Hej alla söta ! 🌸
Jag har ju precis fyllt i november och fick en kryssning av min fina kille o pappa så vi boka en julkryssning som vi aldrig har gjort innan  och åka i december innan jul helt underbar resa vart det klart att jag vill göra om nästa år . Men vi har haft det toppen god julbord på båten och alla god saker som fanns , sen vart det ju ett dansband denna båt ett helt underbart band som spela Kindbergs heter dom ett dansband jag tyckte väldigt mkt om o kommer följa mer av sen var det e-type med ett rock band typ men vi va mest vid Kindbergs sen tog vi fina goda drinkar med bara älska den orangea jätte god . hela min helg har varit helt underbar o går inte klaga på alls shoppa ju med så klart lite grejer måste fylla baren med god saker 😉. God frukost som vi fick jätte mysig resa .
Min sötnos o pappa tack för resan bara älskar er massor ni betyder allt .

Hoppas alla har haft en fin helg ! 😍🌸❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla !! 🌸
Min helg börja med att jag och min sambo åkte till min bösta vän o henna kille för vi skulle göra pepparkakshus ihop så mysigt att få göra det man får en sån underbar jul känsla när man gör det och jul musik med så klart mer längtan får man hade jätte fin stund med dom finaste personerna vårat blev huvsat okej ändå men inte lätt sätta ihop det hade lite problem med det hahaha gick till slut o min bästa vän o hennes kille  fick ett jätte fint hus ❤🌸.

Blev lite fika jätte goda pepparkaks hjärtan med saffrans fyllning i blev som glass jätte goda var dom inna vi skulle åka hem igen trevlig helg alla söta ❤.

Likes

Comments

Hej sötnosar !
idag är det en speciell dag jag fyller 24år så glad för allt jag fått blev lycklig av mina champagne glas med förlovnings datum i av min finaste pojk sen dom två vita änglarna oxå älskar verkligen det . Så blev bjöd min finaste pappa och bror sen min finaste älsklings familj som betyder allt på räkmacka som vi gjort . älskar allt jag fått av alla dom är helt underbara som gett detta .
Min fina present grupp som är in plastad fick jag av mina finaste jobba kompisar jag blev helt röd ni är dom bästa som finns älskar er .

pusss alla 😘❤❤!!!

Likes

Comments

Hej sötnosar!
Nu närma sig helgen mot sitt slut och imorgon åter står det jobb igen . Men min helg går inte att klaga på börja min söndag med att åka till aneby mina hemtrakter lika mysogt varje gång och minnen kommer upp i huvet o man tänker sig bort lite . Men vi hälsa på min pappa o vi passa på äta lite mat med han blev hamburgare lite enkelt sen inna  vi åkte hem passa jag på att hälsa på min farmor o farfar vid graven saknad är stor sen morfar med saknar er varje gång önska ni va här men vet att ni kolla ner på mig vi ses på andra sidan !
Ha det gott alla 😔❤❤

Likes

Comments

Hej alla läsare! ♡
idag var det ju black friday så jag passa på och åka ner till stan efter jobbet med en fin arbetskamrat för lite shopping så hitta denna gosiga vita tröjan pössig och skön nu när det är kallt ute blev så kär i denna skönhet ☺. efter jag har shoppat lite så skulle jag och min sambo på kalas för att fira hans lilla syster som fyller hela 6 år helt sjukt vad tiden går fort hinner inte med men hon fyller imorgon men blev att vi fira henne idag . Min sötnos den finaste tjejen som finns man blir så glad av att ha henne min sötnos min diamant så hon bjöd alla på tacos som hon älska sen marängmareäng swiss så gott var det
Ha en underbar helg alla  .
❤😍.

Likes

Comments

Hej alla läsare ! ❤
Min helg har varit helt underbar fredagen börja med att vi skulle till min faster o hennes man och grilla kanske låter kallt men gott va de nu inna  vintern kommer som vi blev bjudna på var jätte gott . jag och min sötnos vi sov över hos min pappa sen för på lördagen skulle vi till Jönköping o shoppa lite för jag hade ju några present kort som jag tänkte handla lite för hittade 2 fina röda tröjor som jag blev kär i den första hade jag tänkt ha nu sen på julbordet med jobbet den andra helt vanlig stickad . sen blev jag ju så kär i detta yankee  candle ljuset med doft av cranberry peppermint doft  så underbart gott redig jul känsla man får av det  så kär i dom ljusen
😍❤.

Likes

Comments

Hej alla glad läsare! :-)
Min helg har varit helt underbar fredagen börja med att åka till en saknad vän o fika mys ❤. och min lördag börja med att vi måla min o sambons lägenhet som vi väntat på så vi har målat hallen o lilla hallen mellan sovrummet o vardagsrummet i grå färg blev super nöjd med det och efter jul så ska vi måla vardagsrummet med sen så nu är jag jätte nöjd med detta .

Hoppas alla ha haft en fin helg som jag puss kram ❤❤

Likes

Comments

Hej 🌸
Min helg började med efter jobbet så åkte jag till en saknad vän för vi skulle ta en fika än kolla vi i affärer sen åkte vi hem till henne och kolla film äter gott . kändes skönt att träffas mycket skratt blev det 🌸🌸. pusss alla ha en trevlig helg

Likes

Comments

Hej! ❤
idag har jag varit och tänt ett ljus för min ängel . som alla inte vet så var jag gravid innan men skulle åka på mitt första ultraljud men vi fick se dig men tyvärr så slog inte hjärtat på dig det blev som ett mörker för mig att det inte va sant. Det går inte beskriva med ord hur det känns att förlora sitt barn saknd är stor varje dag . stora tårar trillar ner idag på min kind efter dig önska du va hos mig nu det gör ont i mig att du inte är här . Men vi ses på andra sidan min sötnos . livet är orättvist 😢❤❤❤❤.

Likes

Comments

Hej alla ! ❤
Har precis tänt ljus i aneby där jag har min morfar och farmor o farfar han ej i helgen så jag fick åka idag efter jobbet och tända ljus saknaden är stor efter dom älskar er över allt annat på jorden men vet att ni kolla ner på mig min farmor min ängel 😇.
i helgen blir det tända ett ljus till för min lilla ängel som flög till himmlen saknaden är stor efter dig mitt lilla hjärta önska du fick va här men vi ses på andra sidan mitt lilla barn 😢😢❤❤.

Likes

Comments