Det finns många känslor som snurrar i mitt huvud!

Denna sommaren är snart över och det börjar närma sig hösten som till viss del kan vara mysig!

Denna semestern var den först utan Emma och det var verkligen upp och ner hela semestern! Hade inte bestämt något speciellt att göra ja eller långkryssning hade vi bokat sen i våras, men förutom den hade jag inte bestämt något och det har jag inte gjort de senaste somrarna sedan E blev sjuk. Tog dagarna som de kom och gjorde några dagsutflykter som var guld men ändå tog det samtidigt emot för hon saknades ju! Såhär dåligt som jag mått har jag aldrig mått och önskar ingen annan det!!

Att känna de att man varken har ork eller lust till något blir det en frustration för att man vet egentligen vad man behöver men har inte den förmågan eller känner stort hinder att komma över först!
Med detta skapas det mycket negativt att man känner sig värdelös och oduglig men det är något som man får jobba med och det går också upp och ner.

Men något som jag verkligen har som en godis i det hel är långkryssning !!

När vi verkligen hade tur med vädret alla dagarna!! Första dagen började vi på Visby och bara strosa runt där och bara njuta! Att komma hemifrån och glömma det som varit för en liten stund!! Men jag vet att Emma var med oss och hon njöt med oss!!

Köpenhamn var andra staden vi besökt och vi tog dagen för vad den var och strosade runt inga måsten som jag föredrar och det är något som jag känt har tagit emot mer att planera saker!

Bornholm Rönne var nästa och där hade vi aldrig varit på så hade inga direkt förväntningar på. Men det var inte allt för stort men det var mysigt men är nog mer en sommarstad.

Så detta är något som jag kommer njuta av ordentligt och sedan får vi inte glömma den underbara maten vi åt på båten!! Allt bara smälte i munnen och fina kombinationer!! ❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte förklara alla känslor som jag känner! Det är tom på ord som aldrig kan beskriva den saknaden jag har efter Emma!!

Jag försöker hitta den glädjen i min vardag men det är inte bara och mycket utav det finns en förklaring och det är just EMMA! Den personen som alltid funnits där vid min sida, kunnat läsa mig som en öppen bok fast jag stänger in alla känslor, men det var som om hon mer eller mindre hade en nyckel till mitt inte!

Jag har alltid tyckt om att planera saker och det är inget jag just nu eller ja inte kunna sedan sommaren 2014 då vi fick reda på att hon hade cancer! Inge vågat planera ifall att det inte blev av! Det är som att man är kvar i det men jag kan egentligen planera men det tar emot!

Jag försöker att hitta tillbaka men jag kommer aldrig bli hel utan Emma! Men vill hitta någelunda till mig själv igen!

Det är som att jag känner mig tom! Jag jobbar en dag till sen har jag semester men ja det känns både och med det! Kan inte njuta fullt ut för det är Emma som saknas!! Det är hon och jag som skall hitta på saker! Men jag finner inte de roliga att göra de saker vi gjorde tillsammans!

Visst den helgen som jag spendera med Linda i Göteborg visst den blev lyckad men ändå kände man inge glädjen fullt ut!

Alltså denna bilden är från Göteborg när vi åt frukost från våning 29 och hade utsikt mot Liseberg! Det var riktigt mysigt! Men bara det att hitta på saker med kompisar tar emot för har inte den energin för när jag väl gör det så är jag extra trött dagen efter.

Nej nu ska jag försöka sova innan sista dagen innan semestern!

Likes

Comments

Idag gör jag något in planerat som jag inte gjort sedan i vintras!
Jag har inte orkat/velat bestämma saker för det känts otroligt tomt nu när inte Emma är med men jag måste komma igång att Leva igen trots att det är tungt.

Jag har mått hyfsat efter Emma somna in men de senast månaderna har varit tuffa och jag har mått sämre. Men efter 2 månaders väntan på tiden hos psykolog eller kurator så fick jag en tid efter jag och mamma var på en liten föreläsning om depression och mamma tog upp hur lång tid det tar att få en tid och fick en tiden någon vecka efter det! Kändes riktigt skönt! Har varit där 2 gånger nu men ska dit igen efter sommaren. Vid första tiden med henne tog jag upp om sjukskrivning för jag har inte haft mycket ork efter jobbet utan det känts att den lilla energi jag haft har jag tagit ut på jobbet och det är inte så jag vill ha det. Vill ju ha ork att faktiskt göra något på min fritid. Veckan efter så hade jag beviljat sjukskrivning på 50% fram till mitten av augusti sedan 25% fram till början på september! Vilken lättnad men då kommer nästa steg vad säger försäkringskassan! Ja det tar vi när det beskedet kommer!

