Header

Vi sträckte händerna mot himlen, sa en dag ska vi nå. Men vi slutade att växa, håller andan där vi står.

Du fick en notifikation och tryckte bort den lika fort.
Är det nu du börjat leta efter andra fina ord.

För jag kan inte bara släppa att du ljög igen och som du sitter där och himlar med ögonen.

Jag borde kanske dra direkt.

När du säger du va full det va en engångsgrej är det verkligen så värt att dumförklara mig.

Jag borde kanske dra direkt.

Och det gick snett som fan på nyår, för mycket av allt. Tomma ord på tomma sidor och en blick lika kall. Vi ligger under brända lakan, ett outtalat slut. Känner gråten smyga närmre och brister tillslut.

För jag kan inte bara släppa att du ljög igen och som du sitter där och himlar med ögonen.

Jag borde kanske dra direkt.

När du säger du va full det va en engångsgrej, är det verkligen så värt att dumförklara mig.

Jag borde kanske dra direkt.

Borde kanske dra direkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den jobbigaste besvikelsen är den man har för sig själv. När man blir besviken på sig själv. Speciellt när det är på grund av någon annan.

När man trott illa om någon, och han ber en att se förbi det illa och tro gott om honom. Han övertalade mig att han var bättre än så och naiva jag trodde det.
Jag trodde att han var bättre.

Besviken och förbannad, och besvikelsen ligger hos mig. Besviken på mig själv att jag återigen lät mig själv bli sårad.

Sometimes you lose, sometimes you learn.

Denna gången skulle jag säga att det är han som förlorade och jag som lärde mig.

Detta är den sista tanken jag nånsin kommer ägna honom, och den tanken är en besviken. Bra jobbat.

Likes

Comments

Alltså jag måste bara skriva av mig och berätta det sjuka som hände inatt..

Jag hade gått och lagt mig, låg och kollade på tv, sen ringer det på dörren. Klockan var liksom närmare 00 och självklart började tankarna snurra om vem fan som kommer såhär sent.

Med tanke på tiden på dygnet så öppnar jag dörren med säkerhetskedjan fortfarande på, och jag ser en arm bara, alltså står någon och håller emot sin tyngd mot väggen bredvid min dörr.

"Hej ursäkta att jag stör men det droppar från ert badrum ner till min lägenhet"

"Eh va? Droppar det?"

"Ja det droppar från ert badrum"

"Jaha vänta lite då"

Så kopplade jag av säkerhetskedjan och öppnade dörren lite mer för att kolla på vem det var där utanför. Min granne från en våning ner står alltså där mitt i natten och säger att det droppar från mitt badrum.

Jag förklarade att jag inte vet hur det kan gå till för det är inget hål i mitt golv, utan att det isånnafall kommer från avloppet.

Han säger att han ska plinga på nästa dörr också, så jag släpper det och går tillbaka till sängen. Typ 15 minuter senare så är det ett jäkla liv i trappuppgången och plötsligt någon som är och rotar i mitt brevinkast. Blir helt skräckslagen när det sedan kommer in massa ljus från brevinkastet. Alltså nån som står och lyser in med ficklampa genom mitt brevinkast, lyser rätt in i lägenheten eftersom att brevinkastet inte är "vikt neråt" som de flesta, utan det går rätt in i lägenheten.

Hör att det är massa män som snackar så självklart blir jag skiträdd men tänker att jag ändå måste se vad fan dom håller på med, det är ju ändå MITT hem. Så jag drar på mig morgonrocken och går direkt till dörren och låser upp. Denna gången kopplade jag även av säkerhetskedjan direkt bara för jag kände mig lite arg och stöddig. Sen när jag slänger upp dörren så möts jag av ett gäng fullt påklädda brandmän som alla står och stirrar på mitt trötta ansikte.

"Hej, din granne har klagat på något droppande från ditt badrum"

"Vill ni komma in och titta?" frågar jag helt utan att ens använda hjärnan, men ändå, brandmän är väl att lita på tänkte jag. Så då kom dom in i min pyttelilla etta och lyste med ficklampan i mitt badrum, men inga fel hittades så dom gick igen.

Blev ändå så himla chockad av hela händelsen, men tycker så synd om min granne som fått problem. Tyvärr kan jag ju faktiskt inte göra något åt det även om det skulle komma från mitt avlopp. Men jag pratade med vaktmästaren och så som jag tolkade det så skulle det komma nån på måndag och kolla på det.

Likes

Comments

Är det inte fantastiskt vilken höst vi har precis just nu?

Imorse började jag på lasarettet kl 07:00, och innan dess fick jag faktiskt ställa mig och skrapa rutorna på bilen för första gången denna höst. För många kanske det är en dryg känsla men för mig var det fint. En stark bekräftelse på att det blir kallare och på att hösten är absolut.

Jobbade på avdelningen mellan 7-16 och därefter åkte jag för att handla lite mat och sen direkt hem till lägenheten.

Jag har tänkt mycket idag. Tänkt på livet och hur fint det egentligen är. Man föds och man dör, det är det mest naturliga och självklara, men ändå kan man nog aldrig riktigt vänja sig vid det.

Det kan vara viktigt att stanna upp en stund. Minnas det som faktiskt är viktig. Ägna en extra tanke åt sina nära och kära, en tanke åt sina patienter, en tanke åt människorna runt om kring. Minnas att kärleken segrar tillslut.

Titta upp, stanna upp, och se att världen fortfarande snurrar och går vidare som vanligt, varje sekund, trots att du själv står helt stilla.

