View tracker

Du är som slussen,

Något i förändring, något som växer och något som tas bort

Du är gråmulen men färgsprakande, du är något nytt men som alltid påminner om något gammalt

Du är intressant men fan vad du är tråkig

Du ger stadga men du kan närsomhelst brista, gå itu, falla sönder och förstöra allt

Du är trött, uppgiven men med en tro på det nya

Du är iklädd en tråkig grå kappa men du drar sakta av den

Du vill, men är fast

Du är fast men du vill

Du är som slussen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

...som har hål i öronen. För fy vad många snygga örhängen som det finns!! Vet inte om jag nämnt det här, men försökte med hål i öronen två gånger innan någon frisör konstaterade att jag troligen var väldigt allergisk. Skulle kanske dock funka med titan. Men jag var 12 år och orkade inte göra ett tredje försök haha. Men nu så är jag väldigt sugen. Även om jag skulle behöva ha de där första örhängena en väldigt lång period!

Likes

Comments

Roaming the campground up by the lake where we swam

We were hunting for snakes

But we couldn't find them
Surrounded by nothing
But the nothing's surrounded by us
But it's just me in my room
With my eyes shut

Oh, when I was seventeen
My mother said to me
"Don't stop imagining. The day that you do is the day that you die"
Now I pull a one-ton carriage
Instead of the horses, grazing along
I was having fun
We were all having fun

Likes

Comments

När du vaknar en sen augustimorgon med oborstat hår. Sträcker igenom hela kroppen och sedan somnar om. När du sedan går upp hur sängen först vid lunchtid och direkt sätter på kaffemaskinen. Du drar fingrarna igenom ditt solblekta hår medan du rättar till nattlinnet och nynnar på någon uttjatad låt. Du öppnar altandörren och går ut i sensommar solen. Du kisar och ler mot mig i motljuset. Du tar fram kameran och knäpper en bild, du säger att jag ska le och du rufsar till mitt hår. Men jag vägrar att visa mina tänder. Du däremot, du skrattar så högt och du ler så brett. Fast du tänker, ja du tänker alltid. Och du är antingen lugn eller överallt samtidigt. Pratar som en politiker eller som en ensam virrig själ. Du är av eller på. Du är unik. Men tänk att världen aldrig kommer få se dig så. För då är du vacker, eller ja du är alltid vacker, men då är du som vackrast.

ett försök till en kärlekshällsning till mig själv

Likes

Comments

Var igår även på Lusse-födelsedags-brunch hos Sara vilket var hur mysigt som helst!! Härligt folk (framförallt från skolan men även några av hennes närmsta) och sjukt god mat, ja hon hade verkligen ansträngt sig.

Likes

Comments

Var på silvana igår och WOW. Så mycket känslor. Hon stagediveade oxå - precis där vi stod. Det gick dock inte hundra bra och när hon skulle ta sig upp igen så höll hon i mitt huvud och jag liksom hjälpte till att bära upp henne. Kunde knappt prata efter detta, sånt sjukt fangirl moment. Kände mig som en belieber 2012 typ. En härlig kväll kort och gott med ett skönt gäng.

Likes

Comments

Denna bild och en tavla jag målat hänger just nu i Dieselverkstaden. Va? Hahah. Var och tittade på dom igår, och det kändes verkligen så sjukt - men kul. Det är ju inte värsta konstgalleriet, inte fotografiska (drömmen) eller något men det är liksom mina verk som hänger där. Mina.

Och dagen efter (!) att de hängdes upp så fick jag ett mail, en främling, livslevande människa vill köpa mitt foto. Mitt foto på min släkt. Min lilla bild jag tog mitt när vi grälade om var på klipporna vi skulle lägga oss den där sommardagen på västkusten. Som faktiskt va - tro det eller ej - oplanerad. Det känns så jävla kul och jag måste faktiskt få skriva ut det. Orkar inte den ödmjuka kulturen. För det här, det här är något jag velat så sjukt länge. Sen jag var 9 och började fota. Det här är vad jag vill göra. Fota.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw