler, som jag stekte i smör och kryddade med salt, kött&grillkrydda och ingefära

Gjorde en svampstuvning med kantareller och champinjoner, tillsätte lite lättvispad grädde när den var klar.

Hade i allt i en form med 1 gul och 1 röd paprika på sidorna, strödde över lite ost och in i ugnen på 200 grader, tills osten smält.

Till detta serverar jag ris.

Smaklig måltid och
Må gott

Likes

Comments

View tracker

Imorgon efter jobbet blir det att veckohandla. Alltid lika kul att planera och strukturera upp listor på vad som ska ätas och inhandlas.

Imorgon serveras det kassler med svamptuvning och ris, vet att det står sweet chilisås, men fick ett bra recept och idé av en kollega på jobbet som jag bara måste prova!

Bild och recept kommer upp under kvällen.

Hoppas ni haft en bra dag!

Må gott!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag nu ska att göra något några har varit på mig att jag måste göra, starta en blogg. Om matlagning, och bakning. Alltid sagt att jag ska göra det. Nån gång. Men nu är set dags. Men det kanske kommer lite mer än så också. Men övervägande kommer det bli om mat och bak.

Så vem är jag då?
Jag är en tjej på 28 år från Dalarna, som älskar mat, laga som äta. Tycker det är kul att bjuda mina vänner och familj på massa mat och min bakning, de får vara testkaniner. Drömmen är att nån gång få skriva en egen kokbok.

Detta får duga så länge så hörs vi snart :)
Må gott!

Likes

Comments