Godmorgon världen! vilken kaaalll  natt ! haha

 

Idag är jag ledig och  Robin  jobbar kort dag  så vi har lite saker inplanerat så kommer va en mysig dag!

 

*Vi ska in till Nässjö för att panta alla förbaskade burkar som vi har samlat på oss :)

Sen när vi ändå är där så  blir det  nog  att äta lunch ute idag det är som sagt våran dag men vi brukar aldrig fira månads dagar förrutom när det är årsdag & halvårsdag :)
 
Sen när vi är hemma blir det ju film och mys! Wonderful

  

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var anser man sig som vän egentligen? Var går gränsen för äkta och falsk vänskap?

En så kallad äkta vän behöver inte träffa dig varje dag, behöver inte umgås 24/7. Men man hör iallafall av sig eller ? Jag kan ha fel, men det är min syn.

Kolla hur man mår, se så allt står rätt till.
Om en person hör av sig väldigt mycket och försöker men får ingen respons och man är den enda som hör av sig.. då är det nästan självklart att personen tröttnar på det, det är väl så vi fungerar? man ger väl inte 100 % på någon som ger 10% tillbaka?

 

Sen det där med falska och äkta vänner.
Jag kanske känner att oh just hon är min äkta vän och vi är sjukt nära varandra, men i själva verket så pratar hon alltid ner om mig och berättar allt jag säger till andra utan att jag har en aning om det. Det är ju äkta för mig som inget vet men jävligt falskt i "verkligheten" eller vad man ska säga.

 

Så var är egentligen gränsen till att bli kallad för falsk .. falska människor kallar man ju väl ändå inte för sin vän?

 

 

Idag har jag väldigt få vänner, jag har vänner sen innan som börjar bli mer bekantskap & ses och snackar kanske varannan vecka eller någon få gång i månaden. Vilket är sorgligt men det kanske är ett av stegen att växa upp, att man växer ifrån varandra? man kämpar inte längre? så mycket frågor och så lite svar. 

Det är klurigt det här med nära, bekanta, falska & äkta.

Jag har perioder där jag känner mig så fruktansvärt ensam... försöker ta kontakt med vissa och försöker göra något åt saken men då kommer vi tillbaka till de där med att ge 100% .. det funkar inte.

 

MEN fy vad jag är glad för de jag har vid min sida idag.

En av dom träffar jag inte eftersom hon bor ett antal mil här ifrån men vi snackar/skriver minst en gång om dagen och jag vet hon finns där när jag är ledsen.

En annan pratar jag inte med varje dag men när vi väl ses så försvinner så mycket vikt från axlen för det är bara så rätt och den stunden gör mycket. Vi har så olika scheman om dagarna att de blir svårt men försöker att alltid ställa upp för varandra att man bara vet att när det väl gäller ger vi 100% till varandra.

osv...

 

Jag undrar om man någon gång kommer komma fram till var gränsen för allt detta är och kommer man någon gång i sitt liv verkligen bli av med någon så kallad falsk.

Jag tror man alltid kommer dras med dom och lära sig någon bra från varje person, ta en bit från de där så kallade falska och bli en starkare person.

Jag själv kan ha mycket skit för mig MEN vet jag att en vän ställer upp för mig så kan man ge sig f*n på att jag kommer ställa upp tillbaka med all kraft jag har! 
Jag försöker att värde sätta vänskap när jag hittar den och försöker alltid se gott i alla.
MEN för vissa kan de va falskt av mig osv

Dilemma dilemma dilemma....... hahah.... 

 

 Likes

Comments

Vad har man gjort idag ? Jo det ska jag berätta jag har sovit  en hel del för att klara av nattens jobb sen har jag &  R åkt  till hans föräldrar & umgåtts o så har han hjälpt han far lite med huset  sen var det för mig att åka till jobbet så nu ska jag vara här till 06 & sen vidare till päronen för att vila lite sen ska man kurs del 1 i tre timmar  & sen ska man umgås med Lotta & mikkan så dagen kommer bli lång men rolig & intressant  :)

