OOTD

JAKKE: BUTIK I SVERIGE
BUKSER: H&M
TØRKLÆDE: LALA BERLIN
STØVLER: WINTHER

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

MENINGER

Jeg har valgt idag at skrive om noget lidt anderledes, i anledning af det er kvindernes nationaldag og hvad den betyder for mig.

Ja idag er det jo dagen hvor de fleste kvinder fejre at være kvinde og have ligestilling.. I mit hovede syntes jeg, at vi kvinder burde fejre hver dag, at vi er kvinder og har kæmpet som fanden i helvede for at få ligestilling og noget at skulle ha' sagt. Jeg føler egenligt at kvinder altid har været ekstremt undervurderet, og egenligt har vi altid i mine øre været dem som de fleste mænd/drenge syntes var skide belastende og som snakker alt for meget.. Jeg syntes og VED at kvinder er fucking seje og har så meget at byde på ! Og jeg kan ikke beskrive vreden jeg føler, når jeg tænker på at kvinder blev slået ihjel pga de kæmpede for at få ligestilling, eller når jeg høre eller læser en eller anden journalist skrive, at kvinder bare skal holde deres mund lukkede, og at de ikke kan finde ud af noget.. Jesus. Kunne også snakke om Trump, og hans holdning til kvinder, men så bliver det her blogindlæg for langt.. Det skal ikke lyde som om jeg tror at alle mænd tænker sådan. For det ved jeg de ikke gør. Og håber at mange af dem som har set ned på kvinder, skammer sig, og forhåbenligt har fået et andet syn på os.

Jeg er SÅ stolt af at være kvinde. Her under er 3 af mine ynglings kvinder som var/er så fucking stærke og seje!

Frida Kahlo, min mor og Malala yousafzai <3

Likes

Comments

Hvorfor tror du at så mange piger går op i mærkevare?

Det er svært at sige. Personligt tænker jeg, at der ligger noget luksuriøst i at gå i noget lækkert (og dyrt) tøj. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, og derfor tænker mange piger måske over mærket.

Slapper du mere af når du ved at du har mode rigtigt tøj på ud af døren?

Jeg føler mig bedre tilpas. Min stil betyder meget for mig, og jeg føler helt klart, at mit outfit er med til at vise, hvem jeg er. Derfor elsker jeg, at have gjort noget ud af mit tøj, når jeg går ud af døren.

Hvis du har tøj på fra et ukendt mærke, og folk spørger hvor det er fra, lyver du så omkring det?

Det kunne jeg aldrig finde på. Jeg går ikke overdrevet meget op i mærker, så derfor er jeg altid ærlig omkring det.

Er du ligeglad med hvad folk tænker om din tøjstil?

Ja, jeg er faktisk ret ligeglad. Hvis jeg føler mig godt tilpas, så går jeg ikke på i, hvad andre tænker. Det er vigtigt, at man selv har det godt med sit valg af tøj.

Føler du dig mindre værd, hvis du ikke har mærkevare i dit tøjskab?

På ingen måde. Det er selvfølgelig altid fedt at købe nogle lidt dyre items. men jeg føler på ingen måde, at mærker definerer ens værd,

Føler du at kravene til pigers tøjstil er blevet større med årene?

Egenlig ikke. Jeg tror altid, at der har ligget et form for pres i forhold til stil- det er nok svært at undgå. Vi begår os selvfølgelig rigtig meget på de sociale medier, hvilket kan medføre, at man føler, at der er krav at leve op til

Hvad går du mest op i, mærket eller udseendet?

Helt klart udseendet. Jeg er kæmpe fan af highstreet mærker, og det er altid udseendet der gør, at jeg falder for et item. Mærket betyder ikke noget i forhold til udseendet.

Er det okay at købe mærkevare i genbrugen?

Selvfølgelig! Genbrugsbutikker er så cool.

Hvornår blev du bevidst om dit tøjvalg?

Da jeg var omkring 10 år, tror jeg. Jeg har altid tænk meget over, hvad der klæder mig, og hvad der ikke gør.

Hvad vil dit råd være til unge der ikke har så mange penge, men gerne vil være med på moden, og på ligefod med de andre?

Jeg tror sagtens, at man kan være med på moden på budget. Highstreet mærker som eksempelvis H&M har nogle super lækre ting, som ofte er virkelig trendy. Genbrugsbutikker er selvfølgelig også altid et hit, da man virkelig kan finde nogle fede ting.

Likes

Comments

MODE

Tænkte jeg ville lave et indlæg omkring drengenes mode og hvordan den har forandrede sig igennem årene. Jeg syntes helt bestemt at drenges tøjvalg og sammensætninger er blevet meget bedre (efter min menning). Kan tydeligt huske dengang mange drenge skulle have den der hængerøv, som var på mode, som fik det til at ligne at de havde skidt i bukserne når de gik rundt. Og med hår som blev proppet med alt for meget voks... (lidt komisk) Så personligt syntes jeg helt klart at drengenes stil er blevet meget bedre, og mere nede på jorden. Siger ikke at piger aldrig har haft mærkelige mode trends. Det her indlæg er om drengenes mode, og så laver jeg også et om pigernes. :-)

Her er nogle eksempler på hvordan stilen var for ca 5 år siden.

Og her er 3 eksempler på stilen idag

Likes

Comments

BUTIKKER

Jeg har 5 butikker som jeg altid går i når jeg er i kbh. Men det er også meget forskelligt om jeg så køber noget når jeg er der inde. Hvis jeg ikke gider, eller har råd til tøjet, så kan jeg stadig godt lide at gå ind i de lidt dyre butikker for bare at få inspiration.

Likes

Comments

INSPIRATION

Heatless curls er seriøst en smart måde at lave krøller på. Lige bortset fra at det godt kan tage lidt tid. Alt du skal bruge til at lave de her krøller er 2 ting. Sugerør og hårnåle. I kan søge på youtube hvis i vil have en detaljeret forklaring på hvordan de laves :-D

Likes

Comments

MAKEUP LOOKS

Når man keder sig, som jeg gjorde i aften, så kan man jo fx lave et makeup look.. i mit tilfælde blev det en smokey eye. :-D

Likes

Comments

MODE

Her får i 6 ideer til fede jakker og frakker, som ser super nice ud.

Leopard frakke: H&M 599,-

Stribet frakke: Mango 799,-

Læderjakke: H&M 399,-

Trenchcoat: H&M 499,-

Denim jakke: ENVII 700,-

Bomberjakke: H&M 399,-

Likes

Comments