jag lever i en dröm som äntligen blivit sann! jag trodde aldrig att man kunde vara så lycklig som jag är nu. jag trodde aldrig att jag någonsin skulle bli lycklig igen. du är det bästa som någonsin hänt mig! & jag skulle aldrig klara mig utan dig, du är som luften jag andas. jag saknar dig såfort du inte är i min närhet. du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. jag hoppas så innerligt att jag får leva resten av mitt liv tillsammans med dig. för utan dig är jag ingenting. jag hoppas det är ditt namn jag snart får bära i en ring, och få börja livet med. jag vill att det är dina barn jag får bära, ett underverk jag aldrig vill dela med någon annan. jag hoppas att det är dig jag får leva mitt liv med, att det är ditt efternamn jag får ta över & att det är dig jag får uppleva världen tillsammans med. jag vill bli gammal med dig, det är dig jag vill ligga brevid i graven..

med dig står tiden stilla, det finns bara du & jag, tiden står stilla. men runt om oss så susar tiden förbi. snart är det hela 1 årsen som vi möttes för första gången, och jag glömmer det aldrig, jag blev helt såld. precis så som jag känner mig idag, fast tusen gånger mer. jag lever i en dröm medans jag är vaken! vi har fått uppleva hela 10 månader tillsammans nu, och dethär är bara början! det kändes som igår. jag har sagt det miljoner gånger, jag tröttnar aldrig, så jag säger det igen: jag älskar dig så fruktansvärt mycket! min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. jag vill vakna tillsammans med dig på morgonen, och jag vill somna i din famn - varje dag i hela mitt liv!

vi har startat ett evigt äventyr tillsammans, vi har gått igenom mycket, men det här är bara början! glöm aldrig att du är den jag älskar över allt annat, och kommer alltid att göra, ända in i döden.

4/9-11
?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments