Överallt på Facebook och andra medier strömmar det in olika inlägg och texter angående kampanjen ME TOO. Det är så sjukt så mycket tjejer och även killar som blivit sexuellt trakasserade på olika vis. Jag blir tokig på detta. Det är vår egna kropp och ingen annans. Det är VÅR kropp.

Alla tjejer och även killar där ute, stå på er.
Kan säga att jag skäms att vara människa ibland, och ibland är väldigt ofta nu för tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick ett jätte kul erbjudande för två veckor sedan cirka. Och ser kanske ut som att jag ska ut på banan igen med häst nästa år. Det är absolut inget som är klappat och klart eller bestämt. Men förhoppningsvis blir det kanske något nästa år. Känner att jag verkligen saknar att få tävla nu, har inte tävlat på tre hela år nästan. Och förr var man ute och tävla varje helg med olika hästar och var i full show. Men allt dog liksom ut när man hade så mycket i skolan och man märkte hur mycket av tiden och energin som gick åt till hästen mer än skolan. Ganska skrämmande men jag ångrar verkligen ingenting alla dessa år med tävlandet. det är en underbar hobby och så värt det. Men de ska absolut inte ta över saker som skola eller jobb som faktiskt är framtid och något som blir din livstid. Det var ett tufft val att ta då när SM snuddade vid nosen och andra stora tävlingar. Men ibland måste man ta svåra val för att komma någon annanstans i livet. Jag tog ett stort steg in i en annan vuxen värld liksom.

Jag rider absolut inte lika mycket längre som förut. Men jag håller fortfarande igång och utvecklats så mycket på hästryggen. Och jag känner mig nu redo för att satsa igång igen. Kanske inte på samma nivå som förut men som sagt vem vet "soon back in buisness".

Vi får se vad nästa år ger mig för möjligheter. Håll tummarna för mig, det är min tur igen.

Bjuder på en bild på min gamla partner in crime under det sista året på skolan. Är så tacksam för fått arbeta denna fina häst. 

Likes

Comments

Idag är det ett år sedan som jag lämnade över mitt hjärta, min bästavän, min skatt och det finaste som någonsin existerat i mitt liv. Ett helt år har gått och min saknad försvinner aldrig. Det är som ett stort ärr.

Hon kom in i mitt liv i en sjukt jobbig period. När jag var som allra mest nere i botten. Hon var det ända i mitt liv som jag verkligen såg som bra just då. Jag var mobbad under hela min skoltid. Hon kom in när allt var som värst och hon fick mig att gå från botten till näst intill toppen. Hon kom in när allt var som mörkast. Det är konstigt att gå omkring om dagarna utan henne, att inte ha henne i sin vardag längre. Det känns konstigt och det känns som jag aldrig kommer vänja mig.

När det fanns dagar som man mådde dåligt på räckte det att spendera tid med henne. Hon var som medicin. Men nu mera finns inte hon i min vardag, det känns tungt och jobbigt. Att inte ha den man älskar som mest vid sin sida längre, som man kunde gråta för, den som inte sa något utan bara lät mig få gråta ut. Idag har jag inte den tryggheten längre. Det är jobbigt men man får tyvärr gå vidare.

Hon kommer alltid vara min number one. Och den som tog mitt hjärta och mående med storm. Kommer aldrig ångra den dagen hon kom in i mitt liv. Ingen kan nog förstå hur nere i botten jag var, och hur bra hon fick mig att må. Och hur tom jag känner mig nu. Jag kommer alltid att sakna min andra halva. Kommer inte gå en dag utan jag tänker på henne.

Men idag är det ett år sedan och den smärtan svider fortfarande. My number one.

Ta vara på tiden älskade vänner. För när det man älskar väl är borta...

Likes

Comments

I'd rather be a lover than a fighter. 'Cause all my life, I've been fighting. Never felt a feeling of Comfort. All this time, I've been hiding. And I never had someone to call my own.

Likes

Comments

Vi är nu fyra dagar in i September? Kan ni fatta, det är enbart typ 3 månader tills det är julafton. Det är helt sinnes vad tiden har gått fort. Det är så obehagligt vad tiden går fort, man hinner knappt andas i kapp hastigheten.

Jag fyller 20 i år. Och jag har så himla mycket som jag vill göra. Så mycket tankar. Efter min senaste resa hade jag tankar att flytta dit. Av olika anledningar som egentligen spelar noll roll just nu. Men jag hade och har fortfarande tankar för att flytta dit. Hitta en billig lägenhet att dela med någon och bara få leva Life och få fundera ut vad man vill göra med sitt liv. Jag älskar landet, jag älskar människorna, maten, drinkarna och ja allt annat. Jag bara älskar det, mitt hjärta är liksom i Italien. Det är där jag vill stanna. Det gör ont varje gång jag kommer därifrån och kommer hem igen. Ångesten flödar. Så ja, mitt hjärta brinner för detta underbara land.

