Otumlad och fylld med massvis utav känslor och glädje och nya erfarenheter från Lights in Alingsås, aldrig kunde jag ana att det skulle sätta sådana avtryck i mig nu när det börjar sjunka in vad man egentligen varit med om under den här veckan, berättar mer snart. WOW, TACK Lights in Alingsås!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Lämnar en magisk helg i Stockholm bakom mig, skall visa bilder senare i veckan! 
Imorse njöt jag av frulle på balkongen tillsammans med Nymo, helt fantastiskt och helt sjukt att man kan göra det i September fortfarande, älskar det!
Saker att göra upp över öronen i skolan nu också men det är sjukt kul och jag är motiverad så det är väl en god kombo antar jag! Nu blir det grillkväll hos brorsan. Ha det! :)

Likes

Comments

​Godmorgon fellas! En hostig men taggad brutta sitter på bussen mot Estocolmo! Ikväll är det dags för konserternas konsert, Red Hot Chili Peppers! OM jag är taggad!? Har lyssnat på dom sen jag gick på mellanstadiet och att ikväll få gå på deras konsert är bara ren magi för mig! Men innan det väntas en go dag i sensommarvärmen med goda vänner och mycket god mat ;) Ha en fin helg vänner!

Likes

Comments

​Alright, så det må låta som jag är världens mest upptagnaste människa. Så är inte fallet men de senaste veckorna (månaden?) har varit sjukt hektiska med inspark, skola, flytt och har nu blivit megasjuk. Så jag lovar att kika in när allt lugnat ner sig lite. Må bäst darlings :*

Likes

Comments

​Att komma hem och hänga på sitt favvoställe med sina favvopersoner igen var igår ren lycka. Warpigs, ett bryggeri från Köpenhamn hade taptakeover på Duden och jag drack några riktiga godingar. 
Idag är det tentaplugga som gäller, känner att energin för detta är tillbaka och jag är pepp på år 2! :) Snart blir det lurre i solen (?) med min saknade pappis som jag inte träffat på nån vecka nu när man varit borta och allt. Ska bli så härligt att träffa honom igen! 

Likes

Comments

​En styck såhär nöjd är på hemmaplan igen efter livets två roligaste veckor med mina två favvisar. SÅ.HIMLA.NÖJD! 
Ska inom dagarna proppa bloggen full med massa bilder och även göra en tågluffarguide :) Hörs snart! :)

Likes

Comments

HEJ! Lovade ju att titta in och säga hej från luffen, så inte minst sagt dags nu? Vi är nu på vårt tredje stopp, ett snabbtitt Wien innan vi åker vidare till Ljubljana i Slovenien imonbitti. Vi kör fullt ös och det börjar komma ikapp. Somnar i fina parker hela tiden. Hoppas allt är bra med er! Vi hörs snart igen! Kramis

Likes

Comments

​Igår fyllde min bästa bästa pappa år. Vi firade med gott att dricka & äta. Alltid bäst stunder min familj. Oändligt mycket kärlek för mina personer <3

Laddar nu för att göra mina sista 6 arbetstimmar innan SEMESTER! Vid kl 20 ikväll rullar tåget mot Lund och imonbitti drar vi på TÅGLUFFFFFFF! Tagget är enormt! Ska försöka uppdatera lite här. Första stoppet blir Berlin. WOW!

Likes

Comments