Header

Idag är det min daaag!! Hurra hurra för mig!

Jag blev väckt av min mamma vid halv 7 imorse med tårta på sängen, smaskens!
Åt lite tårta och sen gjorde jag mig iordnig för skola. Haha!

I skolan fick jag en noco av bästa Klara haha! Den slank den!
Efter skolan drog jag och Rasmus i min klass till Bällsta Bro och käkade fläskfile med pommes och bea och fy sjutton vad gott det va alltså.
Sedan drog vi till Bromma Blocks för jag skulle köpa inflyttnings present till Rasmus (hoppas han inte läser detta, tror ej det!) haha men om så kommer jag ej avslöja!

Snart ska jag iväg och jobba så inge firande för mig haha, har ändå inge tid haha (upptagen tjej) haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag gått skolan i cirka 2 veckor, det har gått bra, det känns bra.
Jag har vanliga ämnen 2 dagar i veckan. Dem jag har är samhällskunskap, engelska, idrott samt att nästa vecka börjar jag med svenska också.
Det är väldigt skönt att det inte är så mycket.

Resten av veckan då? Jo vi ska hitta en praktikplats där vi ska kunna vara och arbeta, det går väll sådär att hitta någon. Har mejlat runt lite men inge svar.


Desutom är det 1 dag kvar till min födelsedag, woho, spännandeee! Haha kanske inte alls, 17 känns så onödigt, det är 1år ifrån 18 och det händer ingenting vid 17 liksom. Men men det blir nog bra. Inget firande för min del, har ingen tid. Lite synd men för mig gör det inte specielt mycket.

Vi får se vad dagen har att erbjuda, har 2 lektioner och sen ikväll träning. Får se om det hönder något spännande (troligtvis ej)!

Ha det bäst!

Gårdagens oväder, usch! :'(

Likes

Comments

Lördags drog jag +8 till, till Norrköping för att träffa Eastswede, eller aa Joacim som han heter!
Jätte härlig och shysst.

Vi började med att möta upp honom, sedan degade vi lite för att tänka och hitta på något, vilket slutade med 5-kamp, rikitgt roligt!
Surt bara att det slutade lika, haha men det va värt och roligt ändååå!

Slutade med att vi drog hem runt 4/5 efter en asiatisk buffe, smarrens!
På kvällen vart det även bil-träff på Biltema.

Likes

Comments

Jag och några kompisar har startat en youtubekanal för skoj skull kunna vlogga vad vi gör osv.

Det var en kompis till alla oss som för ungefär 1 år sedan som började daily vlogga, vilket vi till en början tänkte aha vem fan vill kolla på vad vi gör, men hans kanal växte, växer fortfarande! Han träffade en massa uppe i Sundsvall, där även jag har vart och alla dem är jätte trevliga och härliga! Verkligen roligt att han har hittat dit och trivs med det tycker jag!

Men då för typ 2 veckor sedan, tror det var ett gemensam ide och påhitt, aja, men dem kom på att "varför startar inte vi en kanal" så vi andra i gänget hoppade på och körde, vi har väll 2-3 videos i veckan som det ser ut nu där vi visar vad vi gör!

Många har frågat varför Danne då inte är med (han med egen youtube kanal) Personligen tycket jag det är självklart, attt varför skulle han vilja vara med "våran" youtube kanal, när han själv har en som går jätte bra?

Han har självklart fått frågan, men han är hur välkommen som helst att joina våran om han nu väljer att göra det, (mina åsikter)


Men somsagt så vi har skapat en youtube kanal - länkar har ni här nere!

(Detta är mina åsikter och hur jag ser på saken!)

Kanalen - https://www.youtube.com/channel/UCKEO665hojD9JgN3cHG6tWw

Kanal trailer - https://youtu.be/zmFhXAPfIkM


Likes

Comments

Då var det dags för mig att blrja 2an!? Sjukt, känns verkligen inte som det är dags, för ung!
Men det ska bli kul ändå, vet att typ 1/3 inte kommer tillbaka, men vi är väll 10-13 pers som kommit upp coh ska fortsätta detta året!
Men somsagt, det ska bli kul ändå att få träffa några av männsikorna! Men får väll se vad dagen erbjuder, känner ju ej nödvändigheten att börja klockan 10 på fredag och lör vara där i typ halvtimme eller något...😜

Aja! Hoppas ni som har blrjat skolan har det bra, och ni som inte har fjort det än! Lycka till!

