Inatt har jag drömt såna sjuka drömmar.. Har inget minne utav de flesta men en del minns jag... Det var sommar och jag satt på en uteservering och väntade på att de skulle servera min lunch. Drack ett glas cocacola och rätt som de va kom en geting insurrandes i glaset.. Dumma jag märkte ju såklart inget så jag drack... och getingen flög rakt in i min mun... Jag minns att jag lixsom i sömnen försökte spotta ut den, utan att den skulle sticka mig där inne såklart.. Vaknade med ett ryck och ville lixsom bara spotta, kändes som den kröp där inne.. Fick sedan för mig att den flygit ner i magen på mig.
 
Varför drömmer man såna drömmar? Varför är mardrömmar så konstiga? lixsom det är alltid något "overkligt" som sker..  
 
Minns ni era drömmar? har ni mycket mardrömmar? berätta gärna smiley

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsKan inte sluta tänka på  allt som händer framöver i framtiden! det blir väldigt spännande. Tänker fram och tillbaka hur det ska bli och kommer ständigt på nya saker till det. & på tal om hopp så hittade jag dessa fina ringar, Hope, Faith, Love. Riktigt fina, skulle gärna vilja ha dom :)

& idag är det tisdag ja, den traditionella tråkiga tisdagen. Den har mest bestått av att ligga i sängen o pysa och varit här vid datorn. Har även tagit en promenad med R. Riktigt skönt ute nu! Bara det kunde låta bli att vara så kallt på nätterna så snön försvinner fortare! Hade ju verkligen varit något. Och jag hoppas verkligen att snön är borta snart.


Nu ska jag sätta mig framför tvn, och kolla på någon film :) Imorgon är det en ny dag, hoppas jag mår bättre ifrån min förkylning då!

Likes

Comments

 Likes

Comments


Likes

Comments

 

 

Oliver Queen är en rik playboy, som tillbringar fem år strandsatt på en ö, efter att familjens yacht förlist. Oliver Queen, hans far och hans fars kompis överlevde. Oliver Queen lovade sin far att han skulle överleva och ta sig hem igen. De befann sig i en räddningsbåt, där Oliver Queens far sköt sin vän och sedan sköt sig själv, för att Oliver skulle kunna klara sig. Resten av yachten dog, en av de var Sarah Lance, som var syster till Olivers flickvän. Alla har trott att han var död, men han räddas och återvänder till Starling City, där modern har gift om sig med faderns kollega Walter Steele. Han välkomnas av sin yngre syster Thea och sin bästa vän Tommy Merlyn. Han försöker även återuppta kontakten med flickvännen, men hon har svårt att förlåta att han var otrogen mot henne med hennes syster på båten innan olyckan skedde, och hon lägger skulden för systerns död på honom.


 

Nattetid är Queen en vigilant  i grön huva som försöker att uppfylla den önskan som fadern hade innan han dog, att ställa allt det som familjen Queen gjort fel till rätta, bekämpa felen i samhället och återföra Starling City till sin forna glans. Polisen Quentin Lance, som är far till Laurel och Sarah, jagar honom, men han känner inte till vem mannen i huvan egentligen är. Mamman anställer en livvakt, John Diggle, som ska beskydda sonen.

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Människor stänger andra ute som om de stänger en dörr. Smäller igen den med en smäll. Men tänker inte på vad man lämnat kvar i de andra rummet. Inte förens det är försent. Jag är trött på sånt, såna som bara skiter i allt och handlar utan tänka på konsekvenserna. Vill du få en dörr smälld i ansiktet? hur känner man sig? aningen ledsen, besviken, tom.. förvirrad.  För man fattar inte.. du som en gång var här, är nu. Borta.

Likes

Comments

 

Jag kan iallafall berätta att jag har uppfyllt mina drömmar nu!!! :D Ni vet ju att jag såå himla gärna vill bli nagelstylist, men det kostar ca 30 tusen (på de flesta ställen) att gå en utbildning, och jag har ju inte riktigt de pengarna.. Men sen kom jag på den smartaste idén! Det finns ju som ett startkit för de som vill bli tatuerare, så då tyckte jag ju att det borde ju finnas inom detta oxå? & DET GJORDE DET!! :D:D

 

Gelenaglar startkit + UV lampa + design 

 

Så denna veckan, eller nästa, kommer detta startkit hem till mig! :D hur lycklig som helst! Nu kan jag äntligen träna på bli det jag vill! Sen som småningom så har jag förhoppningsvis tjänat ihop tillräckligt med pengar så jag kan gå utbildningen.

 

Till sist vill jag bara tillägga att jag har världens bästa pojkvän! <3

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig slödag. Känner mig fortfarande riktigt kry  sedan från jobbet i Torsdag hoppas inte något är på gång nu.

Låg i sängen till halv 12 innan jag rörde en fena. Åt två mackor och sen vid 12 var det dags för tvätt dag .igår det kalas för R´s  farbror som fyller 50 idag. Där bjöds det på smörgåstårta och annat mumsigt :) gott!

Sen har vi inte gjort så mycket mer idag.  Nu har vi precis kommit hem ut ifrån tvättstugan  och tänkte vi skulle göra korvstoganott o ris sen blir det väl slö i soffan resten av kvällen.

Önskar er andra en härlig söndags kväll så hörs vi nog mer imon! :)

 Likes

Comments