Är så fruktansvärt orättvist varför skulle mina fina älskade syster få denna hemska sjukdom och under 2,5 år kamp mot denna som hon sedan förlorade för den hade spridit sig!

Det år sååååå sjukt tomt utan henne och vi hade många gemensamma intressen det var hon jag i första taget hittade på saker med för det är så man gör!

Men nu vem ska jag fråga om filmer/serier och skådespelare om? Hon hade sådan koll för det var hennes stora intresse!!

Varför finns denna hemska sjukdom för? Jag är så otrolig tacksam för allt vi gjorde tillsammans och ännu mer tacksam för den resan vi gjorde tillsammans mars 2016 vi gjorde och vi två firade min 30-årsdag!!

Det går inte många stunder utan henne i mina tankar!!


Älskade och saknade fina syster! <3

Likes

Comments

Det är min fina underbara syster som idag vid 21 somnade in stillsamt. Men det är verkligen overkligt. Hon är ju bara 34 är ingen ålder utan har många år framåt som hon skulle finnas vid vår sida men den jävla cancer vann efter 2 tuffa år med flera operationer och cellgifter. Så bet det inte på cancern!!

Somna in här hemma och det kändes skönt. Hennes sista andetag tog hon med oss vid sin sida! Håll hennes hand och sa att vi fanns där. Nu slipper du ha ont och du får träffa mormor och morfar igen!

Vila I frid älskande underbara syster!!

Älskar dig! ❤

  • 5 readers

Likes

Comments

Jag finner inga ord som kan beskriva mina känslor för det är så overkligt och man vill bara vakna upp ifrån detta!

Har en blandning av känslor ledsen,arg,besviken är bara några av dom.

Men jag är så obeskrivlig tacksam för mitt val av yrke som är förskollärare ,och har hittat en arbetsplats där de har stöttat mig under denna otroliga resa så finns inga ord som kan beskriva hur de verkligen funnits där för mig. Att man kunnat få all den glädje och energi som man fått av barnen på jobbet som har gjort det så mycket lättare att kunna klara sig!


Ta hand om varandra!! ❤❤❤❤

Likes

Comments

​det var idag du skulle fylla 30 men du hann bara bli 26. Kommer att tänka på dig då och då, man skulle ibland vilja ringa men kommer på att det inte går. Men idag är en dag man tänker på dig extra mycket och var till graven med blommor. Jag vet att du har det mycket bättre! Grattis idag på din dag!! 


Ja sedan igår fick min farmor somna in och det gick fort som tur var. De ringde runt 8.30 och berättade att farmor var mycket sämre, så ringde till jobbet att jag inte skulle komma för min farmor var dålig. Innan vi åkte dit försökte jag få tag på pappa och eftersom han är på olika ställen är det inte lätt att veta vart jag skulle inga, men fick tag i honom fort ändå. Jag ,mamma och Emma åkte upp till 9 .Men när vi väl kom upp till solrosen och såg farmor ligga där ordentligt mager och sov. Då ringde pappa och sa att han  skulle komma  upp.  Så han var  uppe strax innan 9.30. Vi satt och pratade  om lite allt möjligt och mamma sa  de kunde ta flera dagar ,medan en sköterska  strök farmors panna och  pratade med oss  så såg man hur farmor andades annorlunda  och tillslut  tog farmors sitt sista  andetag 10.35. Fridfullt!


Det har hänt mycket  på kort tid nu. Men det kändes skönt  med allt! 

Så nu väntas en liten roadtrip till Göteborg med Mia och det ska bli riktigt roligt! Och nästa lördag är det bröllop för Åsa och Tommy ❤️❤️


Likes

Comments

Sorry för att jag inte har skrivit på ett bra tag men verkligen inte haft så mycket ork!

Det händer forfarande saker runt mig och jag är arg att det fortfarande händer!

Kommer inte ens ihåg hur mycket jag skrev sist om det hela!

