Hej på er allihopa!

jag har precis kommit hem ifrån Spanien och där hade vi det superbra! Jag har köpt kläder på marknad och på min nya favorit affär Victoria (: Jag har även shoppat lite på Primark! det kanske kommer ett inlägg om det senare men troligtvis inte eftersom att jag har bestämt mig för att sluta med bloggen eftersom att jag inte får några läsare. Det kommer troligtvis bli så att jag gör något inlägg ibland bara för skoj skull men det kommer nog inte vara ofta så till dess hej då och hoppas att ni har det fortsatt bra på ert sommarlov!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej alla söta!

i fredags åkte jag och mitt lag till örebro för att vara ed i örebrocupen! vi förlorade en av sju matcher och de som vi förlorade mot vann hala cupen. det blev guldmedalj i b-slutspel!! jag hade superkul och är nöjd med min insats.

hoppas att vi ses i nästa inlägg!<3

Likes

Comments

hej alla söta!<3

idag har jag spelat lite fotboll! närmare bestämt i örebrocupen(: vi har vunnit en av två matcher men imorgon blir det tuffare matcher. vi siktar på A slutspel men om vi ska komma dit så måste vi verkligen ge allt!

önska oss lycka till!<3

i övrigt så har jag nu fått sommarlov vilket är askul! jag har planerat att sova i tält senare i veckan(: nu har ni en liten update (:

hoppas vi ses i nästa inlägg!<3

Likes

Comments

hej alla söta!<3
Gårdagens match slutade 1-0 till oss och motståndet var inte så hårt.
Idag där emot var det riktigt tufft motstånd. Det var semifinal i dm! det blev först 0-0 och sen i förlängning. Alla var trötta och då satte de bollen i mål tre gånger. Vi förlorade alltså. Jag är nöjd i vilket fall eftersom att alla har kämpat!
Hoppas att vi ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Godmorgon alla söta!
Idag så ska jag spela en fotbollsmatch! jag är supertaggad även fast det är det som jag gör nästan varje helg. Vi kommer att möta ett svårslaget lag så alla måste kämpa. Jag hoppas såklart att vi vinner eftersom att vi leder serien då vi inte har förlorat en ända match.
Jag åt gröt till frukost för att jag ska vara pigg och kunna springa!
Hoppas att vi ses i nästa inlägg, puss på er så länge!

Likes

Comments

hej alla söta!<3

förlåt att det inte blir något inlägg med de saker som jag har skickat efter från nätet. Anledningen till det är att jag har kollat fel datum. jag trodde att det stod att första paketet skulle komma den 9 juni men det visade sig vara den 9 juli som det stod. det första paketet kommer istället den 22 juni vilket är cirka en vecka innan det bär av till Spanien.

Jag kommer att försöka med att hålla bloggen uppdaterad fram till dess men det blir lite svårt eftersom jag inte får ta med mig kameran till mamma och eftersom att jag inte kan ta med mig datorn (den är en fast dator).

Här ovan har ni i alla fall lite bilder från i vintras då jag glömde att ladda upp dem.

Med det sagt så önskar jag er en fortsatt bra dag så ses vi förhoppningsvis i nästa inlägg. Puss på er!<3

Likes

Comments

hej alla söta!<3

jag vet att jag skrev att jag skulle göra nästa inlägg när sakerna som jag har beställt har kommit, men jag blev så sugen på att skriva ett inlägg om den här dagen på boda borg! hoppas inte att det gör något haha<3

Eftersom att jag har varit kamratstödjare i ett helt läsår nu så åkte jag och de andra kamratstödjarna till boda borg idag (det är därför jag har träningskläder på mig på bilden). För er som inte vet vad det är så är det tre hus, ett av de har matsal och kök m.m, ett av de har omklädningsrum och entre m.m och det sista huset är äventyrshuset. där inne hittar du alla banor\utmaningar. Man går in i ett rum/en bana och där inne får man en utmaning, sen om man klarar den så går man vidare till nästa rum osv. det finns tre eller fyra rum i varje bana och när man har klarat banan så får man stämpla en stämpel i sitt stämpelkort. Mitt stämpelkort ser ni på bilden här över. Jag och mitt lag klarade sexton banor men på stämpelkortet så finns det bar femton stämplar, det är för att stämpeln till banan spindeln inte fungerade.

