​Här kommer tre bilder från gårdagen då jag och min köra vän Amelia hade filmmys💖 Vi såg på Narnia haha, men helt ärligt Narnia-filmerna är underskattade! Jag älskar filmerna, det är barndom. Vi hade det iaf så mysigt som man kan ha det med film, reeses och chokladpudding✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes, idag är det lördag mina vänner, och just på denna lördag befinner jag mig i en bil påväg till familjens lilla stuga i Kisa. Jag är glad men tankarna återvänder hela tiden till insikten av att jag egentligen borde sova nu. 

Jag sitter och tänker ganska mycket och kände att jag måste skriva av mig, förhoppningsvis så finns det folk som kan relatera. 

Jag är så trött på människor som säger åt mig vad jag kan och inte kan göra, eller bli för den delen. Jag är så trött på alla trångsynta människor ​vars ord får de som drömmer stort att drömma mindre. 

För att bli lycklig så måste man följa sina DRÖMMAR och lite på vad man själv vill och brinner för. Frågor som: "Hur ska du få pengar till det då?" Eller: "Du kommer aldrig att lyckas," det är det värsta jag vet! 

Vem trodde att Zlatan skulle bli fotbollsproffs när han bodde i en liten förort till Malmö? Vem trodde att Michael Jackson skulle bli en av tidernas största popikoner? Ingen.  Varför kan inte folk ta ambitioner på allvar och inte bara uppmuntra till att drömma utan även till att se drömmen som ett mål som måste uppfyllas? 

Yrken som astronaut, upptäckare, skådespelare och dansare är jobb som länkas till ditt intresse, är inte det inte det som ditt framtida jobb ska vara? Ett intresse? 

Jag vet att det kanske låter som att jag hackar ner på alla vanliga yrken nu, rörmokare och lärare kan naturligtvis vara intressen men, dem jobben är accepterade och "godkända." 

Jag vill punktera att om man har som ambition att bli surflärare i Caribien så ska man bli det! Man ska aldrig vika undan för att det "aldrig kommer att bli av." Det är ingen ursäkt, livet blir vad man gör det till. 

Pengar är någonting som inte heller får styra ens förhoppningar, ett dåligt betalt jobb som man älskar och brinner för kommer att göra dig tusen gånger lyckligare än ett bra betalt jobb där du vantrivs. 

Hela mitt liv har jag velat jobba i bla Afrika och Borneo i verkning mot tjuvskytte, samt har jag hela livet fått höra att det jobbet inte är mer än en omöjlig illusion och att jag iställetborde satsa på något mer vetklighetsförankrat. 

Dock som sagt så är jag så himla trött på dessa normer och allt vad detta innebär, och jag hoppas att ni som läser detta verkligen väljer att göra det NI vill göra.

Ha en bra lördag!💋

Likes

Comments

Hejsan! Nu är jag hemma, det är torsdag eftermiddag och jag längtar redan tills imorgon. Haha, "carpe diem" eller vad är det för något? Men alltså så är det väl för alla? HUR kan man vakna upp på en torsdag utan att längta till fredagen?

Fredagen är ju ändå toppen av veckan, det är dagen som håller en vid liv när det är tisdag och man slutar klockan 4. Men hur som helst så är det inte fredag än och det är plugg som gäller för i princip hela eftermiddagen. Tagga! Hoppas att ni som orkar hålla er här på min blogg mår bra och att ni har haft en riktigt bra torsdag än så länge, nu taggar vi fredag💋  

Likes

Comments

Ja, som kvällens rubrik och bild avslöjar så kommer jag att berätta lite om min kärlek till frukt. Jag kom nämligen hem från en kompis för inte så länge sedan och gissa vad? 

Fruktfatet såg ut såhär! Lyckan var gjord, jag vet att det låter som värsta klyschan och ba: "jag är såååå nyttig och älskar frukt" men det är den mörka sanningen. Jag vet inte varför men bara ända sedan jag har varit liten så har det varit min favoritsak att äta. När jag var mindre fick mina föräldrar till och med ingripa och förbjuda mig att äta det (ja, jag blev förbjuden att äta frukt.) Dock var det på grund av att jag började tugga på våra äpplen innan de ens var mogna, tydligen var det dåligt för mig men...vad visste jag?

Jag tyckte bara att det var supergott!

Hur som helst så blev den här dagen i alla fall TUSEN gånger bättre av min kära mammas fruktinköp. Jag älskar blodapelsin och passionsfrukt av hela mitt hjärta och det finns det gott om nu...för tillfället;) 

Jag vet att många av oss har det svårt med frukost så pass tidigt på morgonen och tyvärr, är jag också en av dem. Jag har på senare dagar haft det otroligt svårt att få i mig mastiga saker såsom youghurt, mackor eller ägg. Därför började jag försöka få i mig frukt istället och det funkade mycket bättre så, TIPS till alla där ute som har svårt för frukost!

Be era föräldrar att köpa era favoritfrukter‼️ Granatäpple, mango, kokosnötter, kiwi...vad ni än tycker om! Prova det och slipp gå hungriga och okoncentrerade på lektionerna innan lunch. Hoppas att ni känner er inspirerade och villiga att testa!💋

Ha det gött!

