Vardagslivet

Julen kommer lite som en överraskning varje år,
det spelar ingen roll ifall vi bestämmer att vi ska vara ute i god tid.
Vi är alltid lite sent ute..

Så i morgon är det dags att ta en vända och fixa en del av de sista klapparna för att sedan
spendera helgen med min mor och planera och fixa lite inköp av julmat och liknande.
Min gubbe ska på bio med min far, bror och morbror och därefter är det tänkt att jag ska möta upp honom för att gå på fest så sover barnen hos mormor och morfar.
Men det återstår att se.

Oavsett vilket så känns det som att vi blivit uppbokade i stort sett resten av december.
Det blir många julfiranden, några kalas och släkt som vi ska besöka.
Men innan allt drar igång ordentligt ska jag och André på date!

Det känns fantastiskt men ändå jobbigt, vi båda två vet att det tar ungefär 20 minuter från det vi lämnat barnen tills det börjar bli väldigt tomt.
Men det känns som en viktig grej att klara av, att kunna bara vara vi och inte bara prata om blöjbyten eller vilken sång det är Ester försöker framföra vid matbordet. (Just nu är det oftast Ja må du leva eller huvud, axlar, knä och tå följt av ett glädjetjut och applåder)

Jag vet att vi kommer att njuta av lite egentid och vi behöver det.
Tills dess njuter vi dock av att krama på tjejerna, applådera när Ester sjunger och hela familjen samlas inne på toa när det är dags att ta på pyjamas och byta blöjor.

KramLikes

Comments

Vem är jag?

Om du skulle få för dig att läsa någonting som hamnar på denna "blogg" så är det troligtvis så att du redan känner mig eller i alla fall vet vem jag är.
Men om nu någon ny hittar hit så kanske det är kul att veta lite om vem jag är.

Jag heter Frida, född 1990 och bor i Göteborg med min familj.
Anställd stödassistent men är just nu sjukskriven då jag genomgått min andra axeloperation.
Egentligen skulle jag dessutom varit mammaledig med minstingen på fyra månader, men nu får min kära make vara hemma och ro om både barn och hem tills jag är på banan igen.

Vi spenderar i stort sett alltid våra dagar ihop och njuter av lugn och kaos precis som vilken annan familj som helst. Har ofta sällskap av barnens mor- och farföräldrar och alla andra som har en speciellt plats i våra hjärtan.

Med andra ord är jag antagligen som vilken annan mamma som helst, barnen kommer först och dom är troligtvis precis hur bortskämda som helst.Likes

Comments