Det andra är hästarna. Jag sålde min ponny för ett år sedan. vilket gör så fruktansvärt ont i hjärtat så fort jag tänker på det. Jag har varit häst lös i ett helt år och det är faktiskt inget jag trivs med. Vad gör normala människor som inte spenderar 5-6 timmar i stallet varje dag? för jag har faktiskt ingen aning vad man gör.
Hästar för mig är en så himla stor del och alltid varit en stor del i mitt liv. Men nu mera har jag inte det på samma vis länge vilket känns så sjukt konstigt. Folk som sitter i min sits förut säger att det dröjer förens man vänjer sig och ja det är nog faktiskt så. Sån tur har hästarna i mitt arbete vilket hjälper sjukt mycket i min hästabstinens.

Bjuder faktiskt på denna fantastiskt fina bilden enligt mig själv som jag tog på min häst som jag hade på skolan. Enligt mig en så vacker bild. Magi <3

Likes

Comments

Är det bara jag som faktiskt känner att den där sommaren som skulle varit för typ en månad sedan har börjat komma nu? Äntligen är det lite sol och man kan faktiskt njuta utav sommaren, eller är det bara jag? Man ska ju njuta så länge som den faktiskt varar för snart är minus grader igen och vinter jackan åker fram och alla sommarkläder läggs ner i lådan igen. Sad but true. Har i alla fall fått ihop några mysiga bilder som jag tagit nu Augusti månad.

Var på malmö festivalen med två av mina grymma vänner, Saga & Vicky. Vi började med lite drinkar och mat på Fridays, träffade på lite vänner gick runt på festivalen sen tog vi ännu en drink dejt på La Grappa. Där efter avslutades kvällen med Nause på stortorgets scen. Underbart.

Har även börjat jobba igen vilket jag saknat så himla mycket. Alla fina människor och alla härliga hästar. Älskar mitt jobb. Min sista semester månad kanske inte ser mycket ut för världen. Men för mig handlar det om att vara omringad av saker och folk du älskar och det har jag faktiskt varit trots omständigheterna. Haft en ganska jobbig och tuff sommar men som har rättat till sig nu vilket är så skönt.

Hur har eran sommar varit?

Likes

Comments

Har varit ganska off nu ett tag. Jobbat en hel del under augusti här nu och innan det var jag ledig i en hel månad. Sjukt ångestframkallande månad ska jag säga. Det var inte kul alls. Har på den senaste månaderna eller ja faktiskt detta året haft ett upp och ner humör. Men i längden mått ganska dåligt. Jag vet man inte ska gnälla då det finns dom som mår så mycket sämre än en själv men det är fan inte kul att känna sig nere hela tiden. Att må bra är en viktig punkt. Och det är viktigt att ha människor i ditt liv som får dig att må bra. för tillfället under detta året har jag tyvärr haft allt för många människor som varken respekterat eller haft förståelse för saker. Vilket är sjukt tråkigt, men som sagt deras rätta mönster avslöjas och då är dom inget att ha kvar i ens liv det bara är så.

Jag är så tacksam för att ha dom få men så älskvärda personerna som jag har just nu i mitt liv. Som bara finns där och uppmuntrar och respekterar en. Glöm aldrig bort att uppmuntra era vänner, bekräfta varandra någon gång att man uppskattar varandras närhet. Det är så himla viktigt.

Men till saken. Jag har mått ganska dåligt och inte haft så himla mycket inspiration att uppdatera här men ska försöka göra bättring på de nu.


Likes

Comments

Vad är en bra vän? Hur ska en vän vara? Hur länge är någon en bra vän?
Dagliga frågor som jag undrar nästan hela tiden. Vad är egentligen en vän? Är det människan som alltid skriver rader med fina ord om dig, hur mycket man betyder för någon och att den alltid finns där för en? Men när något händer i ens liv ändras orden och där låg ingen mening i dom överhuvudtaget. Och ja. Så är minst 99% av dagens människor. Folk idag verkar inte förstå vad vänskap innebär. Hur smärtsamt vänskap är. Hur man tar sig igenom svåra situationer. Och ja det låter nästan som man är i ett förhållande, men man är väl ändå i någon sorts relation med varandra?

Jag har en liten skala utav människor som jag kallar vänner i mitt liv. En vän för mig byter ut orden till en mening, något man menar och gör för varandra. Säger man att man alltid finns där ska man bevisa det också att man finns där i alla situationer. Om man lovar någonting, som secrets man kanske delar åsikter och tankar. Då ska det stanna mellan varandra oavsett vad man går igenom. Jag skulle aldrig vilja hugga någon som jag tycker om i ryggen. Vänskap för mig är guld och det ska man behandla med omsorg.

Man utnyttjar inte människor. Det är det värsta någon kan göra. Så kalla inte någon en vän när du inte utger dig som en äkta vän, gör ord till handling. För visst kan orden låta bra, men det är fortfarande handlingarna som betyder mest.

Det är så ledsamt när folk inte har respekt för varandra. Det är så ledsamt folk måste såra varandra med handlingar istället för ge kärlek.

Likes

Comments