Det går aldrig en dag utan att jag tänker på Emma! Du är så otroligt saknad och vill bara att du kommer tillbaka ! Det är dig jag gjorde det mesta med och det är du som alltid fanns där för mig! Varför ska denna jävla cancer existeras för!!

Jag har under en ett haft kontakt med en kille som har fått reda på att han hade Leukemi och var öppet om det hela och visste att han hade fått återfall!! När man inte hade hört något från honom på ett tag undra man hur de går för honom och när jag skrev igår kväll får jag reda på av hans mamma att han hade somnat in natten till måndagen! Usch så hemskt! Att den ska ta en ung människans liv. Han blev 28 år!! Tänker på dina nära och kära. Beklagar och vet på samma gång hur de hat det! ❤️❤️ Jag fick tillbaka alla de känslor som jag själv kände när Emma somnade in för snart 4 månader sedan!! Kände hur tårarna rann nerför mina kinder! Men nu slipper de ha den smärtan de ändå haft!! Fuck cancer!!

Jag har två sätt att hedra min älskade syster Emma!!! Först med mitt halsband där det står Emma ❤️ 1982-2017 och sedan hennes gravsten som vi alla är supernöjda med!!

Alltid saknad och älskad!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså så orättvist det är att du togs ifrån oss tack vare den hemska sjukdom!! Fuck cancer!!

Jag vet inte om tiden läker sorg men jag antar man lär sig att leva med den! Det har nu gott 2 månader sedan du tog ditt sista andetag och vi satt med dig och höll dig i handen! ❤❤

Men det känns extra tomt när det är min födelsedag just idag och du kommer inte finnas där vid min sida! Så jävla tomt!! Men är så obeskrivligt tacksam att vi gjorde resan till Mallorca tillsammans och just DU och JAG firade min 30 årsdag tillsammans!!

❤❤ Saknade och älskade EMMA!! ❤❤

Jag kommer aldrig bli hel igen efter att förlorat min älskade syster och har ingen som jag kan dela allt med som man gör bäst med sina syskon!

Men mitt i det hela så vet jag att du har det bättre slipper all den smärta och sjukdom!

Du får träffa mormor, morfar, farmor och farfar igen! Samt även alla katterna som vi har haft!!

Likes

Comments

Ja du har ju haft din plats men det känns inte riktgt som det är din plats för det känns mer som du är kvar runt här hemma på någotvis!! Kan inte förklara men det känns som så.

Jag befinner mig fortfarande som i en overklighetsbubbla! Du finns inte längre men sååå konstigt!! Du ska ju finnas här för du hann inte leva klart ditt liv, du hann inte ens fylla 35!! Det skulle vara vi ett bra tag till! Om jag någon gång får barn får de aldrig träffa sin moster och det känns såååå fel!! Men jag kommer berätta om hur du var!!

Vem ska jag göra alla dessa spontana grejer med som bara du och jag kunde göra!! Såååå otroligt saknad du är älskade syster!! Jag är glad över att vi hade den nära relation vi hade så nära och att vi kunde göra så mycket tillsammans och ja den största sak vi hann med var resan till Mallorca!! Jag kan inte med ord beskriva vad den betydde för mig och självklart även för dig!! ❤❤

Varför ska denna hemska sjukdom existeras för?

Älskade älskade EMMA!!

Likes

Comments

Man lever fortfarande i denna overklighetsbubbla fast man innerst inne vet att du inte finns längre. Det är så otroligt tomt utan dig och jag finner inte ord på hur mycket jag saknar dig!

Denna helgen har varit fin med sol och lite värme så underbart men ändå svårt att kunna njuta fullt ut för du saknas! Ditt härliga leende och ditt skratt!!

Urnsättning har vi på torsdag och det kommer kännas konstigt att veta att "hela" du finns i urnan! Men som tur är att du ligger nära mormor och morfar. Jag hoppas de tar hand om dig!! <3<3

Likes

Comments

Som kan beskriva hur mycket jag saknar dig älskade Emma!!
Det är fortfarande overkligt att du inte finns med oss här och jag kommer aldrig få ha dig vid min sida och hitta på saker med! För DU var den som jag helst ville göra saker med och vi hade oftast det riktigt roligt tillsammans pga våra gemensam intressen!

Varför var det just du som råkade ut för denna hemska sjukdom cancer och som du även förlorade kampen mot! Det är svårt att förstå!!

Men jag vet att du har det bättre vart du än är för du slipper all den smärtan som du fick bära på som du inte ens klaga på och du ska veta att du är och kommer alltid vara min idol!!

Älskade Emma! <3<3<3<3

Likes

Comments

Är så fruktansvärt orättvist varför skulle mina fina älskade syster få denna hemska sjukdom och under 2,5 år kamp mot denna som hon sedan förlorade för den hade spridit sig!

Det år sååååå sjukt tomt utan henne och vi hade många gemensamma intressen det var hon jag i första taget hittade på saker med för det är så man gör!

