Sitter just nu i väntan på att bli hämtad för att sen åka iväg och rida. Är så taggad, ska verkligen bli så kul. Ska prova häst nummer två utav mina sex nya vänner. Ska bli spännande. Älskar att utmana min egen ridning och utvecklas. Som jag sa igår, så har min ridning utvecklats väldigt mycket på ganska kort tid.

Uppdatering kommer....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tankar

Hästarna för mig är min vardag. Det är hästarna jag alltid lagt min tid och framförallt energi på. Det är det jag satsat på ända sedan jag var liten. Hästarna är det som fått mitt självförtroende att växa. Jag har under alla mina år i skolan blivit mobbad. Så hästarna har alltid varit min free zoon. Det är där jag mått som bäst och kunnat fokusera. Jag har nu varit utan häst i ett helt år i min ägo. Min abstinens är galen. Att inte kunna få ut sin energi på hästarna som vanligt varje dag i sin vardag känns bara konstigt. Jag känner mig vilsen. Jag har ju fortfarande lite hästar i mitt jobb. Men inte alls på samma vis. Jag rider ju fortfarande i veckan, men dock i aktivt. Jag tränar inget längre i heller utan tränar just nu bara andra.

Mitt hjärta skriker efter hästarna och idag kanske det vänt? Vem vet? Har idag varit iväg och ridit hos min granne. Så jag har ev kanske 6 nya kompisar som jag kan få ge lite extra kärlek. Idag kändes det jätte bra och ska ditt imorgon och även i helgen. är verkligen så glad. Behöver detta efter ett gräsligt år. När livet har skrikit efter min free zoon som jag alltid haft och helt plötsligt är jag tom och vilsen. Det är svårt, alla kanske inte förstår känslan. Men dom som vet dom vet. Det är som att vara i ett förhållande och när man skils åt, man tappar sin säkerhet i livet. Exakt samma sak.Hästarna betyder allt för mig. Och jag blir så tacksam för varje chans jag får. Det är min lycka och min glädje i livet, dom kommer vara en så himla stor del i mitt liv. och kommer nog alltid att vara jobbigt att "gå vidare". Får ofta frågan om jag ska sluta eller vad som händer. Och absolut inte. jag vill inte sluta. Jag känner själv att jag utvecklats så sjukt mycket i min ridning på bara något år. Och alla dom som stöttat och tränat mig under den tiden, så mycket kärlek till dom. Utan mina föräldrar och tränare hade jag aldrig utvecklats såhär mycket OCH framförallt haft fantastiska hästar att få jobba med.

Tack, tack & tack.

Likes

Comments

Ni vet den där känslan med en massa fjärilar i magen? Den där känslan som man får väldigt, väldigt sällan. Tror nog nästan alla har fått just den där känslan nån gång i sitt liv. Vissa kanske har den fortfarande, andra släppte ut alla fjärilarna och andra kanske aldrig haft en ända fjäril i magen. Jag hade aldrig haft det. Förens i somras.

Just den där känslan är både underbar och rent utsagt förjävlig. Jag var kär och jag hatar att erkänna det eller ens känna just den känslan. Då jag alltid blivit sviken när jag äntligen vill släppa in någon i mitt liv. Jag har extremt svårt att lita på människor. Det krävs så mycket tid för mig innan jag kan släppa efter. Och jag har alltid blivit sviken så fort jag vill öppna mitt hjärta för en kille.

I somras fick jag just den där fjärilskänslan. Men den sprack nästan lika snabbt som den kom och jag blev förkrossad. mitt hjärta var i tusen bitar. Jag förlorade inte bara någon som jag ville känna kärlek med utan även en så nära vän. En människa som varit i mitt liv i närmare tre år. Som har funnits 16 timmar ifrån mig men alltid ställt upp för mig. Sagt dom uppmuntrande orden när någon annan kille vänt mig ryggen? Han var den jag pratade om mitt liv med, allt ifrån dumma vänner till dumma killar. Han var den som sa "Du är värd bättre." Just denna människa öppna en hel ny värld för mig. Något jag aldrig någonsin känt eller velat erkänna. För första gången sa jag " I really really like you.".

Det gör ont i hjärtat när jag skriver detta. Och detta hände i somras och jag har fortfarande inte hittat tillbaka till mitt hjärta som blev slängt någonstans i Italien.
Dagen han sa till mig "Jag är inte som dom, jag skulle aldrig vilja svika dig Frida det hoppas jag du vet." Jag ångrar något så otroligt att jag trodde på alla känslor i ord. Jag ångrar att jag svarade på dom, jag ångrar att jag öppnade mitt hjärta. För jag hittar inte det igen.

Och nä alla killar är inte som alla andra idiot killar. Men just efter allt detta, som dessutom kom från den person jag delat så mycket minnen med och förtroende till som en vän kunde göra såhär undrar man vad som är näst?
Jag är ordlös. Tom inombords. Och har svårare än någonsin att kunna ens ta in kärleksfulla förklaringar. Är som död inombords.

Stå på er tjejer. Låt inte andra behandla er som någon i mängden och som en leksak. Ni är värdefulla. 

Likes

Comments


Överallt på Facebook och andra medier strömmar det in olika inlägg och texter angående kampanjen ME TOO. Det är så sjukt så mycket tjejer och även killar som blivit sexuellt trakasserade på olika vis. Jag blir tokig på detta. Det är vår egna kropp och ingen annans. Det är VÅR kropp.

