tankar

Så mycket lycka. Vänner, hästarna och Italien.

Ta vara på allt som betyder något. Ta chanser för din egen skull. Dina val i livet är viktiga, men ibland måste man komma utanför sin comfort zone. Låt inget och ingen påverka dig negativt.

Och om ni inte märkt de, så vet ni nog redan vart mitt hjärta skriker ✈️🇮🇹

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag ledig. men drog ändå till jobb för skulle fota två elever. Och skulle även ha en liten hopplektion. Allt gick jättebra och fick även en del bra bilder. Imorgon är de valborg. Alla kommer nog fira den i Lund men tror faktiskt jag kommer stanna hemma. Har ingen energi att dra ut längre.. Just nu längtar jag bara till sommaren och alla goda drinkar. Ge mig sommar.

Likes

Comments

Var stolt för den du är. och ta vara på alla möjligheter du får. imorgon kan de bara vända..

Likes

Comments

Idag ska jag få träffa min efterlängtade Paulina som jag saknat så innerligt mycket. Vi ska till Mando på Lilla torg idag vi 4 tiden. Ska bli så jäkla kul. Som jag saknat henne, helt otroligt mycket. Har en hel del saker i mitt huvud som jag behöver rensa ut så ska bli så jäkla skönt att få prata ut om livets gåtor.

Pratade även med min kompis ifrån Italien. Så planerar att åka dit nu snart ev redan i sommar. HUR kul ska inte detta bli. Ser framemot detta så sjukt mycket. Älskade Italien.

Bjuder på en mysig bild på mig och Caccolo. Som jag saknar denna underbara pojke. <3

Likes

Comments

Drog till stallet idag och red hästarna lite, två lätta pass i ridhuset. Massa guldstjärnor till dom båda.

Likes

Comments

Som jag sagt förut så har jag mått ganska nere på senaste. Men mår bättre för tillfället nu vilket är super skönt. Hade sån ångest hela förra veckan och denna veckan så jag inte vetat vad jag skulle göra. Men har jobbat denna helgen vilket jag tror jag behövde. Få tänka och försöka fokusera på någonting viktigt liksom. Har fått rida i det fina vädret och få verkligen andas in vår luften och bara andas ut allt jobbigt. Har varit så jäkla skönt.

Har knappt träffat någon på typ ett halvår, nej men nästan. Eller jo klart jag träffat folk men inte folk som jag umgåtts med. Men i Måndags träffade jag min saknade vän Martina vilket var super kul och sen kom min kompis från Småland ner Fredag kväll till Lördag morgon vilket också varit trevligt. Men måste verkligen ut och träffa mer folk. Har verkligen fastnat i min säng varje helg som jag är ledig.

Har ev en träning nästa vecka. Och en hel del ridning på hästarna. Vilket också är roligt. Jobbar både Onsdag och Torsdag men sen är jag ledig i alla fall.

Och mitt i allt skrivande får jag lägga upp en ögongodis bild, mjooo

Likes

Comments

Jag är så chockad, stum och ledsen.

I fredags hände det som egentligen vi alla visste skulle komma en dag, men i Fredags var den dagen. Och jag vet inte vad jag säga. Jag börjar undra vad som är fel på folk, varför skada oskyldiga människor. jag kan inte förstå det och kommer aldrig göra varför sånt här ska hända.. Detta har nu hänt i både Frankrike, London och Berlin.

Massa tankar och kärlek till alla familjer som förlorat och fått se detta, tankar och kärlek till poliserna som gjorde en helt fantastisk insats.

Mörkret ska inte vinna.

🕊

Likes

Comments

Sitter just nu och funderar, funderar och åter igen funderar. Denna veckan har verkligen inte varit en bra vecka över huvudtaget. Jag har varit så sjukt känslofylld, humöret har verkligen varit i total obalans. Ena sekunden har jag gråtit mina ögon svullna. Andra dagen har jag skrattat hysteriskt och varit totalt flippig. Tredje dagen har jag bara varit förbannad och irriterad. Och sen har det gått såhär upp och ner hela veckan. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad de är. Men jag tror nog mest det blivit för mycket för mitt huvud. För mycket oro som skakat loss som gjort mig så sjukt ostabil. Man kan ju säga som så att jag är sjukt tacksam för att ha hästarna i mitt liv. Dom får en verkligen att tänka bort allt jobbigt och försöka fokusera på det viktiga i det hela istället.

Jag har ju varit ledig från jobb i cirka en vecka vilket man kan säga "vad skönt" över, men nej jag hatar verkligen "vila", "ledighet". Jag springer på taket, upp o ner, nej men lite så nästan. Jag tror det är mycket det som fått mitt humör vara så ostabilt denna veckan.. Ser faktiskt verkligen framemot att jobba nu hela helgen, nu tänker ni säkert "vem ser framemot en helg?" men jo, jag gör faktiskt det vilket kanske låter som ett aprilskämt men jag älskar att få vara igång och göra saker hela tiden.

Men en sak jag måste erkänna, för snart ett år sedan tog jag studenten som jag hade längtat och älskade den dagen, men samtidigt i efterhand hatar jag det. Man var igång man gjorde saker varje dag. Det är faktiskt så jag nästan kan sakna att sitta bakom skolbänken igen. Och detta säger tjejen som räknade ner varje timme, minut och sekund för få avsluta skolan och skolbänken. Så ojojoj vad ni alla har det bra, NJUUUT dom sista dagarna sen väntar det vuxna enskilda livet när man måste verkligen tänka ut framtiden och det är fasen ångest på hög nivå. Det ska ni veta.

Njut ha kul nu alla som ska ta studenten om ca 2 månader, snart kommer ni också få inse hur bra ni haft det alla dessa år. Men ja, den dagen måste komma innan ni kommer erkänna det. Jag nekade det, och idag sitter jag och erkänner. text back den dagen ni får ångest över för bestämma vad ni ska jobba med i framtiden.

Have fun guys <3

Likes

Comments

sitter just nu med min ny inköpta dator som jag sparat till i hundra år typ. Äntligen säger jag bara.. en 100% fungerande dator. Så lycklig OCH jag köpte den själv ojojoj jag börjar bli vuxen haha..

Har varit ledig nu i typ 6 dagar, har sprungit på ett rullband typ haha, så drog till jobbet och red två hästar. Vad är bättre än att sysselsätta sig själv med lite hästar? Älskar.
Båda ridpassen gick jätte bra, den ena som jag har och rider en del åt ägaren gick två korta pass både onsdag och torsdag morgon. Och sen red jag min kompis häst för hon är groom i Italien nu under Toscana Tour under tre veckor så får rida när jag får suget vilket är underbart. Ingen vila ingen ro upp klockan 6 på min lediga dag bara för få trimma fina hästar. Jag som hade slutat med hästar.. jojo in my dreams kommer nog aldrig hända.

Sitter just nu och planerar resa till Italien faktiskt. Jag är så sugen på dra dit och få se landet lite mer, inte jobb denna gången utan få vara på semester. Något jag ser framemot.

Likes

Comments