En liten summering av helgen då, i fredags åkte jag ut till hörnefors för att käka middag hos mamma och Johan. Sebbe följde med och även syster och Filip var där. Middagen ser ni på bilden och den var riktigt god. Efter middagen spelade vi de klassiska tärning och åt sedan kladdkaka som efterrätt. Jag och Sebbe åkte sedan över till pappa för att se OS finalen i fotboll vilket inte var någon höjdare att se. Sen åkte vi in till stan och sov.

I lördags låg jag hemma hela dagen och kollade film samt vilade upp mig. Vid 4 kom Collin och hämtade upp mig och vi begav oss ut till örträsk för kräftskiva och fira Felix som fyllde år. Många vänner kom dit och det var väldigt trevligt. Åkte sedan hem med Sebbe vid 12 och sov hela vägen i bilen (9mil), stackars Sebbe som inte fick något sällskap.

Sen igår så ser man ju i inlägget under vad jag gjort iaf på kvällen. Dagen gick också bara åt
till att kurera mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 62 readers

Likes

Comments

Ikväll har jag firat tjejerna på bilden här ovan som fyllt eller ska fylla år. Amanda fyllde 20 förra lördagen, Henny fyllde 21 i fredags och Malin blir 19 imorgon. Fikat var världsklass och sällskapet ännu bättre blev ett bra avslut på denna helg, puss.

  • 64 readers

Likes

Comments

Hejsan, ligger här med feber och tycker synd om mig själv. Kände igår under jobbet att jag inte alls kände mig som vanligt och efter jobbet började de bryta ut med ledvärk och huvudsmärta. Sen inatt vid 5 vaknade jag och mådde riktigt riktigt risigt, jag kallsvettades och kände mig så otroligt svag. Var längesen jag mådde såhär risigt faktiskt, därav tycker jag rätt synd om mig själv.

Dessa surdegsmackor och lite glass är de enda jag fått i mig på nu ett dygn. Man tappar verkligen all matlust när man har halsont. Men oj vad goda mackorna smakade när man ej ätit något. Mums.

Ska iallafall trots min feber fara till hörnefors för att käka med mamma och Johan och sedan för att hälsa på min far. När innebandyn och jobbet dragit igång igen får man verkligen knappt någon tid över till att göra något och att träffa min familj är verkligen något jag prioriterar.

  • 66 readers

Likes

Comments

Jag är väldigt bortskämd, det räcker tydligen inte med att jag har världens bästa människor i min omgivning utan min pojkvän skämmer bort mig totalt. Hotellnatt, blommor och massvis med saker. Ja ni hör ju. Det här är två bilder på saker som jag fått av honom den senaste tiden.

  • 66 readers

Likes

Comments

Här är två bilder på mitt vitrinskåp som jag tycker otroligt mycket om. En möbel som jag alltid velat ha och som jag tycker kan höja ett rum flera steg.

Den jag har är från Ikea och kostar endast 499kr vilket är ett kap om du frågar mig.

  • 67 readers

Likes

Comments

Har nu åter bestämt mig för att börja driva någon slags dagbok/blogg whatever. Vad jag kommer skriva om är väl ytterst oklart egentligen men kanske lite bilder från min vardag och ibland en text eller två, men främst bilder iallafall.

Tänkte att jag börjar med lite bilder från två veckor sen då jag var och besteg Skuleberget med Emilia, Henny och Malin. Vilket var bland de mäktigaste jag varit med om. Något jag tipsar alla att testa!!   • 71 readers

Likes

Comments