Nu ska man nog se på ensam mamma söker  då går tiden lite snabbare ! vi hörs

 Likes

Comments

Nu är det  söndag igen o jag sitter fortfarande på jobbet nu är det bara typ 4 timmar kvar tills jag får åka hem o gå lägga mig  då är min jobb helg över men jobbet fortsätter på måndag igen  haha .

igår lördags så var jag & min sambo hos några vänner spelade och snackade skit mycket trevligt kan jag säga men jag var tvungen att dra mig tidigare pågrund av nattens jobb , men får vara med längre en annan dag då jag inte jobbar natt :D

men nu ska jag nog kolla på film som finns på datan

 

Likes

Comments

Dagen började med P-möte  & det var det vanliga som man bruka prata om + massa kurser som man ska gå på men det får gå det också  sen vidare till min föräldrar o prata lite sen vidare hem  för att hämta min fina sambo för att kolla på spegel & hand fart  & vi har bestämt oss så imorgon ska vi beställa  det ! :D men sen blev det lite matlagning spagetti & köttfärssås om ni är nyfikna & efter det ta lugnt  i en timme för sen orka nattens jobb så nu sitter jag här  & här ska jag sitta till 06 så  har haft fullt upp idag !

men nu ska jag kolla runt på nätet

Likes

Comments

Förstår inte grejen med otrohet, för när du går in i ett förhållande eller ett giftermål så har du ändå valt att vara med den personen. Och de är lika lätt att gå ifrån och såra mindre än att vara otrogen... så förstår inte hur folk kan vara otrogna mer än möjligtvis dem som kanske inte valt partner då kan jag förstå om man inte älskar varandra och inte gjort de valet vem man ska vara tillsammans med. Men annars tycker jag grejen är korkat och fattar inte poängen med de?!  dagens djupa tanke!Likes

Comments

Sitter på jobbet och har min dubbel natt känner mig redan död på grund av för lite sömn när man jobbar natt o svårt o sova när man kommer ifrån  jobbet . Men det är bara o kämpa för sen är det min lediga helg skönt så lite positivt är det nog  att  jobba nätter för man slipper ställa larm på morgonen ;)

men nu ska jag kolla runt lite på nätet !

 

Likes

Comments

4 September.

Sjukt vad tiden gått fort.. Idag har jag och min älskade pojkvän 2 år tillsammans. Det ska firas lite smått med
Blir en liten myskväll med pojken min efter jag har slutat jobbet.

 

 

För två år sedan gjorde Robin mig till den lyckligaste tjejen. Vi hade bara träffats i några gånger  sedan blev det vi när du kom hem ifrån Cypern, det gick fort men det kändes så rätt.
Vi är motsattsen till varandra. Vi är helt olika men ändå lika. Så som jag tänker, tänker verkligen inte han.
Men det är de som får en till att gå mer balanserat i livet. Vi lär oss mycket av varandra, han ser saker mycket lättare än mig och chillar med saker. Jag är en planerare haha, vill ha allt på tid och ska veta saker någon dag innan helst, är kass på spontana saker. Men det har lättat lite mer tack vare min andra del.

 

Älskar dig så otroligt mycket. Inte lönt att skriva mycket mer, för vi har haft en resa tillsammans och är fortfarande på en resa tillsammans och det känns rätt med dig.no

 

  

Likes

Comments

Under min resa, som än inte hunnit bli så lång, har jag redan haft många nedgångar. Och det kommer man att ha! Det kommer dagar då man känner att allting är skit, att hur mycket man än tränar - så är det inte tillräckligt. Det kommer dom dagarna, man kommer inte undan dom. Men det kommer också de dagar då man känner sig rikitgt stolt, då man känner att man verkligen kommer klara detta. Det är ingen enkel resa. Men man måste ha tron på sig själv att man kommer nå sina mål.

 

 

Jag har nu haft väldigt många nedgångar. Det har rent ut sagt känts uselt! Och ena sekunden är jag livrädd för att ställa mig på vägen, jag vill inte att invänings-dagen kommer alls. Men andra sekunden så "ger jag mig själv en spark i röven" och kör ännu hårdare för att ge mig f*n på att klara mitt mål! Det går som en berg- och dalbana , hela tiden!
 
 


Likes

Comments