helloo, igår jobbade jag hela dagen och idag hade jag sovmorgon till 12 vilket var välbehövligt. Efter skolan drog jag ner till stan en sväng med Sara och fikade på Espresso House samt kollade i lite affärer. Sen dess har inte mycket hänt, borde plugga egentligen men huvudet är inte riktigt med idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello, inte hänt mycket sen senast på fredagen var jag och kollade hockey vilket faktiskt var roligt.

Måndag igår & jag var väldigt seg efter att ha jobbat 24 timmar denna helg. Kort skoldag och hann med att handla med mamma, prova studentmössa, häng med Sally och Elin, en runda till lager, promenad, middag och lite vinhäng med Elin, umgicks sen med några killar resten av kvällen och kom väl hem runt 2-tiden. Kände mig väldigt seg när jag vaknade imorse, så nu har jag gått hem för att vila lite och sen ikväll blir det jobb och sen sova antar jag! Skönt med sovmorgon till 12 imorn så man kan ladda om med nya krafter.

Likes

Comments


Likes

Comments

I måndagskväll fixade jag lite behövliga grejer, sen kom Lukas hit och vi käkade lite samt satte på en film. I tisdags började jag vid 9 i klätterhallen vilket blev min enda lektion, på eftermiddagen var jag på utbildning, tog det mest lugnt, åt godaste maten från thai hoa & Kina. Umgicks sedan med några grabbar. Igår hade jag endast en lektion och efter det åkte jag till jobbet, jobbade till 9 ungefär och åkte sedan för att käka corner innan jag slocknade i sängen. Idag hade jag ingen ork att ta mig till skolan så stannade hemma vilket har varit väldigt skönt.

Likes

Comments

Satan vad snabbt helgen rusade förbi. Iallafall, i fredags gjorde jag absolut ingenting, vilket egentligen var rätt skönt, somnade tidigt med kläderna på, lördags glodde jag serier hela dagen innan det var dags att dra sig emot Emelie för förfest, gick sedan ner till stan och hade en rolig kväll, på söndagen jobbade jag hela dagen. Nu är det Måndag och har varit trött som satan, efter skolan drog jag och köpte godis på godishuset med Marcus&Dreni, käkade sedan innan jag somnade i soffan en stund, behövligt. Behöver egentligen plugga men funderar på att skjuta upp det tills imorgon, noll motivation som vanligt.

Likes

Comments

halloj och tjenare.
I tisdagskväll drog jag och Elin ut på en spontan roadtrip med några grabbar vilket var roligt, igår (omsdags) började jag inte förrän 12 så passade på och laga frukost som aldrig händer annars, hade en lektion och sedan drog jag, mamma & mormor till Norrköping!! Hittade bara en tröja, men köpte även 3 (!) par nya skor till hösten!! När jag kom hem var jag rätt trött så gick nästan o la mig direkt. Idag käkade vi tacos hos mig på hålan med klassgänget vilket alltid är roligt, hade lite folk över här även efter skolan, nu ska jag väl hitta på något och sen ska jag försöka sova hyffsat tidigt. Fredag imorgon, äntligen!!!!

Likes

Comments