Plugg, plugg och mer plugg...
Har passat Alice hela natten så är jäkligt trött! Har pluggat hela helgen och sen en studentfest på det. Men mamsen kom hem med lite gott till mig. Älskar dig och grattis på morsdag <3

Likes

Comments

Eftersom att vi alltid lyckas sluta skriva här på bloggen så har vi nu bestämt oss att vi inte ska lova att vi kommer vara aktiva utan bara lägga ut när vi känner för det. Ibland om tankar, ibland om vad vi har gjort under dagen eller kanske bara några bilder. Vi är bra på att lova saker men mästare på att inte hålla det vi har lovat. Haha.... Så denna gången lovar vi ingenting och hoppas på bättre dagar!
Puss / Ebba & Elina

Likes

Comments

Idag ska jag äntligen ut på krogen lagligt! Jag ska ut tillsammans med zebbe, elinas kille. Vi bestämde detta i ettan och så blev det. Eftersom att Elina fyller år i november så dröjer det länge innan hon kan följa med oss ut, vilket är väldigt synd :/
Just nu är jag hos petro (Petronella), jag har sovit här. Elina och zebbe kommer runt 1-2 för vi ska typ umgås hela dagen tills jag och zebbe ska ut. Taggad till max!!
Detta blev ett spontant inlägg, hoppas att jag skriver här snart igen
Puss

Likes

Comments

Hejsan!!

Va fan ska jag göra? Finns inget, jag är "ensam" kan man säga. Zebbe är i Östergötland och sover ju alltid hos han så det käns konstigt och på ett sätt konstigt att vara hemma igen. Ta mig inte fel jag älskar min familj men jag har lite svårt för att bry mig om någon eller något just nu av personliga själ. och då känner jag mig ensam när inte den personen som verkligen förstår mig finns här. Fast jag har ju ebba med och hon förstår mig perfekt så ska träffa henne lite senare och prata, jag behöver verkligen det. kan inte prata på samma sätt men till exempel mamma som jag kan med ebba...


Men till det roliga eller aa roligt och roligt, det är snart jul och ska till Ljungby och fira jul med släkt och min familj. ska va uppe hela natten men min syster Emmie och kolla på film å mysa. Det gör vi alltid dagen innan julafton. Vad ska man säga mer? min lilla vovve ska vara hos min morfar för att min kusin är allergisk mot pälsdjur. finns inte mycket mer att söga men vi ses!!!

Hade <3

Likes

Comments

Jag och kärlek asså...

När jag blir "kär" så vet jag inte om det är för att jag bara vill ha närhet eller om det är att jag verkligen har börjat tycka om någon på riktigt! Jag har lätt för att tappa alla känslor när jag väl har fått en bekräftelse på att jag är älskad. Jag vill inte såra någon så därför så ger jag mig oftast inte heller in i ett förhållande.. Jag vet inte hur jag ska sluta känna såhär.. Jag tror att det kan bero på att jag redan har såpas starka känslor för någon annan som jag istället försöker ersätta. Och det är mycket möjligt.. Men hur ska jag få mig själv att släppa taget?? Jag vill gå vidare men kan bara inte.. Jag vill kunna skaffa mig ett riktigt förhållande med någon som jag kan känna att jag älskar fullt ut...

Jag ska jobba på att släppa taget.. det är väldigt svårt men jag ska göra allt för att det ska bli bra igen. <3

Jag älskar att skriva ner mina tankar för att rensa ut saker som bara ligger och tar en massa plats och energi, så jag kommer säkert skriva fler inlägg som liknar detta.

Tills nästa gång så får ni ha det bäst! <3

Likes

Comments

Halli Hallå!

Snart så är det (som alla kanske har förstått) JULAFTON!! För några år sedan så va julen det bästa på hela året, men nu så är det inte så längre, iallafall inte för mig. Just nu är det bästa för mig att undvika en dag utan problem och ångest. Självklart så tycke jag att julen är mysig och så men det är inte bara samma känsla som det va förr. Jag tycker om att få paket men jag älskar att få kärlek ännu mer. Ett tecken på att man börjar bli gammal?? :O

Just nu så får jag ångest för minsta lilla... Så jag kommer säkert få ångest över att jag måste fixa mig inför kvällen på julafton och massa annat för jag hatar att fixa mig under press, eller jag hatar att göra någonting överhuvudtaget under press.

Jag hoppas iallafall att denna julen kommer bli toppen! Detta är dessutom första julen med bara min familj vilket jag tror kommer bli väldigt mysigt!

Tills nästa gång jag skriver så får ni ha det jävligt bra!

pusshej!


Likes

Comments

Tjenare folket!!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja... Men det som är värst är att jag absolut inte vet hur jag ska sluta... Jag slutade skriva ett bra tag (som du/ni kanske har märkt). Jag är inte den bästa på att hålla "rutiner" utan jag är den personen som gör saker lite som jag vill och när jag känner för att göra något, jaaa.. då gör jag det helt enkelt! Men det finns ju folk som kan störa sig på sånt men då säger jag helt ärligt att vad synd... För jag tänker inte ändra på mig för någon annans skull. Det jag ville komma fram till va att jag kommer börja skriva på bloggen igen, ibland flera gånger i veckan och ibland kanske bara en gång. Jag kommer helt enkelt skriva när jag känner för det.

Sen sist jag skrev så har jag hunnit skaffa ett helgjobb i sportbaren på Gekås Ullared, jag har hunnit att bli moster till en underbar liten Alice, jag har hunnit skaffa vänner (JAG ÄR OCKSÅ FÖRVÅNAD!!), sen så har jag även hunnit ändrats lite som person. Det finns mycket mer men jag kan inte dra upp allt här.

Jag tänkte slänga in lite bilder som en kort sammanfattning sen sist!

Enjoy!! <3

Alla bilder jag ville ha kom tyvärr inte med för min dator är helt kaos!! men det får bli bra såhär!! :) <3

Likes

Comments

Hej!!

Vi har startat företag på skolan nu och fan jag orkar inte... Det är ett skolprojekt som typ alla på skolan ska göra. Jag har ett företag som heter Fashion piercings UF och jag säljer då piercingar billigt beroende på vad dom kostar också så säg till om ni vill ha navel eller tung piercingar så fixar jag de haha. Nää ska sova nu e svin trött jul lov på torsdag tagggggaaaa!!!!!

Hade <3

Likes

Comments