Header

Postad i: Allmänt

Käkade lunch på Berit & Elvy för första gången på länge tillsammans med Sofia och Elise. Asså är inte denna avokadomackan drömmarnas dröm?! Jag som ÄLSKAR avokado höll ju på att svimma när jag såg den. Mums!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Värt att tänka på

Sedan långt tillbaka så har jag älskat att skriva och ta bilder. När jag var liten så var det mina kaniner som fick agera modeller och blommorna i rabatten fick visa upp sin bästa sida i en närbild. Lite senare så upptäckte jag bloggar och såg hur folk skrev saker om vad de hade gjort när bilden var tagen eller vad de skulle göra under dagen. Ett tag så funderade jag också på att börja blogga, och tro mig när jag säger det, jag gjorde det många gånger. Jag bytte namn på min blogg hit och dit, jag bytte bloggportal hit och dit, men viktigast av allt för mig var att kunna visa upp mina bilder på bästa sätt. Min dröm då var att bli fotograf och det är fortfarande ett sjukt stort intresse jag har.

Bloggen, som jag hade innan denna, så ville jag vara som alla andra stora bloggare. Jag ville också visa upp mina fina nya kläder, mina nya smycken och snya sminkprodukter. Jag vet inte om det blev som en sorts undanflykt från min riktiga vardag då jag alltid försökte publicera så bra grejer som möjligt. Inte vad jag ville se utan det var vad andra ville se. Tillslut orkade jag inte låtsas längre och jag stängde ner bloggen (som ändå ingen läste haha).

Vet ni vad jag kom på?

"Det här är inte jag"
1


Idag så är bloggen som en plats att skriva av sig på. Men det absolut viktigaste är att det är ett minne för mig. Jag kan se vad jag har gjort, jag kan se hur jag har mått och jag kan se hur jag har utvecklats. Det är helt sjukt hur mycket jag har utvecklats från mitt första inlägg. Så mycket i mitt liv har förändrats och kommer fortfarande att göra det. Bloggen är mitt ställe att visa vem jag är, vilka intressen jag har och ett sätt för mig att roa mig. När jag tar mina bilder så älskar jag att sätta upp något sorts "konstverk" och jag föröker alltid hitta de bästa vinklarna. Då väcker jag lilla Frida igen som för många år sedan upptäckte kameran för första gången.

Och vet ni vad? Jag bloggar inte längre för andras skull. Aldrig en chans att jag skulle gör det misstaget igen. Jag gör det för MIN skull. Vissa älskar att uttrycka sig i musik, andra i mat. Min grej är detta. Foto och skrivande, kan det bli bättre? Jag önskar att jag hade kommit på hur mycket bloggandet betydde för mig tidigare, men samtidigt så är det en del av processen - jag ser det som en utveckling.

Så vad betyder då egentligen bloggandet för mig? Det är ett sätt att uttrycka sig på och kunna se tillbaka på vad man gjort. Det ska inte vara något annat. Du ska göra det för dig, inte för andra. Försök inte skapa någon fejkad personlighet med perfekta livet. För vet du vad? Det finns inte ett enda liv som är perfekt. Arbeta med det du har och gör något eget.

Våga vara dig själv.

Likes

Comments

Åh, har blivit så kär i den nya Nocco!! Galet go

God kväll mina gosisar!

Hehe, är så trött just nu. Har haft sådan sjuuuk huvudvärk hela dagen och har det fortfarande, trots att jag har tagit en och annan värktablett. Hatar verkligen huvudvärk. Jag vet inte om ni blir det, men jag blir helt avstängd och kan inte fokusera på något. Min hjärna känns som om den körts i en mixer och kvar finns bara en gegga. Eew, blev äcklad där själv faktiskt.

Men en grej som gjorde mig så sjukt glad var ett sms från DHL. Min klänning är på väg! Antar att den kommer komma innan helgen, det är de uppgifterna jag har fått i alla fall. Ska bli kul och testa den och se om det är någon Kina-skit eller inte haha! Ska försöka göra studentsminkningar och balsminkningar nu framöver också, känner att jag själv behöver skaffa lite inspiration tills dess! Det är ju snart min tur. Snart bara en månad kvar!

Jo juste, just nu är det kaos med allt skolarbete. ALLT ska in samtidigt eller i alla fall inom loppet på bara några dagar. Är så inte i form just nu, har haft huvudvärk i snart en vecka. Vet inte vad det beror på, men jag bli så himla trött utav det. Ska böra försöka få in allt och sen får det vara bra. Är så less på gymnasiet nu, men jag är sjukt taggad för högskolan däremot. Känns som om jag kommer gilla upplägget mer där. Nu är det fortfarande så himla styrt och jag vill ha mer frihet när det kommer till saker man måste göra. Jag måste kunna få jobba hur jag vill och inte känna mig tvingad till att sitta kvar i klassrum dagarna ut och dagarna in.

Likes

Comments

Nya inlägg