Sorry guys men som ni ser har jag påbörjat en pause! Har lite för mycket att göra för tillfället så kommer inte prioritera bloggen på ett tag. Men tills nästa gång vi ses så vi ha det himla underbart
Kramis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag stod något helt annat på schema än lektioner, idag var det Romme som gällde! En heldag på Romme alpin med några från skolan, en trevlig dag med mycket skidåkning. Så nu är man hyfsat sliten och kommer nog somna rätt bra ikväll.

När man totalt misslyckas med att ha en skida rätt upp i vädret, då blir pjäxan med!!

Några vurpor blev det hos nästintill samtliga, till vänster ser vi Lollo och Olle som åkt in i varandra. Men kul var det ändå

Likes

Comments

Hej! hoppas ni har en bra tisdag. Min har väl varit helt ok för att vara genomförkyld, men jag klarar mig.

Imorgon väntas en bra dag, förutom lön haha så händer även något mer, men mer om det imorgon.

Här kommer iallafall 5 hissar och dissar för närvarande.

bild från weheartit

5 dissar / 5 hissar

Känns som förkylning efter förkylning drabbar mig / skönt att immunförsvaret bara blir bättre och bättre!

Är högst omotiverad att plugga / Verkligen inte långt kvar till man har så många fler valmöjligheter!

Mörkret under vintern / Ljusare tider pågår och snaaaart kommer bästa våren!

Kan inte fatta att gymnasiearbetet ska in om drygt 3 veckor / när det är inne väntas finaste alperna!!

Tröttare än vanligt, ond cirkel som leder till knappt någon träning / nu när våren kommer, innebär det i princip längre dagar, man blir piggare och kommer så småningom orka mer!


kramis

Likes

Comments

Detta står just nu på schemat efter en hyfsat lång dag i skolan. PLUGG. Men saken gör det lite bättre med granola och kaffe<3
Hoppas ni har en bättre eftermiddag!

Likes

Comments

Det må inte var vår ännu, tyvärr så är jag medveten om det. Men trots det har vårsolen ändå tittat in idag tycker jag idag, så fint!

Med tanka på lite vår-feeling åtminstone, så kommer lite vårplagg jag verkligen skulle vilja klicka hem till garderoben.

Från nelly.com

Inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Min svart kappa som jag verkligen är obsessed av. Det piffar upp vardagsoutfiten och är också en bra jacka till festen. Jag tycker både det är snyggt samtidigt som det är smidigt att ha en längre kappa. På så vis behöver man inte frysa och den funkar både till klänning och byxor.

Som ni ser fick jag en vääldans användning av den i London, både på dagen och till kvällen. Ovan ser ni mig på New Bond street och var redigt sliten efter gårdagens utgång, men kappan kunde piffa upp mig, en aning iaf...

Min kappa kommer ifrån Esprit och är köpt för två år sedan, det första året hängde det i princip i garderoben hela tiden men det är nu det senaste året jag börjat insett att den faktiskt funkar till de flesta tillfällena. Nedan hittar ni liknande kappor!

1. HÄR just nu 40% rabatt/ 2. HÄR / 3. HÄR just nu 35% rabatt!

inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Godmorgon kära läsare! Hoppas er morgon är fin.

Jag vaknade för en timme sedan och sedan dess har jag endast druckit kaffe. Koffein behövs verkligen en dag som denna då man ska försöka ta tag i livet genom att plugga. Har en del att ta igen sen London.

Gårdagskvällen var iallafall riktigt skoj. Klara hade 19års-firande vilket innebar mångkamp inklusive förfest, för sedan runt 11 drog vi ut. En lyckad kväll helt enkelt!

ps. fina priser vann bland annat Hanna och Maria iallafall!!;)

Precis innan jag skulle till Klara drog jag och tränade, körde en kombination av en halvtimme bodypump och en halvtimme zumba. Det var allt skönt att komma igång lite igen efter London, för man har tyvärr inte varit en hälsomänniska där.

Likes

Comments

Den självklara londonbilden, "basic big ben" som den numera kallas enligt klass ek3. För det var nämligen som så att londonresan var en klassresa som vi haft som projekt och nu äntligen kom vi iväg! En hel vecka utan skola var verkligen välbehövligt och bilderna i ens kamerarulle kommer man kunna leva på länge.

Bussen gick ifrån karlskoga 02.00 på måndagsmorgonen, planet lyfte sedan vid 06.30. Så det blev en mycket tidig morgon för vår del. På bilden ser ni en redo Maria som förövrigt har bloggen http://nouw.com/marialugn, in och kika för ytterligare bilder! Men iallafall nådde vi tillslut London.

Det hans med en aning shopping, men när kvällen närmade sig var det dags att börja fixa sig för då var det....

..utgång som stod på schemat! Vi hade verkligen en otroligt kul kväll på en liten, intim klubb nära picadilly circus.

Vi hann sedan med en ytterligare utgång, sista kvällen på Libertine vilket också var väldigt kul. Klubbarna här har helt klart ett helt annat klimat gentemot Sveriges och jag gillade det! För man tackar väl inte nej till gratis drinkar ändå;)

Sedan var det ytterligare shopping som stor på schemat, bilderna ovan är båda från New Bond street och oj vad vackra byggnader det är här!

Här ser ni sista lunchen vi tog innan hemfärd, vi åt italienskt jag och Hanna. Vi testa deras pasta med kötbullar till vilket var helt okej, men svenska kötbullar slår väl allt.

Kan berätta mer om vad jag handlat, närmare om restaurangerna vi ätit på samt utgångarna. Har ni några önskemål så skriv gärna det!

Likes

Comments

OJOJOJ

Kan absolut inte fatta att man totalt slutade sitt bloggande som hastigast en helt vanlig dag i mars, året var 2016. Känns nästan pinsamt att dyka upp såhär efter att aldrig sagt något om en kort bloggpause, eller liknande;) Men nu är iallafall det gjort och jag har nu kommit fram till att börja blogga genom ett mycket sunt resonemang.

Året är 2017, för er som inte känner mig så har jag nu påbörjat min sista termin på gymnasiet vilket är såååå sjukt?! Kan inte fatta att man kan göra i princip vad som helst från och med den 10e juni. Jag kan därmed berätta att de kommande månaderna kommer bli mycket intressanta för min del, så varför inte dela med mig av det tänker jag?

För övrigt så har jag nyligen kommit hem ifrån London och mer om detta får ni i snar framtid. Tänkte tyvärr inte skriva nått mer i denna bibel, utan mer kommer, snart.

Kram hjärtisar

Likes

Comments

Hellooo! Avslutade med ett träningspass på aero efter skolan så nu har jag tagit helgen! Träningen va kul, jättemotiverande att vi var många som tärnade också!

Likes

Comments