Ja! Då var det ett Ennu ett uppehåll...
Fattar inte varför jag slutar skriva i vissa perioder. Brukar ha en anledning! Denna gång har jag det, har mått skit dom här senaste dagarna och vet inte alls vad jag ska göra åt det! För jag har försökt med precis allt! Snackat med kuratorn, snackat med vänner, snackat med läkare. Men inget har hjälpt! Det som stressar mig är att om ett halv år ska jag gå över från engelska skolan till ett gymnasium. Och just nu om jag ska förklara hur minna betyg ser ut så är det en bergodalbana som bara går neråt... Och känner att jag inte är som förut, jag kan lixom inte öns prata med mig pojkvän längre, iallafall inte som förut! Förut kunde vi ligga och prata i telefon från 10 till ett på natten. Snacka om alla möjliga random saker. Men som det är nu så sitter vi tysta i telefonerna och hummar till varandra... Är det verkligen så man ska göra? Jag älskar verkligen honom mest av allt!, men jag undrar bara vart och varför tog det slut på dom roliga kvällarna som vi kunde ligga o as garva åt varandra!

! Saknar det verkligen !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja då  var man tillbaks igen! 

Efter en underbar helg med mitt mongo. Helgen rullade på ovanligt snabbt då  tills jag vaknade på söndag morgon bredvid han som jag älskar allra mest! Men tyvärr som vanligt på morgonen så vaknade jag med ångest! ( jävla bipolär diagnos ) och la all skit på min älskling, ville inte göra det men har en tendens på att lägga skit på dom som står mig närmast... Ingen rolig vana! Men mer om den morgonen vill jag inte berätta om! Dagen blev till skit och jag blev hämtad av jonathans kusins pappa, fyfan vad glad jag blev av att julia satt i baksätet då! Med tårar i ögonen satte jag mig i framsätet och det första jag kände bak i nacken var en varm hand från den mest underbaraste vännen i världen! Fyfan vad glad jag blev att julia fanns där för att stötta mig! Men iallafall så fick jag följa medbhem o bli tröstad med världens största björn o en dö söt hundvalp men också 2-3 cigg... Kan säga att det hjälpte mot ångesten men inte den jävla halsbrännan... Senare på dan så skulle jag tillbaka till jonte och hämta min kvar glömda skåpnyckel,, knackade på och han öppnade! Innn jag ens han sätta på mig nyckeln så fick jag världens mysigaste och underbaraste kram av min älskling mendan han sa förlåt.. Du räddade min dag älskling! 

Likes

Comments

Då var det dags att komma i form då, eftersom man tappat konditionen utav mediciner.. Får iallafall börja med en spring tur runt hela åby! Känner mig taggad men tro mig kommer ligga i svett o tårar efter detta... #vågavarameracrazy...


Likes

Comments

då var det dags för skola igen... men känner att jag icke är redo! huvudet är bara fyllt med massa tankar om partierna igår, men också om helgen som kommer! ska bo hos min älskling bara för att jag inte kommer överens med min far.. känner att pappa inte erbjuder sig att hjälpa till med alla möten och mediciner som måste köpas! det gör han då verkligen INTE!!  men men... vad ska man göra? 

Likes

Comments

ÅHH! säger jag bara.

haft en under bar dag tillsammans med världens bästa pojkvän! fast dan startade med lite ångest på morgonen så blev den till den bästa! men vad ska man säga... ångest får man handskas med, iallafall när man har adhd som jag. men som sagt så vaknade jag upp i min två meters säng bredvid min snarkande prins och tänkte först på att gå in och äta upp godiset från gårdagen... men ångrade mig sedan bara för att vecka min snarkande jonte klockan 8 på morgonen... (muohahahaha) med lite pussar överallt så vaknade han direkt! kände mig lite dum om jag ska vara ärlig men det gick över snabbt när han helt plötsligt kramade om mig och sa godmorgon älskling, okej jag ska inte ljuga... det var jag som gjorde det!!! dagen rullade vidare och senare på kvällen fick jag världens ide.

Att vi skulle ta bilen ner till badet och spendera våran romantiska 3 månaders dag där med lite cola och typ en hel bunt med choklad! precis det vi gjorde fast vi hade då inget godis eller nån cola så det blev en lång tur in till city gross för att dutt handla... men kvällen blev ändå räddad tack var den att han stannade ända till nu! 

älskar dig jonathan min galning! ❤

Likes

Comments