Postad i: Vardag / Sommar 17

Idag kom Filippa förbi en sista gång på mentorstiden och köpte våra hjärtan med glass. Jag (som tidigare på förmiddagen haft foto) passade på och dra upp kameran för sentimentalitetens skull. Märkte fort att både hon och jag skämdes brutalt så det här under var det som blev. (notera hennes nya frisyr! kolla så fin!!)

Åkte hem tidigare från skolan idag pga magont, så ploppade väl hemma ner en alvedon i ett glas och pluggade mattetalen de andra gjorde på lektionen. Nu tror jag att jag ska läsa lite något kapitel flyga drake som vi läser med engelskan. Har inte kommit mer än hundra sidor - men gillar den starkt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå på er/dig/mig. Undrar om någon fortfarande läser? Hej på dig isåfall! :)

Förhoppningsvis så kommer bloggandet igång snart igen, men även med två vänner och då under annat namn, så - häng kvar lite till!!

Just nu: ligger jag i solen och medans smilla stryker sig mot mig. Älskar hur hon luktar hemma av skog och mossa, och hur jag ständigt måste pilla loss frön ur hennes päls. Njuter även av de sista dagarna då en kan sitta ute i bh och liksom fortfarande komma undan med det. Känner att jag måste ladda huden med solvärme så det räcker för ett år.

Idag: skulle jag ha fikat och snackat strunt med Laura, men hon fick feber. Tråkigt för mig men garanterat tråkigare för henne heh...

I veckan: händer inte så mycket. Har temadagar torsdag och fredag, och är riktigt laddad på att Bilan Osman från EXPO ska föreläsa! Sedan så ska jag kanske jobba, får se helt enkelt.

Övrigt: Så fyller jag år om exakt en månad - så det så. Är dock ett riktigt barn när det kommer till födelsedagar, så har redan sagt att jag är sjutton i någon månad. Patetiskt värre, jag vet. Troligen ett syndrom av att vara höstbarn dock. 

(Solen lyste in så fint imorse)

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Älskar att scrolla runt på hemmet och bara glutta på alla magiska lägenheter som finns i Stockholm. Älskar att föreställa mig själv där, i sofforna sittandes med mina vänner en tisdagsmorgon med varsin kaffekopp i den vänstra handen och en ostmacka i den högra.

(Bara kolla in badrummet uppe till höger! Och fönstrens och soffan till vänster! Och bokhyllorna! Och och, åh vad fint allt är)

Likes

Comments

Postad i: Skapa

» att vara kär i dig « sa vega medan hon vinglade ut på balkongen där han satt en sommarnatt, » kliar och svider och bränner mer än alla myggbett i världen « hon pausade » och jag är faktiskt jätteallergisk mot de där blodsugande jävlarna « han hann inte reagera innan hennes magsäcksinnehåll prydde trätrallen» din kropp smälter in i sanddynerna « sa han. så vega tittade upp mot honom så att de mörka bröstvårtorna stack fram och sa med glittrande ögon » inte nu längre «ibland eller ganska ofta, masade vega sig till mariatorget bara för att sätta sig på en parkbänk och vänta på att något skulle hända. en gång när hon lugnt satt där, fick hon bevittna sin pojkvän som traskade med hans föredetta i ena handen och en rinnig piggelin i den andra. en annan gång fick hon sina tår putsade av en labbis.

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Tankar

Hängt i England med familjen i tio (lååååånga dagar)! Vi hängde i Cornwall och Oxford och London. Vi kollade sådant en borde kolla, men strosade mest runt. Har PÅ-TOK för mycket bilder från den här resan, som jag verkligen borde sortera och redigera, men än så länge så får de räcka med en bild på denna söta krabat.

Hängt (pluggat...) i Barcelona själv i två veckor! Här levde jag livet. När jag inte fotade stackars tanter på gatan, så gick jag i skolan från nio till ett, strosade, svettades, skrattade och var så jäkla lycklig för att vara ärlig. Bodde hos en värdfamilj, och hade enorma friheter. Älskade att resa själv och hoppas verkligen at jag har möjlighet att göra det om några år igen. Lärde mig även en hel del spanska men fick även (såklart) prata mycket engelska med de andra studenterna.

Här kommer dock det lilla kruxet. Mobilen. Såklart passade den på att dö av absolut ingen anledning alls när jag var på flygplatsen trött och dan i barcelona påväg hem. Den var på lagning här hemma i sverige sedan i några veckor, men det var hopplöst att laga den. Så ja. Alla bilder, texter och röstmemon från oktober och framåt är borta, för jag hade självklart inte säkerhetskopierat ( :-) GÖR DET!). Så kan inte bjuda på så många bilder som jag velat från sommaren, men sånt är livet.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Är just nu så frälst i mer sobra färger, så älskar verkligen Léas illustrationer, wow. Har faktiskt norpat den vänstra och har som bakgrundsbild på mobilen.. Önskar dock att jag hade tillräckligt full plånbok för att beställa hem den i stort format! http://leamaupetit.fr

Har börjat använda Pinterest mer flitigt igen! Gillar starkt att hitta små texter där och spara till senare. Har ett album som heter rader- check it out!


Ceen Wahrens bilder är mumma för själen. Skulle vilja ha reklambilden för ikea (vänster) som en enorm plansch hemma. http://www.acne.se/photography/ceen-wahren/

Likes

Comments

Postad i: Skapa, Tankar

naglar med rött avskavt nagellack i färgen paris av mavala

bodil malmstens diktsamling i hörlurarna

säckig klänning i marimekko liknande mönster

en överfylld tampong

och

ett hårband med gula citroneren dikt av ett barn

idag när ja hoppade spiken nerj i sågschöön

så tappade ja

mitt fina lilla örjhänge

på vänster örjsnibb

vilket ja först märckte timmar efter

då blev ja rjädd

att håålet växt igjen

men de funkade

de gamla örhänget funkade

det jorde lite ont, men funkade

tur det

annars hade allt varit i onödan

men nu har ja två olika

örjhängen alltså

ja ser ut som en pijat

å min mamma

å min mamma sa att ja ska vara försicktig när jag badar i sommaj

så inte fler örhängen flyger ur


Likes

Comments

Postad i: Bilder

Igår var jag vid en sjö nära mig med några vänner, vi badade och skvallrade ett tag innan vi blev kalla och hungriga och åkte hem till mig. Jag kokade te och fixade pizza och fika, och sen pratade vi vidare haha. Riktigt fin kväll. Passade även på igår att ta lite foton på mina vänner som säkert kommer trilla in här framöver. Först ut är denna bild på Tuva som jag bara älskar. Kan dock inte bestämma mig för färg eller svartvitt... Men lutar åt svartvitt!!


Vad har jag för mig annars då? Ja alla åker ju iväg nu, eller jobbar, så inte så super mycket. Jag solar och skriver och badar och sover. Idag ska jag lämna en bok på bibblan (läste ut den igår, tog tid men var värt det!) och leta efter någon mysig enkel engelskpocket. Sedan borde jag även fixa en egen regnjacka, känns som en bra idé när jag snart ska till England haha.

Likes

Comments