Må dessverre bruke resten av kvelden på å øve til naturfagsprøve sammen med min kjære pappa, så får ikke gjort det mer spennende enn som så. Ha en fin onsdagskveld videre!

Likes

Comments

I kveld har jeg faktisk vært på teater. Skolerelatert, ufrivillig og obligatorisk, selvfølgelig. Neida, teater kan være koselig. Men når teateret handlet om den islandske høvdingen (måtte google dette) Egil Skallagrimsson i tillegg til at det var på nynorsk klokken åtte på en tirsdag, kunne det gjerne vært unngått. Det var helt greit. Faktisk litt humoristisk til tider.

Etter teateret bestemte jeg og min kjære venninne Karianne for å ta oss en pils og spise litt. Det ble utrolig koselig og vi endte opp med å sitte over to timer og bable om alt mulig som "ingen andre" forstår enn oss. Det er utrolig deilig å ha en venninne som er så lik deg selv på så mye og som faktisk forstår så og si alt hva du tenker uten å late som!

Men over til noe litt annet. Fremdeles skole da, selvsagt. Men denne gangen faktisk noe gøy, for min del. Vi har for øyeblikket ukentlige innleveringer i medie-timene (jeg går siste året på medier og kommunikasjon, om det skulle være noe å lure på), og i dag startet jeg på noe jeg aldri har gjort før, nemlig å tegne digitalt! Fy søren, så gøy det er. Jeg skal innrømme å si at jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har fått til i forhold til å aldri har gjort noe slikt før. 

Oppgaven går ut på å bruke grafiske virkemidler til å formidle hva jeg brenner for. Jeg har valgt å illustrere en modell for å formidle at jeg brenner for mote og sminke. Skikkelig jente-jente, men det får fader meg gå. Det er jo blant noe av det jeg brenner for.

Men nå får jeg nesten si god natt, selv om det ikke nødvendigvis betyr at jeg kommer til å legge meg med en gang. Er smålig trøtt, men ikke trøtt nok enda. Dette er døgnrytmen min, så da får det bare være sånn. Sov godt!

  • 997 lesere

Likes

Comments

Helgen var bra. Hjemturen på lørdagen med Fredrikke var nok det beste. Vi brukte vel mellom to og tre timer hjem fra Nordstrand og til Majorstuen. Ikke at det tar så lang tid, men med buss og gåtur fra Jernbanetorget med et titals stopp på veien, ble det i hvert fall en lang og morsom natt. Haha, elsker å være ung.

Ny mandag og bare seks mandager igjen før juleferie. Jeg må innrømme at jeg har ganske bra koll på nedtelling til ferier. Har faktisk nedtelling på mobilen til alle ferier frem til sommerferien. Det hjelper litt på motivasjonen til å fullføre semesteret. Så langt har jeg faktisk klart meg overraskende bra. Jeg har alltid hatt dårlig motivasjon til skolen, men da jeg før sommerferien fikk papir på at jeg hadde noen vansker å "skylde på", har det alt i alt hjulpet meg. Å gå fra å tro man er stokk dum som ikke får ting med seg til å vite at det er en grunn for det, har rett og slett vært en ganske stor boost.

Kjolen og skinnjakken er fra Bik Bok, skoene er fra DNA

​Planene for resten av dagen er ikke stort annet enn å gjøre litt skolearbeid, om jeg klarer det. Hvis det er noe dere skulle likt å lese om, så er det selvsagt bare å si ifra! Har tenkt på å få spilt inn en sminkevideo i og med at det er år og dagen siden sist. 

Men dere får ha en fin mandag videre, så snakkes vi!

