Postad i: Skapa, Tankar

naglar med rött avskavt nagellack i färgen paris av mavala

bodil malmstens diktsamling i hörlurarna

säckig klänning i marimekko liknande mönster

en överfylld tampong

och

ett hårband med gula citroneren dikt av ett barn

idag när ja hoppade spiken nerj i sågschöön

så tappade ja

mitt fina lilla örjhänge

på vänster örjsnibb

vilket ja först märckte timmar efter

då blev ja rjädd

att håålet växt igjen

men de funkade

de gamla örhänget funkade

det jorde lite ont, men funkade

tur det

annars hade allt varit i onödan

men nu har ja två olika

örjhängen alltså

ja ser ut som en pijat

å min mamma

å min mamma sa att ja ska vara försicktig när jag badar i sommaj

så inte fler örhängen flyger ur


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Igår var jag vid en sjö nära mig med några vänner, vi badade och skvallrade ett tag innan vi blev kalla och hungriga och åkte hem till mig. Jag kokade te och fixade pizza och fika, och sen pratade vi vidare haha. Riktigt fin kväll. Passade även på igår att ta lite foton på mina vänner som säkert kommer trilla in här framöver. Först ut är denna bild på Tuva som jag bara älskar. Kan dock inte bestämma mig för färg eller svartvitt... Men lutar åt svartvitt!!


Vad har jag för mig annars då? Ja alla åker ju iväg nu, eller jobbar, så inte så super mycket. Jag solar och skriver och badar och sover. Idag ska jag lämna en bok på bibblan (läste ut den igår, tog tid men var värt det!) och leta efter någon mysig enkel engelskpocket. Sedan borde jag även fixa en egen regnjacka, känns som en bra idé när jag snart ska till England haha.

Likes

Comments

1&2 : mat! !¡ igår var jag med Emma och svängde runt. Hon följde med när jag klippte mig (skulle bli 5cm men blev 10-15 men jaja) och sedan så åt vi lunch med resten av Stockholm i Kungsträdgården. Älskar att prata med henne, då vi känt varandra så länge nu, och verkligen vet hur den andra funkar. Och har funkat sedan vi var 9 år. Häftigt ändå. Bild nr två är min ägglunch och den bok jag läser just nu. Rekommenderar starkt! Men helt ärligt så skulle jag nog tipsa om den på svenska... missförstå mig rätt jag älskar engelska, men en analys om fotografins påverkan- är tuff när var tionde ord är oförståeligt för moi. Men den är bra, så om du gillar och känner dig stark på engelska så läs den!! Men ingen deckare du bara glider igenom ;-)

3: Filippa och Julia i en regnponcho på grönan. Bilden var tagen bara någon minut efter att himlen öppnade sig och vi fick se hagel i juni. Men trots regn så var 1975 konserten underbar. Mycket dans och mycket känsla. Är så otroligt tacksam över att de spelade "I like it when you sleep for you are so beautiful Yet so unaware of it" trots att den var instrumental och troligen seg för de flesta : för jag rös in i själen när den spelades. Min favorit av deras låtar som jag åkt buss och somnat till så många gånger. Kommer så sakna att inte kunna träffa F + J (och fler<3 !!men de va inte på bilden hehe) under sommaren, så som vi gjort nu varje dag i skolan. Mår så bra med dem.

Likes

Comments

Postad i: Bilder

Tyvärr hade inte jag med mig kameran under vernissagen då jag skulle iväg sedan på direkten, och ville inte riskera att den försvann under kvällen. Men fina Emma, hade med och tog massa nice bilder som finns på hennes tumblr .

Charlie som höll i allt och såg till att det blev så bra som det blev. Ett stort tack till honom!! (Sedan kan ni även skymta mina bilder och Julias texter till höger.... heh)

Jag som fixar. 5 minuter efter det här så tog jag av koftan, då det verkligen var SÅ VARMT.

Bild tagen från nedervåningen uppåt. Här ser ni även världens ballaste big-bag jacka, som en tjej som heter Disa hade skapat.

Likes

Comments