Cancern kom in i våra liv sommaren 2014 och de har blivit en operation på Usö och sen cellgifter på det. Hösten 2014 får även mamman reda på att hon har cancer och även hon får cellgifter. Våren 2015 visar röntgen på cysta och det blir operation på akademiska där de såg spridning till bl.a. Livmoder och får även varma cellgifter direkt i buken. Får även cellgifter denna gången men först på sen sommaren. Så hösten sedan visade röntgen på spridning till lever och buk. Får cellgifter som får de att krympa i lever och sedan blev det operation på akademiska i januari 2016. Och röntgen i vår visa spridningen igen! Kan denna jävla skit bara försvinna!!!

Kunde tyvärr inte börja med cellgifter på en gång pga dåliga levervärden samt gulsot, en tumör i levern trycker på gallgången så hon fick in en sak i gallgången som töjer. Så nu är gulheten nästan borta. Men värdena desto bättre så i tisdags kunde hon äntligen dra igång med cellgifter får typ samma som sist fast på ett annat sätt!!


Jag är glad för att vi kunde åka på våran resa vi bokade i mars till Mallorca!! Vi hade en underbar resa tillsammans och utforska stora delar av Mallorca!! ❤️❤️

Och denna helgen spenderar vi tillsammmans hela familjen i Sundsvall, lagom långt bort och norrut. Vi har varit mycket söderut så nu drog vi norrut!!

  • 45 readers

Likes

CommentsJa det var ett bra tag sen jag över huvudtaget skrev men jag har verkligen inte haft lust eller ork att skriva.

Ja det är svårt att kunna uttrycka sig vad man tänker på de senaste halvåret, mycket har ju hänt på kort tid. Tycker det är mycket sjukdom snack just nu och jag känner att jag inte orka med det! Jag vill kunna känna ork och energi att kunna göra något efter jobbet eller på helgerna! Jag kollar mest på tv mesta dels och jag åker knappt bil längre och ja det finns också sina själv, på drygt 4 månader har jag lagat bilen för cirkus 30 tusen. Ja så man har inte direkt haft någon lust att åka bil och ja eftersom det många gånger har varit skönt att kunna ut och åka för att bara  vara så har jag inte fått den egentiden på det visset!

På jobbet har varit min frizon och där jag fått min energi och konstig nog så känns det som så fort man ska åka hem så har jag tappat den energin innan jag ens kommer hem! Det är svårt att kunna bearbeta med allt som hänt här hemma och ja klart man tänker på ibland att kan jag också ha det eller, men jag kan erkänna att jag inte tänker på det så ofta för jag är trött rent psykiskt! Kanske inte så konstigt heller med tanke på allt som faktiskt har och håller på att hända just nu! Men kan lova att det är skönt att Pappa är hemma igen på heltid efter har veckopendlat till Gamleby sedan i augusti, visst det blir ju småtjafs men ändå skönt att ha han hemma i alla fall!

Ja sedan det där med att kunna planera saker känns helt onödigt för man vet i alla fall inte om de blir av.  Påskhelgen så är lägenhet bokad i Ullared och det blir ju av men får se hur det blir där nere! Sommaren vill jag inte ens tänka på och känner att jag inte ens vet när jag vill ha semester eller något, ska jag ta 3 eller 4 veckor? För om jag tar 4 kan jag inte ta något ledigt i höst och det kan vara rätt skönt också! 3 veckor känns mer optimalt för att faktiskt ha några dagar ledigt i höst och vinter för det kan vara riktigt skönt det också!

Ja försöker så gott jag kan med allt! Men jag är otroligt tacksam för mitt jobb där jag trivs som fisken i vattnet!!

Pusshej!!

Likes

Comments

om hur man känner sig just nu med allt som händer runt omkring mig!

Börjar med en liten låt: Dream away! Som jag verkligen fastnat för!

Ja tillbaka det hela efter man fick reda på att syrran hade fått cancer så klev jag in i min lilla bubbla som jag brukar göra när det är något jag tycker är jobbigt eller inte vet hur jag ska tackla det hela! Sommaren som sagt började inte så himla bra iallafall och jag spendera mesta dels min semester på mitt rum och kollade på filmer och serier för jag orka inget annat!!

