Tjabbalooba!

Idag har jag haft heldag i skolan med en väldigt intressant och inspirerande föreläsning om specialpedagogik, tycker alla borde få ta mer del av specialpedagogik och lära sig.

Skulle gärna hoppa fram cirka 7-8 veckor för att ha kommit fram lite i den här terminen. Varför ska alltid början vara så tuff för?! Fast jag fick höra idag att de kommer bara bli mer och mer vetenskapligt arbete och de lät sådär i mina öron just nu. Inget jag behövde höra,jag är tillräckligt stressad..

Hemlängtan går upp och ner hela tiden just nu. Kommer nog förmodligen inte kunna åka hem så ofta den här terminen pågrund av högt tempo. Men å andra sidan hoppas jag att de här 20 veckorna ska gå fort. Jag vill bara jobba och ta de lungt inte stressigt plugg liggande över axlarna hela tiden.

Ikväll blir de inte många knop gjorda,har duschat och fått i mig middag! Nu glor jag lite på en film ( Save the last dance ) men kl 21 då är de bygglov som gäller!

Imorgon har jag litteraturseminarium 1, håll tummarna att de ska gå bra! Efter skolan blir de en sväng på stan med tjejerna och så tar vi en AS  (After school)

I helgen kommer jag nog behöva plugga och sen på söndag ska jag tvätta och städa! Ska försöka ta mig lite promenader i helgen. Svårt i veckorna när man har så långa dagar och kommer hem när de är kolsvart ute. Jag går helst när de är ljust ute. Idag hann jag iaf med 30 minuter innan mörkret kom.

Nää nu ska jag kolla på filmen och pröva att slå en signal till Linnea! Tjingeling!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter all stress behövde jag lite uppiggande känslor,köpte tulpaner idag och dom vara skriker vår!😍 Ja snart är vi där äntligen!

P.S kan ju säga att de kommit cirka 15 cm snö här nu....mysigt men hade velat ha den vid julafton!

Likes

Comments

Igår startade termin 4, den här terminen kommer susa förbi! Tre kurser,två 7,5 poängare och en på 15! Jag ska ha 6,5 veckor med praktik!
Just nu håller vi på med specialpedagogik! Väldigt intressant och berörande!

Jag har varit väldigt stressad sen jag kom tillbaka till Gävle och mått sådär,varit jobbigt att vara ensam på kvällarna med alla tankar om hur de ska flyta på med terminen. Jag upplever att de blir bara svårare och svårare. Det var svårt från början varför kan de inte vara på samma nivå hela tiden?
Men de börjar lägga sig lite nu,alltid jobbigast just vid kursstart innan man förstår alla uppgifter och när allt ska in osv. De kommer gå bra! Har ju tagit mig igenom tre terminer hittils!

Likes

Comments

Godmorgon tisdag!

Den här veckan är det sista spurten för termin 3. Skriva skriva skriva och skriva lite till!! Det är tufft mellan varven men de är tur att de går framåt. 1,5 år har passerat nu. 4 terminer kvar. Nästa år till jul kommer även jag stå där redo för nästa steg i livet. Arbeta som utbildad förskollärare!

Senare i veckan ska jag iväg och träffa ett medium. Jag var dit förra året första gången. Det var så jäkla häftigt så nu vill jag gå igen. Får passa på 1 gång om året nu medans jag fortfarande bor här.
Tror ni på medium och horoskop osv?

Idag gick jag upp en halvtimma tidigare än vad jag brukar för jag tänkte igår att jag måste ändra på mina vanor. Jag går alltid upp 7 eller sen drar jag mig iofs 30 minuter på de så de blir alldeles för kort tid att ta de lugnt på morgonen och dricka te,sminka sig osv. Jag ser oftast ut som en lodare när jag ska till Skolan men nu måste de bli ändring på de haha. Jag vill känna mig fin,bekväm och fräsch när jag ska ut bland folk. Så idag här jag hunnit tagit de lugnt och sminka mig osv. Ska bara välja kofta/tröja över mim långärmade t-shirt. Det är så kallt i skolan så de är inte värt att gå utan tjockare tröja till.

Jag rensade massa kläder i helgen,kläder som legat sen jag gick i nian och under gymnasiet. Alltså är vissa kläder 9 år och mer för än 16 åring än en 24 åring haha. Rensade en hel del men inser nu att jag skulle behöva köpa lite bra bekväma och snygga byxor och baströjor och även några lite snyggare! Får ta mig en tur nästa vecka om jag hinner. Kanske får bli till helgen.

Nästa vecka drar termin 4 igång, Vårterminen 2018! Jag är redo för att avverka ytterligare en termin men lite nervös då de är mycket. Jag har inte kollat schema och upplägg osv för de stressar mig men jag har hört från andra och inser att de kan bli en tuff vår. Under våren ska jag läsa tre kurser totalt och 6,5 veckor praktik! Heja heja!

Jag ska börja söka sommarjobb om några veckor tänkte jag! Fårse hur den här sommaren kommer bli!

Nu ska jag göra iordning det sista innan de är dags att röra mig till skolan!

Likes

Comments

Halloo Sunday!

Jag kom precis in från jätte kall och blåsig promenad! Fick tvinga mig själv att gå ut för att få lite frisk luft! Blev en runda på 45 minuter och nu sticker mina lår som bara den!

Men vädret skulle bli kallt och stormigt längs dessa kuster så skönt att jag hann gå innan de blir värre som de ska bli senare mot kvällen.

Nu tänkte jag städa och diska sen mysa ner i soffan med en stor kopp te! Mys söndag med andra ord!

Vad brukar ni göra på söndagar?

Likes

Comments

Lördagsfilmen är igång,på 5an!
Jätte bra klassiker,med två av mina favorit skådisar! Sandra Bullock och Hugh Grant!

Sen för jag lite dagbok,skriver ni dagbok? Jag tror att jag har gjort det mer eller mindre sen 2008...

Likes

Comments

Fy bubblan så kall min promenad blev idag! Men jag tog en runda och sen in och köpte köttfärs på Ica!

Det går varit marathon på tlc med Say Yes to the dress och jag satt såklart bänkad! Jag älskar bröllop och allt som hör till! En vacker dag vill jag gifta mig och de ska vara vackert och sagolikt!😁😍

Just nu kollar jag på Outdaugtherd,en reality serie med en familj från Texas som fick femlingar 2015. Följt serien flitigt! Vilken dröm men vilket kämpande med så många barn i samma ålder!

Likes

Comments

Jag letade som en tok i förra veckor efter en rödjulklänning jag hade sett på en bloggares  Instagram. Den var slut överallt,Alla butiker jag var in på och på nätet. Jag gav upp och tänkte nöja mig med en julig tröja bara.

MEN sen sprang jag på den! Den sista på en hylla där det stod SISTA CHANSEN!!
Jag tvekade inte!
Jag blev så nöjd! Så jag! Älskar sammet!

Likes

Comments