Halloj!

Det här första inlägget är ju lika ångestladdat som att hämta ut något i Recept-kön på Apoteket.
Man står där med den där förbannade papperslappen och väntar... Och väntar... Och så kommer det:.... "duh-doh". Och så tänker man: "Fint, nu behöver jag bara höra sju stycken "duh-doh", innan jag får gå härifrån".

Eller som när man ska skriva ett personligt brev till ett jobb som man VERKLIGEN vill ha. Hur skriver jag detta på ett bra sätt, utan att jag inte översäljer mig själv? Men vart går gränsen innan du låter extremt patetisk i ett personligt brev?
Alternativt, hur skriver man en tilltalande presentation om dig själv, på valfri köttmarknad? För du vill ju framstå som ascool, sjukt kul, "tar dagen som den kommer"-människa, men i själva verket är du som vilken svennebanan som helst.

HUR säljer vi in oss själva, utan att översälja? 


Där fick ni en liten inblick om alla tusentals tankar som florerar i mitt huvud om dagarna. 
Jag är en kulla som blir 27 om 13 dagar, bor i en småländsk liten stad som ligger mellan Jönköping och Linköping och har gjort det sedan 2010. 
Lyssnar dominerande på de flesta former av metal, 70/80-hårdrock men skulle kategorisera mig själv som 'allätare', om jag måste. 
Om du känner till DISC så är jag ett högt I och D, sprallig men oerhört rak i mitt sätt mot mänskligheten. I don't sugarcoat. (If you don't, googla.)
Jag är den där typen av person som spelar sönder sin nya favoritlåt till jag tröttnat totalt på den, hittar en ny och gör exakt likadant med den. 
Är löjligt rädd för spindlar och "krypinsekter". Jag springer, vrålar och ibland gråter som en liten flicka. 
Har fram tills relativt nyligen lärt mig att äta svamp. Har som en princip att alltid smaka och äta det jag inte uppskattar, för att förhoppningsvis lära mig att inte fullkomligt vrida ihop ansiktet till en ihopvriden disktrasa, när man är bortbjuden och bjuden till bords. Vilket uppenbarligen har resulterat i gott resultat! Nu är det väl bara ärtsoppan kvar... 
Extrem jordnötsallergiker och sojaproteinsallergiker, så att go all veg/vegan är inget alternativ för mig. Varför? Ja, googla innehållsförteckningar när du ändå är igång.

Här kommer du INTE få läsa: 

  • ​"5 sanningar om mig-listor" 
  • "Gå ner i vikt-recept" 
  • "Tips på inköp för all din träning" 
  • "FÅ SOMMARKROPPEN!"
  • "OMG, det här köpte jag idag!!!! 😍"

Du kommer däremot att få läsa allt annat. Total goja, seriösa och oseriösa saker, om det som driver och motiverar mig. Men också baksidan av allt. Men ur ett perspektiv från en säljstudent som försöker vardagen att gå ihop med resten av livet. 

Häng på vetja, du kommer att få ganska kul! 
Fram tills dess, 

Må så gott. 

Likes

Comments