puss på er och hoppas att vi ses i näst inlägg!<3

Likes

Comments

hej alla söta!

idag så fick jag äntligen ta hem denna sak som jag har gjort på träslöjden! jag har jobbat med denna i flera veckor och om jag ska vara ärlig så blev den lite ojämn här och där, men vad gör det? jag tycker att den är snygg och den ger mig plats för allt mitt smink, alla mina hårborstar och sånt, mina parfymer m.m. Det är ett tips om du har träsjöjd i skolan eftersom att den är väldigt användbar och enligt mig snygg också!

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och kommer att få n bra dag imorgon också<3

Och så är et ju snart SOMMARLOV!! jag är supertaggad på att vara med kompisar och sola och bada. vad har ni för planer till i sommar? kommentera gärna det här under så att jag kan läsa det sen. Jag har också beställt hem lite olika grejer på nätet som ska komma senast den 22 juni, så det ska bli kul att visa det för er.

Jag ska förresten åka utomlands snart, närmare bestämt till Spanien. Jag ska vara där i cirka två och en halv vecka så jag hoppas att det blir kul. Jag kommer alltså inte att uppdatera något då utan jag kommer att skriva en massa när jag kommer hem igen. Oroa er inte för detta är troligtvis inte det sista inlägget innan jag åker.

puss och kram från mig! ses nästa inlägg!


Likes

Comments

Hej alla söta!

Förlåt för att jag inte har varit aktiv på sista tiden. Anledningen tror jag är att min blogg är ganska ny fortfarande ganska ny och i början så bloggade jag nästan varje dag och det var kul men sedan när jag var upptagen i ca en vecka så blev det svårt att komma igång igen, så jag tänkte att jag försöker uppdatera ungefär en gång i veckan istället för att köra varje dag.

I Fredags så åkte jag i alla fall till GIFFcupen vilket är en stor fotbollscup i Tidaholm. Jag samåkte dit med Tindra och Ellis. Det tog ca två och en halv timme men när vi kom fram så blev vi jätteglada eftersom att vi skulle få sova på den fina skolan. Vi gjorde ju inte det förra året. Alla började fixa med sina luftmadrasser och fixa sig i ordning för att sova eftersom att vi behövde gå och lägga oss nästan direkt efter att vi hade ätit lite.

På lördag morgon så gick vi upp klockan sex på morgonen p.g.a att vi hade första matchen klockan halv åtta ungefär. Två av våra tränare lovade att de skulle låta oss måla en nagel för varje poäng som vi tog. Vi vann två av fyra matcher på lördagen så de fick måla sex stycken naglar var (hahha).

På söndagen så var det dags att möta ett lag som vi är väldigt jämna med. Det är ett annat lag från våran stad. Det blev lika så det avslutade med straffar. Jag stog i mål och jag släppte in fyra av fem straffar medans mitt lag träffade på alla fem. Vi vann den matchen och var vidare i B slutspel. Matchen efter det förlorade vi även fast jag tycker att vi hade spelet så fick de in ett mål mer än oss så vi fick åka hem.

Det var såklart mycke mer saker som hände men det blir för långt att skriva om jag ska skriv om varenda liten detalj. Jag hade superkul och jag tyckte att vi spelade bra.

För inte alls länge sedan så fick jag hem lite kläder ifrån wish och jag tänkte att jag skulle visa upp det som jag köpte någon gång nästa väcka.

Ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej alla söta!♡
Igår så var jag och Tindra ute på picknick.
Dagen innan hade vi åkt på cykeltur eftersom vi hade så tråkigt. Då hittade vi en jättefin plats för att tälta och ha picknick och liknande så efter som det var så soligt och sjönt ute så bestämde vi oss för att cykla tillbaka dit och ha picknick. Gillar ni det fina vädret? Jag älskar det verkligen det känns som sommar ju! Jag gick ner och kände på vattnet som jag trodde skulle vara varmare än vad det var. Det var så soligt så jag trodde att det skulle ha värmts lite i alla fall men det isade i fötterna när jag stod där.

Likes

Comments