Vad är en bra vän? Hur ska en vän vara? Hur länge är någon en bra vän?
Dagliga frågor som jag undrar nästan hela tiden. Vad är egentligen en vän? Är det människan som alltid skriver rader med fina ord om dig, hur mycket man betyder för någon och att den alltid finns där för en? Men när något händer i ens liv ändras orden och där låg ingen mening i dom överhuvudtaget. Och ja. Så är minst 99% av dagens människor. Folk idag verkar inte förstå vad vänskap innebär. Hur smärtsamt vänskap är. Hur man tar sig igenom svåra situationer. Och ja det låter nästan som man är i ett förhållande, men man är väl ändå i någon sorts relation med varandra?

Jag har en liten skala utav människor som jag kallar vänner i mitt liv. En vän för mig byter ut orden till en mening, något man menar och gör för varandra. Säger man att man alltid finns där ska man bevisa det också att man finns där i alla situationer. Om man lovar någonting, som secrets man kanske delar åsikter och tankar. Då ska det stanna mellan varandra oavsett vad man går igenom. Jag skulle aldrig vilja hugga någon som jag tycker om i ryggen. Vänskap för mig är guld och det ska man behandla med omsorg.

Man utnyttjar inte människor. Det är det värsta någon kan göra. Så kalla inte någon en vän när du inte utger dig som en äkta vän, gör ord till handling. För visst kan orden låta bra, men det är fortfarande handlingarna som betyder mest.

Det är så ledsamt när folk inte har respekt för varandra. Det är så ledsamt folk måste såra varandra med handlingar istället för ge kärlek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

tankar

Som ni vet har jag ganska nyligen kommit hem ifrån Italien. Jag spenderade en vecka där tillsammans med min bästa vän. Vi hade verkligen det så jäkla underbart. Vi var ute och käkade, drack en massa drinkar, festade en del och shoppade. Vi var verkligen svenska turister, haha. Paulina är verkligen en utav mina närmsta vänner, en tjej jag verkligen litar på och har så fruktansvärt kul med. Denna resan var en minne för livet för oss. och förhoppningsvis kommer den hända snart igen.

Det känns så tomt när man väl kommer hem. Det känns konstigt och på något vis känns detta inte som hemma. Sverige är verkligen inte något för mig och det känner jag varje gång jag åker utomlands, jag hör inte hemma här. Jag känner verkligen så på något vis. Klart att alla kan ha resfeber och bara vill utomlands för skojsskull men för min del handlar det inte om det. jag vill bo utomlands, jag vill ha en annan livsstil, jag vill vara omringad av nya människor, nytt språk.

Jag har så mycket tankar som snurrar i mitt huvud sen jag kom hem, så mycket känslor som svämmar över flera gånger som en våg utav ångest. Känns som jag verkligen måste bestämma mig nu hur jag vill göra. Har ni någon gång känt såhär? att Sverige inte är något för dig? och du av någon anledning vill flytta till ett annat land och lämna allt hemma? vad gjorde du, flytta du eller stannade du kvar i Sverige? Jag behöver verkligen tips och råd. Ska jag följa mitt hjärta och bara dra? Usch inte kul med alla dessa känslovågor.

Bjuder nu på en liten photobomb på allt vi proppat i oss under veckan och när vi varit lite flawless..

Likes

Comments

tankar

Så mycket lycka. Vänner, hästarna och Italien.

Ta vara på allt som betyder något. Ta chanser för din egen skull. Dina val i livet är viktiga, men ibland måste man komma utanför sin comfort zone. Låt inget och ingen påverka dig negativt.

Och om ni inte märkt de, så vet ni nog redan vart mitt hjärta skriker ✈️🇮🇹

Likes

Comments

Minst 99% idag har något som kallas trust issues. Varför? Svaret är ganska enkelt men samtidigt svårt att förstå hur människor kan bryta ner någon så pass mycket att man tillslut inte litar på någon inte ens dom som står en nära. Allt ifrån nära vänner till kanske sin kärlek i livet. På något vis har någon fått uppleva ett svek, något som får en att börja fundera och övertänka på människor. Tveka och backa undan.
Jag som många andra tror jag har varit och är i den positionen. Man försöker hela tiden hitta ett förtroende och känna sig trygg med någon men gång på gång ångrar man sig. Allt ifrån kärlek till vänskap, vilket är så sjukt sorgligt. Hur kan folk ens bryta ner någon så mycket? "Svagt psyke" NEJ. Man kan vara stark men alla har vi en gräns som tillslut säger stopp. Och den har träffat mig allt för många gånger.

Jag vågar knappt tänka och skriva det, men för tillfället är jag verkligen omringad av underbara människor. Som får mig känna mig omtyckt. Men jag har fortfarande så mycket att bygga på. Men det kommer. Man ska bara hitta dom rätta människorna i ens liv. Stå upp och inte falla ner i ett stort svart hål utan fortsätta vara stark. Man får erfarenheter av allt i livet, man måste tyvärr gå igenom jobbiga saker i ens liv för att kunna fortsätta framåt. Allt har en mening.

Likes

Comments

Igår var jag ledig. men drog ändå till jobb för skulle fota två elever. Och skulle även ha en liten hopplektion. Allt gick jättebra och fick även en del bra bilder. Imorgon är de valborg. Alla kommer nog fira den i Lund men tror faktiskt jag kommer stanna hemma. Har ingen energi att dra ut längre.. Just nu längtar jag bara till sommaren och alla goda drinkar. Ge mig sommar.

Likes

Comments

Var stolt för den du är. och ta vara på alla möjligheter du får. imorgon kan de bara vända..

Likes

Comments

Idag ska jag få träffa min efterlängtade Paulina som jag saknat så innerligt mycket. Vi ska till Mando på Lilla torg idag vi 4 tiden. Ska bli så jäkla kul. Som jag saknat henne, helt otroligt mycket. Har en hel del saker i mitt huvud som jag behöver rensa ut så ska bli så jäkla skönt att få prata ut om livets gåtor.

Pratade även med min kompis ifrån Italien. Så planerar att åka dit nu snart ev redan i sommar. HUR kul ska inte detta bli. Ser framemot detta så sjukt mycket. Älskade Italien.

Bjuder på en mysig bild på mig och Caccolo. Som jag saknar denna underbara pojke. <3

Likes

Comments

Drog till stallet idag och red hästarna lite, två lätta pass i ridhuset. Massa guldstjärnor till dom båda.

Likes

Comments

Som jag sagt förut så har jag mått ganska nere på senaste. Men mår bättre för tillfället nu vilket är super skönt. Hade sån ångest hela förra veckan och denna veckan så jag inte vetat vad jag skulle göra. Men har jobbat denna helgen vilket jag tror jag behövde. Få tänka och försöka fokusera på någonting viktigt liksom. Har fått rida i det fina vädret och få verkligen andas in vår luften och bara andas ut allt jobbigt. Har varit så jäkla skönt.

Har knappt träffat någon på typ ett halvår, nej men nästan. Eller jo klart jag träffat folk men inte folk som jag umgåtts med. Men i Måndags träffade jag min saknade vän Martina vilket var super kul och sen kom min kompis från Småland ner Fredag kväll till Lördag morgon vilket också varit trevligt. Men måste verkligen ut och träffa mer folk. Har verkligen fastnat i min säng varje helg som jag är ledig.

Har ev en träning nästa vecka. Och en hel del ridning på hästarna. Vilket också är roligt. Jobbar både Onsdag och Torsdag men sen är jag ledig i alla fall.

Och mitt i allt skrivande får jag lägga upp en ögongodis bild, mjooo

Likes

Comments