View tracker

Jag kom hem 23de till familjen,så skönt att vara hemma en sväng och umgås med familjen och träffa alla vänner!

Julafton började fint med sovmorgon,åt mysig lång frukost med föräldrarna. Sen tog jag mig de årliga julbadet som alltid haha,(låter som jag badar en gång per år?) Jag älskar att bada! haha!
Fixar till mig sen tar vi en tripp upp till kyrkogården och tänder ljus hos alla nära och kära!❤
Kommer hem lagom till Kalle Anka börjar! Stora julbordet,åter tills vi alla storknade haha. Efter middag och disk blir det fika och julklappsöppning.
Julafton avslutas alltid med mamma och pappa i soffan  framför Tomten är far till alla barnen.

Likes

Comments

Banden på bilden är i fel färg men hittar ingen annan bild! Men en sån här ska jag slå till på!😍 Fin va?
Min väska från lager 157 älskar jag men axelbanden låstnar hela tiden och med datorn i så går de ej att lita på.

Likes

Comments

View tracker

Varje år sedan jag fyllt 18 (2011) har jag gått ut på juldagen,ett år gick jag ut på julafton men nää de gör jag inte igen! Haha! Varje år på juldagen åker jag och familjen till min faster och firar jul,äter julmat och pratar ikapp,den som lyckas få tala i våran familj har tur,haha alla pratar i mun på varandra typ!
Jag kom hem igen efter 21 och skulle byta om och gå ut och partaja,jag drog ut och när jag är nästan framme så ångra jag mig...haha! Kom hem och böt om till pyjamas och startar en film och efter 5 minuter sover jag som en stock i soffan! Haha....skönt med en lugn juldag för en gångs skull!

Likes

Comments

Köpte några fler saker när jag ändå var i farten! Inget på rean dock!🙈 Sen hittade jag en födelsedagspresent till Maja men dem visar jag inte här ifall du skulle läsa de här!😉
Jag fick presentkort av min bror på HM men jag vände i stort sätt i öppningen av butiken,otroligt mycket folk och var ändå inte på humör för att prova kläder....
Måste in något  dag igen framöver,ska leta vidare efter ett fodral till min dator och sen ska jag köpa en kånken! Sån fin färg på kånken jag har hittat,visar bild på den i ett eget inlägg. Somrig rosa! Finns ju även i babyrosa men den ser nästan lite skitig ut i färgen...

Likes

Comments

Idag har jag varit på mellandagsrean,varför tillåter jag mig själv att gå där bland allt folk....de är så jobbigt när de är FÖR mycket folk,går ju knappt att kolla på saker. Folk har så bråttom,men jag och Sussie lunkade fram så de var skönt att ta de lungt,känna att man är ledig.
jag hittade vykort till mitt framtida projekt,nu måste jag bara jaga runt efter ett fönster på loppis!

Likes

Comments

Nu är jag hemma i mina vanliga trakter med familjen,vi har ätit middag,jag har packat upp alla kläder och sen har vi julpyntat i lägenheten! Nu myser vi i soffan framför The blind side,bästa filmen som gjorts hittils!! Tror jag har sätt den 11 gånger i år?! Haha!

Jag har haft praktik i 3 veckor och två dagar sen förra veckan och den här veckan har jag köttet i skolan med lektioner och vi har två stora uppgifter som ska in efter nyår! Jag hade krav på mig själv som alltid,jag har alltid för höga krav på mig själv. Hamnade på akuten förr förra veckan just för stress och däribland all jäkla press jag sätter på mig själv....Måste sluta upp med det!!

Men iallafall,jag har gjort en av uppgifterna och det var otroligt mycket på den! Känner mig nöjd men har ändå skickat till en kompis för att få hjälp med allt de akademiska. Toppen att man har vänner som man kan fråga. Och den andra uppgiften är en forskande text,otroligt svårt men jag har betat av del ett av två delar. Och påbörjat del två idag innan jag åkte hem. Nu blir det en paus med plugg tills någon dag in på nästa år.

Imorgon  är det julafton och den firas hemma,med familjen. Det blir julfrukost framför filmen Jack Frost,tradition! Sen det stora julbadet och sminka och fixa mig julfin,sen brukar vi ta en promenad och sen åka till kyrkogården för att tända ljus hos våra nära och kära!!♡
Kommer hem lagom till Kalle anka och alla hör sitter bänkade!! Vi brukar sätta oss till bords för att äta julmat runt 17 och som man tyckte när man var liten att det tog 10000000 år att äta och diska osv innan klapp öppningen,men nu orkar man  hålla ut haha. Sen blir det klappöppning och fika! Julafton slutar alltid i pyjamas i soffan framför Tomten är far till alla barn.

På juldagen åker vi till min faster och firar jul,tradition! Sen blir det utgång i Norrtälje med mina fina vänner!!♡

Traditioner ska man hålla på! jag älskar traditioner och julen i sig!
I mitt hem har det alltid varit en vit jul! Och i år blir det inget undantag,så fortsätter jag under jul,julmust för min del!

Resten av lovet blir det att träffa kompisar,hänga med familjen,vara på landet och mysa! Allt möjligt och ingenting. Som det ska vara!

Likes

Comments