Jag är personen som är emot mobbning.

Det finns så sjukt omogna och elaka ungdomar där ute framförallt i skolor.
Jag förstår faktiskt inte hur man kan kränka en person bara för att kunna känna sig stolt och cool?. Varför ens välja att va den dampiga,taskiga,kränkande eleven? Man vinner ingenting på de. Att mobba en människa kanske du tycker är roligt för att du säger/skriver de på skoj, men även att du tycker de så tycker inte den du precis sagt/skrivit
”Jävla hora, äckel, bög, dö, häng dig, tjock, small ,ful, CP, störd ,dålig,
Det är kul utan hon/han/hen sitter hemma och tänker på dessa fruktansvärda ord du kastat ur dig (på skoj).
Kanske är det du som sa dessa ord som sa det sitta ordet till denna människa??
Eller är de du som står emot mobbning som säger till så fort du ser/hör någon göra/säga/skriva taskiga saker stoppar de och kanske räddar en/flera människors liv?.
Just du som läser detta borde tänka till har jag gjort någon illa? Borde jag be om ursäkt?
En extra ursäkt kan aldrig bli för mycket.

Jag själv har varit med om denna fruktansvärda kategorin som kallas mobbning. Det var dom jobbigaste åren jag gått igenom. Jag blev mobbad både fysiskt och psykiskt.
Jag förlät och gick vidare men Ärr varar för livet..
Jag ber er på riktigt tänka på vad ni säger och skriver man är inte cool när man mobbar man är cool när man står emot mobbning och vågar säga ifrån.

#stoppamobbning

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit och pratat med våra nära och kära som tyvärr inte finns kvar hos oss längre😔. Men dom finns fortfarande kvar i våra hjärtan och minnen. Världens finaste änglar har himmelen nu.

Kom ihåg att ta vara på dom som finns kvar och ta vara på all kärlek som finns runt om er det kan gå fort ibland. 💓

Cancer har drabbat våran familj väldigt nära men denna sjukdom ska inte få övervinna fler människor. Tillsammans kan vi alla göra skillnad. #fuckcancer

Likes

Comments

Tjena
Idag blev den en spontanare upp till Linköping.
Jag skulle egentligen åkt lastbil med min syster och hennes kille, men i morse skrev min syster att det hade blivit ändrade planer och då blev jag irriterad för jag viste inte vad jag skulle göra idag. Jag ville inte ligga i sängen hela dagen. Då skriver Evelina (som ni ser på bilden) att vi kan åka idag ist för vi skulle egentligen åkt imorgon. Jag tänkte att det inte var någon idé för klockan va redan 12:46 men jag ändrade mig så vi tog tåget 14:37 mot Linköping. Där gick vi runt och kollade i olika affärer. Jag köpte bara ett par jeans denna gång vilket var lite tråkigt och dåligt, då jag verkligen behöver nya tjocktröjor, men idag va utbudet väldigt dåligt. Efter ett tag gick vi och åt på pinchos. Det va både min och Evelinas första gång vi åt där. Det var väldigt trevlig och supppeerr gott, så det kan jag verkligen rekommenderar. Efter de gick vi mot resecentrum och satt där ett tagoch väntade på vårt tåg som skulle ta oss hem 20:10. (rättare sagt satt vi nog där i 1h och väntade hehe) . Jag ångar inte att vi tog en sån här spontanare för det var riktigt mysigt hoppas vi gör om det snart igen.
Med detta säger jag godnatt :)

Likes

Comments

Alkohol i familjer är väldigt vanligt.

vissa ser alkohol som något sällskapligt, vissa ser det som ett hjälpmedel.

jag ser det som ett helvete. alkoholen bara förstör både människor och familjer. t.ex på jul, jul är en mysig dag där man ska vara glada och snälla, ha det allmänt mysigt med sin familj. Men oftast tillkommer det en hel del alkohol vilken är fruktansvärt, barnen ska inte behöva gå och vara oroliga på en julafton bara för att dom vuxna dricker och förstör deras dag.....

Sen finns det ju barn som växer upp med detta dagligen, antingen har man en mamma eller pappa som är väldigt förälskad i alkoholen. Oftast blir det en hemlighet inom familjer. Barn ska inte behöva hålla en hemlighet som gör ont att hålla på. Ta dig i kragen och VÅGA gå och prata med någon hur du har det hemma. Det är de bästa du kan göra både för dig och din familj. Det är jobbig och det kommer kännas jobbigt både innan,när du gör det och efter men tro mig det kommer kännas så skönt efter ett tag, att just du vågat säga ifrån. Du hjälper bara dina föräldrar genom att säga ifrån. Låt dina mamma eller pappa bli arga, för du gått ut med denna hemlighet men du ska vara stolt att du gjort de,. Det är helt okej att vara arg över din mamma/pappa, Det är helt okej att vara ledsen. Men låt aldrig dom vinna över dig. Just du har rätt till att må bra, just du har rätt till att ha ett tryggt hem

