Header

Hela förra veckan spenderades i Stockholm. Tyvärr lite tråkiga omständigheter men det har samtidigt varit skönt att få spendera massa tid med familjen och nära. Lille K har jag också hunnit med att hänga en hel del med. Vi tog många mysiga promenader i höst solen. Nu är jag tillbaka i London och har en rolig vecka framför mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog tunnelbanan till Liverpool street, hoppade av och gick runt i området för att kollade på Londons street art. Något som är känt här i London. Aldrig sett någon liknande plats innan, så mycket klotter. Människor stod längs gatan och klottrade med 15 olika spray burkar. Hur skickliga som helst! 

Likes

Comments

Likes

Comments

En TB till bättre tider!

Likes

Comments

T/BAR

Likes

Comments

Likes

Comments

Mötte upp denna tjej i stan och hade riktigt roligt! Vi bor ju så löjligt nära varandra men ändå är vi sämst på att ses. Sån tur tappar vi inte kontakten för de!

Likes

Comments

Dagen igår spenderades med Frida! Vi bestämde oss för att ta en långpromenad till långängen och fika lite men de blev nog lite längre än vi trodde. Vägen dit var inte så svår att hitta men på vägen hem måste vi tagit en väldans omväg.

Likes

Comments