Ja men iallafall så sitter jag nu på tåget mot ett mål Linda inte ens vet vart det är!! Hehe lite kul! Psykologen tyckte det var otroligt bra gjort av mig att boka in och verkligen göra det, fast det även tar emot men det är ett ställe jag gillar och trivs på! ❤️
Natten spenderas på hotell och kvällen är väl typ bestämd! Men de tar vi senare idag!

Puss och kram på er!

Likes

Comments

Dels så var den 9 juni 2005 tog jag studenten. Men även var det min bästa kompis Petras födelsedag och hon skulle fyllt 31. Så var till graven med blommor med mamma. Medans vi stod där kom hennes mamma dit och vi stod där och pratade en bra stund. Mamma och hon är i samma sits att ha förlorat en dotter. Vi hann prata om det mesta, dels även om Emma. Hur hennes sista dag var och hur man ser och känner, hon förstod exakt hur vi menade och vi hur kände sig!

Vi är ju nästan varje vecka till Emmas grav och så mycket som man är till kyrkogården har jag aldrig varit förut men det är kanske inte så konstigt egentligen!
När man ändå är där går man förbi mormor/morfar och farmor/farfar grav eftersom de inte ligger långt ifrån! Känns skönt att ha de nära varandra! ❤️

Man undrar hur de skulle varit om de alla fanns kvar i livet. Farfar som jag inte ens kommer ihåg då jag endast var 2 år när han gick bort. Men med mormor var jag iallafall 14, med morfar var jag nog 22-23, och farmor var jag 30. Att vid 30 år inte ha någon mor-farföräldrar kvar i livet blir det inte så mycket kvar av släkten känns det som på nära håll.

Många gånger tänker jag att farmor blev 95 år så hon fick ett långt liv medan Emma bara blev 34 är ingen ålder. Och då tänker man hur många unga det är som faktiskt går bort av olika anledningar. Eftersom vi förlorare Emma i cancer är det något man oftast får läsa hur många unga människor som får cancer och förlorat kampen! Usch och det blir verkligen så att man har bara haft de på lån. Vi fick bara låna dem för en kort tid!

Trots att man lever i denna sorgen så försöker man leva så gott det går och kunna hitta på saker för att kunna gå vidare! Men det tar emot ibland och jag har hittat på saker med vänner och haft kul för det är ju något man behöver och komma på andra tankar, men nu är jag tillbaka där igen att inte har ork/lust att just hitta på saker och framförallt planera saker. De jag gör saker med nu är Mamma och pappa, men egentligen är det ingen skillnad för jag behöver inte göra mig till men det blir smidigast så att vara med mamma och pappa. Vi har varit till Söderköping och åt på smultronstället och åt stora glassar mumsigt! Sedan igår var vi och åt på Gastro där pappa och jag åt räkor medan mamma åt paj och surdegspizza.

Men jag vet vilka som finns där för mig och är såå otroligt tacksam för att just ni är mina vänner!! ❤️❤️


Likes

Comments

Alltså jag har funnit min själsfrände!! Underbara människa som jag verkligen tycker om och bryr mig om!! Mitt på det hela har vi båda förlorat våra systrar och dessutom på samma datum 24 januari!! Vi förstår varandra så otroligt bra och hon stöttar mig mycket nu efter min stora förlust efter Emma!!

Älskade underbara Mia!!! Tack för att du är min vän!! ❤️❤️

Likes

Comments

Det går aldrig en dag utan att jag tänker på Emma! Du är så otroligt saknad och vill bara att du kommer tillbaka ! Det är dig jag gjorde det mesta med och det är du som alltid fanns där för mig! Varför ska denna jävla cancer existeras för!!