Ja sedan efter semestern så började det lugnt med att vi bara hade 10-12 barn totalt på 6 personal. Lugnt må jag säga och vi gjorde så vi gick kortade dagar för vi behöver inte vara där alla för då skulle vi bara gå på varandra, och ja vad händer sen, jo mamma hade varit och kollat upp de hon hade bekymmer med sedan i julas och vad skulle inte det vara då? Jo det visades att det var en tumör. Men jag bara kände NEJ!!  vad händer egentligen räcker det inte med syrran! Känner mig ännu mer förvirrad med allt, vad kommer hända sen då? Då kommer tankarna till vad syrrans onkolog sa om jag skulle testa mig för att se om jag hade generna för det också, men pallar jag det? Vill jag veta? Kommer jag inte känna efter extra mycket då? Usch hamna i en jobbigt sits ska jag eller inte!?

Ja sedan kommer pappa jobba lite utanför Västervik efter denna vecka och kommer jobba där till jul! Kul för pappa verkligen men det kommer såklart bli tomt!! Jag, mamma och Emma. Emma som ska på massa läkarbesök och kommer mamma också gå på det? Väntar på analysen! Kommer jag orkar med det då när inte pappa är hemma? Tur att jag har mitt jobb och mina kollegor som har varit ett otroligt stöd för mig i det hela!! TACK!! Plus min chef såklart!

Jag har kommit i ett annat dilemma med resan, mamma tycker jag ska avboka resan men jag känner att jag behöver komma bort från men hon behöver mig hemma säger hon, men då undrar jag vart ska jag kunna orka med allt, vart ska jag samla ork och kraft ifrån? Hm jag vet inte riktigt!


Usch vad allt ska komma på en och samma gång!!!

Likes

CommentsJa det var ett bra tag sen jag över huvudtaget skrev men jag har verkligen inte haft lust eller ork att skriva.

Ja det är svårt att kunna uttrycka sig vad man tänker på de senaste halvåret, mycket har ju hänt på kort tid. Tycker det är mycket sjukdom snack just nu och jag känner att jag inte orka med det! Jag vill kunna känna ork och energi att kunna göra något efter jobbet eller på helgerna! Jag kollar mest på tv mesta dels och jag åker knappt bil längre och ja det finns också sina själv, på drygt 4 månader har jag lagat bilen för cirkus 30 tusen. Ja så man har inte direkt haft någon lust att åka bil och ja eftersom det många gånger har varit skönt att kunna ut och åka för att bara  vara så har jag inte fått den egentiden på det visset!

På jobbet har varit min frizon och där jag fått min energi och konstig nog så känns det som så fort man ska åka hem så har jag tappat den energin innan jag ens kommer hem! Det är svårt att kunna bearbeta med allt som hänt här hemma och ja klart man tänker på ibland att kan jag också ha det eller, men jag kan erkänna att jag inte tänker på det så ofta för jag är trött rent psykiskt! Kanske inte så konstigt heller med tanke på allt som faktiskt har och håller på att hända just nu! Men kan lova att det är skönt att Pappa är hemma igen på heltid efter har veckopendlat till Gamleby sedan i augusti, visst det blir ju småtjafs men ändå skönt att ha han hemma i alla fall!

Ja sedan det där med att kunna planera saker känns helt onödigt för man vet i alla fall inte om de blir av.  Påskhelgen så är lägenhet bokad i Ullared och det blir ju av men får se hur det blir där nere! Sommaren vill jag inte ens tänka på och känner att jag inte ens vet när jag vill ha semester eller något, ska jag ta 3 eller 4 veckor? För om jag tar 4 kan jag inte ta något ledigt i höst och det kan vara rätt skönt också! 3 veckor känns mer optimalt för att faktiskt ha några dagar ledigt i höst och vinter för det kan vara riktigt skönt det också!

