Postad i: Allmänt

Har på mig denna ansiktsmasken från the bodyshop just nu. Riktigt återfuktande! Min hud blir supertorr på hösten och vintern.

Är hemma från skolan idag. Har dragit på mig feber och rethosta. Tur i oturen att det kommer nu och inte precis innan jag åker, så förhoppningsvis så har jag hunnit tillfriskna tills dess.

Funderar på att göra en video under resans gång. Vill dock inte lägga all min tid på att filma så det blir nog highlights från resan. Men något som är roligt att kolla tillbaks på!

Likes

Comments

Postad i: New in

Fick hem mitt paket från kicks igår! Så himla glad, paletten är superfin! Köpte två par lösfransar också med mer naturlig finish. Superfina! Ska börja göra makeup looks och lägga ut hade jag tänkt. Har velat göra det så länge då det är mitt största intresse och jag älskar fota, redigera och pilla med sånt!

Likes

Comments

Postad i: Häst, Allmänt

Är precis på väg hem från stallet. Det har regnat hela dagen, mer eller mindre. Dagens ridpass gick faktiskt väldigt bra! Arbetade mycket med lösgörande och tempoväxlingar.

Ska städa lite på mitt rum när jag kommer hem efter jag käkat sen lunch. Ska börja skriva packlista till Cypern, köpa lite nya kläder och strukturera upp veckan. Älskar att planera!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej!

Det va ett tag sen jag postade något. Det är nämligen så att i början av förra veckan så skadade min rygg. Fick muskelbristningar i större delen av ryggen och kunde knappt komma upp ur sängen själv i torsdags. Har egentligen inte gjort något annat än att försöka gå i skolan med sjuk värk för att sedan komma hem och bara vila. Har inte alls mått bra och på senare tid har jag haft riktigt ont i magen. Den har varit uppsvullen och först funderade jag på om det var stress, men sedan insåg jag att det hängde ihop med min kost också. Har börjat äta annorlunda nu då jag märker att vissa saker bara blir tunga och jobbiga för min mage. Tänkte skriva mer om detta!

Idag ska jag på yoga med mamma. Har inte varit på det på ett tag och det ska bli riktigt kul! Ska bara ta det lugnt, dricka te och kolla på något tv-program.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

​Kom hem för ca en timma sedan med värsta ryggvärken. Vet inte hur jag fick det, men det känns som om en muskel är sträckt eller något. Tog en kopp te och la mig lite på Yantramattan direkt jag kom hem för att få upp lite cirkulation i ryggen. Funkade faktiskt bra, har lite känningar kvar bara då jag inte hann ligga där så länge.


Dagens måsten innan jag lägger mig idag är:

* Göra klart det mesta på kriminologin.

* Fixa med entreprenörskapen.

* Gör checklista inför imorgon.

Likes

Comments