WELCOME BACK?!

Efter flera veckors offline är jag nu tillbaka. Med sååå mycket saker att berätta.
Men jag har ju fått anställning på Sveriges ridgymnasium fram till sommaren, är sååå glad. Är ju dessutom mina förra skola. Det blev verkligen perfekt. Jag känner alla vilket känns ännu bättre. Jag har ridlektioner, är med själv på ridpass, får rida en hel del, har stalltjänsterna med eleverna och hjälper och stöttar.

Som jag skrev får jag rida en hel del vilket är så himla kul imed jag nyligen fick sålt min ponny efter fyra år tillsammans. Så det känns ju lite tomt att vara utan häst när man haft en vardagen i flera år. Jag har ju tappat en hel del i min ridning vilket jag inte ska sticka under stolen med. Känns rätt jobbigt men jag kommer komma tillbaka det vet jag!
Jag har även en häst på skolan nu som jag ska rida lite och träna lite. Vilket känns super kul verkligen. Jag behöver verkligen hålla igång..

Jag har varit i sälen, i en hel vecka i januari.februari. Var helt underbart. Älskar verkligen sälen. Har bestämt jag en dag ska flytta dit, HUR MYSIGT ÄR INTE DET?!? Nästa år ska vi åka dit i hela 2 veckor. Och är redan sååå taggad, har köpt utrustning som jag lagt på hyllan redo för nästa års åkning, ÄLSKART!

Jag planerar även en resa till Italien i sommar. Skulle egentligen till Big Slap med en kompis men blev ändrade planer för min del. Så planerar nu att få åka till italien. Och få träffa min andra familj och mina saknade vänner.

Denna hästen åkte jag iväg och provade åt skolan i november månad typ. En riktigt fin häst som hoppar satan och såå fin på marken. En riktig toppen häst.

Likes

Comments

Nu är 2016 slut och det är dags att förberedda sig för det nya året. Första dagen på nya året har passerat utan någon ångest för gårdagens party, i och med jag bara var hem, winwin för mig som slapp det haha!

Jag är så himla nöjd med förra årets händelserika erfarenheter. Allt från utvecklingen inom ridningen som jag gjort på bara ett år, min utveckling som person och allt annat som jag fått erfarenhet utav. Många jobbiga beslut fick tas men som samtidigt varit för det bästa, Jag ångrar inget från min 2016, tvärt om jag är stolt över mig själv. Jag fick för första gången känna en lycka och ett tycke för någon men som slets bort från mig innan jag hann blinka, vänner som vänt andra sidan till. Jag fick sälja ponnyn som jag älskar över allt annat i hela världen, men hon kom till världens bästa familj. Jag har även tagit mig igenom ett tungt skolår med mycket som har hänt, men även jag klarade mig igenom skolan trots allt som hänt och fick stå rakryggad på scenen och visa vem som var grym och klarat sig igenom många tunga år i skolan.
Jag har fått åstadkomma så himla mycket detta året, men istället för gräva ner mig som förut har jag äntligen hittat mig själv och försökt dagligen jobba med mitt självförtroende uppåt. Och jag har lyckats. Jag kanske har fått passera en hel del detta året och fått lämna så många bakom mig. Men att få avsluta mitt år med dom två bästa människorna i mitt liv, mina föräldrar hemma i lilla Anderslöv gjorde min nyår, att få vara omringad av dom två som alltid ställer upp och aldrig velat såra mig eller få mig på kasst och älskar mig, det är för mig betydelse. Det för mig är en bra början på ett nytt år, för en sak har jag lärt mig detta året. Saker vänder så snabbt framför näsan på dig, det gäller att leva i nuet och kanske tänka om några gånger över vad som egentligen är kärlek och betydelse.

Även så långt som jag utvecklats som ryttare detta året har varit med enorma steg. Fått ett bättre självförtroende och inte bara inom ridningen inom allt. Jag har faktiskt börjat tro på mig själv, så mycket som jag aldrig gjort förut. Det ända jag kanske inte gjort har nog varit att ta vara på alla underbara tillfällen med dom två underbaraste hästarna i mitt liv, men jag har levt i nuet. Jag har tagit vara på tillfällena men ändå inte på samma sätt, jag har längtat framåt hela tiden, Vad händer nu, imorgon nästa vecka. Hela detta årrt för mig har fått snabbt. Men oj vad kul jag haft.

Jag tackar ALLA för detta året, verkligen alla, för ni alla har gett mig så mycket till lärdom. någon har fått mig må underbart och någon annan har fått mig må för jävligt MEN jag tackar för det ändå, jag vet nu vad kärlek, lycka och framgång har för betydelse.

