Likes

Comments

världens bästa människa, love you always

Likes

Comments

Äntligen jullov, fyfan vad skönt att vara ledig. Har iallafall hunnit med en hel del, firat Haylie som fyllt 5, haft fest med sro, firat julafton trots att man låg hemma hela dagen, varit ute på juldagen med några härliga tjejer, käkat julmat, varit på stan ett antal gånger bland annat med Elin, käkat på Guldkant med familjen, jobbat, ätit tacos hos Elin med några tjejer, umgåtts med Edvin, käkat ost och kex med Sally och Elin och gjort fransförlängning. Ett lyckat lov hittills och känns ännu skönare att det fortfarande är en vecka kvar av ledighet. Imorgon är det nyår vilket jag tror blir riktigt bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

äntligen fått fungerande dusch hemma, sovit hos elin, färgat & klippt hårett, tatuerat mig, käkat tacos med familj, varit på julbord, jobbat, bowlat, samt fikat på stan med Sally och Elin.

Likes

Comments

Bilder från senastee. Jobbade natt fredag-lördag vilket resulterade till att jag sov till nästan klockan 4. Förfestade med några grabbar innan vi drog ut. Resulterade till att även mestadels av söndagen spenderades sovandes. Träffade Edvin på kvällen. Igår hann jag med en promenad med Sally samt skriva klart ett arbete. Idag åt vi pizza på håltimman vilket var svingott.

Likes

Comments

haha, ovan ser ni min torsdag i bilder. Trots en svintrött Frida hann jag med att bocka av 2 prov innan jag slutade. Sedan hängde jag med Edvin hela dagen, gjorde inget speciellt egentligen utan tog det mest lugnt och snackade som vanligt.
Idag försov jag mig till halv 10, gick sedan i skolan innan jag drog ner en kortis på stan med Sara. Åkte hem för att äta en snabb lunch innan jag och Marcus åkte till Godishuset. Efter skolan sov jag till sju ungefär och nu sitter jag på jobbet. Jobbar natt så slutar inte förräns 07 imorgon. Förövrigt är jag faktiskt rätt pigg så blir nog inte jobbigt att hålla sig vaken.

Likes

Comments