View tracker

Idag har jag haft heldag i skolan,lektioner från 9-15! Den här veckan har två nya kurser introducerats för oss,nästa vecka och ett par veckor framåt står det praktik på schemat plus en del uppgifter under tiden! Mycket nu fram till jul och även under julen då jag har saker som ska vara inlämnat tidigt efter nyår och tenta i den ena kursen redan 20 Januari! Sen börjar termin nummer två! Helt galet så fort det går! Även om det är mycket och tufft mellan varven,rätt ofta🙈 så rullar ändå allt på,man hinner fast stressen sitter i halsgropen och tårarna vill bara stiga! haha! Tur är väl det att det rullar på!😃

Efter skolan gick jag och Rebecca en sväng till friskis och svettis,kollade upp priser och hur gymmet såg ut osv. Blir nog ett gymkort efter nyår då jag inte tänker köpa ett nu och betala full pris på medlemskap när året snart är slut. Då kan jag vänta tills Januari!

När vi varit där så gick vi skilda vägar och jag mötte upp Jeanette! Vi tog en AfterSchool på Harrys,pratade ikapp om livet! Underbart! Toppen fredag!
Jag kom hem för någon timmar sen och sitter nu i soffan  och tar det lungt,två står på och filmen I have never  been kissed before visas på trean. Jag läser samtidigt boken the secret och sneglar lite på tv och telefon.

Imorgon ska jag gå på Kents konsert här i Gävle med Emmy,ska bli kul! Tror jag kan en låt! haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag spöregnar de ute,sitter i bibblan i skolan och läser läser och läser....önska jag var klar med alla uppgifter...men nope,en kvar och de är den svåraste🙈

Måste börja skriva på den här nu i veckan. Det är mitt mål att påbörja texten!
Ska bli 4-6 sidor.

Det kommer bli bra när jag väl kommer igång och skriver,alltid svårt i början innan man kommer igång!

Idag har jag bott i Gävle i nio veckor och de är två månader kvar till Julafton!🎅🎄❄☃🎁👌

Snart ska jag ta lite längre rast och äta lunch! Tonfisksallad har jag med mig idag,gått ner lite i vikt och måttet runt magen minskar. Bra att flytta hemifrån för kroppen😂👍

Likes

Comments

På fredag då är det Halloween fest,har en outfit redo och de här är första året jag går all in med en outfit. Tidigare år har jag bara haft typ djävulshorn och en röd klänning,utklädd men ändå ser man vanligt klädd ut haha. men i år blir det andra bullar. Det blir kul,ena stunden tycker jag det känns för vågat men andra stunden tycker jag äsch bara köra på! Kommer bli roligt!!🎃
De här bilderna är från 2010,2011 och 2014. Vad gjorde jag 12,13 och 15? 2015 var jag sjuk kommer jag ihåg men de andra åren vet jag inte,finns inga bilder från halloween veckan sparade på datorn.

Likes

Comments

Jag tror på änglar och andar och horoskop osv. Gör ni det?

Igår fick jag smått panik,alla säger att jag är kräsen när de kommer till killar så de har jag liksom intalat mig själv att jag är men de är egentligen inte mina ord,det är alla andras. Jag hade alla möjliga dejting appar och haft i cirka tre år men aldrig träffat någon via en sån,så fort en kille vill ses eller är för på att vilja ses efter att ha pratat i en dag blir jag anti.
Trodde man hade appen för att först lära känna varandra sen mycket senare ta tag i det och ses men jag vet inte,är inte så insatt. Tycker inte om apparna!

Skriver till min spå tjej och frågar om hon kan dra ett kort åt mig om jag är rädd för killar eller vad är de som gör att jag blir anti. Hon sa att jag ska slopa apparna,fokusera på vänner och skola nu och att kärleken kommer när jag är redo och killen är redo.

Tyckte de var skönt att radera apparna,raderade även kontona,tog inte bara bort appen. Skönt.

Ibland tror jag att jag är gammal och att min tid är förbi men jag är ju bara 23 och den har knappt börjat.
Är de bara jag som kan känna mig anti mot vissa killar? Känner man så på en gång då är den killen helt enkelt inte rätt för mig/dig. Rätt dyker upp i rätt tid.

Likes

Comments

En av mina flickdrömmar förverkligades igår,har velat pierca naveln sen jag var tio år,igår fick jag och Maja min kompis en toppen idé,vi går och piercar oss! Sagt och gjort,tretton år senare så har jag min navelpiercing!

Likes

Comments

Nu har jag bott i Gävle i två månader,livet och plugget här tickar på som vanligt med allt annat. Just nu håller jag på med min andra kurs,Natur,miljö och utomhuspedagogik. Jätte roligt då jag har jobbat på en uteförskola de senaste 3,5 åren. Träffat många nya härliga människor.
Gävle är fint och lagom stort. Passar mig fint!
Har varit hem två gånger,första svängen var det Justin Bieber konsert som stod på schemat och sen åkte jag hem förra helgen då jag var tvungen att intervjua min farmor till en uppgift,kul att passa på att umgås med familjen  och vännerna hemma. jag är så van att träffa dom varje dag eller nån gång i veckan och nu blir det ju inte så ofta och lär väl förbli så ett tag framöver.
Men de går bra,allt är en omställning och jag är ju så van att ha nära min familj osv. Men nu ska jag vara vuxen och fixa allt själv! Det här trodde jag inte för åtta veckor sen! Men nu är jag här och förverkligar min drömutbildning!

Likes

Comments