Likes

Comments

Har alltså 20 timmar kvar utav detta året... 20 timmar!? Kan man ens förstå det... Har alltid sagt "nytt år nya möjligheter" och detta året har verkligen varit ett sånt år. Har tagit jobbiga beslut, gått igenom jobbiga situationer, gråtit, varit lycklig, varit förbannad, tagit studenten, utvecklats återigen som person och lika mycket som ryttare. Har tagit så stora trappsteg uppåt även fallit neråt men alltid tagit mig upp igen. Men nästa år ska jag inte påstå ska bli bättre men jag hoppas det bli lika bra som detta om inte bättre. Man vet tyvärr aldrig vad som händer i ens liv som tar vändningar. Men ta in det, vänd om, andas och försök gå vidare. Du är stark, så fortsätt kämpa för inget är omöjligt, det är en sak jag verkligen märkt. Och tack till alla som gett mig så mycket under årets gång för har verkligen lärt mig så mycket. Och då pratar jag inte bara positiva situationer utan faktiskt negativa med. Tack för ni fått mig växa några meter av stolthet över allt jag fått gå igenom detta år.

Likes

Comments

Det är julhelg, presenter, god mat, mysiga filmer. Det är så dessa dagarna sett ut och ser ut. Älskar mellan dagarna alla olika filmer så spelar på tv, och all choklad och mys. Hur underbart?

Min julafton var mysig och känner mig redo för ett nytt år bakom hörnet. Tänk att hela detta året redan gått? Tänk att jag hunnit ta studenten, åka till Italien, hitta Mikkel, sälja jullan, fått jobb och bli ett år äldre. Har faktiskt haft ett av dom bästa åren nu. Så mycket nya erfarenheter och jag har utvecklats så himla myclet.

Nästa år i vecka 5 åker jag ÄNTLIGEN till Sälen med min familj. Äntligen efter 9 år utan det så äntligen. Är så jävla taggad och vill bara ha vecka 5 nu nu nu.

Likes

Comments

Idag är de den 28 november för 19 år sedan föddes jag.

Hela denna helgen har bestått utav att fira mig och oj vilken härlig helg jag haft. Allt har varit så himla kul och mysigt. Var ute och käka med ett par vänner på Fridays i Malmö vilket var super mysigt. Efteråt drog vi ut vilket också blev kanon!

På lördagen fira mamma och pappa mig och i söndags kom släkten och fira mig. Så idag har jag bara varit i Trelleborg och shoppat lite för mina födelsedagspengar. Så mysigt.


Bjuder på lite bilder från helgen med mina mysiga tjejer och mina mysiga helg.

Likes

Comments

Många har frågat mig varför jag sålde Jouline. Anledningen är simpel jag hade vuxit ur henne, kanske inte fysiskt men däremot psykiskt. Jag hade inte mitt intresse kvar på hennes rygg, har man satt sig en gång på en storhäst är du fast och då är det inte kul längre att sitta på en ponny. Jag älskar Jouline extremt mycket hon betyder så sjukt mycket för mig. Men att växa ur sin ponny är ganska normalt och inget konstigt. Jag älskar att rida och jag älskar att tävla men känner jag att jag inte är med 100% i sinnet lägger jag av. Varför satsa på något när du inte är med psykiskt längre. Jag har haft ända sen jag var ca 9 år. Det är alltså 10 år i hästägande. Jag är nu 19 och under dessa 10 åren har jag aldrig kunnat göra något annat än att lägga x antal timmar i stallet. Och jag har gjort det med glädje absolut, men nu när det närmade sig ett slut kändes det inte kul mera. Att tillbringa massa timmar hos sin bästavän som man vet ska säljas och alla ens känslor bara leks med känns det förjävligt. Så många gånger jag försökt tilltala mig själv att jo men klart jag ska tävla klart jag inte ska sälja nu. men jo det var dags nu.

Jag har nu läge att hitta mig själv, kanske ut och resa som jag aldrig kunnat. Kunna spendera helgerna hos kompisar, och till och med få ha bakismys hemma och inte i stallet haha, nej men skämt och sido. Ha häst under vinter tid, när det är kallt och snö, det är trots allt den drygaste årstiden att äga häst på haha.. Men som sagt ridningen är inte på hyllan. Allt ligger i halen som jag tar fram så fort jag känner mig sugen, och kan säga en månad har gått och det skriker i kroppen redan haha.

Och som jag sagt innan, gud vad mycket kärlek och glädje denna speciella individ gett mig och oj vad jag älskar henne och kommer alltid göra, men en tid har något slut och vårt slut var kommen, men jag står med glädje längs banan och hejar på dig. Du kommer alltid förbli min prinsessa.

Har gått igenom en hel del saker i mitt liv med en massa tårar men Joulines närhet har alltid hållit mig uppe. Hon kom in i precis räntas tid. Och går inte förklara med ord hur mycket hon betyder i mitt liv.

Likes

Comments