I'd rather be a lover than a fighter. 'Cause all my life, I've been fighting. Never felt a feeling of Comfort. All this time, I've been hiding. And I never had someone to call my own.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi är nu fyra dagar in i September? Kan ni fatta, det är enbart typ 3 månader tills det är julafton. Det är helt sinnes vad tiden har gått fort. Det är så obehagligt vad tiden går fort, man hinner knappt andas i kapp hastigheten.

Jag fyller 20 i år. Och jag har så himla mycket som jag vill göra. Så mycket tankar. Efter min senaste resa hade jag tankar att flytta dit. Av olika anledningar som egentligen spelar noll roll just nu. Men jag hade och har fortfarande tankar för att flytta dit. Hitta en billig lägenhet att dela med någon och bara få leva Life och få fundera ut vad man vill göra med sitt liv. Jag älskar landet, jag älskar människorna, maten, drinkarna och ja allt annat. Jag bara älskar det, mitt hjärta är liksom i Italien. Det är där jag vill stanna. Det gör ont varje gång jag kommer därifrån och kommer hem igen. Ångesten flödar. Så ja, mitt hjärta brinner för detta underbara land.

Det andra är hästarna. Jag sålde min ponny för ett år sedan. vilket gör så fruktansvärt ont i hjärtat så fort jag tänker på det. Jag har varit häst lös i ett helt år och det är faktiskt inget jag trivs med. Vad gör normala människor som inte spenderar 5-6 timmar i stallet varje dag? för jag har faktiskt ingen aning vad man gör.
Hästar för mig är en så himla stor del och alltid varit en stor del i mitt liv. Men nu mera har jag inte det på samma vis länge vilket känns så sjukt konstigt. Folk som sitter i min sits förut säger att det dröjer förens man vänjer sig och ja det är nog faktiskt så. Sån tur har hästarna i mitt arbete vilket hjälper sjukt mycket i min hästabstinens.

Bjuder faktiskt på denna fantastiskt fina bilden enligt mig själv som jag tog på min häst som jag hade på skolan. Enligt mig en så vacker bild. Magi <3

Likes

Comments

Är det bara jag som faktiskt känner att den där sommaren som skulle varit för typ en månad sedan har börjat komma nu? Äntligen är det lite sol och man kan faktiskt njuta utav sommaren, eller är det bara jag? Man ska ju njuta så länge som den faktiskt varar för snart är minus grader igen och vinter jackan åker fram och alla sommarkläder läggs ner i lådan igen. Sad but true. Har i alla fall fått ihop några mysiga bilder som jag tagit nu Augusti månad.

Var på malmö festivalen med två av mina grymma vänner, Saga & Vicky. Vi började med lite drinkar och mat på Fridays, träffade på lite vänner gick runt på festivalen sen tog vi ännu en drink dejt på La Grappa. Där efter avslutades kvällen med Nause på stortorgets scen. Underbart.

Har även börjat jobba igen vilket jag saknat så himla mycket. Alla fina människor och alla härliga hästar. Älskar mitt jobb. Min sista semester månad kanske inte ser mycket ut för världen. Men för mig handlar det om att vara omringad av saker och folk du älskar och det har jag faktiskt varit trots omständigheterna. Haft en ganska jobbig och tuff sommar men som har rättat till sig nu vilket är så skönt.

Hur har eran sommar varit?

Likes

Comments

Har varit ganska off nu ett tag. Jobbat en hel del under augusti här nu och innan det var jag ledig i en hel månad. Sjukt ångestframkallande månad ska jag säga. Det var inte kul alls. Har på den senaste månaderna eller ja faktiskt detta året haft ett upp och ner humör. Men i längden mått ganska dåligt. Jag vet man inte ska gnälla då det finns dom som mår så mycket sämre än en själv men det är fan inte kul att känna sig nere hela tiden. Att må bra är en viktig punkt. Och det är viktigt att ha människor i ditt liv som får dig att må bra. för tillfället under detta året har jag tyvärr haft allt för många människor som varken respekterat eller haft förståelse för saker. Vilket är sjukt tråkigt, men som sagt deras rätta mönster avslöjas och då är dom inget att ha kvar i ens liv det bara är så.

Jag är så tacksam för att ha dom få men så älskvärda personerna som jag har just nu i mitt liv. Som bara finns där och uppmuntrar och respekterar en. Glöm aldrig bort att uppmuntra era vänner, bekräfta varandra någon gång att man uppskattar varandras närhet. Det är så himla viktigt.

Men till saken. Jag har mått ganska dåligt och inte haft så himla mycket inspiration att uppdatera här men ska försöka göra bättring på de nu.


Likes

Comments

Vad är en bra vän? Hur ska en vän vara? Hur länge är någon en bra vän?
Dagliga frågor som jag undrar nästan hela tiden. Vad är egentligen en vän? Är det människan som alltid skriver rader med fina ord om dig, hur mycket man betyder för någon och att den alltid finns där för en? Men när något händer i ens liv ändras orden och där låg ingen mening i dom överhuvudtaget. Och ja. Så är minst 99% av dagens människor. Folk idag verkar inte förstå vad vänskap innebär. Hur smärtsamt vänskap är. Hur man tar sig igenom svåra situationer. Och ja det låter nästan som man är i ett förhållande, men man är väl ändå i någon sorts relation med varandra?

