Just nu,i skolan & pluggar inför teknikprovet nästa vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Go'kväll gott folk!

Har blivit lite tomt här inne de senaste dagarna men jag har haft fullt upp med en tenta! Jag vet inte hur de kommer bli men den var svår!🙈

Igår (Söndag) hade jag finbesök från Grisslehamn! Fanny,Freja & Jonas!
Vi var här hemma och mös runt! Sen tog vi en tur på stan och lunchade på Olery's! Jag visade dom min skola och sen hängde vi yttligare en stund hemma i mitt lilla torp!
Uppskattade gårdagen massor!!

Snart blir de hemgång för familjemys,vännmys och bröllop!
Godnatt!

Likes

Comments

Tisdag!! Känns som torsdag då de är tenta imorgon!

Idag har jag pluggat....
Maja kom förbi och vi tog en promenad sen chillade vi hemma hos mig.

Jag letar runt som en tok efter ett vettigt gym! Jag har alltid varit anti friskis & svettis men känns som de är det bästa gymmet i den här staden. Vet inte hur jag ska göra.. Behöver träna upp min rygg,den mår inte bra alls!

Har iallafall dansat loss här hemma,söndags och idag. Jag älskar att dansa, går jag ut med vännerna så står jag jämt på dansgolvet! Svårt att gå därifrån! Haha! Bra musik och svetten rinner! Bra träning.

När Maja gick hem så tog jag en tur ner till Ica,skulle lyxa till den här tisdagen med en semla men nope,dom hade inga laktosfria... idag är i stort sett varannan person laktosintolerant eller glutenintolerant. Men de finns BARA vanliga?! Blir så less!
När man ska ut på restaurang eller fik så finns det typ en sorts kaka eller två maträtter att välja på,och dom som inte har några problem med magen osv kan välja och vraka på minst 25 olika rätter....
Vi andra då?

Jag köpte en vaniljmunk...tog en kopp te till och kollar på Full house! En av de bästa serierna som existerar!

Likes

Comments

Saknar er tjejer!❤

Likes

Comments

Idag har jag,Maja och hennes kille och hans kompis varit runt på massa olika loppisar!

Oj oj  vad jag har fyndat!! Massor med barnböcker!! Så billigt,en loppis hade böcker 5:- /styck!! Bara plocka på sig fynden!!

Jag har alltid älskat mumin,jag ville ha ett muminhus när jag var liten men jag fick inte köpa något då och de har legat i bakhuvudet mitt sen dess😂 så idag hittade jag ett på en loppis,tvekade inte ens! Det fick följa med hem,de var några få saker som saknades och nån grej var trasig men ack så fint!!😃😍

Nöjd med dagen i solen,nu ska jag iväg på bio med Jeanette!😃

Likes

Comments