Header

Då var det dags för mig att blrja 2an!? Sjukt, känns verkligen inte som det är dags, för ung!
Men det ska bli kul ändå, vet att typ 1/3 inte kommer tillbaka, men vi är väll 10-13 pers som kommit upp coh ska fortsätta detta året!
Men somsagt, det ska bli kul ändå att få träffa några av männsikorna! Men får väll se vad dagen erbjuder, känner ju ej nödvändigheten att börja klockan 10 på fredag och lör vara där i typ halvtimme eller något...😜

Aja! Hoppas ni som har blrjat skolan har det bra, och ni som inte har fjort det än! Lycka till!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

i slutet av Juli åkte jag, mamma, pappa, syrran och Rasmus till Montenegro (ligger nedanför Kroatien). Det var hur mysigt som helst, vi bodde i Budva som ligger precis vid havet och är verkligen en turist stad, va ju typ 50% turister (enligt mig) jag kan ju ha bamsefel, haha!

En dag åkte vi även till Dubrovnik, Kroatien och gick runt där, men det var ruggigt varmt, så vi bada halva tiden där! Annars var vi mest i staden vi bodde, samt en dag tog vi en båttur runt i en fjord!

Men här får ni massvis av bilder därifrån.

Likes

Comments

Förhoppningsvis inte över skrivandet här, men sommarlovet. Det tar slut på fredag och då är det back too reality!

Vad har detta sommarlov bjudit på rå? Jag har jobbat 2 veckor på seglarskola, vart hemma, på Rasmus land och så har jag varit i Montenegro 1 vecka. Så det har vart en lugn och inte så händelserik sommar, men det har vart skönt ändå.

Kommer ett inlägg om en liten nyhet och om min resa till Montenegro!!

Likes

Comments

Jo, det var ett bra tag sedan jag skrev.. Ingen förklaring, bara glömt och inte orkat.
Men vad har jag haft för mig? Förra veckan till halva torsdagen byggde vi lådbil, efter det hämtade Jack mig med moppen och vi gled runt lite.

Så långhelg torsdag-tisdag, väldigt skönt. Var med Rasmus typ hela helgen.
Igår, onsdags var det dags för lådbils-racet och det gick väl sådär alltså, haha. Bromma van 2/3 kategorier men ändå fick Uppsala stora priset, FATTAR INTE????

Men idag fick jag äntligen sommarlov, fattar inte att jag redan gått 1 år på gymnasiet gått så sjukt fort. Vi började typ 9 och sluta efter nån halvtimme. Då drog jag och några till och chillade lite. :)


Likes

Comments

Det är något vi börjar med denna vecka och ska göra till och med halva torsdag.
Ska väll både bli roligt och ej. Dels för vi måste va med dem andra klasserna, vissa e ass sköna och vissa är bara jobbiga och stäkiga, resten är inte ens där.

Men jag hamna i en ass bra grupp, sjukt nöjd. Idag kom vi väldigt långt och det blir bra!

Resten av veckan har jag inga speciella planer, förmodligen segling på torsdag och möjligtvis maggio på fredag och då är vi även lediga! Skönt

Men hoppas ni för en toppen vecka!

Likes

Comments

Det är ungefär hur jag känner mig faktiskt. Det känns som allt bara går runt och är exakt samma sak. Jätte tråkigt. Alla helger är det samma och jag har tröttnat så sjukt mycket på det, jag vill gå ut vara social, träffa andra vänner som jag typ aldrig träffar för jag inte riktigt vågar. Men jag håller mig själv tillbaka vilket det inte finns en andledning för att göra.

Jag och Rasmus har vart tillsammans i över ett år, jag älskar honom men det finns liksom ingen rikig spänning. Samma sak, jag vill hitta på saker, det är ju inte han som e tråkig så utan det e väll jag som inte orkar ibland eller så.

