View tracker

haha, ovan ser ni min torsdag i bilder. Trots en svintrött Frida hann jag med att bocka av 2 prov innan jag slutade. Sedan hängde jag med Edvin hela dagen, gjorde inget speciellt egentligen utan tog det mest lugnt och snackade som vanligt.
Idag försov jag mig till halv 10, gick sedan i skolan innan jag drog ner en kortis på stan med Sara. Åkte hem för att äta en snabb lunch innan jag och Marcus åkte till Godishuset. Efter skolan sov jag till sju ungefär och nu sitter jag på jobbet. Jobbar natt så slutar inte förräns 07 imorgon. Förövrigt är jag faktiskt rätt pigg så blir nog inte jobbigt att hålla sig vaken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

tjenaa, i fredags pallrade jag iväg till skolan igen. Käkade tacos hemma och efter det drog jag till Elin dit även Sally kom, vi fixade hennes byrå, spelade kort och myste . Efteråt hängde jag med Edvin. I lördags jobbade jag några timmar innan jag gick hem och fixade mig innan jag åkte hem till Agnes för förfest. På söndagen sov jag hela dagen och på kvällen drog jag & Edvin på bio och såg Allied. Måndags hängde jag med Edvin igen & i tisdags sov jag hela eftermiddagen för att sedan jobba natt. Dagen efter var jag väldigt trött, men drog ändå till skolan för en lektion innan jag käkade lunch med Filip&Calle vilket var mysigt. Sen sov jag resten av eftermiddagen innan jag mötte upp Elin för en promenad.

Likes

Comments

Likes

Comments

Näst sista dagen soenderades mestadels på Oxford Street hela dagen, shoppade rätt mycket och åt svingoda burgare med Josefine. På kvällen köpte vi med oss grekisk kebab hem som var väldigt gott. Packade de mesta innan vi somnade, dagen efter var vi kvar rätt länge i lägengeten, åt sedan burgare till lunch igen på stationen. Åkte sedan tåg till flygplatsen och sen hemåt mot Sverige. Kom hem vid 2 tiden då jag gick o la mig. Skippade även skolan dagen efter vilket kändes välbehövligt.

Likes

Comments

Måndags gick vi på stratford hela dagen, på eftermiddagen åkte vi hemåt för att lämna påsar osv, åt lite mackor innan vi drog på musikal, Kalle&Chokladfabriken, vilket var bra. Påvägen hem köpte jag med mig pizza till lägenheten innan jag tog en lång dusch, somnade sedan väldigt sent.

Likes

Comments

Andra dagen åkte vi in till stan och gick i affärerna där väldigt länge, när vi tröttnade på det åkte vi in tilm Hyde Park och gick på WinterWonderland. Åkte karusell och bara gick runt och njöt, när alla började bli trötta och hungriga åkte vi hem och köpte take-away mat som vi åt i lägenheten.

Likes

Comments