Header
View tracker

Godmorgon på er! Efter en helg med göttehäng med vänner hos mig, jobb, bästishäng och plugg är jag nu redo för en ny vecka! Snart ska jag kila iväg på seminarie och sedan blir det projektarbete hela dagen. Men först, en slurp kaffe till. Ha en god dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Avverkat 12 timmars sömn innan med, 20-08. Helt otroligt! Tröttheten har kommit ikapp mig helt klart. Såhär vacker vart soluppgången från min balkong denna morgon. Längtar så tills vårens lite varmare morgnar när jag kan avnjuta långa frullar där! Sålänge får det bli i soffan framför Nymo, inte helt fel det heller! Ha en god dag. Jag ska krypa på det sista och ha seminarie i eftermiddag angående vår micro report. Spännande!

Likes

Comments

View tracker

Gosar mest runt i min nya favvejacka från Monki, både snygg & håller mig varm!

Från fredagens Galasittning som vart en riktig höjdarkväll med mina fantastiska vänner!

Kramfabriken förra lördagen!

För mig är det fars dag året runt, men förra söndagen firade vi massor utav pappor med smörgåsbord. MATKOMA!

Efter praktikintervju firade jag och vännerna med en kaffe och en snus på Swedish Match i Göteborg innan kvällsvandring med Sweco.

Morgonkaffe med bästa Lena en regning måndagsmorgon!

Prickade in sol och bästishäng i Göteborg för några veckor sen. PERF!

Lite av det senaste som hänt senaste månaden vid sidan av plugghavet. Många guldstunder!

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig, som man så vackert brukar säga! :) Detta är bara ett gäng bilder jag fotat under veckan vi spenderade workshopen Lights in Alingsås där vi skapade magi med ljus. Jag, My och ett par stycken till från världens alla hörn. Det var det häftigaste, mest utmanade och roligaste jag upplevt med ljus so far. Jag hade ett fantastiskt team med mig och två grymma workshopheads. Nu väntar en spännande utmaning efter jul, 6 veckor praktik i Göteborg! Jag kan inte vara mer nöjd med stället jag ska vara på och att jag får bo i favvestaden med min bästa vän! :)

Likes

Comments

Hej! Detta är nog min rörigaste höst i mannaminne. Skolan rullar på i ca 200 % och jag ligger efter med alla roligheter som går om vartannat att visa för er. Står just nu mitt uppe i praktiksökande, två stora projekt och har precis skrivit en tenta. Mycket skola alltså. Börjar även få ordning på läggan efter mycket om och men, bilder från den kommer också. Hoppas ni mår bäst hjärtan!

Likes

Comments

Otumlad och fylld med massvis utav känslor och glädje och nya erfarenheter från Lights in Alingsås, aldrig kunde jag ana att det skulle sätta sådana avtryck i mig nu när det börjar sjunka in vad man egentligen varit med om under den här veckan, berättar mer snart. WOW, TACK Lights in Alingsås!

Likes

Comments

​Lämnar en magisk helg i Stockholm bakom mig, skall visa bilder senare i veckan! 
Imorse njöt jag av frulle på balkongen tillsammans med Nymo, helt fantastiskt och helt sjukt att man kan göra det i September fortfarande, älskar det!
Saker att göra upp över öronen i skolan nu också men det är sjukt kul och jag är motiverad så det är väl en god kombo antar jag! Nu blir det grillkväll hos brorsan. Ha det! :)

Likes

Comments