Likes

Comments

Vaknade upp idag efter den sämsta natten i mitt liv. Jag har sovit så lite, somnade klockan tre skulle jag tro och gick upp vid 6...hur är den dygnsrytmen logisk? Hur som helst, nu sitter jag på min svenskalektion och skriver blogginlägg. Snart har hälften av dagen gått i alla fall, jag vill bara gå hem!! Någon som relaterar? 

Den här veckan känns så seg, ingen händelse i helgen som man kan se fram till, ingen extra ledighet, en massa nytt plugg... Det känns rätt och slätt som den typiska skolveckan. Då kommer frågan, hur tar man sig igenom en vecka som denna? 

Finns det saker man kan göra i vardagen som får en dyster själ att må lite bättre? Säkerligen, men trots att jag verkligen vill hitta på saker i veckorna så känns det så ovärt.

Varje dag när man äntligen kommer hem från skolan så vill ( i alla fall jag ) bara sätta mig framför tv'n, bygga ett bo av filtar och äta mat. Just av den anledningen så orkar man inte göra det lilla extra som skulle få en att må bättre. 

Jag pratar om att typ dra ihop en pluggkväll med kompisar, ta en fika på stan, tvinga föräldrarna att laga en ny maträtt istället för köttbullar...

Jag tror att ni fattar vinken💖 

Bye👋🏼

Likes

Comments

Hej på er! Just nu befinner jag mig i stundens hetta skulle man kunna säga, jag sitter i bilen påväg till skolan. Det är 13 minusgrader och det känns helt ärligt som om det inte skulle kunna bli värre. Folkungaskolan som jag går på är en jättebra skola verkligen och jag trivs i klassen ändå så det är inte det. 

Det är bara ni vet den där känslan av skola, att veta att i ca en månad framöver så ska man gå upp på morgonen klockan halv sju. För mig som är världens och då menar jag VÄRLDENS opiggaste morgonmänniska så är det en riktig utmaning. 

En annan anledning till att idag är extra jobbig är naturligtvis för att jag har haft läxor över lovet och dem ska redovisas idag, på första dagen...haha jag orkar inte.

Men nu sitter jag som sagt i mina föräldrars varma bil och njuter av tiden, jag känner ingen längtan av att gå ut i alla fall, men jag menar ven vill det i 13 minusgrader?

Men, ni får önska mig lycka till ändå för snart är det dags att åter hoppa ut på skolans territorium och kämpa för överlevnad. 

Hej så länge!

Likes

Comments

​den bästa kureringen mot sjuka är ändå frukt😋 Vaknade nyss med världens ryggvärk, som om det inte kunde bli värre haha. Då bestämde jag mig, för att NU går jag upp och gör fruktsallad. 

Idag blir det plugg av tror jag, har ett franskaprov OCH en redovisning på torsdag. Usch jag hatar när upplägget är sådär, nu när jag har en massa skolarbete som ska vara klart tills på den första skoldagen så förstörs ju hela sista delen av lovet, just pga att man måste plugga

Jaja, det är väl bara att köra antar jag! Vi ses och hörs senare💋Likes

Comments

Som rubriken avslöjar så är inte ämnet speciellt positivt. Jag har det senaste dygnet varit sjuk, alltså riktigt sjuk...usch med massa feber och grejor.

Men det värsta är ändå den där känslan att att bli sjuk på ett LOV, nae livet känns inte på topp just nu. 

Detta kan ju vara den sämsta blogguppdateringen någonsin men, ni får ha hänsyn till mitt sjuka jag som ändå försöker uppdatera😅 

Nu ska jag gå och sätta på Endless love-filmen och dricka te.


Ha en bra lördag allesammans! 

Likes

Comments

​2016!!!!!!!! Min vänner, nu är det här.....det nya året! Hur ska man göra tycker ni? Starta om på nytt eller fortsätta i samma spår som förut? 

Jag har funderat lite kring detta och har kommit fram till att det bästa är att starta om på nytt. Jag känner inte nödvändigtvis att jag behöver det egentligen men, samtidigt så försöker jag ändå varje år göra någonting annorlunda än året innan, bara för att införa lite förändring. Bara som små ändringar i ditt beteende, kanske lägga mer uppskattning åt dina föräldrar vars hjälp och tjänster man så lätt tar för givet. 

Eller kanske starta upp en ny livsvana! Bli vegetarian eller påbörja ett godisuppehåll? Varför? Men varför INTE? Förändringar är något positivt.

Själv ska jag äta lite mindre godis haha, det ständiga nyårslöftet...

Men det löftet gäller bara tills jag hittar ett bättre har jag bestämt mig för, kandidater till andra förändringar känns lite oklara än så länge...

Hoppas att ni i alla fall har hittat en bra och härlig förändring till 2016!! Och jag hoppas att ni fullföljer den till 100%, inget fusk!

Bloggpussar från Fride💋


Likes

Comments

Här kommer några bilder från dagens fotosektion, de är lite flummiga...det går inte att förneka, men vi hade roligt i alla fall! 

Och med dessa svartvita bilder säger jag även godnatt⭐️ Sov gott och vi hörs imorgon💋✨

Bloggpussar från Fride

Likes

Comments