Brooke och jag lämnade lugna Cancun och flög direkt vidare till New York. Flygresan gick supersmidigt och allt gick så snabbt på både flygplatsen i Mexico och i New York. Var ingen kö till varken säkerhetskontrollen eller immigrationen. När vi kom framåt ull hotellet och hade lämnat av våra väskor promenerade vi till Times Square för att äta.

Iris kom sedan på kvällen och på onsdagen gick Iris och jag till Moma, Museum of Modern Art. Är väl inte jättekulturell av mig, men nu har jag varit där i alla fall. Såg lite målningar av bland annat Picasso och Monet.

Promenad i solen i Central Park. Så vacker park och så häftigt att den ligger mitt i stan.

Vi hann även med att gå the High Line och äta massa god mat.

På Thanksgiving day tittade vi på Macy’s parade som gick genom staden.

Vi avslutade vistelsen med lite skridskoåkning i Bryant Park. Var förvånansvärt kul trots att det var väldigt mycket folk där. Nu sitter jag på bussen på väg tillbaka till Babson. Ikväll ska jag ut med Agnes i Boston så det blir snabba ryck när jag kommer hem, men ska bli så kul att träffa henne! Har haft ett helt fantastiskt Thanksgiving break.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bildbomb från Cancun, Mexico

Vi hade tre helt fantastiska dagar i Mexico. Hotellet vi bodde på var magiskt, frukosten var det bästa jag ätit och vattnet var så blått att det såg photoshopat ut. Vi åkte på dagsturer till Chitchen Itza och Isla de Mujeres och resten av tiden slappade vi på hotellet. Chitchen Itza var coolt, men det var galet varmt så höll på att smälta bort. Vi åkte också till en Centote och badade där vilket var väldigt härligt och häftigt. Det slank även ner en och annan drink haha. Så härlig resa!!

Likes

Comments

I onsdags var det Helens födelsedag och hon fyllde 21 = äntligen kan hon dricka lagligt!! Firades med basketmatch på Babson, följt av ett pubbesök och därefter fest. Riktigt härlig dag! Idag påbörjade jag och Brooke vår resa mot Mexico!! Började fantastiskt bra, men när vi kom till Philadelphia började det strula. Vi har fått boarda planet två gånger, men det har gått sönder båda gångerna. Nu, efter 15 timmar totalt, så ska vi snart få boarda för en tredje gång och förhoppningsvis lyfter vi och åker mot Mexico! Ska bli så skönt med en pooldag imorgon.

Likes

Comments

Efter paintballen började jag må sämre och det var början på en av mina värsta veckor i mitt liv tror jag. Blev väldigt dålig i halsen och hade otroligt ont och klarade inte av att vara utan Ipren. Fick antibiotika, men det hjälpte inte och på torsdagen fick jag åka in till sjukhuset Mass Eye & Ear för det visade sig att jag hade en halsböld. Efter att jag varit på sjukhuset blev jag genast mycket bättre, men det bästa var framförallt att slippa smärtan.
Alla på sjukhuset var otroligt trevliga och professionella.

Likes

Comments

På söndagen var det Williams födelsedag och dags för paintball! Jag hade precis blivit bättre från min feber, men halsen var fortfarande sådär. Paintball var svinkul!! Vi spelade ett par timmar och det var verkligen spännande. Klarade mig helt okej och fick bara ett riktig fult blåmärke haha. På kvällen åt vi alla middag tillsammans i Wellesley. Fin avslutning på helgen.

Likes

Comments

Tisdagen innan jag påbörjade min sjukdomshistoria tittade vi tjejer på Erica när hin spelade volleybollmatch. Iris hade med m&m och vi hade en riktigt härlig kväll. Efter matchen körde vi ansiktsmasker och tittade på A Wall to Remember. En superhärlig lugn kväll med nya vänner!

Likes

Comments

Bilder från Halloween några veckor sedan. Var en rockstjärna under torsdagen och en domare under lördagen. Var riktigt roligt att gå ut och vi hade extremt roligt! Under lördagen åkte Iris och jag till Six Flags och det var helt underbart. Karusellerna var såååå mycket bättre än vad de är hemma. Liseberg och Gröna Lund kommer inte vara detsamma längre haha. Åt även en riktigt god crepe när jag panikshoppade utklädnad på torsdagen.

Likes

Comments

Började veckan med att stötta killarna som spelade en basketmatch. De förlorade, men vi hade kul ändå. Här är jag med Brooke från Australien.

Behövde ny profilbild så Helen fick agera fotograf innan vi gick ut förra veckan. Båda utgångarna förra veckan var förvånansvärt roliga och bra.

Äta bör man annars dör man. Vägde mig för första gången denna veckan och jag har inte gått upp i vikt någonting vilket jag är otroligt nöjd över. Det lönar sig att gå till gymmet för då kan man äta allt gott utan att oroa sig.

Idag har vi haft pumpkin carving. Kan säga att jag var inte så taggad när klockan ringde tidigt imorse efter gårdagens utgång, men det blev en pumpa i alla fall.

Likes

Comments

Idag har jag inte uträttat mycket, men jag har i alla fall vandrat en mil i naturen och njutit av den underbara värmen och hösten. Hittade en runda att gå och det var riktigt nice.

Likes

Comments

Igår promenerad vi till en sjö i Wellesley och kom fram precis till solnedgången. Var otroligt vackert och vi ska gå dit någon mer gång och gå runt sjön. På vägen dit stannade vi och åt frozen yoghurt på ett gulligt litet ställe och det var nog det godaste jag ätit på länge. På kvällen festade vårt lilla utbytesgäng tillsammans och det var en av de roligaste kvällarna på länge.

Likes

Comments