Snart ett år sen man skrev sist. Det har hänt så otroligt mycket under 2016 från feb sist jag skrev till sista dec. Så det har inte funnits tid eller ork till att skriva. Men nu tänkte jag göra ett försök igen. Och denna gång lägga lite din på att göra in lägg även om det ska vara mitt i natten eller tidigt på morgonen.

Två dagar på 2017 har nu gått och detta år hoppas jag att det kommer och hända en massa. Några grejer vet jag redan nu om som är inbokade och kommer och hända. Men det får berättas mer om i ett senare inlägg en annan dag. :)

Nöjer mig med detta inlägg för i dag. Men är snart på återseende igen!

Ha en god kväll alla läsare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Dagarna och tiden går så fort. Och mycket händer runt om. Även mycket är det som åker runt i huvudet. 

Har nog nämt tidigare att chefen på jobbet ska in på en höft operation och att jag skulle gå på hennes schema undertiden hon är sjukskriven som är i två månader mars å april. Tyvärr så blev det tidigare än tänkt gick på hennes schema redan i dag då hennes höft har gett upp å hon nu är hemma å sjukskriven. Men så lätt var det ju inte. 

Vi är inte många anställda på vårt jobb 4 st och 2 st extra. Och ja, alla gillar inte att det var jag som fick detta vik att bli backup chef är riktiga är sjukskriven. Då en annan kollega nog tyckte att hon skulle mer hade rätt till den eller vad man ska säga. Har i dag jobbat med den kollega, en av våra extra hon som ska ta min timmar och sen vår region chef då vi skulle göra om en hel del på jobbet. Kollegan har gjort sitt kollat med region chefen för varje grej och inte lyssnat på mig. Känns som man inte har någon talan eller någon respekt. Och denna kollega tycker det är galet att den kollegan som ska gå på mitt schema ska börja två lördagar med öppning och det. 

Frågade chefen om det för någon vecka sen om den tjejen skulle öppna eller om den andra som jobbar den helgen skulle göra det och chefen sa att hon går ju på ditt schema så är lika bra hon gör det så slipper vi ändra. Å nu när vi skulle åka hem kommer kollegan som inte alls är så glad och säger att denna tjej inte alls ska öppna å blir ästan lite arg å säger att chefen har sagt det. Inget är ändrar varken i timgrip eller våran pärm som vi har. Å jag sa till chefen i måndags är det något eller om jag behöver veta något så är det bara att ringa som i går. Men inget å ingen lapp eller något sånt om att hon inte ska öppna. Vet inte vad jag ska tro hade det varit så, så tror jag chefen hade skrivit en lapp om det till mig. Så i morgon blir det till att ringa chefen å göra klart tecken så jag vet och den tjej det handlar om vet vad som gäller. Just nu hoppas jag att dom här två månaderna går fort så chefen kommer tillbaka. Men får se hur det är om någon vecka.

De var skönt att få skriva av sig lite gran. Tack för att ni orkade läsa. Om ni har några tips så är ni så välkommna att dela med er. Nu blir det till att ta och sova så jag orkar med morgondagen och hoppas på att den blir bättre än dagen i dag har varit.

Likes

Comments

​Snart gått två veckor sen jag och min mamma gick med i ViktVäktarna. Första veckan på vågen blev ett resultat på -1,8kg. :) Helt sjuk att visa saker man åt förut å söker på det nu å ser hur många smartpoints det är i det. Men lördagar har jag fortfarande att jag år äta godis och sånt. Men nu väger jag det. De har jag inte gjort förut. Man har varje vecka veckobonusen poäng som man får så bruka utnyttja några av dom då.

Mitt första delmål är att gå ner 2,6kg till den 4 mars. Får se om jag klarar det. Å börja fundera på vad delmål 2 ska vara. :) 

Ne, nu är det dags för mig att käka lunch, göra mig klar och lite små fix här hemma innan det är dags att åka till jobbet för ett pass.

Likes

Comments

Dagarna sen sist jag skrev som snart är en vecka sen har gått jätte fortoch det har varit väldigt mycket och göra. Visa dagar har varit mer stressiga än andra. Men har lyckas med att behålla fokusen och inte låta hjärnan över ta.