Så är det med livet också. Ibland händer det saker som får ens liv att stanna upp en stund. Men utanför fönstret går folk fortfarande till jobbet, dem firar fortfarande födelsedagar och dom handlar fortfarande mat.

When life leaves us blind love keeps us kind.

Det var ju min påminnelse för livet, just för att texten i sig säger så himla mycket, men även just för att minnas. Glöm inte det som är viktigt, det som betyder.

Och glöm inte att uppskatta det fina i varje årstid. Kolla hur naturen förändras och går från något fint till något ännu finare, precis som livet.

Vem vet, efter detta fina liv kanske vi går vidare till något ännu finare.


Likes

Comments

"When life leaves us blind love keeps us kind"

Jag må vara ung men jag har redan tagit mig över hinder och kämpat igenom händelser ingen ska behöva gå igenom.

Och idag vet jag att jag står här, med båda mina fötter på denna kalla jord, jag har vunnit, jag har förlåtit, och jag har läkt.


Jag har chockat mig själv genom att jag efter dessa år fortfarande inte har tappat bort mig själv. Tvärt om har jag blivit starkare och stadigare.

Det har funnits så många gånger där jag tvivlat på mig själv och känt att det kanske varit enklast att bara strunta i allt.

Aldrig!

För oavsett hur blind man blir av livet och dess händelser, så håller kärleken oss varma och mänskliga.

When life leaves us blind love keeps us kind

Detta är en påminnelse för livet, att aldrig nånsin tappa bort kärleken och medmänskligheten som finns inom oss. Livet är trots allt det finaste vi fått, och att få dela det med dem man älskar.

Texten jag tatuerat in kommer ifrån låten The Messenger av Linkin Park och dess budskap håller mitt hjärta varmt.

Likes

Comments

Igår var det lördag på schemat stod "utgång".
Sagt och gjort så blev det förfest i min lilla lägenhet, jag och bästisen plus fyra andra härliga tjejer. Strax innan 23 bar det av ner till Strand, och det är så najs att jag bor två minuter ifrån utestället.
Kvällen slutade inte riktigt som planerat men kommer inte gå in på detaljer. Jag gick hur som helst därifrån i tårar tyvärr.. tack och lov så fanns Mio hemma och han kom direkt och la sig bredvid mig och kurrade tills jag somnade❤️

Bättre lycka nästa helg antar jag!
Hur som helst så hade jag väldigt kul i början av kvällen!

Imorgon väntar ett jobbpass klockan 14 på lasarettet, och jag längtar. Älskar mitt jobb.

Idag är det även 1a Oktober vilket betyder höst.
Och som ni alla vet, jag älskar hösten!

Till veckan väntar jobb, en tid för tatuering, fransförlängning och möjligtvis besök av mammis!

Likes

Comments

Igår onsdag gjorde jag alltså min andra tatuering. Planen var att göra två men tatuerarens dator var ur funktion så han kunde ej skriva ut texten.. Så jag gjorde endast en, och nästa kommer nästa vecka!

Denna tatuering symboliserar två pilar och fyra väderstreck.
Den har en djup mening från tidigare i mitt liv, men den ytliga är att en pil måste dras tillbaka för att kunna skjutas iväg, så när livet drar en tillbaka betyder det att man håller på att skjutas iväg. Väderstrecken visar att pilen kan skjutas åt vilket håll som helst, och att jag går åt vilket håll jag vill.

Likes

Comments

Idag har det varit min dag!
Fyller nämligen 20 år idag, och gissa vad? Jag har inte ens varit på systemet ännu.. haha

Imorse kl 7 började mitt pass på lasarettet och direkt när jag kom hem så fick jag finbesök av farmor och farfar som firade mig. Direkt efter att dem åkt så fick jag ännu mer finbesök av farbror och familjen! Imorgon ytterligare finbesök av lillasyster och bonusmammisen!
Igår var även pappis och familjen här. Och på lördag är det fett med fest! Firar min 20-årsdag i fyra dagar..
Det är jag så jävla värd för jag är sjukt bra!

En bild på min tårta och en bild på mig och bästisen!

Likes

Comments

Idag kl 9 hade jag en bokad tid hos frisören. Behövde verkligen göra något åt mitt slitna, torra, tråkiga hår.. Klippte av rätt mycket och la i slingor samt en mörkare färg i hårbotten. Blev riktigt nöjd och det kändes kul att gå utanför min "comfort zone" genom att klippa så mycket av håret. Det blev en snygg längd på håret och som sagt så är jag sjukt nöjd. Imorgon jobbar jag och efter jobbet har jag tid för tatuering. Tar med mig bästisen dit som stöd för det var över ett år sen jag tatuerade mig sist och om sanningen ska fram så är jag lite nojig.. Efter tatueringen kommer familjen och fikar eftersom jag fyller år på torsdag, men pga annat så får fikat bli imorgon istället för torsdag!

Igår var jag och bästisen i Borlänge också! Fick med mig massor med shopping hem. Köpte mig äntligen ett soffbord och en TV-bänk, samt en ny badrumshylla som står ovanför toaletten och tar mycket mindre plats än den förra. Köpte mig även två bordslampor till mina fönster, en lampa till taket, en lampa till badrummet, sängkläder och lite annat smått och gott. Även på Kupolen sen så hittade jag en del, bland annat nya sneakers från Puma, en ny jacka, väska, byxor, tröjor och underkläder. Plus lite smink och sånt som tagit slut.
Vi hade en väldigt bra dag tillsammans!

Likes

Comments