Jag ser ofta vänner som ugås så sitter jag där hemma och bara jaha. Igår t.ex så var jag frågad att träffa några, men dem skulle äta och köpa massa snacks och så, så öppnar man sitt konto och bara nej inga pengar.

Nästa vecka e nog iallafall planen att gå på maggio på grönan på fredagen! dets ka bli najs iallafall. Men snart kommer sommaren och jag har INGA planer utom att jobba 2 veckor och lite segling inbokat..
Så tråkigt, men om du har nåt roligt så hör av sig och bestäm en träff med lilla mig!! Haha tack

Bild från igår då jag och Rasmus lyxade till det lite

Denna har jag och Ramsus (ej min kille) målat #stolta

Likes

Comments

Det var ett tag sen, typ en vecka sedan jag senast skrev. Detta har ingen andledning men kan ta lite snabbt jag jag har haft för mig.

Förr veckan var kort gick tisdag, torsdag och fredag. På tisdagen hade jag nationella i matte hela dagen (fick C som sammanfattning på alla 4 delar (A på muntliga, stolt!!))
Torsdag hade vi paddling det gick också bra, paddla runt med Rasmus och Klara = DREAM TEAM!!
På fredagen hade jag vanlig dag!

I helgen tog jag det lungt, var med Rasmus en del och min syster va hemma under helgen så på söndagen var jag med dem.

Igår hade jag vanlig dag, har jag även i dag ich imorgon sen blir det långhelg, slutar 11 imorgon så det extremt skönt.

Annars är det bara bra med mig, livet rullar på men nu är det inte mycket kvar, som jag sagt i typ 1 månad men nu är det bara denna vecka, måndag till onsdag eller kanske halva torsdagen nästa vecka. Sen är det slut veckan.

Likes

Comments

Då börjar helgen lida mot sitt slut. Fast ingen söndagsångest för skola här inte, jag är ledig imorgon så det är så skönt! Sen på tisdag har jag nationella i matte,
onsdag ledig, torsdag har jag idrottsdag då går jag 8.30-10.30 och fredag vanlig dag!
Så det är en väldigt lugn vecka!

Inga planer över seglingen har jag, så får väll hitta på nåt jag kan göra!

Hoppas ni haft en trevlig helg!!

• Är inte Sam hur söt som helst!! 

• Satt även i Ramus bil och fotobomba lite, haha

Likes

Comments

Äntligen, nu blir det långhelg också! Då jag e ledig på måndag, såå skönt! Men nu släpper vi skolan och kopplar av istället!
Dagen har gått bra, när jag sluta åkte jag dit Rasmus jobbar och han plocka upp mig. Så åkte vi till Enköping där lillis typ inte bor, men hans föräldrar som ej e hemma denna vecka.
Så vi ska grilla, bada lite och ta det lungt.

Desutom har lillis köpt en husvagn som e fukt skadad så den ska han renovera om lite! Så aa, det e planen för dagen så tar vi morgon dagen imorgon!

Ja och Klara jobbar på som aldrig förr!

Likes

Comments

Ni ska veta vilken otur jag hade på morgonen..
Jag va på väg ill bussen så kollade jag när den skulle gå då stog det 1minut och den ska egentligen gå 55, så den va 5 min tidig. Hag blrjar springa till den så kommer jag fram precis när den stängt dörrarna framför min nos och drar.
Så pappa fick köra mig till tunnelbanan. Vilket jag missar. Men sätter mig på mästa och ska sätta på musik och andas ut, nej då va ju hörlurarna trasiga vilket hade funkat 10 min tidigare, suck

Väl i skolan gick det bra, hade svenska och idrott sen slutade jag. Kom hem tog det lungt och kolla på serie. Sen vid 17 åkte jag till seglingen vilket gick grymt bra, vi har seglat i typ 3 veckor men det känns bra!!
Men nu skall jag snart krypa till kojs ska kolla ett avsnitt på serien först!

Likes

Comments