När man har mycket i huvudet hamnar bloggen lite sådär i skymundan. Men På bilderna nedan har vi "the latest news!" Som jag har bild från vill säga hehe.

1. Absolut färskaste news- Igårkväll på en fransk restaurang med mamma och pappa Hardy (Bff's päron) som är på visit från the US. Slutade med öl på old Queens head och jag har nu även ett andra hem i staterna som jag är välkommen till när jag vill. Tror inte dom vet vad dom sa riktigt när dom sa detta till mig. Jag menar Hylte eller USA. Ni hör ju själva? Hoppas dom har walk in closet för jag har samlat på mig en hel del senaste året...

2. Absolut bästaste news: Jag ska bli moster! Hur bra låter inte det? Eller "auntie Frida". Ja jisses. Trots att man vetat detta i några månader har jag fortfarande inte kunnat förstå det. Tror på det först när baby Kirk tittar ut! 👶🏼 om ni är sugna på Lite mer underhållande blogg än denna borde ni kika in min systers (sandrisch.blogg.se) där de både uppdateras om baby och nytt hus dvs inredning etc vilket jag för övrigt blivit helt besatt av senaste månaden. Förresten så har hon sötaste magen och jag kan inte vänta på att få känna sparkar!! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Helgen har jag bland annat varit på afternoon tea på sketch. Har endast varit i deras bar tidigare men detta var minst lika bra om inte bättre! Ganska fancy ställe och ett rum som är rosa från golv till tak vilket alltid är lite extra kul som tjej av någon anledning hehe...💁🏼🎀

Hur som så var det Waaay more food än på bilden. Maten tog aldrig slut och glupsk (eller snål? Haha) som man är så ska man äta av allt så jag bokstavligt talat rullade därifrån...🍰🍪☕️ tur det är ny vecka imorgon för måndagar börjar mitt nya liv varje vecka då söndagsångesten smyger sig på.

Onödig info men har ni koll på sketch har ni säkert även koll på att dom har riktigt lustiga/coola(?) toaletter haha... Det är som ett tjugotal enorma ägg som står på golvet som var och en är en toa. När man stänger dörren sätts musik på och bara för att så sitter man några extra sekunder innan man inser att det faktiskt bara är en helt vanlig toalett hehe...

Likes

Comments

Bra måndag och start på veckan då jag var på en utav mina favoritrestauranger dishoom med två kompisar. Deras house daal är seriöst att dö för och något ni m å s t e testa om ni ska dit. Efter det traskade vi hundra meter bort till min kompis lägenhet och spenderade resten av kvällen där. Hon delar lägenhet med Orlando Blooms nya kärlek så det var en stor besvikelse när jag insåg att han inte var där hehe... (Bättre lycka nästa gång?)

Ikväll var det restaurangen duck&rice I soho som gällde och vår traditionella sis night. Min chef rekommenderade detta stället och yummie in my tummie(!) spicy food ala China. Jag klagade då inte! Fick även fortune cookie och alla fick present utom jag som fick budskapet att jag ska se upp för människor som endast tänker på sig själva... Haha AJ AJ kapten! ska hålla utkik.

Likes

Comments

Så detta med att vara klar med skolan, fri som en fågel och "börja livet"? Naah. Två veckor tog det innan jag klättrade på väggarna, så jag signade upp mig på ännu en utbildning och är nu på god väg att bli kostrådgivare. Två delprov är redan avklarade och jag är helt besatt av vara nergrävd i böckerna. Det är såå kul och verkligen något som faller mig i smaken.
Så familj, bekanta, vänner, fiender, älskare och... misstag(?hehe) hit me med massor av jobb snart för jag kommer älska det. Kompispris för alla ;-)

PS en frukt om dagen är bra för magen 🍏 DS

Likes

Comments

Älskar att ha ett svenskt ägt ställe nära så man kan vräka köttbullar när man får svenska cravings! Tog med Kirsten denna gången och hon var så nöjd med köttisarna att hon t.om. frågade efter doggy bag till det hon inte orkade (vadå american? haha...).

Igår var en fullspäckad dag och för att hålla i det svenska temat som jag verkar ha denna helgen träffade jag två svenska vänner för först lunch och senare även evening drinks. Gick till en pub i Covent garden med liveband som spelar gamla godingar vilket jag älskar! Måste varit 98% män och 2%kvinnor (dvs. Vi) men vem klagar? Mitt bland alla fulla kostymnissar ser jag ett ansikte från Halmstad! Hur liten är inte världen!? Sjukt kul att träffa på någon sådär spontant för det händer inte varje dag här ska jag säga!

Likes

Comments

God morgon från Cardiff!

Vi är ett gäng på 12 kompisar som spenderat helgen här i Wales tillsammans. Mer menat som en party weekend men eftersom man måste vara lite kulturell när man reser till ett nytt ställe har vi även besökt Cardiff bay, tagit båt till Cardiff castle, besökt marknad och även haft en guidad tour på Millenium stadium. Annars har vi troligtvis besökt alla pubar och barer i hela Cardiff på två kvällar.

Eftersom jag äntligen tagit min examen också så har den firats med pumpa och ståt. Dock american style eftersom det är amerikanare jag är här med, men troligtvis ännu bättre! Jag har numer ingen röst kvar och det är måttligt frustrerande att inte kunna prata haha...

Likes

Comments

Så gårkvällen va FAB! Träffade min BFF för middag och drinks på greek street i soho som fanns på vår restaurants-we-have-to-try-list. Jättepoppis restaurang som egentligen hade två timmars väntetid men vi lyckades gladeligen flirta till oss en plats i baren där man även kunde se kockarna laga mat samtidigt. De måste haft den mest underhållande kvällen på jobbet på länge för våra samtalsämnen går nog inte återberätta haha. Var så nice att catcha up och jag spred mina lila jackfjädrar även till grekerna.

Mötte upp alla andra vänner på ett casino på Leicester Square efter och fortsatte kvällen där med american football. Tyvärr inga större vinster men några drinkar rikare blev man allt.

Likes

Comments

Igår fyllde maria år så var ute på birthday drinks i shoreditch. Hon är faktiskt min enda svenska kompis jag har här så det är kul att få prata lite svenska! Det var cheesy music i min smak så höfterna började faktiskt svänga en aning redan i kön in. Jag invigde min nya fab fjäderjacka och stackars taxi chaffisen vad han borde få städa idag hehe (Skakade på mig lite extra eftersom han körde fel tre gånger).Likes

Comments

Hela två veckor i Sverige har gått och jag har haft underbara dagar med nära och kära. ❤️ Nu är jag tillbaka i London igen. Blödig som man är ville jag stortjuta på väg till flyget, på flyget och på väg från flyget haha. Om man ändå kunde få kontroll över sina tjejtjejiga känslor 😅

Men. Skönt att packa upp sina saker. Ännu skönare att veta att jag endast har två inlämningar kvar i skolan innan jag tar examen. och skönast av allt är nog att jag under dessa två veckor insett vad som är viktigast för mig i livet.

Har ju även hunnit bli nytt år. Även om åren bara rullar på så känns det alltid som ett nytt kapitel som startar varje år. Så 2016- jag är väldigt redo för Dig och jag hoppas på ett roligt och händelserikt år!

Likes

Comments

I Sverige för julfirande med familjen. Har spenderat första dagarna med att julpynta, julbaka och Sjunga ikapp jullåtar med mamma. Riktigt bra start på min holiday också då jag bjöd hem alla tjejerna på middag, bubbel, bad och julklappslek! Hade såå kul och blev nog inte sängen förrän runt 4 snåret. Känner mig verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner ❤️

Likes

Comments