Hej vänner!!

Va sjukt längesen det va jag skrev alltså!! Har mycket att uppdatera om vill jag lova!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN??? Vaknade studentmorgonen med hemskt halsont och kände mig allmänt krasslig, gjorde mig redo för en champagnefrukost med alla klasskompisar, i regnet,.. det var hur mysigt som helst vilket som, alla fick sina tallrikar och vi taggade upp inför att åka till skolan! I skolan så var det fotografering, konsert i teatern (en av alla fördelar när man är estet är att man får stå längst fram vid scenen). Lunch en sista gång i bamba och sedan utspring! Vilken konstig och mäktig känsla hörni!!!? Vi åkte flak i form av en brandbil (hur ballt?) och det va sååå kul!! Hade en fin mottagning här hemma som mamma hade ordnat så himla bra, kändes konstigt att allt fokus var på lilla mig haha! Hade en grym student iallafall trots att jag blev sämre och sämre under dagen! På kvällen hade jag knappt någon röst och folk måste trott jag vart packad som bara den, Lät ju fruktansvärt när jag pratade (var för övrigt nykter).

Vaknade upp dagen efter och var hur dålig som helst? Förkyld, feber, halsont och hosta! Alltså sååå fruktansvärt, ännu värre när jag insåg att jag skulle behöva vara sjuk när vi skulle flyga till Spanien 2 dagar senare!

På måndag förra veckan så åkte vi till Malaga!! I över ett år så har vi snackat om att vi ska åka till yasmina och se hur hon bor och leva life en vecka där nere!! Träffat Yas spanska kompisar, tagit fina bilder, ätit god mat, solat lite grann och dessutom dansat på en uppvisning?? I Spanien?? Trodde jag aldrig!
Jag har inte solat alls mycket denna veckan så tyvärr ser man inte ens att jag varit utomlands men vad gör det när man ska åka tillbaka igen om exakt en månad?? Woopwoop!

Anledningen till att vi dansade i Spanien var för att yasminas dansskola skulle ha uppvisning och hon frågade då sin lärare om vi fick medverka! Såå kul! Mindre kul var När mitt knä hoppade ur led och sen tillbaka igen på 2 sek mitt under dansen, tappade ju bort mig Bland både räkning och steg men räddade det och är ändå nöjd eftersom det gjorde såpass ont, sånt man inte får visa försen efter allt är klart!!

Hemgången idag gick jättebra, första gången jag flyger själv (med Angelina då) vi fick tyvärr inte platser brevid varandra men jag fick en hel rad för mig själv så låg hur gött som helst med benen över de andra sätena! Sov hela resan, sååå värt 😅💕

Nu När man skrev det såhär så är det ju inte så mycket som har hänt ändå, fast stora grejer ändå! Jag har ju klara planer på vad jag ska göra så dedär med att man är arbetslös och ovetande är ju bullshit haha! Ska bli spännande att se vad livet har att komma med!!
Imorgon ska jag träffa min prins!! Som jag längtat!!!!

PUSSSS
/F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det gick Såå bra i studion! En tagning och allt va jättebra! Sååå nöjd 🙌🏼👏🏽👏🏽! Nu är jag påväg till skolan (suck).. man blir ju sååå taggad av vädret!! Tar lång regnjacka på mig haha.. Såå fancy ✌🏾får se hur länge jag är kvar i skolan iallafall! Är superhungrig..

Pusssss å kraaaam
/F

Likes

Comments

Åhh mina älskade tjejer!!! Va fina dom är!!

Idag hade vi alltså brunch några tjejer i klassen, så mysigt verkligen och tiden gick Såå himla fort!! Känns så konstigt att man om 2 dagar tar studenten och då försvinner till olika ställen, ut i världen och andra ställen i Sverige! Det är Såå himla roligt att alla dom som sökt utbildningar inom musik och dans kommit in på sina val? Så roligt! Jag ska ju dock tacka nej till min plats, men känns så mäktigt att få besked om att man kommit in ändå? Att dom gillade de dom såg på audition trots att det var så många duktiga där? Insåg där och då att jag verkligen vill hålla på med dansen, så mycket det bara går!!

I morgon så står klockan på 05.15 så jag borde sova för ett tag sedan haha.. ska till studion i Majorna för att spela in höstterminens koreografier som jag har gjort, ska bli så spännande att alla Sveriges barn på blissdisco ska dansa mina danser? Och även jag med mina egna elever i höst!! Wow!
Så förmiddagen kommer spenderas framför vita väggar, studiolampor och kamera! Vet inte hur många timmar det kommer ta men det beror väl på hur nervös jag är också haha! Ne tror inte det blir så farligt, mer kul!! Sedan ska jag försöka hinna tillbaka till skolan i god tid för att vara med på utsparken som alla estetare är med på! Gillar ju inte lekar men kul att umgås iallafall!!

Nuuu så säger jag godnatt!!!
PUSS
/F

Likes

Comments

Blir så lycklig när jag ser bilderna!!! Alla var Såå fina trots att det spöregnade så va det ändå så perfekt! ÄLSKAR min klänning, trivs så bra i rött å jag kände mig som en prinsessa! Så här är några bilder, lär komma upp en hel del framöver ❤️

Likes

Comments