Jag har en liten skala utav människor som jag kallar vänner i mitt liv. En vän för mig byter ut orden till en mening, något man menar och gör för varandra. Säger man att man alltid finns där ska man bevisa det också att man finns där i alla situationer. Om man lovar någonting, som secrets man kanske delar åsikter och tankar. Då ska det stanna mellan varandra oavsett vad man går igenom. Jag skulle aldrig vilja hugga någon som jag tycker om i ryggen. Vänskap för mig är guld och det ska man behandla med omsorg.

Man utnyttjar inte människor. Det är det värsta någon kan göra. Så kalla inte någon en vän när du inte utger dig som en äkta vän, gör ord till handling. För visst kan orden låta bra, men det är fortfarande handlingarna som betyder mest.

Det är så ledsamt när folk inte har respekt för varandra. Det är så ledsamt folk måste såra varandra med handlingar istället för ge kärlek.

Likes

Comments

tankar

Som ni vet har jag ganska nyligen kommit hem ifrån Italien. Jag spenderade en vecka där tillsammans med min bästa vän. Vi hade verkligen det så jäkla underbart. Vi var ute och käkade, drack en massa drinkar, festade en del och shoppade. Vi var verkligen svenska turister, haha. Paulina är verkligen en utav mina närmsta vänner, en tjej jag verkligen litar på och har så fruktansvärt kul med. Denna resan var en minne för livet för oss. och förhoppningsvis kommer den hända snart igen.

Det känns så tomt när man väl kommer hem. Det känns konstigt och på något vis känns detta inte som hemma. Sverige är verkligen inte något för mig och det känner jag varje gång jag åker utomlands, jag hör inte hemma här. Jag känner verkligen så på något vis. Klart att alla kan ha resfeber och bara vill utomlands för skojsskull men för min del handlar det inte om det. jag vill bo utomlands, jag vill ha en annan livsstil, jag vill vara omringad av nya människor, nytt språk.

Jag har så mycket tankar som snurrar i mitt huvud sen jag kom hem, så mycket känslor som svämmar över flera gånger som en våg utav ångest. Känns som jag verkligen måste bestämma mig nu hur jag vill göra. Har ni någon gång känt såhär? att Sverige inte är något för dig? och du av någon anledning vill flytta till ett annat land och lämna allt hemma? vad gjorde du, flytta du eller stannade du kvar i Sverige? Jag behöver verkligen tips och råd. Ska jag följa mitt hjärta och bara dra? Usch inte kul med alla dessa känslovågor.

Bjuder nu på en liten photobomb på allt vi proppat i oss under veckan och när vi varit lite flawless..

Likes

Comments

tankar

Så mycket lycka. Vänner, hästarna och Italien.

Ta vara på allt som betyder något. Ta chanser för din egen skull. Dina val i livet är viktiga, men ibland måste man komma utanför sin comfort zone. Låt inget och ingen påverka dig negativt.

Och om ni inte märkt de, så vet ni nog redan vart mitt hjärta skriker ✈️🇮🇹

Likes

Comments

Minst 99% idag har något som kallas trust issues. Varför? Svaret är ganska enkelt men samtidigt svårt att förstå hur människor kan bryta ner någon så pass mycket att man tillslut inte litar på någon inte ens dom som står en nära. Allt ifrån nära vänner till kanske sin kärlek i livet. På något vis har någon fått uppleva ett svek, något som får en att börja fundera och övertänka på människor. Tveka och backa undan.
Jag som många andra tror jag har varit och är i den positionen. Man försöker hela tiden hitta ett förtroende och känna sig trygg med någon men gång på gång ångrar man sig. Allt ifrån kärlek till vänskap, vilket är så sjukt sorgligt. Hur kan folk ens bryta ner någon så mycket? "Svagt psyke" NEJ. Man kan vara stark men alla har vi en gräns som tillslut säger stopp. Och den har träffat mig allt för många gånger.

Jag vågar knappt tänka och skriva det, men för tillfället är jag verkligen omringad av underbara människor. Som får mig känna mig omtyckt. Men jag har fortfarande så mycket att bygga på. Men det kommer. Man ska bara hitta dom rätta människorna i ens liv. Stå upp och inte falla ner i ett stort svart hål utan fortsätta vara stark. Man får erfarenheter av allt i livet, man måste tyvärr gå igenom jobbiga saker i ens liv för att kunna fortsätta framåt. Allt har en mening.

Likes

Comments

Igår var jag ledig. men drog ändå till jobb för skulle fota två elever. Och skulle även ha en liten hopplektion. Allt gick jättebra och fick även en del bra bilder. Imorgon är de valborg. Alla kommer nog fira den i Lund men tror faktiskt jag kommer stanna hemma. Har ingen energi att dra ut längre.. Just nu längtar jag bara till sommaren och alla goda drinkar. Ge mig sommar.

Likes

Comments