Likes

Comments

i slutet av Juli åkte jag, mamma, pappa, syrran och Rasmus till Montenegro (ligger nedanför Kroatien). Det var hur mysigt som helst, vi bodde i Budva som ligger precis vid havet och är verkligen en turist stad, va ju typ 50% turister (enligt mig) jag kan ju ha bamsefel, haha!

En dag åkte vi även till Dubrovnik, Kroatien och gick runt där, men det var ruggigt varmt, så vi bada halva tiden där! Annars var vi mest i staden vi bodde, samt en dag tog vi en båttur runt i en fjord!

Men här får ni massvis av bilder därifrån.

Likes

Comments

Förhoppningsvis inte över skrivandet här, men sommarlovet. Det tar slut på fredag och då är det back too reality!

Vad har detta sommarlov bjudit på rå? Jag har jobbat 2 veckor på seglarskola, vart hemma, på Rasmus land och så har jag varit i Montenegro 1 vecka. Så det har vart en lugn och inte så händelserik sommar, men det har vart skönt ändå.

Kommer ett inlägg om en liten nyhet och om min resa till Montenegro!!

Likes

Comments

Jo, det var ett bra tag sedan jag skrev.. Ingen förklaring, bara glömt och inte orkat.
Men vad har jag haft för mig? Förra veckan till halva torsdagen byggde vi lådbil, efter det hämtade Jack mig med moppen och vi gled runt lite.

Så långhelg torsdag-tisdag, väldigt skönt. Var med Rasmus typ hela helgen.
Igår, onsdags var det dags för lådbils-racet och det gick väl sådär alltså, haha. Bromma van 2/3 kategorier men ändå fick Uppsala stora priset, FATTAR INTE????

Men idag fick jag äntligen sommarlov, fattar inte att jag redan gått 1 år på gymnasiet gått så sjukt fort. Vi började typ 9 och sluta efter nån halvtimme. Då drog jag och några till och chillade lite. :)


Likes

Comments

Det är något vi börjar med denna vecka och ska göra till och med halva torsdag.
Ska väll både bli roligt och ej. Dels för vi måste va med dem andra klasserna, vissa e ass sköna och vissa är bara jobbiga och stäkiga, resten är inte ens där.

Men jag hamna i en ass bra grupp, sjukt nöjd. Idag kom vi väldigt långt och det blir bra!

Resten av veckan har jag inga speciella planer, förmodligen segling på torsdag och möjligtvis maggio på fredag och då är vi även lediga! Skönt

Men hoppas ni för en toppen vecka!

Likes

Comments

Det är ungefär hur jag känner mig faktiskt. Det känns som allt bara går runt och är exakt samma sak. Jätte tråkigt. Alla helger är det samma och jag har tröttnat så sjukt mycket på det, jag vill gå ut vara social, träffa andra vänner som jag typ aldrig träffar för jag inte riktigt vågar. Men jag håller mig själv tillbaka vilket det inte finns en andledning för att göra.

Jag och Rasmus har vart tillsammans i över ett år, jag älskar honom men det finns liksom ingen rikig spänning. Samma sak, jag vill hitta på saker, det är ju inte han som e tråkig så utan det e väll jag som inte orkar ibland eller så.

Jag ser ofta vänner som ugås så sitter jag där hemma och bara jaha. Igår t.ex så var jag frågad att träffa några, men dem skulle äta och köpa massa snacks och så, så öppnar man sitt konto och bara nej inga pengar.

Nästa vecka e nog iallafall planen att gå på maggio på grönan på fredagen! dets ka bli najs iallafall. Men snart kommer sommaren och jag har INGA planer utom att jobba 2 veckor och lite segling inbokat..
Så tråkigt, men om du har nåt roligt så hör av sig och bestäm en träff med lilla mig!! Haha tack

Bild från igår då jag och Rasmus lyxade till det lite

Denna har jag och Ramsus (ej min kille) målat #stolta

Likes

Comments