Idag ska vi till ULLARED! Vi ska inte åka bil för vi ska åka husbil. Vi ska vara iväg hela helgen, vi ska bada, grilla o sist men inte minst vi ska gå på Ullared:)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Förlåt att vi inte bloggat nånting vårt Internet försvann men nu är vi tillbaka vi har spenderat våran kväll genom att vara ute och cykla en lång runda var riktig mysigt men nu sitter vi och lyssnar på musik o pratar:)

Likes

Comments

Hej! Idag ligger vi och solar/badar, vi kunde tyvärr inte göra något inlägg igår kväll eftersom vi hem ganska sent! Men nu tänket vi passa på att göra ett inlägg. Vi hörs under dagen:) kram från oss


Likes

Comments

Handlat på tessie för typ 2000:)


Likes

Comments

Nu är det pizza och Glassbuffe, sedan blir det mer shopping.


Likes

Comments

Påväg till stan för en lång shopping dag


Likes

Comments

Bästa dagen någonsin vi har åkt så sjukt mycket karuseller men allra roligast var nog helix vi var väldigt nervösa men sen bara släppte allt och det var en sån underbar känsla


Sängen höll inte riktigt att hoppa i:/


Imon drar vi in till stan för en storslagen shopping tur, målet är att åka hem med fulla påsar och en massa annat:) nu ligger vi på hotellrummet och chilla o prata om lite allt möjligt och laddar upp batterierna:)

Likes

Comments

Hej! Har varit på Liseberg ett par timmar nu och åkt massa karuseller så sjukt kul, vi har dock inte vågat åka helix ännu får se hur det blir med de, men vi ska gå i spökhuset som kommer bli så sjukt läskigt. Jag tror att jag sarah kommer skrika mest så jag kommer lägga upp en video när vi går ut ur spökhuset;)
Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Göteborg efter nästa fem timmar i bilen nu sitter vi och väntar på parkering och sedan ska vi göra oss iordning lite men sen blir det äntligen Liseberg:)


Likes

Comments

Godmorgon! Klockan är 06:35 och vi är trötta, men vi är taggade till 1000:) vi åker klockan 07:45 och har 4 timmars bilfärd. Vi kommer att lägga upp en bildbomb ikväll, men kommer självklart att lägga upp lite under dagen!

Likes

Comments