Header

Kom för en stund sen hem från ett 06:00-14:00 pass på jobbet, tog en snabb dusch och håller just nu på med min packlista. Det är ju så svårt att få med allt. Klockan 17 ska jag åka iväg och fixa mina fransar, sen har jag resten av kvällen på mig att fortsätta med packningen. Imorgon bitti jobbar jag 12-18, och efter det lär jag fixa det sista. För imorgon natt styr bilen mot Arlanda. Helt sjukt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett / efter gymmet. Två / min frukost varje morgon - kvarg, frysta bär, mjölk.

Spenderat min måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag på gymmet. Går bättre och bättre för varje dag vilket jag är väldigt glad över.

Två snabba selfies från gårdagen / Tre / En bild från alkohol & jazzuci myset igår. <3

Likes

Comments

Sitter i soffan och funderar, funderar över hur nästa vecka kommer att se ut. Som det ser ut nu, eller ja, snarare är bestämt är att jag flyger till Rhodos om sex dagar. Ensam. 9 augusti sitter jag på ett flyg ner till värmen. Ska jobba i Rhodos i tre veckor, ska bli så roligt samtidigt som jag är så himla nervös. Men, det kommer gå bra. Det jag är mest ivrig över är nog flyget, men något jag alltid tänker är att - det går alltid att fråga någon om jag inte hittar. Det löser sig liksom.

Det är nog inget jag behöver oroa mig över egentligen. Men självklart oroar man sig, flyga själv för första gången och även bo själv i Rhodos utan att känna någon sedan innan. Kommer bo med en kollega, så förmodligen kommer jag lära känna henne snabbt, och även alla andra man kommer träffa under dessa veckor.

Likes

Comments

Jag har inte uppdaterat på så himla länge men kändes verkligen som att det var dags nu. Har alltså tagit studenten nu, det känns så sjukt spännande samtidigt som det känns så himla läskigt. Att jag aldrig kommer gå i gymnasiet något mer? Att skolan redan är över? Dessa tre år har gått så himla fort.

Den tjugonde maj började allt, då åkte jag och tjejerna till Ayia Napa. Sjukaste och roligaste resan, den kommer jag aldrig glömma. Soliga dagar vid poolen, partybåt, barrunda, dagsfyllor och så mycket mer. Till alla er som tar studenten nästa år, ÅK UTOMLANDS! Det var verkligen livets resa.

Tre dagar efter hemgången var det dags för bal på slottet. Jätte mysigt och roligt att se hur fina alla var. Vi åt god mat på frimis och efter det gick vi till satin. För mig blev det en tidig hemgång då jag var väldigt förkyld och snorig efter resan. Hade livets huvudvärk så orkade inte följa med dem andra ut.

...Tre dagars festen innan studenten. Jag hade sååå roligt! Alla studenter var ute, fullt med folk överallt, massa bra musik, god dryck och trevliga människor.

Sist men inte minst, 9 juni. Dagen jag tog studenten. Kan faktiskt säga att det var roligaste dagen i mitt liv. Vi hade verkligen så kul, och flaket var verkligen 10/10. Skulle jag få göra om något nu i efterhand hade jag definitivt valt att åka flaket igen. Vi började studentdagen med champangefrukost hemma hos en klasskompis kl 06:00. Efter det tog vi bussen in till skolan där vi skulle fotas klassvis, och egna foton. När allt var klart satt vi i skolan och drack (?), det var också en sån där sjuk grej som man tänker "att vi sitter i skolan sista dagen och dricker grogg??", kändes mest konstigt. Efter några timmar fick vi äntligen bege oss till bergmans teater där vi fick se uppträdanden och sjunga tillsammans. När det var klart gick vi alla studenter tillbaka till skolan, och sen slog klockan 13:30 och då var det dags för min klass att springa ut. Hur sjukt var inte det då??

Efter utspringningen träffade vi familjen, tog kort som vanligt osv. Sen åkte vi flak, verkligen det roligaste någonsin. Och samtidigt det sjukaste. Att stå där med sin klass, en allra sista gång, alla tillsammans.

Efter flakåkningen var jag jättejätte sliten haha:// ville hem och sova men hade ingen tid med det då hela fina släkten kom. Jätte mysigt och trevligt när alla var samlade. Klockan 9 var det dags att åka in till Örebro igen då frimis stod på schemat. Var där till kl 2. Jag, Kajsa och Annie gick och köpte pizza och gick sedan till parken där alla andra var. Kom sedan i säng runt 06:00. Låååång men så rolig dag.

Tack till alla er som jag lärt känna dessa år. Tack till Kajsa, Vickan och Julia för ni är ni. Tack för allt kul vi gjort tillsammans dessa år. Tack för allt gymnasiet. Tack.

Nu börjar verkligheten.

Likes

Comments

Just nu känner jag mig glad, och ganska trött. Kämpat mig igenom ännu ett jobbigt gympass. Och kosten går faktiskt himla bra just nu. Flyter detta på så kommer både jag och kroppen må så mycket bättre om några veckor. När mamma kommer hem från jobbet ska vi gå runt Lindesjön, ca 7km. Börjar bli en vana att gå runt där åtminstone en gång i veckan, brukar faktiskt bli fler vilket är bra.

Likes

Comments

Lite av produkterna som kom hem idag.

Var ledig från både skolan och jobbet idag så passade på att ta en riktig sovmorgon, så skönt då jag jobbat mycket av min lediga tid. Men idag, äntligen, kunde jag sova ut. Åkte till gymmet runt 14:00 och körde ett riktigt bra arm och konditionspass. Efter gymmet åkte jag direkt till ica för att hämta ut min Mary Kay beställning. Är som jag förmodligen? nämnt tidigare fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.

Likes

Comments

För någon vecka sedan befannjag mig i Teneriffa tillsammans med mamsen. Vi åkte tisdagen innan höstlovet, så spenderade bara måndag och tisdagen på höstlovet där nere. Vi bokade en sista minuten, så det var väldigt mysigt och välbehövligt att komma iväg lite. Och umgås med mamma en hel vecka. Kom hem på onsdags morgonen runt 04:00. Det var bara att börja packa om när man kom hem. Gick upp 08:00 morgonen där på och fixade det sista. Klockan nio rullade bilen hemifrån. Hotellnatt, shopping, halloween på Liseberg och massa mys stod på schemat. En liten mini weekend med bästisarna. Fantastiska dagar.

Likes

Comments