Hej igenn!

Uppdateringen flyter ju på för mig, 3 inlägg denna vecka va?

Gårdagen var i alla fall väldigt rolig. Jag skrattade så mycket och alla som kom är så himla härliga.

Idag vaknade jag vid 12 och åt varmkorv med bröd till frukost, väldigt gott. Sen bäddade jag sängen, gjorde nån läxa, åt en bit pizza och fixade mig inför hockeyn. Det är alltid så roligt på hockeyn för träffar så många som man typ aldrig träffar annars. Löven förlorade dock med 1-2.

Jag kom precis hem och ska äta om typ 1 h och sedan bara chilla.

Ganska kort men rolig söndag. Fast taggen på skola imorgon är inte så bra. Inte för att jag egentligen har ångest och så men ja, skola är skola. Vi börjar i alla fall 8.45 och nu är det inte länge kvar till min favorithögtid, juleeen!!

Godnatt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Efter förra inlägget la jag upp min bloggadress på min privata instagram bara för att se lite hur statistiken ändras och så. Jag funderar också på att länka den på min vanliga instagram?

I alla fall så gjorde jag inte så mycket i torsdags förutom innebandyträning och sedan på fredag hade jag matteprov i skolan och innebandymatch på kvällen. Matteprovet tror jag gick bra, det var inte så svårt. I matchen mötte vi Hissjö och vi förlorade med 5-2 :( Dock tycker jag att vi ändå spelade helt okej. Idag har jag nu på morgon haft innebandyträning mellan 10 och 11 där jag idag bara stod imål. Jag är helst utespelare men står gärna också ibland. Det var en bra träning och skönt att komma upp i tid.

Om typ 2 timmar kommer en familj hit som ska sova hos oss och vid 17.30 kommer tre andra familjer. Vi ska ha en väldigt sen kräftskiva, askul!

Jag har förberett en Oreo Cheesecake som nu står i frysen som vi ska ha till efterrätt och mamma håller nu på att fixa lite. Jag ska strax gå och duscha, sminka mig och lite så och sen kommer nog våra gäster.

Juste sen spelar Skellefteå mot Växjö klockan 15:15 och matchen sänds på TV4 så den ska jag också kolla på.

Jag är verkligen så taggad på kvällen! Hoppas ni också får en trevlig kväll.

Puss och kram!

Likes

Comments

Herregud vad jag är dålig på uppdatera, nästan sorgligt att säga det men bloggen ligger inte på första plats på prioriteringslistan om man säger så. Dock tycker jag det är sjukt kul att blogga och att även fast jag inte sagt att jag bloggar så kommenterar vissa ändå, tack för det!

Hej förresten!
Jag ska verkligen skärpa mig gällande bloggen, promise you!

Vad vill ni att jag ska skriva om? Helst ett inlägg varje dag och ganska korta inlägg eller inlägg 2-3 gånger i veckan och istället att jag skriver längre och lite från varje dag. Kommentera!

Idag har jag i alla fall tagit lagfoto med hockeyn, det blev väl sådär av det jag såg men det får duga. Jag har även haft träning och pluggat lite.

Ha en bra kväll, morgon eller dag beroende på när ni ser detta!

Bye!!

Bilden är btw från i somras när jag var brun och inte bleek :(

Likes

Comments

Hej hörnii!! Hoppas ni har haft två asbra dagar, de har iaf varit bra för mig. Jag hann inte publicera något inlägg igår pga mycket plugg och träning men idag har jag gjort varken eller så idag kommer ett inlägg.

Jag är lite ny på Nouw vilket jag själv märker. Jag har precis suttit och skrivit en inlägg som jag var asnöjd över och skulle bara lägga in en bild. Det blev nå´´´ knas med bilden så det blev bara massa text i rutan och av någon anledning så klickar jag på krysset och tänker "Ja, jag kan ta bort texten som blev fel med krysset". Hur dum????? Hela inlägget försvann och jag var typ nära på dampa lite, men sedan insåg jag, varför? Löns inte, jag är ändå ny här och då får man göra misstag.

Tänker göra ett nytt försök med att lägga in en bild nu så får vi se hur det går, ni lär väl märka ifall jag lyckas eller inte. ;)

Jag ska nog lägga mig snart, iaf göra mig iordning.

Hörs!

Likes

Comments

Hejhej!

Jag har bloggat förut (för typ 3 år sedan) på blogg.se men aldrig riktigt känt att det varit min grej. Jag tänker att detta kan bli roligt, nu när jag börjar bli äldre. Min plan är att uppdatera helst varje dag vilket inte kommer gå men iaf 3-4 gånger i veckan för att berätta lite vad jag gjort under veckan. Detta kommer förstås ändras pga skolan, har jag mycket plugg under veckan blir det säkert färre inlägg än om jag gör massa roligt. Jag tänker att detta ska bli typ lite som en dagbok, alltså bokstavligen. Och sen så börjar jag blogga imorgon, detta var bara lite allmänt.

Hoppas att ni också kommer tycka att detta är roligt.

Byee!

Likes

Comments