Hooola!!

Ligger äntligen i sängen (som är ovanligt skön för att vara på hotell utomlands). Vackert väder idag så vi passade på att ligga vid poolen å pressa lite! Älskar dethär!! Det är ju betydligt mycket svalare nu än på sommaren dock! Skulle säga att det är som svensk sommar ungefär!

Igår gick jag och mamma en promenad på morgonen då det var mulet, sedan klarnade det upp och då vart vi några timmar vid poolen och solade. På eftermiddagen tog vi ännu en promenad så det blev över milen igår! Kändes i benen 😆 Vi bor i ett sjukt tråkigt område, ingaaaa butiker, ytterst få restauranger och inga ”turist grejer” att göra heller. Vi har gått flera kilometer åt alla håll som går nu men inte hittat nått. Kanske blir bussen till något lite större ställe om det blir sämre väder! Än så länge nöjer jag mig bra med all inclusive på hotellet och ligga framför poolen hela dagen. Skulle aldrig få för mig att bada dock! SVIIIN KALLT! Havet är inte ens någon idé att gå till, blåser som bara den där nere!

Efter en lång promenad denna kväll också + väldigt trevlig kvällsunderhållning från hotellet så ska jag nu kolla på Wahlgrens värld och sen sova! Perfekt kombo!

Hoppas ni mår bra i Sverige!

/F

Likes

Comments

Hej på er!!!

Wow vilken dag jag haft!! Solklart trots vad alla väderprognoser sagt om att det skulle regna osv! Jag och mamma har legat i solen hela dagen och bara njutit (och försökt bli bruna...) lär ju inte komma hem brun eftersom man åkte hit likblek, men sålänge man får lite färg i ansiktet så är jag nöjd!

Ätit i mängder också! Domdär tillstymmelserna till abs jag visade häromdagen finns knappast kvar i slutet av denna veckan! Får börja träna dom när jag kommit hem!!

Vi tog en långpromenad ner till havet och i ”öknen” så benen har verkligen fått jobba! Fördelen att åka ensam med mamma är att man kan ta snabba promenader å bränna lite av maten mat ätit!! Utan att någon klagar dessutom!
Nu ska vi ta oss en drink och kolla på kvällsunderhållningen här på hotellet! Helt i min smak!

Hoppas ni har det bra i Sverige (hörde rykten om snö)
PUSSSS
/F

Likes

Comments

Hej på er!!

Denna veckan har verkligen vart tom på händelser jämfört med förra veckan som var helt fullspäckad hela dagarna. Skönt det också kanske.. men heter man Frida så klättrar man på väggarna efter en dag med ledigt. Dock så har mitt huvud bråkat med mig då jag haft huvudvärk konstant hela veckan.. känns inte alls bra! Kan hoppas att det är stress och att en veckas semester med miljöbyte, god mat, goda drinkar och bara jag å mamma råder bukt på det.

I morgon ska jag till en skola och jobba. Ska bli spännande då jag bara varit på förskolor hittills och trivts ganska bra med det. Nackdelen med vikariepoolen är dock att man inte kan räkna med jobb varje dag.. men det behövdes hjälp på en skola imon och då ställer jag upp. Vet bara att jag ska vara extra resurs men inte vilka åldrar osv, spännande och lite nervöst måste jag säga! Tänk om jag behöver hjälpa barnen med matte... Hahha kommer gråta inombords!
Äsch jag löser väl allt!

Eftersom jag fick för mig att ta en powernap 20.30 så lär jag ligga vaken ett tag till så nu ska jag kolla på syrror, dubbelkolla så allt är med i packningen och sedan ladda ner lite poddar att ha under veckan!

PUSSSS
/F

// abs check såhär på en torsdagskväll! Kroppen är inte 100 med mig just nu men det kommer. Är inte besviken på min kropp och hur den hanterar allt godis och annan skitmat jag trycker i mig direkt. Vet bara att jag kan göra så mycket bättre och det ska jag bevisa för mig själv. Dom små rutorna är där och jag klagar inte men tightare ska den bli!! //

Likes

Comments

//älskar när det blir massa olika färger och teman i instagram flödet!! Det blir lite extra fint när man varit på semester//

Likes

Comments

Hej på er!!

Känns som måndag idag haha.. inte jobbat på hela veckan och det känns så sjukt skumt! Bara måndagar jag brukar vara ledig. Vill jobba hela tiden för det känns inte jätteoptimalt att hänga hemma hela dagarna. Hade dessutom planer på att träna men känner mig halvkrasslig så det suger.. men men!

Vaknade supersent idag och sen dess har jag suttit och skrivit CV, jag är 19 och har inget cv.. känns inte helt stabilt! Men jag har ju haft mitt jobb sen jag var 14 så det är nog inte helt konstigt ändå! Dags att det blir klart nu iallafall för jag har planer på att söka lite nya jobb, uppdaterar er om det!

Tänkte städa på mitt rum, packa lite och sedan sätta på en film. Man får väl ändå passa på när man är ledig tycker jag!!

Hoppas eran vecka går som en dans på rosor!

/F

Likes

Comments