Tankar, Skapa

Idag har jag haft en ledig dag. O FY o gud vad härligt det var. Jag har sovit ut, lagat gooood mat, solat och tränat. Sedan röjde jag även äntligen i mitt rum och plockade några vild-blommor och satte i en vas. Har varit så skönt att ha en dag helt utan krav och saker som borde göras. Kände mig så pass avslappnad så att jag till och med lyckades pressa fram en dålig början av en novell.

Har inte skrivit något hitte-på på väldigt länge, har endast klottrat ner egna känslor och händelser i en liten bok. Men det kändes så fruktansvärt skönt att idag inte få skriva om mitt liv. Kan inte riktigt sätta ord på varför, men var bara väldigt skönt. Att ha tid för att vara kreativ, för att jag vill istället för att endast skriva för att inte glömma eller för att bearbeta. Så ja, tips, skriv om en Ing-Britt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag / Vår 17

Hej på er!

Här står (halv-sover) jag och kokar ett ägg. Har inte gillat ägg sen jag var runt 8, men bestämde mig för att prova för någon dag sedan och har nu fått någon sjuk hang-up. Har ätit ett ägg till frukost 4 dagar i rad nu, hjälp. Så tja, här står jag och kokar ett ägg till imorgon.

Vad jag har gjort när jag inte har käkat ägg? PLUGGAT. Och varit med vänner såklart. Men mycket plugg, har dock kommit fram till att allt lugnar sig med typ en miljard procentenheter efter denna vecka. Men först är det några NP att avklara. Får se hur det går, med tanke på att min motivation inte direkt har varit på topp den senaste veckan. jaja.

Som ni även ser på bilden över så har min älskade pappa köpt hem en fin skylt från Prag. Den är röd (såklart) och har texten keep calm and carry on. Tyvärr så tyckte mamma att den var sjukt fin; så den hänger nu i vårat kök. Själv håller jag inte riktigt med mina föräldrar. Känns som om jag lever i ett we-heart-it-quote från 2012. Och blir inte direkt lycklig av den tanken. Väntar bara på att de ska hänga upp en skylt med snirkliga bokstäver där det står carpe diem. Suck.

Puss på er.

Likes

Comments

Bilder

Foto-Frida är blandningen av tjejen som gillar teknik. Som vill pyssla med inställningar och verkligen fatta till 100% hur och varför kameran funkar. Och tjejen som vid 11 års ålder tyckte att etiketterna på vissa taco-sås-burkar var fula och tänkte att hon minsann kunde göra finare själv. Och tjejen som är lat, som vill lära sig ett instrument eller att teckna men som bara inte ooooorkar då det tar så lång tid innan en får ett hyfsat resultat. Foto-Frida vill ibland ha en enkel bild, något som följer alla konstens regler. Medan hon ibland vill ha något som sticker i ögonen, som en avkapad led eller för mycket färg. Hon har ständigt hundra mappar med inspiration och idéer men gör sällan något vettigt av dessa.

Likes

Comments

Tankar

mitt liv går på tomgång,

jag kommer inte vidare

nya intressanta personer kommer in

men de försvinner fort om de inte påminner om några gamla

samma trygga namn får nya ansikten en vårkväll

men nya ansikten får inte samma gamla känslor

jag tackar artigt, och går därifrån

jag kommer inte vidare

mitt liv går runt i cirklar

Likes

Comments

Bilder, Tankar

Berlin, April 17

Ibland, eller ja, ganska ofta vill jag publicera saker här som jag sedan aldrig gör. Dikter och tankegångar som aldrig får se dagen. Då de kanske förklarar lite för väl, och då kan kopplas ihop eller misstolkas. 

& trots att jag haft en (ja eller flertals) patetiska små bloggar sedan jag var 11 så känns det läskigt att inte veta vilka som läser. Blir obekväm av tanken att en gammal klasskompis eller gammal kärlek läser det jag skriver. Mår illa av tanken att någon jag bara hälsat på 2-3 gånger kanske bygger sin uppfattning om mig på dem här inläggen. Eller en framtida chef. Gulp.

Funderar ofta på att lösenordsskydda den men tänker då att de jag även hoppas läser är främlingar, och det skulle ju då verkligen inte funka med ett lösenord.

Berlin, April 17

Men vill vara personlig, vill inte bara publicera kollage om materialistiska ting. Men det blir ändå lätt så, att sådana kollage eller videos flyger upp på bloggen av bara farten. Men ska nog försöka ändå, försöka publicera lite mer. För det blir ju så mycket roligare att blogga då, och får en finare relation med dem som läser då det alltid är sådant som ni kommenterar om. Vilket är helt underbar.

Likes

Comments

Musik

Jag älskar tisdagar. För på tisdagar börjar jag 11.45 vilket gör så att jag har huset för mig själv HELA förmiddagen. Eufori! Jag spelar därför alltid för hög musik och springer runt och dansar fram och tillbaks till köket där jag fyller på kaffekoppen. Låtarna är blandade men brukar fastna i svenska pop träsket. Och när jag blundar så är det nästan nästan som om jag dansar med mina vänner till en del av mitt hjärta en sommarkväll.

Likes

Comments

Tankar

1. Hon som är jävligt noggrann med att svara våning och inte lägenhet när någon frågar henne var hon bor. Troligen har hon en ganska flott utsikt också, och en tavla värd miljoner.

2. Hon som sparar frukosten i kinderna för att överleva att det ska serveras korvstroganoff till lunch. Hon har även vant sig vid det faktum att hennes påsar under ögonen endast växer i takt med att skolarbetet ökar.

3. Frida innan tandställningen 2011, som hade så mycket överbett så hon inte kunde möta underkäken och överkäken.

4. ?

1. Här har vi henne igen, tjejen som endast frågar vad du ska göra på lovet så hon kan få konstatera att hon både ska hinna med New York, Dubai och en liten sväng med farsans båt.

2. Hon som inser att Frankrike ska ha val, typ nu, och som är ganska rädd för hur det ska gå. Men istället försöker njuta av solen och livet som en vanlig tonåring.

3. Det här är nog bara Frida. I största allmänhet.

4. Frida som reagerar på tjej1. Frida tänker tyst för sig själv att om hon säger iiiiiii en gång till så kommer hon imitera sarkastiskt. Men frida försöker istället vara positiv, och intala sig själv att hon endast får gratis snobbig-överklass-safari.

Likes

Comments