Känns som mina pengar kommer skena iväg de närmsta tre månaderna....

Kommer förmodligen bli en ny dator,6000 minst veck.

Ullared

Farsdag

Freja 2 år

Mamma fyller år

Julklappar

Sen vill jag köpa lite muminsaker från Muminboden med värde av 1300:-

Känns som att de här KAN bli dyrt om jag köper allt!

Plus att jag ska till tandläkaren nu på fredag för koll, 15 minuter minst 825:- SHIT!!

Ska sen ut på kvällen och äta med Dorota och Kristina.

Inte lätt att leva som rik när man inte är de. Kommer ju typ bli utfattig😂🙈

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilket väder de här varit idag! 16° och sol! Underbart och vi är i mitten på Oktober,den så kallade "indian sommaren".

Jag har varit i skolan 9-14:30 och läst klart en bok och hunnit påbörja en artikel!

När jag klev av bussen hemma lämnade jag väska osv hemma och gick sedan till Ica för att hämta ut ett efterlängtat paket! Ska bli spännande läsning av boken Monster!
Tog sedan en promenad i värmen,de gäller att passa på!

Nu när jag kom hem för en stund sen så här jag satt mig vid datorn för att fixa med mina foton i mobilen. Måste flytta över dom och sen göra en fabriksinställning för den här börjat trilskas med Internet. Men märkte ni att datorn heller inte vill samarbeta med mig. Den här dock 5 år på nacken men har bara använt den 1 år. Men de går ju fort med tekniska prylar när de blir gamla. Jag måste nog fundera över att köpa en ny dator....dessa irriterande summor....

Likes

Comments

Trögstartad morgon hos mig idag,klockan ringde 7 men jag lyckades först ta mig ur sängen straxt innan 8.
Nu sitter jag i soffan. framför nyhetsmorgon och äter frukost.

Jag ska iväg till skolan och läsa idag!

Ni som pluggar,tycker ni att de är roligt varje dag? Eller är jag ensam om att känna att de är så upp och ner hela tiden. När jag var hos ett medium i Januari sa hon att jag kommer fullfölja mina studier men att känslomässigt kommer de vara en bergochdalbana....de kan jag lova att de är verkligen en bergochdalbana.

De som ger mig energi den här terminen är familjen, vännerna, att jag kan åka hem oftare och att jag har saker att se fram emot som till exempel åka till Ullared Gekås och snart är de jul!

Höstterminen har snart tickat förbi halvvägs. Tur att veckorna rullar på fort när de är så upp och ner i hjärnkontoret.

Likes

Comments

Jag glömde berätta,i torsdags fick vi många uppgifter att göra under dagen men en av dom var att välja en melodi från en barnsång och skriva en egen text.

Jag och Sara tänkte mest snuskiga texter😂 Men de slutade med en död katt. Lite lätt spårade den ut. Haha!

Likes

Comments

Idag vaknade jag halv nio,synd att man inte får sova längre när man har helg...

Klev upp och åt frukost och slötittade på Madicken. Tog sen tag i storstädning av lägenheten,har nog aldrig städat så noga förut haha. Tog ju 100 år. När jag äntligen var klar vid 13 så tog jag soporna och gick ut och slängde. Tog sen en långpromenad,otroligt skönt att bara gå när de är sol och varmt ute. Blev en timme, 4,5 km. Kände mig klar med promenaden men jag ville inte riktigt gå in...men hur kul är de att sitta på en bänk på gården...inte alls!

Jag vill ha en stor tomt nu och gå runt och dona på. I framtiden då ska jag ha hus och tomt!

När jag kom hem tog jag tag i lite plugg en stund. Började ju såklart att frysa sen så tog en varm dusch!
Lagade pasta och köttbullar till middag.

Nu tänkte jag diska sen blir de nog glass och filmkväll!

Likes

Comments

Några dagar sen nu!

Torsdag och fredag hade jag heldag i skolan.

I fredags efter skolan gick jag ner på stan och mötte Jeanette på Absint,De blev AW! Eller egentligen AS men de ser ju inte lika trevligt ut bokstavsmässigt haha!
Råkade bli en drink för mycket men den där eftermiddagen behövdes,pratade ikapp och sen gick vi en sväng i affärer. Handlade med mig glass och chilinötter så helgkvällarna var räddade.

Kom hem efter 19 och då tog jag glass och myste ner mig i soffan framför film.
Mamma ringde på kvällen och frågade om hon och pappa fick komma på lördagen och ta en loppisrunda. Självklart sa jag!

Igår gick jag upp nio och diskade,bäddade sängen och städade de mesta så de såg trevligt ut när mamma pappa och Kira kom. Hann precis äta frukost innan dom kom.
Vi åkte iväg till olika loppisar runt om i Gävle.
Jag hittade lite saker,de bästa jag hittade var muminmamman i keramik och en sångbok som jag letat länge efter. Hittade även en av de första muminmuggarna som kom på 90 talet men den hade så mycket repor så den var inte värd pengarna!

Och lite annat smått och gott! Det blev en tur till Maxi också för att köpa middag.
När vi kom hem så skrev jag ut massa papper till muminhäftena och mamma gjorde mat. Det blev rotfrukter med fläskfilé! Så gott!

Dom åkte hem runt 21 och jag sjönk ner i soffan framför filmen Kalle Blomqvist,mästerdetektiven!

Likes

Comments

Nu hoppas jag att varken pappa eller Fanny kollar in här! Men har svårt att tro de😉😜

Idag fick jag hem två paket,ett är till min pappa som han ska få i farsdagspresent och de andra är till min guddotter Freja. Vet inte om hon ska få de i födelsedagspresent eller julklapp. Hon fyller nära jul,men ska köpa några fler saker till lill fröken när jag åker till Ullared. Yes de är snart dags igen!😃

Likes

Comments

I helgen låg jag hemma på soffan som sååå många andra helger och började tänka på festkvällar från tidigare år,har så blandade känslor kring fest,dricka osv.

Jag behöver absolut inte festa som förut,varje helg både fredag och lördag och må skit. Numer räcker de med då och då men just nu är de istället alldeles för lite. Aldrig är man nöjd! Haha!

Jag introducerades för alkohol för tidigt,jag var extremt ung. Men för de mesta har de varit kontrollerat! Halloween 2015 spårade det ur totalt och efter de har de inte varit mycket fester för min del. För jag ville inte festa alls där ett tag. Jag växte väl lite,mognade mer i mig själv och kände efter vad JAG verkligen ville.
Idag är jag 24 och är mer hemma än ute och dansar osv. Är inte ofta de går att vara spontan och bestämma samma kväll att dra ut och dansa, de flesta av mina vänner har familj och barn så de krävs mer planering.
Känns som jag är 50 och har 5 barn och bara är hemma alla kvällar och helger haha!
Låter jag bitter? Bjuder på de.
Vart ska jag träffa någon vettig karl då?
Varken hemma i soffan eller från dejtingappar. Jag måste ut mer och träffa folk,vill lära känna fler och kanske träffa en karl!

Världens luddigste inlägg. Vet vad jag menar i huvudet men vet inte om de kommer ut rätt i text men såhär går tankarna just nu iallafall!

P.s är utelivet över vid 24 års ålder? Mitt liv har knappt börjat ju,ingen karl,inga barn och är inte i rätt stad för att stanna upp och vara i familjelivet ännu. De borde iallafall dröja cirka 2 år innan husköp! Ja,jag vill inte köpa lägenhet efter utbildningen! Jag vill köpa hus!

På ett sätt är jag nöjd med tillvaron men hade uppskattat sättet jag lever på mer om jag delade den med någon. 

Likes

Comments