Header

Postad i: Beauty

Min nya favoritconcealer nu för tiden! Så himla krämig och lätt, superbra täckning! Den återfuktar även huden, vilket är bra för en torris som mig. Rekommenderar den verkligen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

​Godkväll hörrni!

Är så himla trött, förstår inte vad det är med mig. Sedan jag lämnade in tentan har jag varit helt matt. Antar att det låg mycket spänningar och stress i luften då, så när det släpper får jag detta istället. Typiskt...

Har varit ledig idag och inte gjort sådär jättemycket. Åkte iväg med Sofia en stund ut till Onsala till någon lite second-hand butik. Hittade tyvärr inget till mig, men däremot en ljusrosa tävlingspiké till Emma som hon letat efter ett tag. Egentligen är second-hand inte riktigt min grej, jag har väldigt svårt att ha på mig saker eller använda saker efter någon annan. Möjligtvis om man hittar någon inredningspryl, men inget annat. Tycker det är skitbra att vissa verkligen går all in på second-hand, det är ju väldigt ekonomiskt, men jag har helt enkelt för svårt för det.

Glöm inte att delta i min utlottning av ABH paletten på min Instagram! 

Ha det så bra sålänge, puss!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Beauty

Hej på er!

Vet ni vad? Jag har äntligen lämnat in tentan! Sååååå överlycklig, lättad, stressad, ångestfylld men ändå superglad!

Gjorde fransarna på ett nytt ställe idag, Beauty by Angels, och jag måste bara säga wow... ÄLSKAR mina fransar just nu, så sjukt snygga! Har tidigare haft lite färre fransar, typ singelmodell, men nu tog jag i lite extra och blev riktigt nöjd. Emma, som franstjejen heter, va supertrevlig och den nya lokalen dom flyttat in i kändes riktigt mysig o lyxig. Rekommenderas starkt att gå dit! Fick jättemycket tips och fakta, vilket jag tidigare saknat. Investerade även i en form wash som ska vara bra att tvätta fransarna med. Tydligen ska det finnas en parasit som kan krypa in i hårsäckarna om man inte tvättar tillräckligt noga och jag vet att jag inte varit den bästa på det om jag ska vara ärlig. Har varit rädd att skada/förstöra fransarna när man pillar för mycket. Men det ska finnas nått i denna rengöringen som gör att parasiten inte ska trivas på en för man ökar risken markant med att få parasiten med fransförlängning! Den får även plus i kanten då den inte är testad på djur och är veganvänlig!

Likes

Comments

Subscribe