Moon Star Sparkling Necklace Blue Billie

Faux Fur & Other Stories

Laures Sweater Filippa K

Frayed R-Neck Top Filippa K

Likes

Comments

Önskar att jag hade ett kalas att gå på så jag kunde motivera ett inköp av denna klänning från Zara. Magisk, som en dröm, riktigt prinsess feeling!

Likes

Comments

​Det går bra för mig just nu. Igår hände inget alls eftersom jag sov ynka 3 timmar natten till igår. När jag kom hem från jobb däckade jag i soffan och där låg jag tills jag blev så hungrig att jag var tvungen att röra på mig. Så igår lagade jag storkok och sov som en gris. Idag är jag på benen igen, utvilad och redo för ny utmaningar! Ska börja utrensningen och leta efter svarta sopsäckar som jag kan packa ner kläder i...

34 dagar kvar, nu kör vi!

Likes

Comments

36 dagar - Så många dagar är det kvar till flyttlasset går. Jag längtar som bara den och är verkligen supertaggad på att äntligen få komma hemifrån.

På dessa 36 dager har jag en del att ta tag i, det ska packas, hittas möbler köpas tallrikar och tecknas hemförsäkring. Jag ska också hinna rensa ut en del kläder i garderoben och jobba med min separationsångest (hatar verkligen att rensa). Såklart ska detta dokumenteras, jag kan ju inte bara låta det gå förbi obemärkt, utan varje dag fram till flytten händer något nytt. Idag har det var asfora list-dagen!

En lista med alla köksprylar, en lista för alla möbler, en list spå allt praktiskt (försäkringar och skit) och en lista på alla listor... Nämnde jag att jag gillar listor?


Likes

Comments

Att vakna upp efter 9 timmars sömn är verkligen underbart. Igår hade jag en magisk kväll med tjejerna! Vi åt middag på Holy Cow på söder (SÅ GOD INDISK) och sedan promenerade vi ner till Hornstull och fortsatte kvällen. Det slog mig hur länge sedan vi alla var samlade och hur vuxna vi blivit, tänk att det var 5 år sedan vi tog studenten och 8 år sedan vi lärde känna varandra.

Tiden går fort när man har roligt och nu är vi alla "vuxna" med jobb, respektive, lägenheter och liv vi aldrig hade kunnat föreställa oss.

​En gamal bild från 2011 när vi hade studentskiva och hela livet framför oss!

Likes

Comments

Nu har jag inte druckit en droppe alkohol sedan den 1:a september, det är 16 dagar. Jag både saknar det och inte saknar det. Jag saknar inte baksmällan, tröttheten, den okontrollerade fyllan eller den plufsiga kroppen, men jag saknar det sociala. Jag har i ärlighetens namn inte varit ute och "roat" mig på krogen sedan jag slutade dricka, jag har inte känt att det varit meningsfullt konstigt nog.

Det är konstigt det där med alkohol, det är en hatkärlek. Jag vill lära mig att dansa på baren trotts att jag inte har en droppe alkohol i kroppen! Sedan jag började min vita månad känns helgerna mycket längre, som att jag har en extra dag och kanske är det så eftersom en hel dag brukade gå till återhämtning...

Den här helgen blir det middag med vänner utan alkohol och det ska bli så otroligt roligt!

Likes

Comments

Sakta sjunker temperaturen i Stockholm (även fast det är varmare i Stockholm nu än det var i augusti) och hösten är på ingång. Så fort värmen lämnar staden försvinner alla bara ben och det är dags att dra på sig de där krångliga strumpbyxorna igen. Jag är inte alls förtjust i strumpbyxor men när nyheten om Filippa K´s och Swedish Stockings samarbete kom ut blev jag intresserad, kanske kan detta vara något för mig.

Tre modeller som alla föll mig i smaken så jag kommer definitivt klicka hem minst ett par! Vad tycker ni? Är strumpbyxor ett ont måste eller en rolig detalj?

Likes

Comments

Det var ett tag sedan och jag har saknat att dela med mig av ord, tankar och livet. Dags att kicka igång den här bloggen igen helt enkelt. Har vilat upp mig, fått ordning på livet och samlat vuxenpoäng! Sedan sist har jag hunnit med promenader, bio och miljöombyte!

Likes

Comments

Mitt tillstånd är inte så himla mycket bättre än igår, så helgen blir lugn. Så lugnt det bara går när man har myror i brallan och svårt att sitta still. Känner jag mig rätt kommer jag sitta i soffan och pyssla. Garderober ska rensas (backluckeloppis på gång), mat ska lagas, naglar ska målas, ansiktet ska få en omgång och likaså kroppen, så visst har jag att göra. En lugn helg hemma kanske är precis vad jag behöver?

Juste, har 45193 stycken blusar och skjortor som måste strykas också...

Likes

Comments

Jag sitter framför datorn på jobbet med en godispåse bredvid mig. Regnet droppar ner från himlen precis som det droppar snor från min näsa. I samma stund som hösten nådde Stockholm, nådde en dunderförkylning mig, eller ja, jag vill skylla på hösten men egentligen är det förra veckans intensiva festande som tar ut sin rätt. Kroppen säger ifrån.

Egentligen borde jag ligga hemma i sängen, kolla film och dricka te. Jag ställer upp, jag älskar mitt jobb och jag pushar mig själv lite extra för att palla med de här dagarna. Ingen har bett mig och det är inte så att jag inte skulle kunna vara hemma, jag vill bara dra mitt strå till stacken. Ren och skär envishet driver mig framåt och ingen kommer tacka mig för min insats, att jag en torsdag knaprade godis (fast jag bestämt mig för att sluta) för att ha energi att avsluta dagen.

Att låtsas vara superwomen är både en bra och en dålig idé, men för att överleva som kvinna kämpar vi vidare, eller hur tjejer?

Likes

Comments