Jag har under en ett haft kontakt med en kille som har fått reda på att han hade Leukemi och var öppet om det hela och visste att han hade fått återfall!! När man inte hade hört något från honom på ett tag undra man hur de går för honom och när jag skrev igår kväll får jag reda på av hans mamma att han hade somnat in natten till måndagen! Usch så hemskt! Att den ska ta en ung människans liv. Han blev 28 år!! Tänker på dina nära och kära. Beklagar och vet på samma gång hur de hat det! ❤️❤️ Jag fick tillbaka alla de känslor som jag själv kände när Emma somnade in för snart 4 månader sedan!! Kände hur tårarna rann nerför mina kinder! Men nu slipper de ha den smärtan de ändå haft!! Fuck cancer!!

Jag har två sätt att hedra min älskade syster Emma!!! Först med mitt halsband där det står Emma ❤️ 1982-2017 och sedan hennes gravsten som vi alla är supernöjda med!!

Alltid saknad och älskad!!!

Likes

Comments

Alltså så orättvist det är att du togs ifrån oss tack vare den hemska sjukdom!! Fuck cancer!!

Jag vet inte om tiden läker sorg men jag antar man lär sig att leva med den! Det har nu gott 2 månader sedan du tog ditt sista andetag och vi satt med dig och höll dig i handen! ❤❤

Men det känns extra tomt när det är min födelsedag just idag och du kommer inte finnas där vid min sida! Så jävla tomt!! Men är så obeskrivligt tacksam att vi gjorde resan till Mallorca tillsammans och just DU och JAG firade min 30 årsdag tillsammans!!

❤❤ Saknade och älskade EMMA!! ❤❤

Jag kommer aldrig bli hel igen efter att förlorat min älskade syster och har ingen som jag kan dela allt med som man gör bäst med sina syskon!

Men mitt i det hela så vet jag att du har det bättre slipper all den smärta och sjukdom!

Du får träffa mormor, morfar, farmor och farfar igen! Samt även alla katterna som vi har haft!!

Likes

Comments

Ja du har ju haft din plats men det känns inte riktgt som det är din plats för det känns mer som du är kvar runt här hemma på någotvis!! Kan inte förklara men det känns som så.

Jag befinner mig fortfarande som i en overklighetsbubbla! Du finns inte längre men sååå konstigt!! Du ska ju finnas här för du hann inte leva klart ditt liv, du hann inte ens fylla 35!! Det skulle vara vi ett bra tag till! Om jag någon gång får barn får de aldrig träffa sin moster och det känns såååå fel!! Men jag kommer berätta om hur du var!!

Vem ska jag göra alla dessa spontana grejer med som bara du och jag kunde göra!! Såååå otroligt saknad du är älskade syster!! Jag är glad över att vi hade den nära relation vi hade så nära och att vi kunde göra så mycket tillsammans och ja den största sak vi hann med var resan till Mallorca!! Jag kan inte med ord beskriva vad den betydde för mig och självklart även för dig!! ❤❤

Varför ska denna hemska sjukdom existeras för?

Älskade älskade EMMA!!

Likes

Comments

Man lever fortfarande i denna overklighetsbubbla fast man innerst inne vet att du inte finns längre. Det är så otroligt tomt utan dig och jag finner inte ord på hur mycket jag saknar dig!

Denna helgen har varit fin med sol och lite värme så underbart men ändå svårt att kunna njuta fullt ut för du saknas! Ditt härliga leende och ditt skratt!!

Urnsättning har vi på torsdag och det kommer kännas konstigt att veta att "hela" du finns i urnan! Men som tur är att du ligger nära mormor och morfar. Jag hoppas de tar hand om dig!! <3<3

Likes

Comments

Som kan beskriva hur mycket jag saknar dig älskade Emma!!
Det är fortfarande overkligt att du inte finns med oss här och jag kommer aldrig få ha dig vid min sida och hitta på saker med! För DU var den som jag helst ville göra saker med och vi hade oftast det riktigt roligt tillsammans pga våra gemensam intressen!

Varför var det just du som råkade ut för denna hemska sjukdom cancer och som du även förlorade kampen mot! Det är svårt att förstå!!

Men jag vet att du har det bättre vart du än är för du slipper all den smärtan som du fick bära på som du inte ens klaga på och du ska veta att du är och kommer alltid vara min idol!!

Älskade Emma! <3<3<3<3

Likes

Comments