Men nu vem ska jag fråga om filmer/serier och skådespelare om? Hon hade sådan koll för det var hennes stora intresse!!

Varför finns denna hemska sjukdom för? Jag är så otrolig tacksam för allt vi gjorde tillsammans och ännu mer tacksam för den resan vi gjorde tillsammans mars 2016 vi gjorde och vi två firade min 30-årsdag!!

Det går inte många stunder utan henne i mina tankar!!


Älskade och saknade fina syster! <3

Likes

Comments

Det är min fina underbara syster som idag vid 21 somnade in stillsamt. Men det är verkligen overkligt. Hon är ju bara 34 är ingen ålder utan har många år framåt som hon skulle finnas vid vår sida men den jävla cancer vann efter 2 tuffa år med flera operationer och cellgifter. Så bet det inte på cancern!!

Somna in här hemma och det kändes skönt. Hennes sista andetag tog hon med oss vid sin sida! Håll hennes hand och sa att vi fanns där. Nu slipper du ha ont och du får träffa mormor och morfar igen!

Vila I frid älskande underbara syster!!

Älskar dig! ❤

Likes

Comments

Jag finner inga ord som kan beskriva mina känslor för det är så overkligt och man vill bara vakna upp ifrån detta!

Har en blandning av känslor ledsen,arg,besviken är bara några av dom.

Men jag är så obeskrivlig tacksam för mitt val av yrke som är förskollärare ,och har hittat en arbetsplats där de har stöttat mig under denna otroliga resa så finns inga ord som kan beskriva hur de verkligen funnits där för mig. Att man kunnat få all den glädje och energi som man fått av barnen på jobbet som har gjort det så mycket lättare att kunna klara sig!


Ta hand om varandra!! ❤❤❤❤

Likes

Comments

​det var idag du skulle fylla 30 men du hann bara bli 26. Kommer att tänka på dig då och då, man skulle ibland vilja ringa men kommer på att det inte går. Men idag är en dag man tänker på dig extra mycket och var till graven med blommor. Jag vet att du har det mycket bättre! Grattis idag på din dag!! 


Ja sedan igår fick min farmor somna in och det gick fort som tur var. De ringde runt 8.30 och berättade att farmor var mycket sämre, så ringde till jobbet att jag inte skulle komma för min farmor var dålig. Innan vi åkte dit försökte jag få tag på pappa och eftersom han är på olika ställen är det inte lätt att veta vart jag skulle inga, men fick tag i honom fort ändå. Jag ,mamma och Emma åkte upp till 9 .Men när vi väl kom upp till solrosen och såg farmor ligga där ordentligt mager och sov. Då ringde pappa och sa att han  skulle komma  upp.  Så han var  uppe strax innan 9.30. Vi satt och pratade  om lite allt möjligt och mamma sa  de kunde ta flera dagar ,medan en sköterska  strök farmors panna och  pratade med oss  så såg man hur farmor andades annorlunda  och tillslut  tog farmors sitt sista  andetag 10.35. Fridfullt!


Det har hänt mycket  på kort tid nu. Men det kändes skönt  med allt! 

Så nu väntas en liten roadtrip till Göteborg med Mia och det ska bli riktigt roligt! Och nästa lördag är det bröllop för Åsa och Tommy ❤️❤️


Likes

Comments

Sorry för att jag inte har skrivit på ett bra tag men verkligen inte haft så mycket ork!

Det händer forfarande saker runt mig och jag är arg att det fortfarande händer!

Kommer inte ens ihåg hur mycket jag skrev sist om det hela!

Cancern kom in i våra liv sommaren 2014 och de har blivit en operation på Usö och sen cellgifter på det. Hösten 2014 får även mamman reda på att hon har cancer och även hon får cellgifter. Våren 2015 visar röntgen på cysta och det blir operation på akademiska där de såg spridning till bl.a. Livmoder och får även varma cellgifter direkt i buken. Får även cellgifter denna gången men först på sen sommaren. Så hösten sedan visade röntgen på spridning till lever och buk. Får cellgifter som får de att krympa i lever och sedan blev det operation på akademiska i januari 2016. Och röntgen i vår visa spridningen igen! Kan denna jävla skit bara försvinna!!!

Kunde tyvärr inte börja med cellgifter på en gång pga dåliga levervärden samt gulsot, en tumör i levern trycker på gallgången så hon fick in en sak i gallgången som töjer. Så nu är gulheten nästan borta. Men värdena desto bättre så i tisdags kunde hon äntligen dra igång med cellgifter får typ samma som sist fast på ett annat sätt!!


Jag är glad för att vi kunde åka på våran resa vi bokade i mars till Mallorca!! Vi hade en underbar resa tillsammans och utforska stora delar av Mallorca!! ❤️❤️

Och denna helgen spenderar vi tillsammmans hela familjen i Sundsvall, lagom långt bort och norrut. Vi har varit mycket söderut så nu drog vi norrut!!

Likes

Comments