// äntligen fick jag mitt paket från raglady!!!!//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!

Efter en standard måndag så är det snart dags för jobb med mina underbara elever och sedan är det möte som gäller.. Arbetstid till 21.30 då!! Lovely!

Idag äter jag dounats!!! För att jag älskar att vara onyttig!!

PUSSSS
/F

Likes

Comments

Hej på er!!

Äntligen fredag känner jag!! Hoppas ni haft en fantastisk vecka allihopa!!

Idag har vi spenderat hela dagen i danssalen och har verkligen kommit en bit med föreställningen, teknikern har gjort en skiss på scenen och danserna håller på att läras ut! Såå himla roligt att fördjupa sig i sin karaktär och hur man ska agera samt ansiktsuttryck osv! Älskar denna processen!!!

Dessutom är det bara en vecka kvar till ett välbehövligt lov från både skola och jobb, ska dock se till att göra min stressinlämning och bli klar med min koreografi som jag ska lära ut veckan efter lovet!

Nu sitter jag på bussen påväg till Kungsbacka för att möta upp Jakob!! Vi ska åka in till Göteborg och se på en konsert som en kompis har som gymnasiearbete med våran klasskompis!! Såå roligt! Behöver veeeerkligen köpa något till Mammis som fyller år imon också.. Vet inte vaaad!! Panik!!!!

Hoppas eran fredag blir toppen!!!
/F

Likes

Comments

God kväll på er!!

Kom hem från jobbet för någon timma sen, käkat middag och tittat på parlamentet. Mysig söndagskväll helt enkelt! Är såå nöjd med dagens klasser!! Såå duktiga elever som ger mer och mer för varje lektion!! Stolt! Börjar äntligen känna mig lite bättre också så jag hoppas jag är på rätt väg!

Ska snart ta fram kläder tills imon, lyssna på min ga musik och sedan blir det Johan Falk!! Jag gillar söndagar!!

Hoppas eran helg varit kanon!!
/F

// älskar we heart it bilder!!!//

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!!

Stressat så mycket denna veckan så lagt bloggen lite åt sidan, kanske blir så framöver, att ni får nått inlägg någon gång i veckan tills det är mindre stressigt med skola och jobb! Hoppas det är ok!!

Denna veckan har bestått av jobb, MASSA informationsletande om högskolor och utbildningar, tillfällen där jag brutit ihop totalt och massa dans i skolan. Spännande vecka haha!! Hostan är kvar precis lika mycket som innan jag var hos läkaren och mina revben börjar göra ont som saaaatan! Positiv af blir man!!

Idag står jobb på schemat, barnen dansar typ själva så det blir inte så fysiskt jobbigt för mig (som borde ligga hemma och vila några veckor haha) det är så himla roligt när det börjar närma sig avslutning iallafall, dom är så duktiga alla barnen! Sååå kul och man blir så himla stolt som lärare!!
Ikväll är det mys med ag som står på schemat, tror vi ska baka för det är vi bäst på!!

Hoppas eran dag blir superbra!!
/F

// dagens morgonform såg ut såhär, så roligt att se sig själv i spegeln när man ser utveckling!! No filter just me//

Likes

Comments