Ja, hej som fan på er !

Var typ flera månader sedan jag skrev på den här bloggen, och jag tänker inte ens låtsas som om det beror på att jag varit upptagen med något för NEJ, jag har inte varit upptagen med att putsa alla kungens skor och jag har inte haft elva prov i skolan varje dag. Det enda jag har varit upptagen med har varit att ligga på soffan och titta på disney hela kvällarna, så ja, jag har ju egentligen haft tid. Ska jag vara ärlig är väl nu den tidpunkten då jag inte alls har tid att blogga, haha, men let's göra lite matte av det: skriva stödord till tal < blogga om massa skit som jag och än mindre någon annan bryr sig ett skit om

Nu är jag i alla fall tillbaka, och gissa vad? Jag är tillbaka argare, bittrare och surare än på länge : - )
Så vad är det nu jag är så sur över då? Jo, i princip - ALLT. Jag är bitter över hur mycket sveriges politik bara går åt helvete, över hur dum i huvudet de i SD är, över att jag inte har någon ordning på min papper, över att min väska och mitt rum är så JÄLVA STÖKIGA, och ja, jag är helt enkelt bitter över allt. Ni måste ju hålla med om att det är underbart ellerhur??

Jaja, vafan, ni får ha en fortsatt bra dag så höres vi! TJA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är i skrivande stund 07.47 och jag har fortfarande inte somnat, är så less som det bara går, och riktigt trött också för den delen. Vet förövrigt att ja kommer bli ännu mer sur på mig själv om jag gör inlägg utan bilder, så ni får en bild sedan jag och min lillebror åt korv förra veckan, hoppas ni är nöjda. 

Känner mig hur dryg, less, sur osv osv som helst idag så ska ta och göra lite te med massa socker i och sedan ska jag plugga och vägra att ta av mig pyjamasen i hopp om att det ska hjälpa. 

men JA, det  här inlägget var ju intressant. Ni får stå ut helt enkelt.

Likes

Comments

Alltså det här är verkligen hur sjukt som helst, såg att det var någon på instagram som hade printscreenat detta, trodde till en början att det var ett sjukt skämt eller något - så jag provade söka själv och kunde knappt tro mina ögon (!!)

Detta är så himla sjukt att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Och vet ni vad som är snäppet sjukare? Att om man googlar på ''Tjocka lyckliga män'' kommer inget ''menade du'' upp! 
Säger inte detta alldeles för mycket om vilken press vi kvinnor har på oss kring hur vi ska se ut? Självklart har män också press på sig, det kan man inte säga emot, men det är verkligen inte alls i samma sjuka grad som när det kommer till de krav vi kvinnor har på oss. 

Likes

Comments

Detta kan vara bland det allra äckligaste jag någonsin ätit, fattar inte hur chokladsås, knäck och munk som är så otroligt gott var för sig, kan smaka så snuskigt ihop. 

Likes

Comments

Hej på dig, du som inte har bättre för dig än att sitta och läsa min blogg (misstolka mig Inte, jag klagar inte, ok.)

En presentation kanske är bra att ha, så ja, jag är en tjej på sjutton jordsnurr. Bor i norra Sverige med min familj. Går samhällsprogrammet, där jag ska börja andra året och hoppas väl på att kunna bli något någorlunda vettigt när jag gått ut gymnasiet. (Är förövrigt inte alltid så sur som jag antagligen verkar i detta inlägg, jag lovar.
Vet inte om det finns något mer som känns relevant att berätta, ni lär väl lära känna mig mer och mer om ni fortsätter läsa min blogg, hehe.

Hade väl på något sätt tänkt att hålla mig, någorlunda, anonym på denna blogg, ja, varför undrar ni säkert? Jo, för att provocera lite extra helt enkelt. Hade tänkt att använda denna blogg för att säga exakt vad jag tycker och tänker, om allt och ingenting, passar det inte dig? Då föreslår jag att du letar upp någon annan blogg att läsa, istället för att sitta och reta upp dig själv genom att läsa min.

Ja, jag hoppas detta duger som första inlägg, så hörs vi snart igen! 

Likes

Comments