Header

Trodde aldrig jag skulle säga det men.. OJ vilken dille jag har fått på tatueringar. Vill så gärna göra en liten och diskret med stor betydelse. Har en liten i åtanke.. Men som min kloka vän sa "Om du fortfarande känner för att göra den om ett år så go for it". Och så får det bli!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Havets godsaker/Moi/Fifty shades of pink/Uppifrån/Från personalfesten 

Såg nu att mitt senaste inlägg publicerades 17 september.. Oppsss! Som plåster på såren delger jag mina senaste snapshots. To be continued.

Likes

Comments

Ni vet när någon inte ser sin fulla potential, medan alla andra runt omkring ser? När någon som är så oerhört bra låter sig trampas på? Jag blir så fruktansvärt frustrerad av att se personer som jag älskar må dåligt och kastas runt som en vante, när de i själva verket borde ha en tron att sitta på.

Så länge jag kan minnas har jag haft ett motto som genomsyrat hela min tillvaro: Ta ingen skit. Glöm aldrig er potential och hur mycket ni faktiskt är värda. Låt ingen kompis, pojkvän, kollega eller någon annan i er omgivning tala om något annat för er. Om du inte tror på dig själv, så snälla tro på mig när jag skriver att du är så viktig och så bra.

I ett litet försök till att förmedla lite lördagspepp till folket. Puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

​... fakta om mig! 

1. Jag är ett klassiskt kontrollfreak.

2. Under en stor del av mitt liv tränade jag truppgymnastik på hög nivå. vilket leder oss till nästa punkt..

3. Jag älskar att träna! Nu för tiden gör jag det däremot på gym istället för i gymnastikhallen. 

4. Jag har aldrig känt mig så bekväm i mina kompisgäng som jag gör nu, härliga känsla! 

5. Jag och min kära moder är lika som bär.

6. Grey's Anatomy är min absoluta favoritserie.

7. Jag har en fobi för fötter.

8. Tycker det är väldigt roligt att scrolla igenom sociala medier.

9. Det finns två skilda yrkesvägar jag vill gå i framtiden, och jag vet ännu inte vilken väg jag kommer trampa på. 

10. Jag tog studenten från Campeon Frigymnasium i Helsingborg detta året! 

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Frida och jag är en shopaholic.

Pumpa in en bra spotifylista i lurarna, släng i lite pengar i plånboken och släpp mig loss i affärerna. Under de senaste dagarna har jag fått kvitto på det faktum att, om den föregående meningen blir verklighet kommer det resultera i många kassar i min hand när jag beger mig hemåt. Nyss har jag klivit in genom dörren, hem från dagens runda. Jag har inhandlat nya godbitar till höstgarderoben, vilket var väldigt behövligt.. Och faktiskt ett försök till att inte enbart vara iklädd svart i höst. Något av det bästa jag vet är faktiskt att ensam gå och klämma, känna och titta i affärerna. Det inger något slags lugn... Kanske är jag beroende på riktigt? ;)

Puss & kram

Likes

Comments

... I wouldn't know cuz I'm a child of god

Likes

Comments

Nästan en vecka till har susat förbi i raketfart. Helgen har passerat, och inleddes på bästa möjliga vis. En liten rackare vid namn Billy har förgyllt min annars stillasittande helg. Två nyfikna vänner har tittat förbi för att klämma och känna på honom, och idag trillar den tredje in. Gudmodern, haha.

Övrigt i veckan har jag hunnit med två frukostar med en saknad vän, och ett nyfunnet tjejgäng. Hur härligt är det inte att hitta ett gäng mogna tjejer, som är så lätta att umgås med? Jag har även hunnit med några pass på jobb, mys med familjen och att dra på mig en riktigt envis förkylning.

På återseende, snart.

Likes

Comments

Fina Wilma in action/Drömmen/Godaste efterrätten jag ätit

​Hela lördagen spenderade jag och Wilma på Sofiero gård för att servera på det finaste bröllopet jag varit på. Ladan, som visas på mittenbilden, är inte vilken lada som helst. Den ägs av min klasskompis, och det var i den Campeon Frigymnasium hade sin champagnefrukost år 2016. Gissa vilka fjärilar som flög genom min mage när jag trädde in! 

Efter 15 timmars jobb åkte jag och min kompanjon hem, helt utslagna. Men visst är det väl gött att ha fått en Front Row plats till sitt drömbröllop? Nu vet jag exakt hur jag vill ha det ;) 

Likes

Comments

Huuuur kär blir man inte i min lilla bebis?
Eller ja, vår nya bebis - Äntligen kommer ett litet tillskott till vår familj! På fredag flyttar denna sötisen in hos oss. Åååh längtar så mycket. Hur fin är han inte?! Det var för kännedom ingen fråga egentligen, han är ju SÅ fin. Är i exstas. 

Välkommen hem.

Likes

Comments