Igår gick jag igenom något utav det jobbigaste i hela mitt liv. Eller iallafall något utav det jobbigaste. Igår lämnades min underbara ponny till sina nya ägare. fy vad det var tufft och jobbigt. Allt har gått så himla fort så jag har inte hunnit med riktigt, men hon har kommit hundra procent rätt iallafall. Hennes tid på tävlingsbanan är inte över och jag kommer följa det nya ekipaget från marken istället. men usch vad jag kommer sakna vårat dagliga mys. Men ska eventuellt åka och hälsa på henne till helgen, tror hon saknar mig minst lika

 mycket som jag saknar henne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allt känns just nu så fantastiskt bra. Från att vara i en dipp under nästan halva sommaren. Med en hel del ångest och en hel del tankar som snurrat. Jag kan säga att under denna sommaren har jag ångrat en hel del saker som hänt.

NU känns det som allt börjar gå emot rätt håll. Jag är på g med körkortet mina friends är äntligen hemma. Men det ända som hänger som en enorm tyngd på mina axlar just nu är min lilla ponny som ska säljas. Det är nog det tyngsta just nu. Men jag ska ta mig igenom detta också och lösa något bra med henne också. Annars känns allt väldigt bra just nu.

Det andra som hänger i luften nu är jobb, jag måste lösa mitt jobb. Annars är allt kanon!


Likes

Comments

För två dagar sedan var det den 11 September och alla vet vad som hände för 15 år sedan, året var 2001- Då det var en stor terrorattack som hände på Manhattan i World Trade Center. Sitter just nu och lyssnar på podcast avsnittet från P3 dokumentär. Jag var 5 år gammal när detta inträffa alltså inte så gammal och riktigt i "förstånd" av vad som hade hänt. Varje "årsdag" har det gått ut med information om vad som hände. Men detta avsnittet som P3 gick ut med är riktigt berörande.
Allt detta är så himla hemskt. Varför ska sånt här hända..


Likes

Comments

Har hänt så himla mycket nu sen senast. Som ni såg var jag ju på Liseberg och träffade min favorit Paulina. Vi hade det jätte mysigt och sjukt kul på Liseberg.

Sen kom Bexxy hem på onsdagen efter jag var i Liseberg, och gissa om jag var lycklig? Sååå glad. Så på Fredagen blev det utgång i Malmö vilket blev kul, men det bästa var nog att få krama om min bästis. Som jag saknat det.

Sen nu förra veckan var jag och pappa i Trelleborg och bokade in körkort och vi åt även Kina mat. Är så taggad och så nervös över detta med körkortet. Men jag SKA klara det, 110% ska ges. TAGGA. Jag menar hur underbart är det inte att ha körkort och kunna köra vart som helst när som helst? Äntligen är jag på g.

Sen igår var det SKåneTour med familjen och mina gudföräldrar som ni kunde se på mina bilder. Huuur fint är det inte i Skåne? Helt fantastiskt! Älskar Skåne.

​Bjuder på en inte så vacker bild på mig och min favorit tjej. Men den blir fin för vi är tillsammans igen <3 

Likes

Comments

Jag överlevde tågresan hem och allt har funkat bra. Som ni ser på bilderna så har jag haft det underbart. Liseberg + Paulina = toppen helg!

Kom hem vid tre tiden idag och är just nu väldigt trött och sliten efter alla köer och folk från gårdagen. Men allt gick bra och vi hade grymt kul.
Fotade en del Tumblr bilder om jag får säga det själv, men kolla bara bilderna och kolla vad fint Liseberg är och min fina vän, i mean bara kolla på det.

Ligger just nu och halv sover i sängen med min saknade lilla katt. Som jag saknat mitt livs levande gosedjur. Men som ni ser på bilden så är vi komplett igen.

Likes

Comments