Men kom ihåg en sak, för vad som än händer kommer det ändå alltid vara just din mamma/pappa som gjort det här mot dig... Du kan ge dina föräldrar hur många chanser som helst men tänk dig bara för innan du ger dom den där andra chanser. Är det verkligen lämpligt just nu att ge den chansen eller ska du vänta? Du går i först hand, kommer det kännas bra att ge den där andra chanser eller är det för tidigt? Alkoholister får oftast återfall om man inte tar i med hårdhandskarna från första början.


Likes

Comments

Du borde läsa📃 & snälla dela🙏🏼

Tjena vill bara skriva av mig lite🙂

Man kan inte säga att det är fint att vara smal för då blir de som inte är smala arga. Man kan inte säga att det är fint att vara osmal för då blir de som är inte är osmala arga. Man kan inte heller säga att alla duger precis som de är för då blir de som inte tycker att de duger precis som de är arga.

Jag kan känna att jag blir lite… trött. Att det faktum att det överhuvudtaget finns en debatt där man diskuterar vilken kroppstyp man ska ha för att bli mest älskvärd gör mig ganska negativt inställd till mänskligheten i allmänhet . Speciellt med tanke på hur lite man, åtminstone om jag talar för mig själv, faktiskt bryr sig om hur andra ser ut. Man ligger där på stranden och försöker hitta en position så att låret ska se graciöst ut och som inte får magen att vika sig i allt för många lager och egentligen är det ingen som hinner bry sig för de är så upptagna med att tänka detsamma om sig själva. Och när någon pratar med en där man ligger är man inte koncentrerad på deras ord utan undrar bara vad deras analyserande ögon ser. (Och när man ligger och pussas med den där fina pojken har man så fullt upp att oroa sig för vad han ska tycka om ens kropp att man inte kan njuta av att han faktiskt ville vara där med en från första början.)

Det är så fruktansvärt onödigt.

Jag brukar tänka att om man verkligen bara brydde sig om utseendet på någon skulle man lika gärna kunna umgås med en specialutformad skyltdocka. Den har stelt ansikte och får inga dubbelhakor när den skrattar och det kanske är en fantastisk upplevelse, jag har ingen aning för jag har aldrig upplevt det. Men jag känner ändå att det är mer värt att skratta och se lite snedvriden ut än att sitta uttryckslös och försöka se snygg ut. Om det bara är utseendet som alltid ska spela någon roll, ja då kan man väl välja umgängeskrets efter det och så kan man sitta där och titta på varandra och njuta av varandras snygghet. Det låter ju trevligt och äkta och fantastiskt.

Jag vill inte att alla ska se ut på ett speciellt sätt. Jag vill att alla ska se ut så som de vill se ut och kunna känna sig nöjda med hur de vill se ut fastän det skiljer sig mot vad den allmänna uppfattningen om hur man ska vilja se ut.

Jag har ingenting emot att folk tränar och gymmar inför strandsäsongen. Jag tycker bara att det blir patetiskt och deprimerande när det går till överdrift och gör att människor tappar verklighetsuppfattningen. När folk blir besatta och killar på fullaste allvar säger att ”jag ska bara bli bred, sedan ska jag stöta på den där tjejen”. Som om det faktiskt var det viktigaste för att fånga hennes hjärta. Eller när man ser folks milslånga listor över förbjudna ätbara ting som ska prägla deras liv i månader.

Jag kan på ett sätt tycka att det är synd att man inte får ta del av fler bilder på halvnakna människor. Det är en liten period under sommarhalvåret då man får se hud men under resterande månader är Kenzas bilder från underklädesfotograferingar de enda som når en tillsammans med alla andra reklamannonser där samma kroppstyp syns överallt. Man får en ganska vinklad bild av hur ”alla” ser ut halvnakna. Jag har många gånger velat lägga upp bilder på mig själv i bara underkläder och skriva ”SÅHÄR KAN MAN OCKSÅ SE UT OCH VARA EN BRA MÄNNISKA SOM MÅR STRÅLANDE OCH TYCKER OM SIG SJÄLV”. Men jag gör inte det. För om man gör det fastän man inte titulerar sig modell ser folk idag en som en patetisk flicka med dåligt självförtroende som söker bekräftelse. Men det skulle behövas lite sådana bilder.

Och det är faktiskt helt okej.

Man lever en gång. Det finns viktigare saker att bry sig om än sin vikt.💗 kramar från mig Frida Andersson 💓

Likes

Comments