Lagade slingor i hela håret både ljusa å lite mörkare och satte sedan en kallare toning i vid tvättstället.

  • 32 readers

Likes

Comments

Två färgningar ja gjorde typ förra veckan?. Blev jättenöjd, syns ganska stor skillnad mellan före och efter bilderna. I slutet av förra veckan fixade vi halloweenfrukost på salongen medan vi hade palaver, kan dagen börja bättre?

Likes

Comments

​några färgningar från senaste tiden. 

Likes

Comments

​Gjorde mitt yrkesprov förra veckans måndag. Hade färgat utväxten före så då ja tvätta använde jag ett färgshampo sedan använde jag en vårdbehandling för färgat hår. Klippte sen ganska mycket på längden men lämna kvar ganska mycke längd ovanpå huvet. Kortkort i nacken och lite längre mot ansikte, och en snedlugg! Lade i ett hårmousse för att få volym, fönade med rundborste. Stylade med hårspray. Håret blev mjukt och glansigt av vårdbehandlingen. 

Likes

Comments

I tisdags förra veckan var det en schwarzkopf kurs som jag fick vara med på. Kursens tema var grått. Från 10-12 var det teori sen mat och sen hade de flesta med sej en modell till färgning, jag fick också ha med en modell. Vi använde då schwartzkopfs färger. Lade 4,80 i roten sedan de som lämnade över blandade jag ner i 5,80 å lade de i längderna och sist 6,80 och blandade i resten av 5,80 och lade de i topparna.

Likes

Comments

Idag gjorde jag mitt Yrkesprov i skolan, en beachwavespermanent. Före: (hon hade haft i flätor så lite lockigt var det)

Tvättade håret med ett djuprengörande schampo och gjorde sedan sicksack indelningen.

Sen rullade jag håret på batongerna, eftersom hon hade så tjock hår behövdes det 6 batonger/svans.

Sen gick vi till tvättstället för att sätta permanentvätska, valde att sätta permanentvätskan för natur hår eftersom håret var i så bra skick och aldrig blivit färgat eller liknande. Efter att ja satt i permanentvätskan klippte ja bort hårbanden och lade på plastfolie. Hade i permanentvätskan i 10 min först och kollade en batong, valde att ha i i 5 min till. Tvättade ur permanentvätskan och torkade det upprullade håret så bra det gick och lade på fixeringen, tog sedan bort batongerna och kramade in fixeringen ordentligt, tvättade ur fixeringen och tvättade med balsam

Lade i lift vertige i roten. Fönade håret nästan torrt och sprayade i saltsprayen från loreal. Rullade upp håret och fönade torrt.

Permanenten blev riktigt lyckad och passade bra på hennes tjocka hår.

Likes

Comments

Permanenten ja gjorde förra veckan på jani.
Före

Efter

Likes

Comments

I fredas gjorde jag vår andra föningsuppgift, fönade mycke volym och fönade topparna inåt och gjorde tillsist flätor på sidorna bara för att

Resten av dagen såg jag på när Sasha färgade Petras hår.

Måndagen gick jättefort, rullade bl.a. Tegelstensrullningen.

Likes

Comments

På morgonen kom ett jäättestort paket till salongen, en ny sminkställning med testsmink från rvblab. Så vi skruvade ihop ställningen och plockade i allt smink.

Har testat på sminket å de e amaazing, speciellt camouflage foundationen!😻
Senare på dagen fick jag hjälpa till vid en färgning , färgade och formade ögonbrynen hennes också.

Likes

Comments

Idag var en rolig dag, fick göra permanent på jani. Uppe på huvudet rullade vi först hälften av rullarna bakåt å sen häften rullade vi framåt och några rullar uppåt på sidorna. Sen la vi i permanentvätska med styrkan 0, värkningstid och tvättade sen bort de, lade fixering hade i i 5minuter och tvättade bort. Efter bild måst jag sätta upp imorgon för hann inte ta någon.

Likes

Comments