View tracker

Idag är de den 28 november för 19 år sedan föddes jag.

Hela denna helgen har bestått utav att fira mig och oj vilken härlig helg jag haft. Allt har varit så himla kul och mysigt. Var ute och käka med ett par vänner på Fridays i Malmö vilket var super mysigt. Efteråt drog vi ut vilket också blev kanon!

På lördagen fira mamma och pappa mig och i söndags kom släkten och fira mig. Så idag har jag bara varit i Trelleborg och shoppat lite för mina födelsedagspengar. Så mysigt.


Bjuder på lite bilder från helgen med mina mysiga tjejer och mina mysiga helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Många har frågat mig varför jag sålde Jouline. Anledningen är simpel jag hade vuxit ur henne, kanske inte fysiskt men däremot psykiskt. Jag hade inte mitt intresse kvar på hennes rygg, har man satt sig en gång på en storhäst är du fast och då är det inte kul längre att sitta på en ponny. Jag älskar Jouline extremt mycket hon betyder så sjukt mycket för mig. Men att växa ur sin ponny är ganska normalt och inget konstigt. Jag älskar att rida och jag älskar att tävla men känner jag att jag inte är med 100% i sinnet lägger jag av. Varför satsa på något när du inte är med psykiskt längre. Jag har haft ända sen jag var ca 9 år. Det är alltså 10 år i hästägande. Jag är nu 19 och under dessa 10 åren har jag aldrig kunnat göra något annat än att lägga x antal timmar i stallet. Och jag har gjort det med glädje absolut, men nu när det närmade sig ett slut kändes det inte kul mera. Att tillbringa massa timmar hos sin bästavän som man vet ska säljas och alla ens känslor bara leks med känns det förjävligt. Så många gånger jag försökt tilltala mig själv att jo men klart jag ska tävla klart jag inte ska sälja nu. men jo det var dags nu.

Jag har nu läge att hitta mig själv, kanske ut och resa som jag aldrig kunnat. Kunna spendera helgerna hos kompisar, och till och med få ha bakismys hemma och inte i stallet haha, nej men skämt och sido. Ha häst under vinter tid, när det är kallt och snö, det är trots allt den drygaste årstiden att äga häst på haha.. Men som sagt ridningen är inte på hyllan. Allt ligger i halen som jag tar fram så fort jag känner mig sugen, och kan säga en månad har gått och det skriker i kroppen redan haha.

Och som jag sagt innan, gud vad mycket kärlek och glädje denna speciella individ gett mig och oj vad jag älskar henne och kommer alltid göra, men en tid har något slut och vårt slut var kommen, men jag står med glädje längs banan och hejar på dig. Du kommer alltid förbli min prinsessa.

Har gått igenom en hel del saker i mitt liv med en massa tårar men Joulines närhet har alltid hållit mig uppe. Hon kom in i precis räntas tid. Och går inte förklara med ord hur mycket hon betyder i mitt liv.

Likes

Comments

Nu har en hel månad gått utan min käraste vid min sida. men hon har det så himla bra hos bästa Malin.

Hitta denna bilden på mig och Jouline, så kul vi haft tillsammans det kan man inte slinka under stolen med. Vilken underbar tid. Tack igen Jouline för allt du lärt mig och all glädje du spridit. Du är en på miljonen.

Likes

Comments

Igår gick jag igenom något utav det jobbigaste i hela mitt liv. Eller iallafall något utav det jobbigaste. Igår lämnades min underbara ponny till sina nya ägare. fy vad det var tufft och jobbigt. Allt har gått så himla fort så jag har inte hunnit med riktigt, men hon har kommit hundra procent rätt iallafall. Hennes tid på tävlingsbanan är inte över och jag kommer följa det nya ekipaget från marken istället. men usch vad jag kommer sakna vårat dagliga mys. Men ska eventuellt åka och hälsa på henne till helgen, tror hon saknar mig minst lika

 mycket som jag saknar henne.

Likes

Comments

Allt känns just nu så fantastiskt bra. Från att vara i en dipp under nästan halva sommaren. Med en hel del ångest och en hel del tankar som snurrat. Jag kan säga att under denna sommaren har jag ångrat en hel del saker som hänt.

NU känns det som allt börjar gå emot rätt håll. Jag är på g med körkortet mina friends är äntligen hemma. Men det ända som hänger som en enorm tyngd på mina axlar just nu är min lilla ponny som ska säljas. Det är nog det tyngsta just nu. Men jag ska ta mig igenom detta också och lösa något bra med henne också. Annars känns allt väldigt bra just nu.

Det andra som hänger i luften nu är jobb, jag måste lösa mitt jobb. Annars är allt kanon!


Likes

Comments

För två dagar sedan var det den 11 September och alla vet vad som hände för 15 år sedan, året var 2001- Då det var en stor terrorattack som hände på Manhattan i World Trade Center. Sitter just nu och lyssnar på podcast avsnittet från P3 dokumentär. Jag var 5 år gammal när detta inträffa alltså inte så gammal och riktigt i "förstånd" av vad som hade hänt. Varje "årsdag" har det gått ut med information om vad som hände. Men detta avsnittet som P3 gick ut med är riktigt berörande.
Allt detta är så himla hemskt. Varför ska sånt här hända..


Likes

Comments

Har hänt så himla mycket nu sen senast. Som ni såg var jag ju på Liseberg och träffade min favorit Paulina. Vi hade det jätte mysigt och sjukt kul på Liseberg.

Sen kom Bexxy hem på onsdagen efter jag var i Liseberg, och gissa om jag var lycklig? Sååå glad. Så på Fredagen blev det utgång i Malmö vilket blev kul, men det bästa var nog att få krama om min bästis. Som jag saknat det.

Sen nu förra veckan var jag och pappa i Trelleborg och bokade in körkort och vi åt även Kina mat. Är så taggad och så nervös över detta med körkortet. Men jag SKA klara det, 110% ska ges. TAGGA. Jag menar hur underbart är det inte att ha körkort och kunna köra vart som helst när som helst? Äntligen är jag på g.

Sen igår var det SKåneTour med familjen och mina gudföräldrar som ni kunde se på mina bilder. Huuur fint är det inte i Skåne? Helt fantastiskt! Älskar Skåne.

​Bjuder på en inte så vacker bild på mig och min favorit tjej. Men den blir fin för vi är tillsammans igen <3 

Likes

Comments