hello igen, onsdag igen vilket ärlikamed ledig, vilket verkligen är så skönt! Kände att det var precis vad jag behövde. Förövrigt då? Är svinnöjd med rummet, bestämde mig för att även måla om taket, vilket min mamma så snällt fixade åt mig, var på bio i fredags och såg split, kände mig på riktigt bra humör vilket har hållt i sig sen dess, på lördagen umgicks jag och tess hos mig vilket var mysigt, drog oss sedan vidare på fest/förfest innan vi drog ner till stan. Söndagen spenderades mestadels sovandes innan jag på kvällen begav mig till Leo för lite bakishäng. I måndags var jag fortfarande trött hade endast två lektioner innan jag fick skjuts till jobbet, igår käkade jag trerätters till lunch med Pappa, Erik och Farmor eftersom farmor fyllde år<3 bestämde mig sedan att strunta i att gå till skolan resten av eftermiddagen och åkte istället hem en svänf innan jag hade körlektion, efter det begav jag mig till jobbet blev en relativt tidig kväll för mig igår då jag kände att jag behövde få lite sömn, idag vaknade jag runt 10 och är somsagt ledig från skolan, har precis fått i mig lite frulle och tänkte senare käka lite tacos innan jag beger mig mot jobbet ännu än gång, känns perfekt!

Likes

Comments

Hallå igen. Äntligen fredag igen vilket verkligen känns skönt, slutade klockan 12 sedan dess har jag käkat, tagit en powernap samt målat. Under veckan har jag umgåtts med vänner, varit med Elin, i onsdags var jag ledig och målade om hela rummet, Elin kom hit efter skolan och hjälpte till. Vi drog sedan till lager, maxi och sen målade vi igen innan vi drog hem till henne en sväng. Igår var det torsdag och det var tacos på schemat i vanlig ordning, riktigt gott!! Efter det hade jag en körlektion innan jag gick sista lektionen innan jag drog hem. Ikväll blir det bio vilket ska bli mys!!!

Likes

Comments

Tjena, känns som detta legat lite på sidan på sista tiden, vet inte riktigt varför men har bara blivit så. Iallafall tog jullovet tyvärr slut och skolan bjussar på en hel del plugg , vilket suger. Annars då? Spenderade en hel del tid med Edvin innan lovet tog slut, hängde hemma hos hans f&f och spelade spel osv, försökte sedan tappert att vända tillbaka dygnet tills skolan började vilket absolut inte gick speciellt bra. Gjorde mina naglar, umgicks med vänner och förra veckan var jag i Linköping och shoppade lite, skönt att ta en paus från skolan. Har sedan jobbat hela helgen och nu har jag spenderat kvällen hemma hos Elin och där jag precis kom hem ifrån. Har bytt till vårterminens schema denna vecka vilket är lika med att vi är lediga varje onsdag, kunde inte bli bättre!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

världens bästa människa, love you always

Likes

Comments

Äntligen jullov, fyfan vad skönt att vara ledig. Har iallafall hunnit med en hel del, firat Haylie som fyllt 5, haft fest med sro, firat julafton trots att man låg hemma hela dagen, varit ute på juldagen med några härliga tjejer, käkat julmat, varit på stan ett antal gånger bland annat med Elin, käkat på Guldkant med familjen, jobbat, ätit tacos hos Elin med några tjejer, umgåtts med Edvin, käkat ost och kex med Sally och Elin och gjort fransförlängning. Ett lyckat lov hittills och känns ännu skönare att det fortfarande är en vecka kvar av ledighet. Imorgon är det nyår vilket jag tror blir riktigt bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

äntligen fått fungerande dusch hemma, sovit hos elin, färgat & klippt hårett, tatuerat mig, käkat tacos med familj, varit på julbord, jobbat, bowlat, samt fikat på stan med Sally och Elin.

Likes

Comments