Header

Vardag / Vinter 16/17

Mitt älskade täcke

En snabb-bild jag tog i eftermiddagssolen igår påväg hem till Elin vid Hornstull

Godmorgon hörni! Äntligen lov!! Själv har jag lyckats dra på mig en förkylning precis i rätt tid. Så sitter nu i sängen med svullet ansikte och rinnande näsa. Var hos Elin igår på en middag vilket var väldigt trevligt men gick tidigt då jag kände mig mer och mer risig. Känns som om förkylningar alltid slår till precis när en väl är fri från skolan och bara har roliga saker planerade. Jaja.

Idag blir det massa vatten och serier istället för planer som hade varit betydligt roligare, men hoppas ni får en bättre lördag! Så ska jag nu smöra till mig av min syster (kan en ens skriva så?) att hon ska bege sig mot centrum för att köpa choklad, hehe.

Puss

Likes

Comments

Musik, Tankar

Du gör så att jag dansar, så att jag skriker, gråter och tappar luften. Du gör så att jag skakar, så att min blick blir tom. Du gör så att jag läker igen, så att allt känns lite bättre. Du gör så att jag tar en klunk till. Du gör så att jag vågar hälsa på den där otroligt attraktiva eller intressanta personen. Du gör så att jag skickar iväg ett sms. Du gör så att jag går sönder när jag inte får det svar vi båda (du och jag maggio) hade hoppats på. Du gör så att jag sover hemma en hel dag. Du gör så att jag är vaken på stan hela natten. Du gör så att jag får för höga förväntningar. Du gör så att jag för lätt ger upp. Din musik gör allting lite extra. Lite extra jobbigt och lite extra bra. Och jag vill aldrig ha något lagom. Så tja..

Tack!

Likes

Comments

Bilder, Vardag / Vinter 16/17

Igår var en bra dag (min namnsdag oxå tjoho). Stressig, men bra. Åkte hem till Elin efter jobbet där bara hennes mamma och pojkvän var, för att byta om och sminka mig på 20 min innan jag sprang tillbaka till tunnelbanan haha. Blev då att jag åkte med vännerna till Sollentuna, vilket blev riktigt lyckat! Trots att jag kände kanske sådär, 5% haha. Väldigt väldigt oväntad kväll. Lyckades även införskaffa mig nya jeans igår.


Nu sitter jag och försöker plugga spanska, men tappar fokus varannan sekund. Senare idag ska jag även på klass återträffen. Spännande.

Likes

Comments

Det smäller till

Och dörren öppnas

och där står du

du drar handen genom det lena håret och lägger huvudet lite lätt på sne

dina mungipor rör sig längre och längre mot öronen och snart så visas dina raka tänder i ett genuint leende

Du står så stadigt och det ser så jävla självklart ut där du står, i min hall

Ja, Det känns på något mirakulöst sett så givet att det står en grekisk gud, i min hall

Du drar först ur den högra luren ur örat och efter det den vänstra,och sedan tar du av dig den tunna vårjackan och hänger upp den på en trägalje, i min hall

allt, medan jag bara står och glor som det lilla fån jag är

Och det ända som maler runt och runt i min hjärna

Det ända jag verkligen inte kan förstå mig på

Är varför, ja

Varför står det en grekisk gud, i min hall?


Likes

Comments