Header

Hej på er!

Äntligen fredag, känns så skönt. Ska jobba både lördag och söndag nu i helgen. Var ett tag sen jag jobbade nu känns det som. Har haft ledigt då jag skulle iväg på skidsemester.

Skoldagen har varit blandade känslor. Efter första lektionen hängde vi upp 100-dagarslapparna och delade ut några studentmössor. Efter det så hade vi möte med rektorerna om någon omstrukturering de vill göra. Känns bra att ha pratat om det då mycket information inte nått oss och hela grejen sköttes inte på ett snyggt sätt från deras sida. Så nu får vi se vad som händer!

Ska träna sedan när jag kommer hem. Vi får se vad det blir för pass - har inte riktigt bestämt mig än. Ska mysa lite med Johannes senare ikväll.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Godmorgon!

Har sovmorgon idag egentligen, men när mamma väckte mig imorse för att säga hejdå så kunde jag inte somna om igen. Så jag sitter o käkar frukost nu, bussen går om en halvtimme ungefär. Har bara 2 lektioner idag vilket är skönt.

Testar den nya bb creamen idag också. Som jag misstänkte igår så är den lite för mörk för mig. När vårsolen kommer så blir den nog perfekt. Dock stör jag mig lite på att just min hals och en bit ner på bröstkorgen tappar färg så fort. Skulle jag jämför ansiktet mot axeln så är den perfekt, men när det inte matchar med halsen får jag panik. Så jag bronzade upp lite så det inte ser helt knäppt ut. Beställde färgen "light" men det verkar som att deras produkter är väldigt mörka i sin färgskala. Jag brukar ha "sand" i de flesta produkterna vilket brukar vara några snäpp upp från "light". Trodde därför den skulle vara lite för ljus för mig, men icke då!

Senare idag så är det dags för ridning. Har inte varit där på ett tag då jag vart sjuk och varit på skidsemester. Ska bli kul!

Likes

Comments

Postad i: New in

Hej på er!

Hoppas er dag varit bra hittills. Kom hem för en stund sedan och hämtade upp ett paket från JFR i brevlådan. Min syster beställde hem lite kläder och jag passade på att köpa en bb cream från L.A. Girl. Använder just nu Nras sheer glow till vardags, men skulle vilja ha något mer budget så inte pengarna rinner iväg.

Dock tror jag färgen är något för mörk för mig, bara pyttelite, så jag får försöka ha något puder som gör det ljusare eller blanda ut längre ner på halsen bara. Förhoppningsvis så oxiderar den inte men vi får se!

Likes

Comments

Nya inlägg

YouTube
Frida Westberg