Header

Postad i: Allmänt

Hej på er,

Som några säkert märkt så har jag inte varit särskilt aktiv här ett tag. Det finns en anledning, egentligen fler, som gjort att det blivit ett tvärt uppbrott. Jag vet inte alls hur personligt jag ska gå in på detta då det hänt väldigt nyligen. Jag vill att respekten för de andra parterna ska finnas och inte "trash-talka" någon - för det har jag inte ens något motiv till att göra och det tänker jag absolut inte göra heller.

Antar att det är bäst att börja från början. För ungefär två månader sedan så brjade jag känna att något var fel. Ni vet den lilla oroliga känslan i magen om att något inte riktigt stämmer? Den fick jag och jag visste inte alls vad det berodde på. Och så kom balen. Stress, stress och återigen stress. Jag satt med i A-kåren som fixar allt med balen och studentens fester och jag kan lugnt säga att det blev kaos kring en del av det. Balen blev en liten besvikelse då vi ansåg att det vi ville ha var inte alls det vi fick. Men att gå o gruva sig över det i en evighet är inte bra heller, efter middagen så valde jag att strunt i maten vi fick och bara körde på sen. Men fortfarande en liten orolig känsla i magen.

Bara några dagar därefter var det dags för studenten och det var en dag fylld med både glädje och sorg. Allt kändes som himla bra, men ändå så var något fel. Den oroliga känslan fanns fortfarande i magen. Det var då jag hade hunnit tänka på vad som faktiskt gjorde att jag hade en orolig känsla i magen. Och nu visste jag vad.

Tyvärr så har det tagit slut mellan mig och min fd pojkvän. Vi har skiljts åt som vänner vilket känns mycket bättre än om vi hade bråkat. Anledningen och hur det gick till kommer jag hålla för mig själv då jag anser att det är allt för personligt att komma ut med samt i all respekt för den andre. Det är inget allvarligt som ligger bakom det. Det var bara bäst så helt enkelt. Det har varit kämpigt och kommer vara det ett tag framöver.

Det kommer förmodligen vara lite sämre uppdatering nu framöver då jag behöver lite tid för mig själv och tid med andra. Hoppas ni har förståelse för det.

Love ya!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Herregud, jag döör!

Har velat haft dessa örhängena och detta halsbandet så länge!! Fick paret från mina fina kusiner med familj och lilla Bamse från Järna. Jippie!!

Fick många fler fina grejer, blev så glad! Förstår inte hur alla kan ha hittat så fina saker och jag är så otroligt tacksam och glad över studenten. Tack så mycket för alla fina gratulationer, blommor och presenter!

Likes

Comments

Nya inlägg