Alla tjejer och även killar där ute, stå på er.
Kan säga att jag skäms att vara människa ibland, och ibland är väldigt ofta nu för tiden.

Likes

Comments

Fick ett jätte kul erbjudande för två veckor sedan cirka. Och ser kanske ut som att jag ska ut på banan igen med häst nästa år. Det är absolut inget som är klappat och klart eller bestämt. Men förhoppningsvis blir det kanske något nästa år. Känner att jag verkligen saknar att få tävla nu, har inte tävlat på tre hela år nästan. Och förr var man ute och tävla varje helg med olika hästar och var i full show. Men allt dog liksom ut när man hade så mycket i skolan och man märkte hur mycket av tiden och energin som gick åt till hästen mer än skolan. Ganska skrämmande men jag ångrar verkligen ingenting alla dessa år med tävlandet. det är en underbar hobby och så värt det. Men de ska absolut inte ta över saker som skola eller jobb som faktiskt är framtid och något som blir din livstid. Det var ett tufft val att ta då när SM snuddade vid nosen och andra stora tävlingar. Men ibland måste man ta svåra val för att komma någon annanstans i livet. Jag tog ett stort steg in i en annan vuxen värld liksom.

Jag rider absolut inte lika mycket längre som förut. Men jag håller fortfarande igång och utvecklats så mycket på hästryggen. Och jag känner mig nu redo för att satsa igång igen. Kanske inte på samma nivå som förut men som sagt vem vet "soon back in buisness".

Vi får se vad nästa år ger mig för möjligheter. Håll tummarna för mig, det är min tur igen.

Bjuder på en bild på min gamla partner in crime under det sista året på skolan. Är så tacksam för fått arbeta denna fina häst. 

Likes

Comments

Idag är det ett år sedan som jag lämnade över mitt hjärta, min bästavän, min skatt och det finaste som någonsin existerat i mitt liv. Ett helt år har gått och min saknad försvinner aldrig. Det är som ett stort ärr.

Hon kom in i mitt liv i en sjukt jobbig period. När jag var som allra mest nere i botten. Hon var det ända i mitt liv som jag verkligen såg som bra just då. Jag var mobbad under hela min skoltid. Hon kom in när allt var som värst och hon fick mig att gå från botten till näst intill toppen. Hon kom in när allt var som mörkast. Det är konstigt att gå omkring om dagarna utan henne, att inte ha henne i sin vardag längre. Det känns konstigt och det känns som jag aldrig kommer vänja mig.

När det fanns dagar som man mådde dåligt på räckte det att spendera tid med henne. Hon var som medicin. Men nu mera finns inte hon i min vardag, det känns tungt och jobbigt. Att inte ha den man älskar som mest vid sin sida längre, som man kunde gråta för, den som inte sa något utan bara lät mig få gråta ut. Idag har jag inte den tryggheten längre. Det är jobbigt men man får tyvärr gå vidare.

Hon kommer alltid vara min number one. Och den som tog mitt hjärta och mående med storm. Kommer aldrig ångra den dagen hon kom in i mitt liv. Ingen kan nog förstå hur nere i botten jag var, och hur bra hon fick mig att må. Och hur tom jag känner mig nu. Jag kommer alltid att sakna min andra halva. Kommer inte gå en dag utan jag tänker på henne.

Men idag är det ett år sedan och den smärtan svider fortfarande. My number one.

Ta vara på tiden älskade vänner. För när det man älskar väl är borta...

Likes

Comments

I'd rather be a lover than a fighter. 'Cause all my life, I've been fighting. Never felt a feeling of Comfort. All this time, I've been hiding. And I never had someone to call my own.

Likes

Comments

Vi är nu fyra dagar in i September? Kan ni fatta, det är enbart typ 3 månader tills det är julafton. Det är helt sinnes vad tiden har gått fort. Det är så obehagligt vad tiden går fort, man hinner knappt andas i kapp hastigheten.

Jag fyller 20 i år. Och jag har så himla mycket som jag vill göra. Så mycket tankar. Efter min senaste resa hade jag tankar att flytta dit. Av olika anledningar som egentligen spelar noll roll just nu. Men jag hade och har fortfarande tankar för att flytta dit. Hitta en billig lägenhet att dela med någon och bara få leva Life och få fundera ut vad man vill göra med sitt liv. Jag älskar landet, jag älskar människorna, maten, drinkarna och ja allt annat. Jag bara älskar det, mitt hjärta är liksom i Italien. Det är där jag vill stanna. Det gör ont varje gång jag kommer därifrån och kommer hem igen. Ångesten flödar. Så ja, mitt hjärta brinner för detta underbara land.

Det andra är hästarna. Jag sålde min ponny för ett år sedan. vilket gör så fruktansvärt ont i hjärtat så fort jag tänker på det. Jag har varit häst lös i ett helt år och det är faktiskt inget jag trivs med. Vad gör normala människor som inte spenderar 5-6 timmar i stallet varje dag? för jag har faktiskt ingen aning vad man gör.
Hästar för mig är en så himla stor del och alltid varit en stor del i mitt liv. Men nu mera har jag inte det på samma vis länge vilket känns så sjukt konstigt. Folk som sitter i min sits förut säger att det dröjer förens man vänjer sig och ja det är nog faktiskt så. Sån tur har hästarna i mitt arbete vilket hjälper sjukt mycket i min hästabstinens.

Bjuder faktiskt på denna fantastiskt fina bilden enligt mig själv som jag tog på min häst som jag hade på skolan. Enligt mig en så vacker bild. Magi <3

Likes

Comments