När jag och Maja var till Stockholm i helgen så hann vi även med lite shopping innan hemfärden igen! Jag hittade några guldkorn!😍

Byxorna är otroligt tunna,dom får vänta till varmare vår och sommar! Och pennkjolen har två fickor som ej syns på bilden! Sen var den otroligt gosig i tyget,sjukt gosig!! Kommer bli as snyggt med en vanlig thicsha ,låga converse och solbrillor!
Två andra fynd kommer i ett senare inlägg!

Likes

Comments

Måndag!

Idag försov jag mig så blev lite sen till skolan,men de gör inget när man inte har några lektioner. Men jag försöker se mina dagar som arbetsdagar 9-16 minst!

Var i skolan till två sen åkte jag på mitt vanliga onda i magen...SUCK!! Så jag åkte hem och tog en kopp te och fram med vetekudden! Det bästa som finns när jag får ont i magen. Jag fortsatte sen med plugget fram till 17.

Har precis ätit middag,broccoli,bacon och två kokta ägg! Nu myser jag ner mig framför en kär nostalgisk film från tonåren,bland de bästa!❤

Likes

Comments

Efter ett x antal års velande fram och tillbaka så fick jag äntligen arslet ur!

Jag gjorde min efterlängtade aristocats Marie katttattoo!😻😃 Så otroligt galet nöjd! Vi hann bara framsidan,senare i vår ska jag göra baksidan av låret och där ska baksidan av katten sitta!😻 Kommer bli så fint!!

Likes

Comments

Förhoppningsvis gifter jag mig en dag,jag vill ha lång ärm,lite klyfta & lite öppen rygg! Och MASSOR med spets! Romantisk spets!!
Det skulle passa mig så fint!

Hittade den här bilden på Pintarest,något åt de hållet vill jag ha! Annan spets och mycket! Skulle vara så fint!

Godnatt!💭👰💍😴

Likes

Comments

Nu är det snart dags för läggdags för min del,slötittar på Pretty woman som går på tv men så fort den är slut slår jag ihop mina blå!

Imorgon börjar tentaplugget,läsa läsa läsa & återigen läsa! 1-4 Mars har jag hemtenta!

Likes

Comments

En dröm jag har till mitt framtida hem är,rosa kyl & frys från SMEG!
Skulle vara så otroligt gulligt i ett stort ljust gammeldags kök!😍

Och en tapet jag mer än gärna vill ha i de framtida köket är,körsbär och en beige eller (smutsvit) botten! Tapeten kommer från Boråstapeter,finns även vit vit botten men den känns inte lika fin till ett kök i gammal stil!🍒

Likes

Comments

Halloo alla glada!
Första inlägget på länge här inne,lite knapert med tid då mitt mesta fokus ligger på studier och sömn! Sen hinna umgås med vänner och familjen!

Men.....igår var jag och Maja på en heldag i Stockholm! Vi var till slottet och kollade på kungliga bröllopsklänningar utställning 1976-2015.

Det var över våra förväntningar,det var så otroligt galet vackert! Vi strosade runt och drömde och tittade på de fina klänningarna och dess tillbehör! Med tårar i ögonen,iknow vad ni tänker! Men sådan är jag! Haha!
Nu får ni en bildbomb från utställningen!

Jag ska dit en gång till senare i vår! Utställningen håller på fram till 23 April!

Likes

Comments