Träningen förr veckan gick kanon och jag fick ihop mina 3 pass som jag vill ha varje vecka. Och tog gjorde det med när man hade vart i väg och den känslan är underbar. Men maten gick inte som den skulle riktigt då det lätt blev för lite mål mat om dagen i stora mängder så för att få ordning på maten med fler mål mat om dagen och mindre potioner så hängde jag på mamma min som startade med Viktväktarna i Lördags. Så nu kan vi peppa varandra och hjälpa varandra. Hoppas på att detta ska bli resultat i att jag får ordning på maten och att man går ner lite gran i vikt. :)

Idag har jag varit ledig från jobbet. Ända dagen denna vecka så nu resten av veckan väntar det jobb. Men kommer ändå att hålla uppdatering här om vad som händer. I dag har jag hunnit rätt mycket. Började dagen med en promenad efter frukosten, sen luncha med en kompis, handla mat för veckan, och sen i väg och hjälöa en annan kompis som ska flytta nästa vecka att gå ner i hennes källare å hon har världens forbi mot källare å vara ensam i.


Nu resten av kvällen innan sängen blir det chil. Måste få i mig något mer å äta då jag har 9 smartpoints kvar av mina 30 som jag har varje dag.

Ha de och sov gott gått folk! :)

Likes

Comments

Ja, då var det redan onsdag och halva veckan har snart gått!

Börjar med att berätta hur det gick för mig i måndags med allt som skulle hinnans med. Hann allt för utom å hämta mina däck så det blir på fredag nu istället. Och i stället i måndags så blev det lite jobb i 1h och 45 min. Har redan nu 2 av 29 dagar av feb fått in 3 h och 45 min extra på jobbet. Det är inte fy skam. :)

Men i dag har jag ledig dag och kommer att förbli ledig med då jag ska i väg med min mormor som jag hjälper med att stor handla var 14 dag. Så då brukar vi fixa sånt och sen äta lunch tillsammans. de jag vet hon ska göra i dag är bland annat handling på ica och sen får vi se om hon vill någon mer stans.

Veckan har även startat bra med träningen och stegen med. I måndags blev det 75 mins träning och i går blev det 60 min och sen har jag klarat stegen båda dagarna. Har som mål att klara 10.000 steg om dagen. Vissa dagar är det kämpigt medans andra går det hur lätt som helst och klara dom.

De var allt för i dag. Nu dags å göra sig klar för att hämta min kära mormor om 1h. :)

Ha de! :)


Likes

Comments

​Januari är slut och februari är här! Jag startar denna månad och nya vecka med att vara ledig. :) Redan nu dag ett av februari så kan jag säga att det kommer att hända en hel del under denna månaden. :)

Det finns så otroligt mycket som jag behöver lägga fokus på. Men finns inte en chans att jag kan ta allt på en gång. Så frågan är bara vart man ska börja någonstans. Just nu vet jag inte det så får nog ta mig en funderare på det under en dag eller två och se vad som behöver komma på första plats och sen vilken ordning som det andra ska komma i. :)

Ne, nu blir det dags att göra sig klar så man kommer ut och kan fixa det man ska hinna med innan man ska i väg och träna i kväll med Johanna. :) 

Det som ska hinnas är:

  1. ​ Iväg och köpa Ägg.
  2. Hämta mina sommar däck som har varit inne för balansering
  3. I väg till jobbet prata om bio kvällen som vi ska på
  4. Handla

Dags att göra sig klar! :)

Likes

Comments

Då var det redan Fredag. Denna vecka har gått fort. Nu har man kommit in i vardagen igen efter semestern man hade. Är skönt att vara tillbaka på jobben igen. :) Japp ni läste rätt! :) Är en person som tycker om att ha mycket runt om sig. Så just nu har jag två jobb. Men har haft upp mot 3 jobb åt gången några gånger. Ni tänker hon är knäpp men så här är det.

Jobbar man med sån som man verkligen brinner för och trivs med sitt jobb så blir det att man fortsätter på den banan och ja t.ex. tar ett jobb till. Jag får ofta hör från mina vänner du jobbar jämt ju eller så kan man se att du är på jobbet nu igen. stämmer bra. Men jag är glad att jag har vänner som förstår mig. Och min sambo som står ut med mig. Han åter mig hållas.! Han vet ju att när jag jobbar så får han egen tid. :)

Dom jobben som är nu i luften hos mig nu är att jag jobbar i en skobutik på 50%. Halvtid stämmer men blir alltid fler timmar än det men min anställning är 50% och sen så kombinerar jag det med ett intresse som jag har. Jag är även en partylite konsult och jobbar med homepartys bland annat inom ljus, tillbehör. :) Jag själv är använder dessa ljus och älskar dom. Dom finns i varje rum hemma hos oss. :) Det är dom bollarna som ligger i luften just nu. :)

Så i dag har jag redan nu på morgonen/förmiddagen jobbat en stund med Partylite och inväntar nu min pappa att han ska ringa för att jag ska iväg med han och hjälpa han med en grej innan jag ska i väg till Skokanonen för att göra ett pass. :)

 Å när man pratar om det nu ringde pappa och det är dags för mig att kila iväg. Ha de!

