Denna gråa tisdagen är nu snart över, imorgon har jag första uppspelet på musiken - ska bli spännande. Sedan har jag någon författarträff? Sedan spanska och sen dans. Lååånga onsdagar men ska nog gå bra. Nu ska jag koka lite te och kolla några läxor och förtränga samhällsinlämningen där min grupp ligger sjukt mycket efter! Höres!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag är världens sämsta bloggare!

Kan ej uppdatera och när jag väl skriver så bifogar jag en bild från webcam, som nu, så ambitiöst. Samtidigt så går jag hela tiden runt och snackar om den där jävla kameran jag sparar till, canon powershot g5x för att vara exakt. Och så ska jag sälja min stora systemkamera, så att jag kan fota hela tiden och alltid ha en kamera med för att ha 17 000 bilder i mobilen håller inte i längden. Det här med min nya kamera har typ blivit mitt mantra, repeterar tidigare mening och varje gång jag vill köpa en kaffe och en bulle (sisådär 3 ggr om dagen i skolan) så tänker jag på den fina lilla kameran och försöker hejda mig - funkar inte sådär jättebra men ändå.

Vad har jag gjort när jag inte bloggat då? SETT PÅ SKAM. Se det, tog mig några avsnitt att komma in i norskan och fastna men nu är jag i skam. Åh vad underbart. Har även pluggat en del och träffat vänner.

Likes

Comments

Nu har jag precis skrivit ett historia prov, och kändes väl helt ok när jag var klar ändå. Men man får ju se sen.

Bilderna är från igår, när vi var på Nobell museet och idag när vi käkade halloumiburgare / pizza innan provet för att ladda upp.

Likes

Comments

Just nu lyssnar jag på a seat at the table och har precis kollat igenom historian, prov imorgon, tjoho. Har även kollat 3-4 avsnitt av skam, den norska serien SOM ALLA PRATAR OM, måste fan shape-up och se mer hahaha. Känns som om jag inte kan ta ett steg i skolan utan att någon pratar om den - överdrivet men ändå. Den verkar bra efter så lite som jag sett, skrattar rakt ut lite då och då och det är ju bra.

Hittade dessa bilder från i slutet av sommaren och jo ja saknar den brunare huden och fräknarna, känner mig som en vålnad just nu. Helt blå och grå och dan med rosiga kinder. Nja - varmare breddgrader är nog något mer för mig ändå. Vill resa nu, vill se världen, cheesy men ändå. Vill se Asien, Sydamerika och Afrika eller så vill jag åka till Island eller till Australien. Vill lära mig riktig spanska och inte alla glosor utan spanska man lär sig när man pratar med folk som har det som förstaspråk. Vill vill.

Likes

Comments

Här hittar ni hennes magiska instagram! Isabelle är modell och är från Danmark och Etiopien och är signad med New York models, Photogenics La och Premier LND - och wow!!! Så sjukt vacker, så perfekt klädstil och ja hela hon, vill va henne. Hon inspirerar i alla fall verkligen mig till att bära mer mönster och starka färger och även att ta hand om mig själv - för ja, titta på den hyn. Kort och gott - följ henne. 

Likes

Comments

Lyckad kväll hos Laura igår! Lite konstigt ibland haha men väldigt kul med blandat folk! Vissa klickade man även riktigt bra med vilket alltid är underbart. Sov hos Evelina inatt och nu idag har jag gjort exakt 0. Bara degat runt, så skönt ändå. Imorgon blir det plugg och borde köpa sport bh med mera men vet ej helt ärligt om jag har den energin.. Nu ska jag sätta på en film och sedan så somnar jag nog tidigt, puss och godnatt på er!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw