Min fina almanacka som räddar min vardag <3

Har sett många som använder almanackor nu för tiden och att de har egen designat dem, så jag själv blev väldigt sugen på att göra min egna, jag gjorde min på personligaalmanacka.se.

Har aldrig förut varit i behov av almanacka, mamma har dock alltid köpt en i hopp om att jag skulle använda den, vilket jag gjorde i högst en vecka sen så var det inget intressant längre för jag kom ihåg allt ändå tänkte jag. Men nu när jag börjat jobba och har mer ansvar på det sättet så är det verkligen jätte skönt att ha en almanacka som man kan skriva upp allt, träningar, jobbtider, andra evenemang ah allt inprincip och det är verkligen jätte skönt att ha en överblick på allt och gör det lättare att få ihop vardagen. Och att man får designa den själv är ju plus i kanten då man kan få sin egna touch på den. Det gav mig extra motivation till att skaffa en. Är super nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Igår drog jag och två tjejkompisar ner till Göteborg för en heldag på Liseberg. Var även på nordstan en sväng och handlade där jag fick med mig en jätte fin byxdress hem. Vädret var sådär, köerna var inte så långa så vi hann med att åka alla attraktioner som vi ville åka, även spela lite på chokladen tyvärr utan att få med någon choklad hem. Tog ett tidigare tåg hem för att möta upp två andra tjejkompisar för att kolla på film och äta lite gott. PoK

Likes

Comments

En massa bilder ifrån studentveckan <3

Idag är det onsdag och jag har inte gjort något annat än att jobba. Hade tänkt ta en springtur i detta regniga väder så får se om den tanken blir av. Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället, jobbar mest och kommer göra det nästan hela sommaren, har lite små planer inbokade här och var vilket är skönt så att man har något att se fram emot!

Hoppas ni haft en fin dag! PoK

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så fyller min fina syster år idag, så vi bjöd hem släkten och hade kvällsfika, lite tisdags lyx sådär mitt i veckan, mycket mysigt! Ikväll så händer inget mer, hade tänkt att slå ner mig i soffan, kanske sätta på någon film, för imorgon är det jobb som gäller. Hoppas ni får en fin kväll! PoK

Likes

Comments

Precis hemkommen ifrån jobb och haft det väldigt stressigt nu det senaste, därav att jag ej fått upp något inlägg. I helgen så var jag och min pappa med familj på Skara Sommarland, super mysigt. I lördags var jag och Rickard i Göteborg då shopping och bio stod på schemat, Now you see me 2, verkligen rekommendation. Nu dags för födelsedagsfika då min fina syster fyller år. PoK

Likes

Comments

Äntligen, detta är något som jag tänkt på att börja med länge, men har liksom aldrig kommit till skott. Så vi får se vart detta leder. I denna blogg så kommer fokuset vara på min vardag och allt vad det innebär, är även väldigt intresserad av mode och älskar att inspireras av folk.

Jag är iallafall en tjej på 18 år och jag tog nyss studenten, jag bor i en liten by strax utanför Lidköping. Älskar att resa, läsa bloggar, umgås med vänner, pojkvän och familj.

Hoppas ni vill stanna och följa mig och min vardag. PoK

Likes

Comments