Likes

Comments

Då var man hemma och tillbaka till vardagen igen efter att ha haft 10 dagars semester med en vecka utomlands på Gran Canaria. :) Vad skönt att åka i väg och ladda upp batterierna lite gran in för kommande vår, vara med familjen och bara vara i värmen när det var runt 10-20 minus grader här hemma i Sverige. :) Men visst hade man lite hemlängtan efter sambon som var kvar hemma och jobba. Hade önskat att han kunde ha följt med men just på denna resa så gick det tyvärr inte. Det var ändå en skön känsla av att få komma hem och kramar om sambon och höra han säga. "Jag har saknat dig! Det har varit tomt hemma utan dig." Det värmde och höra. :)

Och då kan jag berätta att det inte är så länge som vi har varit sambos. Vi har varit ihop i 2 år och 4 månader. Och som sambos har vi varit 3 månader nu. Det går fort kändes som om det var nyss vi blev det. :)

De får vara allt för mig för i dag. Nu blir det å fixa sista på matlådorna och sen blir det lite tv innan det är dags för att sova. Ha de! :)


Likes

Comments

Vecka 1 på 2016 går mot sitt slut. och vi går snart in i vecka 2. Vecka 1 har fört med sig en del. :)

Jag ser fram i mot träningen igen och det är ett tag sen jag gjorde. Nu börjar känslan om att det är kul att vara/åka dit komma tillbaka. Nu är vägningen för första gången i år gjort med. Och kan säga att i år är det 10 kg som ska bort. :) Hur jag kommer att gå tillväga har jag inte bestämt mig för en finns några olika alternativ som jag står i mellan att välja på. Så har bestämt mig för att ta en funderare på det nu när jag ska ha semester i 1 vecka. När jag kommer hem och semestern är över så ska jag har bestämt mig. :)

Denna helg har varit en lugnt och skönt helg med en massa slapp med min kära sambo som ville ro om denna helg med mig då han kommer bli kvar här hemma och jobbar medans jag åker. Så det har blivit träning som jag har startat både lördagen och söndagen med och sen har jag och sambon bara varit. Det har varit så skönt. Har blivit film tittande och spelat tv-spel. :) En underbar helg med andra ord i mina ögon. Att få höra när ens andra hälft säger nej denna helg vill jag vara med dig för att jag inte kommer att få se dig sen på en vecka. Det värmde att här i mitt hjärta. :)

Ne, nu dags att avrunda detta inlägg och ta lite kvällis. :)Likes

Comments

Då har vi gått in på 2016. I år ska jag komma igång med att skriva i bloggen. Känner att jag har varit väldigt dålig på det. :) Så nu hoppas jag att detta år är mitt år. :) Dagens in lägg kommer att handla om det som kommer upp i huvudet först. :)

Nu har man nästan gått upp allt man gick ner 2012. Vilket inte känns så härligt kan jag dock inte på stå så nu blir det till att hitta tillbaka så man kan gå ner lite igen. Är fortfarande det där med att hitta balansen mellan maten och träningen. Efter resan som jag ska på så har jag bestämt mig att när jag kommer hem så ska jag ta hjälp av en pt på gymmet där jag jobbar och se om det kan vara en extra knuff i rätt riktning. Jag hoppas på det. Vet att mycket ligger hos en själv med viljan att göra en förändring. den har jag med tydligen inte så det räcker till. Till sommaren så ska jag har gått ner. Hur mycket kommer i ett senare inlägg då jag har vägning på fredag och ser vad vågen står på och mätningen efter jul å nyår. Där efter sätts antal kg och cm om hur mycket som ska bli minus till sommaren.

Sen denna vår blir det till att hitta sig själv å få bättre självförtroende känner att det har dalat ner igen med vikt upp gången och kan ju vara en av orsakerna varför man har gått upp i vikt med. Så när jag har hittat å är på rätt spår där så tror jag att det kommer gå lättare med.

Ja, detta fick bli vad årets första inlägg handlade om. Ses snart igen! :)​

Likes

Comments