Header

Grattis på fars dag pappa.❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag & helg igår, mycket efterlängtat. Slutade tidigt & åkte direkt hem. Jag & sis gick och handlade det obligatoriska fredagsfikat och inväntade resten av familjen.

Mot kvällen mötte jag upp Melinda & vi handlade med oss lite gottis & mat hem och myste i varsin soffa framför idol resten av kvällen och pratade ihjäl oss. Hade typ glömt hur trevligt det är med en vanlig jäkla tjejkväll. Lätt något jag ska se till att göra mycket oftare.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av två av sommarens höjdpunkter, nämligen resorna jag gjorde. Tänkte att det kan va kul!

Först ut - Cypern med släkten. Min älskade farfar ville bjuda hela ligan på en resa, så att vi alla äntligen kunde få åka tillsammans. Allt var 10/10! Utan tvekan finaste hotellet jag bott på & att få spendera en vecka med så många favoriter, god mat, sol och bad var helt underbart. Bästa av allt, det blir en favorit i repris nästa sommar!

I slutet av sommaren åkte jag & Moa iväg på vår efterlängtade, obligatoriska partyresa till Rhodos. Helt klart en av dem roligaste veckorna i mitt liv. Hade inte lika stort utbud av bilder att lägga upp från denna resa då de flesta bilder är tagna någonstans på Rhodos bargata någongång under småtimmarna.
Förutom att festa käkade vi god mat, solade, badade & träffade massa härligt folk. Och kanske det viktigaste, vi skrattade. Oj vad vi skrattat under denna resa. Om det är något jag vill uppleva igen är det utan tvekan denna veckan med min bästavän. Minnena man bär med sig kommer alltid finnas kvar & det kommer vi kunna skratta åt när vi är gamla och ser tillbaka på våra ungdomsår.

Likes

Comments

Idag avverkade jag mitt sista pass på parken zoo & jag hade ingen aning om att det skulle bli så jobbigt att krama alla hejdå. Verkligen världens bästa gäng!

Kvällen har minst sagt gått i lugnets tecken. Vi var på kyrkogården och tände ljus för nära & kära, och resten av min lördagkväll har gått åt till att skriva klart en uppsats. Nu har jag äntligen hoppat ner i min nybäddade säng & ska få lite sömn. Imorgon är det nämligen söndag & sista dagen på mitt sista höstlov någonsin. Dagen i ära går självklart åt till att plugga. Håll ut, snart över!

Likes

Comments

Onsdag och hade egentligen behövt plugga men valde att spendera dagen med Johanna istället, var så himla länge sen. Vi lunchade och pratade ikapp om livet de senaste veckorna/månaderna.

På kvällen hängde EK15C hemma hos Madde för att ladda upp inför första studentfesten, nedräkningen har börjat. Eftersom jag inte fyllt än hängde jag inte med ut så det blev en tidig kväll, men väldigt bra för det.

Likes

Comments

Så, jag har funderat på att börja blogga ett tag nu och tänkte att varför inte? Och vad passar inte bättre än att börja första inlägget med en lista med lite frågor om mig hehe! 


​Hur gammal är du? ​Jag är 17... Men fyller 18 om 18 dagar, finally!

​Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig? ​Är komplett besatt av färgen rosa. Livrädd för kryp i alla slags former, främst spindlar. Jag är en sjukt simpel person och går aldrig och ältar saker, dvs mycket förlåtande.

​Vad har du gjort idag? ​Idag har inte hänt mycket än så länge. Har skrivit på min uppsats så det är ju iallafall något att va glad över haha!

​Hur går du helst klädd? ​Ja alltså jag skulle ju ljuga om jag sa något annat än typ mjukisar? Däremot är det kul att klä upp sig och känna sig fin också, så typ en blandning mellan dem?

​Är du en morgon eller kvällsmänniska? ​Kvällsmänniska, men jag är inte heller den som sover till typ 12 på dagarna. 

​Vilket var ditt bästa ämne i skolan? ​Jag går ju i skolan just nu och har alltid haft väldigt lätt för mig. Mitt bästa ämne är väl säkert svenska. 

​Vad köpte du senast? ​Beställde ett par nya mjukisar, hehe

​Har du bra självförtroende? ​Ja det har jag. Förmodligen lite provokativt för samhället att en ung tjej har det, men vem orkar bry sig om jante och sånt trams. 

​Hur lång är du? ​Typ 163-164 cm

​Något som du gillar med dig själv? ​Jag är typ alltid positiv och ser på saker väldigt lättsamt och det är något jag verkligen uppskattar med mig själv. 

Likes

Comments