Go'kväll!

Paus i ph!
Nu när de är skrivarvecka i skolan könns de som min vecka kommer flyta ihop på samma sätt varje dag om man bortser från kvällarna då. Ikväll stod tvättstugan på schemat.
Bio och utekväll kommer hinnas med den här veckan också.
Åter till skolan imorgon för att få ner text!

Efter att ha suttit ner i cirka 6 timmar och skrivit så var de skönt att ta en långpromenad hem i höstluften.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken seg morgon att ta sig ur sängen,de är jätte mörkt ute idag,vi går mot juletid! 90 dagar kvar till jul! Tre månader! Kötta kötta!

Jag slukade boken igår på några timmar,den hemskaste bok jag läst hittils! Så rå,läskig och HEMSK!!

Tänkte börja läsa en ny bok till frukosten nu så får jag fortsätta senare! Har ni läst den här?👇 Jag vet inte vad jag ska vänta mig av den,hmm. Återstår att se!

Likes

Comments

Idag har jag städat hela lägenheten och tagit en långpromenad med Jeanette! När jag hade varit hemma en stund efter promenaden började jag frysa som en tok,kalla träningsbyxor är nog inte min grej ändå,eller? Kanske ska prova träningsbyxor i samma material som leggings,kanske känns bättre! Tog iallafall en lång varm dusch. Nu har jag precis slängt in kycklingen och klyftisarna i ugnen!

Tänkte påbörja en ny bok! Har ni läst den?👇 Jag tycker verkliga storys är de bästa att läsa,även om de är hemska historier för de mesta men de är viktigt att människor runt om får höra vad som händer runt om i världen,man vet aldrig vad folk kan ha varit med om i sina liv. Intressant.

Ikväll blir de lugnt,imorgon är de åter till skolan och fortsätta skriva. 9-16.

Likes

Comments

Jag har varit förkyld nu i 3,5 vecka...de börjar gå åt rätt håll så jag hoppas kunna gå och träna igen nu i veckan. Jag hann köpa kortet och träna en gång sen small de till.

På måndag efter skolan har jag tvättstugan så då blir de ingen träning,Men resterande dagar borde jag kunna få till de efter skrivandet!

Vill hålla igång mina intressen så jag underhåller mig med saker hela tiden!

Likes

Comments

Igår satt jag i skolan och skrev på min uppgift 9-15

När jag kom hem gick jag och köpa pizza till fredagsmiddag,när jag kom hem hade mitt paket kommit och ett brev från mami och papi!
Medans jag åt middag kollade jag samtidig på Disney filmen SING,har ni sätt den? Sjukt bra!
Efter den var färdig så började jag läsa boken jag fick i paketet,Pattie Mallette,Justin Biebers mammas bok om hennes trasiga barndom och uppväxt,otroligt rå,hjärtskärande men jätte bra bok! Den slukades snabbt,idag när sista sidan var färdigläst så blev jag lite sorgsen,de blir jag alltid när en bra bok är slut. Haha!

Idag tog jag sovmorgon till 11 sen åt jag stor lunch i lugn och ro utan stress. Tog en promenad till Ica och köpte saker som fattades i kyl och frys. När jag packat in allt hemma så tog jag sedan bussen ner på stan BARA för att vara ute lite längre,underhålla mig själv. Gick ett varv i nian och bokaffären sen gick jag till myrorna och där köpte jag en bok om Prinsessan Madeleine och en julprydnad. Kom hem halv fyra och tog då en dusch och tvättade håret,i med inpackning och sedan läste jag klart Patties bok.

Jag har sätt några avsnitt av senaste säsongen av the Kardashians.

Ringde mina föräldrar för en stund sen och pratade lite med dom,nu funderar jag på att gå och tvätta ur inpackningen...huvudet känns så tungt med de i i flera timmar.

Imorgon har jag inga planer alls,får väl slå till på stort och städa lägenheten och ta en cykeltur. Helger utan planer är inte min smak,ogillar att vara ensam för länge,de är då alla livsfrågor knackar på. (Gör du rätt,jur tänker du nu,vad gör du istället osv osv)

Likes

Comments

Att flytta hemifrån & börja plugga samtidig ger en massor med olika livsfrågor om livet....i mitt huvud snurrar de jämt stora frågor som jag själv inte kan besvara och de är svårt för andra att också svara.

Likes

Comments

När hösten kommer blir jag alltid sugen på äppelpaj och vaniljglass till,gärna vaniljsås också men finns aldrig laktosfri när jag ska handla! SUCK!

Nu tokregnar de ute så de bara smäller i fönstrena,alla ljus är tända & nu tänker jag ta mig en bit paj och glass. Mysa ner mig i soffan!

Likes

Comments