Hallå igen!
Dags för lite uppdatering. Vi har gått runt och provat andra yrken nu. Vi har bland annat provat på undersköterska och florist. Hos undersköterskorna fick vi ta blodtrycket och det konstaterades att Rebecca hade ideal-blodtrycket 120/80😜. På florist gjorde Sanna ett blomsterarmband som Wilma fick. Wilma var trendsäker när hon använde det som en choker! Fancy!

I Telias monter provade vi VR-glasögon (virtual reality)! Med dem på huvudet befinner man sig i en annan värld! Otroligt häftigt! Sanna var absolut mest imponerad!

Håll utkik efter vår vlogg med Josef Vermeulen!💇🏼

Likes

Comments

Hej allihop!
Vi har nu anlänt till Svenska mässan, Euroskills, och gått runt bland montrarna. Vi har hängt mest vi frisörerna där vi fick en spännande intervju med Världsmästaren Josef "Jef" Vermeulen.
Tävlingen första tävlingen var "Ladies Long Hair Down Fashion, with colour" där vi tycker att Svenska Olivia gjorde väldigt bra ifrån sig! Vi lyckades ta en selfie med henne! Det är fantastiskt kul att få se all kreativitet som frisöryrket innebär.

Vi besökte Frisörföretagarnas monter där vi fick möjlighet att rulla permanent. Personerna som stod i montern hade börjat rulla men sa att vi gärna fick rulla. Wilma tog tag i saken och tog ur deras tidigare rullningar började rulla på nytt. Detta gjorde även Sanna sugen på lite permanentrullning! Vi tyckte absolut att det såg bättre ut när vi gick därifrån än när vi kom dit😂.

Likes

Comments