  • 1058 lesere

Likes

Comments

Selv om jeg er hjemme fra skolebenken, betyr det dessverre ikke at jeg ikke har skolearbeid å fortsette på hjemme. Er i alle fall kvitt to innleveringer og en presentasjon fra skuldrene, men kan ikke påstå og si at det letter vekten så veldig. Føler jeg egentlig aldri får slappet av, og det er utrolig slitsomt. Det er så og si alltid noe som må gjøres, men motivasjonen til å gjennomføre det er litt borte i tåka. Jeg merker at jeg blir utrolig umotivert av tanken på hvor lenge det er igjen, men i kontrast til det lange løpet kan jeg i alle fall trøste meg med at det samtidig ​egentlig ​er veldig kort tid igjen. Gleder meg så enormt til å bli ferdig skolen. Da får jeg faktisk slappet av, på ordentlig.

Ellers var det jeg som sto for middagen i dag, og jeg ville prøve meg på noe nytt; nemlig Quesadillas. Trodde det skulle gå lett som bare det, men å snu en åpen lefse med innhold er visst ikke helt en nybegynner-greie. Til tross for litt søl underveis, ble resultatet  faktisk veldig godt! Det blir nok ikke siste gangen jeg lager dette, så jeg får nok litt tid til å øve meg på teknikken. Inni Quesadillasene hadde jeg kyllingkjøttdeig, mais, rødløk, salsa og ost! Brukte maistortillas rundt! Anbefales veldig :)

Ha en fin kveld videre, så får jeg starte med litt skolearbeid enn så lenge.

Likes

Comments

Samtidig som jeg sakte men sikkert prøver å bli vant med denne nye plattformen, kan jeg jo starte med å fortelle litt om meg selv. Litt om hvem jeg er. Kanskje har du fulgt meg på min tidligere blogg, kanskje ikke. Jeg skal uansett prøve å holde det enkelt. Konkret.

Jeg er simpel på utsiden. Stereotypisk norsk jente. Jeg vet det selv. På innsiden er jeg litt av hvert. Men stereotypisk er jeg nok der og, til en viss grad i hvert fall. Klær og sminke er blant mine interesser i livet. Sosiale medier er jeg avhengig av. Men for all del, jeg er mye mer enn bare det.

Etter 18 lange år på norsk jord har jeg lært mye. Jeg snakker ikke om mine faglige kunnskaper; de glemmes så fort jeg ikke trenger de lenger. Skolemotstander kan jeg legge til at jeg er, selv med bare ett år igjen på videregående. Jeg er tvert i mot dum av den grunn, fordi jeg kan mye. Men mine kunnskaper ligger sterkere i det du ikke lærer om i skolebasisen, og takk Gud for det. I bunn og grunn er det vel heller viktigere å kunne mer om menneskers behov enn å vite bakgrunnen for Romerrikets fall.

I hverdagen klarer jeg meg helt fint. I alle fall gjennom rundt halvparten av de 365 dagene i året. Det er tungt i blant, ingen tvil om det, men det er ingen forsidesak. Mer kan heller ikke forventes.

Jeg er stolt av meg selv, og jeg kan si det med stor glede. I motsetning til hvordan jeg var i oppveksten (jaja, jeg er fremdeles i oppveksten, men referer til da jeg var yngre) er jeg ikke redd for å si min mening, stå for min mening eller ta valg. Jeg har fått en selvtillit jeg bare en gang kunne drømme om. Selvfølelsen er fremdeles under progresjon, men jeg kommer meg dit etter hvert. Det vet jeg.

Dette ble et litt vel langt livs-sammendrag av hvem jeg er, men for å putte meg selv i stikkordsform: selvsikker, bestemt og har mange forskjellige personligheter.

Edit: Jeg fant fort ut nå at jeg virket ekstremt dyp av meg. Til tross for min lidenskap for skriving, er jeg litt morsommere og litt mer utadvendt enn jeg fikk meg selv til å virke i dette innlegget. Jeg elsker å le og jeg ler og har det gøy over 50% av de fleste dager. Jeg elsker å danse. Jeg elsker å finne på morsomme ting, og jeg er sjeldent redd for å drite meg ut. 

Håper dere vil følge meg! :)

  • 1387 lesere

Likes

Comments