Header

Instagram@fridawallgren_

Hej alla fina.

Idag hade jag tänkt berätta om något som hände för ett par dagar sedan, och varför jag berättar om detta är för att jag blev helt jävla chockad över det som hände, och det är en sån äckligt onödig sak som absolut inte bör hända.

I alla fall så gick jag ut på en kvällspromenad för att rensa tankarna då jag var lite deppig och upprörd, det var fortfarande ljust ute och jag hade peppande musik i hörlurarna.

När jag hade varit ute i ca en timme så fick jag ett sms från min mamma som ville att jag skulle komma hem, så jag började gå tillbaka. för att tillägga så gick jag inte alls långt det var i mitt område ca 10 min bort.

När jag började närma mig och var ca 2 min bort, så går det en kille bakom mig. Jag la inte märke till honom först så när jag såg honom så hoppade jag till eftersom jag hade både musik i öronen och snapade medan jag gick. Jag tänkte inte mer på det utan försökte gå om honom eller gå lite långsammare så vi inte skulle gå bredvid varandra för det hade ju blivit lite väl stelt. så han går då före mig, och jag går en liten bit bakom. Sen stannar han vid ett hörn som går till en annan gata och han bara står där, så jag går bara förbi, men så höjer han armen och för en sekund trodde jag att han skulle slå mig i ansiktet eller något men han ger mig ett rejält slag på rumpan, smiskade mig rättare sagt... Jag blev helt chockad för jag har aldrig varit med om något sånt innan. Jag sa ingenting jag bara stod på samma plats i några minuter för att försöka förstå vad som precis hände. Jag ser honom springa iväg och jag bara står där och tittar åt samma håll som han springer. Jag gick en bit tills jag tänkte att jag ville se vart han tog vägen. så jag sprang men kunde inte hitta honom... denna killen var något äldre skulle jag tro och han hade på sig så kallade "ortenkläder". Det verkade som att killen hade följt efter mig, vet dock inte hur länge han hade gjort det.

Jag förstår verkligen inte. Jag kan inte ens gå på en jävla promenad i ett område nära mitt hem utan att vara orolig för att bli tafsad på, slagen osv. Jag tycker detta är helt sjukt att man ens ska behöva oroa sig för något sånt. Det finns såklart andra människor som varit med om mycket värre saker, men ville bara ta upp detta för att jag tycker det är så sjukt omoget och helt onödigt. Vad har hänt med detta samhälle? Ska man behöva ha en slags pepparspray och larm som tjuter i väskan ifall man skulle bli överfallen? jag har faktiskt pratat med mina föräldrar om det och funderar på att köpa det! Det som hände är inte okej någonstans, att någon bara tar friheten till att slå mig på röven och sedan springa iväg som en fegis? SOMSAGT så var detta inte så farligt om man tänker på vad andra har råkat ut för, men tycker bara att detta är så fel. TA HAND OM DIG <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola människor!!
Den här bloggen har ju gått lite upp och ner när det gäller uppdatering...
Har sagt att jag ska försöka bli aktiv men jag har alltid glömt bort att jag ens hade en blogg haha.
Men i alla fall så tänkte jag försöka mig på detta en gång till då jag känner att jag måste sysselsätta mig med någonting eftersom jag inte gör något speciellt på fritiden så att säga. Jag har liksom all tid i världen för detta så varför inte testa detta igen? Senare idag ska jag väl försöka gör en
"get to know me better tag" för er som inte sett min blogg innan så att ni får chansen att lära känna mig lite bättre!
Hoppas ni haft en bra dag än så länge!
Puss på er Finisar<3
#blogg #göteborg

Likes

Comments