View tracker

​Vad jag vi ha!!Favos??Blå ripped jeansen,grå tröjan,chokern,skorna!!Jag vill shoppa,men har ingen tid ):

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

känner mig förminskad...

Det var längesen jag bloggade,men jag bryr mig inte o det gör ingen annan heller.Ja,jag känner mig förminskad både i hemmet o skolan.Jag är kort,blyg och en av de yngsta i min klass,men jag så jävla mycket säga.Jag har så jävla många åktsikter.Och det vart så jävla många gånger den senaste månaden att jag alltid är ett andra val eller att jag inte duger till.Jag är duktig i skolan,jag är ambivhös eller vad fan det stavas och kämpar att få A i alla mina ämnen när det är så många som bara vet och är smart utan försöka.Det finns så många gånger jag har velat skrika på en jävla kille i min klass att han är "självsäkerdrygunge,rikebarn,självisks,IDOIT" Men mest har jag velat stå upp för migsjälv och säga vad jag tycker och inte bara prata skitsnack...

Jag vill ändra på mig...

Likes

Comments

View tracker

​Hahha har sett nu att en tidigare blogginlägg att jag skrev spritfri istället för sprickfri.Hahha fatta typ inget när jag läste det!

Likes

Comments

Jag har klassfoto nästa torsdag och jag är skit nervös!Vilken hårstil?Vad ska jag använda för smink?Har redan fixat kläderna men är ändå skit nervös!Eftersom jag är typ kortast i klassen kommer jag väll sitta på lägesta "rowen" igen!Har ni haft era skolfoton?Blev ni nöjda eller besvikna?

Likes

Comments

​ 1.Cold water - Major Lazer, MQ,Justin Bieber

2.Say it - Flume ft. Tove Lo

3.Perfect Strangers - Jonas Blue ft. JP Cooper

4.Cool Girl  - Tove Lo

5.Sing Me To Sleep - Alan Walker

Likes

Comments

​Ja,det var ett tag sen och jag har inget att skylla på!Men inte heller någon att säga förlåt för det!Jag är ju själv på denna blogg och det är så någon läser detta! Iallafall  börjar skolan på torsdag och det är skit jobbigt!Börjar nu ställa klockan på nio för komma i fas! Aja bara 2 månader och 10 dagar från skolstarten till höstlovet men det kommer vara värt det! Godnatt!Hoppas någon läser detta!

Likes

Comments

​Jag vet inte om jag har berättat det men jag var ute i skärgården i tre veckor!Och nu tagit några dagar paus!Så jag är tillbaka!


Just nu chilla och bada står på listan!Idag plockade jag och mina vänner tre liter blåbärs eftersom vår mamma tar betalt av det!Typ det  enda jobbet en tolvåring-trettonåring kan ha!Fick nu tillbaks min telefon "spritfri"!Har inte kunnat kollat på sociala medier  på två dagar!Likes

Comments

​1. Please Don't Go-Joel Adams

2.Treat You Better-Shawn Mendes

3.The Ocean-Mike Perry

4.Black Car-Miriam Bryant

5.Adore-Acoustic -Jasmine Thompson

Likes

Comments

​Vill bara säga hejdå för nu åker jag på båt semester!Självklart kommer jag samla på bilder för att ni ska kunna se!Jag kommer troligen posta fem blogginlägg på en vecka eller mindre.Ja det är väldigt lite och så har jag ingen press att skriva blogginlägg eftersom ingen läser.(Ja  jag är forever alone)Jag tycker mer att bloggandet är en rolig hobby

Likes

Comments

​Har aldrig märkt detta förens en bekant sa detta till mig!Och detta bästa är att bara barn kan se detta och läsa från 20-lappen!

Likes

Comments