JAG ÄR KLAAAAAR! Nu är sista tentan skriven och sista inlämningen gjord! Vilken jävla höst jag grejat. Det är sjukt! Nu ska det firas med lunch med klassen och en öl ikväll. Mumma!

Vill även droppa en liten hint av en nyhet, efter nyår drar jag igång en ny blogg. Satsar högre, mer uppdateringar och resan mot ljusdesigner. Lämnar åren med denna bloggen öppen med massa goa minnen, men känner att det är dags med en ny fräsch start. Mer om det senare! PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte dra igenom året lite snabbt och visa lite gobitar ur telefonen. Det har varit mitt bästa år i livet hittills, UTAN TVEKAN. Det har innehållit precis allt, både skratt, tårar, sorg, glädje, och i princip allt däremellan. Detta året har format mig som individ på många stadier och jag har samlat på mig en massvis med erfarenheter i ryggsäcken samt utvecklas mycket som person. Här är ett gäng bilder från första delen av året. hängde mycket i Göteborg hos bästisen, firade in året med bästisar, var i Köpenhamn på studieresa, Light+Buidling i Frankfurt och många roliga festligheter.


Med våren kom årets första semesterresa, till Val Thorens med min bäste Elin samt världens göttigaste gäng. VILKEN VECKA vi hade. Allt var bara helt underbart, umgänget, maten, skidåkningen, vädret. Ja ALLT! På hemmaplanet fortaste plugget och många trevliga ölhängsstunder. Vi hade även nedräkning 100 dagar till insparken!


Våren gick snabbt, och den gick över till sommar och då åkte jag och mitt bäste gäng till Marbella och levde livets glada dagar i Sebbes hus i 10 dagar. Därpå följde min bästa sommar hittills med många soliga minnen även om regnet föll hårt mot backen nästan varje dag. Spenderade mycket tid i Göteborg, firade midsommar med mina bästisar på Brännö, årets sommarfest med 90-talstema, goa lediga dagar, Coldplay i Stockholm, insparken som var ca det roligaste jag gjort och sist men inte minst; TÅGLUFFEN på 16 dagar där vi upptäckte stora delar av Europa, ska lätt tågluffa igen. Det var så himla kul sätt att resa på och man hann se otroligt mycket på kort tid. Won väldigt fin tid jag alltid kommer minnas!


Därpå följde hösten som kickade igång med Red hot chili peppers i huvudstaden med ett gött gäng. Bandet jag väntat halva livet på att få se live och ojoj vilken upplevelse det var. Där stod vi och sjöng till alla favvolåtar och bara njöt. Mer Göteborgshäng hos bästisen, sena kvällar och nätter med projektarbete och nattlborationer, ölevent, akaonsdagar, jag har fått mitt förstahandskontrakt på finaste lägenheten och många andra goda ting. Och det är där jag är nu jag är, sista veckorna på december, om en vecka är det över med skola för detta år. Skolan har också betytt mycket under detta året, speciellt år 2. Mer förståelse kring det jag sysslar med och intresset växer för var dag. Nu väntar ett 2017 som kickar igång med 6 veckor praktik i älskade Göteborg, jag är taggad till tänderna. Det ska bli spännande att se vad 2017 har att erbjuda, men ett stort TACK till 2016, vilket år! För bra för att vara sant! Och en extra tanke skickar jag till farfar som avslutande ord, vi saknar dig <3

Likes

Comments

Godmorgon på er! Vad passar väl inte bättre än med en toaselfie från skolan när det är all sin tid man spenderar där? Skämt o sido! Nu drar sista skolveckan för denna termin och ett bra tag framöver igång. Det är så sjukt! Tyckte nyss jag stod i ovven på insparken och nu är det redan jul. Tiden går fort när man har roligt, som de brukar säga. Denna vecka ska allt färdigställas? Projekt ska redovisas mot kund, kompletteringar ska bli klara och det ska tentapluggas. Men om 1 vecka är det över. Puuh! Blir sena nätter denna vecka. Hoppas ni mår bra och har fått lite julstämning. Kramis!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Efter en helg med göttehäng med vänner hos mig, jobb, bästishäng och plugg är jag nu redo för en ny vecka! Snart ska jag kila iväg på seminarie och sedan blir det projektarbete hela dagen. Men först, en slurp kaffe till. Ha en god dag :)

Likes

Comments

Godmorgon på er! Avverkat 12 timmars sömn innan med, 20-08. Helt otroligt! Tröttheten har kommit ikapp mig helt klart. Såhär vacker vart soluppgången från min balkong denna morgon. Längtar så tills vårens lite varmare morgnar när jag kan avnjuta långa frullar där! Sålänge får det bli i soffan framför Nymo, inte helt fel det heller! Ha en god dag. Jag ska krypa på det sista och ha seminarie i eftermiddag angående vår micro report. Spännande!

Likes

Comments

Gosar mest runt i min nya favvejacka från Monki, både snygg & håller mig varm!

Från fredagens Galasittning som vart en riktig höjdarkväll med mina fantastiska vänner!

Kramfabriken förra lördagen!

För mig är det fars dag året runt, men förra söndagen firade vi massor utav pappor med smörgåsbord. MATKOMA!

Efter praktikintervju firade jag och vännerna med en kaffe och en snus på Swedish Match i Göteborg innan kvällsvandring med Sweco.

Morgonkaffe med bästa Lena en regning måndagsmorgon!

Prickade in sol och bästishäng i Göteborg för några veckor sen. PERF!

Lite av det senaste som hänt senaste månaden vid sidan av plugghavet. Många guldstunder!

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig, som man så vackert brukar säga! :) Detta är bara ett gäng bilder jag fotat under veckan vi spenderade workshopen Lights in Alingsås där vi skapade magi med ljus. Jag, My och ett par stycken till från världens alla hörn. Det var det häftigaste, mest utmanade och roligaste jag upplevt med ljus so far. Jag hade ett fantastiskt team med mig och två grymma workshopheads. Nu väntar en spännande utmaning efter jul, 6 veckor praktik i Göteborg! Jag kan inte vara mer nöjd med stället jag ska vara på och att jag får bo i favvestaden med min bästa vän! :)

Likes

Comments