View tracker

Kom precis hem från en lååååååååååång dag på jobbet å får äntligen släppa ut håret. Då är inte denna frissa jag vill se. Totalt förstörda hårstrån. Ingen frissa som man ens vill ha hemma. Får bli en liten tur med min älskade plattång genom världens tjockaste hår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen å funderar på livets stora problem. Inget man vill egentligen tänka på så vi hoppar det idag å går över till lite roligare saker.

Va på espresso house med bästa sandra idag å mumsade på världens godaste cheescakemuffins med en goe frapino. 
Vi shoppade lite oxå å jag insåg att jag passar inte i något längre. Kände mig äcklad när jag gick från affären. Nu får det fan bli att ta tag i detta feta ohälsosama liv jag lever. Mår fortfarande dåligt för vad jag såg i spegeln. Å när jag tänker på vad jag stoppade i mig innan blev inte bättre, men det är så sällan jag fikar så det gör inte mycket.

I morgon blir det nya tag. Älskling går på sin semester imorgon å han ville ut o ta en (läs flera ) semesteröl jag är inte sen med att hoppa på. Blir dock lugnt för mig jobbar lördagkväll 🙁 Blev visst inte så roliga saker endå men men ibland spårar fingrarna iväg på tangenterna när hjärnan snurrar på andra saker än vad jag ville skriva. 

Likes

Comments

View tracker

Slutat för dagen å väntar på älskling ska plocka upp mig så vi kan åka till överby å shoppa kläder. Behöver verkligen förnya båda våra garderober men nya favvo plagg. 😄

Likes

Comments

Har suttit mesta dels av dagen med att få till bloggen o alla dessa länkar som ska vara sammankopplade på alla sätt å vis. Men jag har nog fått till det hela nu. Ska testa alla länkar i morgon för nu orkar jag ej titta på skärmen mera. Håller tummarna att dom är länkade rätt för jag har verkligen noll tålamod för sådana saker, det ska bara funka enligt mig.
Dags för dusch så jag ej lägger mig med blött hår för då har jag en risbuske till hår i morgon. icke kul kan jag lova.....

Likes

Comments

​Kände att det var dags för en ny början. Jag startar denna blogg för jag gillar väldigt mycket att skriva av mig inom social medier och massa sådant. Jag har haft bloggar förut och tycker det är super kul men jag hamn i en sorts svacka å 0 inspiration så det slutade alltid med att jag sluta skriva. Efter ca 1 år skapa jag mig en ny men blev så mycket hat kommentarer på den så jag var tvungen att ta bort den oxå... :( 

Men men...

Nu är jag här igen :) Jag har även snurrat in på filmning så jag har min Youtube-kanal länkad här på sidan. Även mitt instagramkonto, snapchat mm. Så det är bara att gå in och följa mitt vardagsliv :)

Likes

Comments