Ja försöker så gott jag kan med allt! Men jag är otroligt tacksam för mitt jobb där jag trivs som fisken i vattnet!!

Pusshej!!

Likes

Comments

Vem trodde att vi skulle få denna värme! Inte jag iallafall! Jag är nu i slutet av min semester och jag valde att "bara" ta 3 veckor för att ta den 4:e i oktober med syrran men nu blir det ändrade planer då vi veckan efter midsommar får reda på att hon hade tjocktarmscancer ,och har nu påbörjat en 6 månaders cellgift behandling och därav inte ��r bra att vistas i solen. Typiskt när vi hade sett fram emot detta!! Men jag ska försöka få med mig en annan och hoppas såklart det blir Linda! Men återstår att se.  Det blev en omtumlande semester då jag precis skulle börja med min semester  får reda på att syrran hade cancer och som hon tydligen haft ett tag och det i sin tur gjorde att det blev som tarmvred! Helt otroligt egentligen. Då onkologen ville skicka det vidare till Uppsala som är mer specialister på det och att även jag skulle kunna ta något sorts test ifall man bär på de generna tanke på att vi har cancer i släkten. Frågan kommer då vågar jag göra detta test? Ja det har inte varit direkt den positiva semestern kan jag lova och man har mer längtat att åka och jobba! Det är mycket som händer både runt omkring samt tankar man har. Jag blur den tysta och kryper in i mitt skal typ och jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Men nu är vi iallafall på en roadtrip tunt Vänern i denna värme! Men på fredag drar jag och Linda till kusten över helgen och jag tror det kommer bli bra, komma hemma ifrån och typ lite laddning inför jobbet på måndag! :) små skönt måste jag säga! Puss!!

Likes

Comments

om hur man känner sig just nu med allt som händer runt omkring mig!

Börjar med en liten låt: Dream away! Som jag verkligen fastnat för!

Ja tillbaka det hela efter man fick reda på att syrran hade fått cancer så klev jag in i min lilla bubbla som jag brukar göra när det är något jag tycker är jobbigt eller inte vet hur jag ska tackla det hela! Sommaren som sagt började inte så himla bra iallafall och jag spendera mesta dels min semester på mitt rum och kollade på filmer och serier för jag orka inget annat!!

Ja sedan efter semestern så började det lugnt med att vi bara hade 10-12 barn totalt på 6 personal. Lugnt må jag säga och vi gjorde så vi gick kortade dagar för vi behöver inte vara där alla för då skulle vi bara gå på varandra, och ja vad händer sen, jo mamma hade varit och kollat upp de hon hade bekymmer med sedan i julas och vad skulle inte det vara då? Jo det visades att det var en tumör. Men jag bara kände NEJ!!  vad händer egentligen räcker det inte med syrran! Känner mig ännu mer förvirrad med allt, vad kommer hända sen då? Då kommer tankarna till vad syrrans onkolog sa om jag skulle testa mig för att se om jag hade generna för det också, men pallar jag det? Vill jag veta? Kommer jag inte känna efter extra mycket då? Usch hamna i en jobbigt sits ska jag eller inte!?

Ja sedan kommer pappa jobba lite utanför Västervik efter denna vecka och kommer jobba där till jul! Kul för pappa verkligen men det kommer såklart bli tomt!! Jag, mamma och Emma. Emma som ska på massa läkarbesök och kommer mamma också gå på det? Väntar på analysen! Kommer jag orkar med det då när inte pappa är hemma? Tur att jag har mitt jobb och mina kollegor som har varit ett otroligt stöd för mig i det hela!! TACK!! Plus min chef såklart!

Jag har kommit i ett annat dilemma med resan, mamma tycker jag ska avboka resan men jag känner att jag behöver komma bort från men hon behöver mig hemma säger hon, men då undrar jag vart ska jag kunna orka med allt, vart ska jag samla ork och kraft ifrån? Hm jag vet inte riktigt!


Usch vad allt ska komma på en och samma gång!!!

Likes

Comments