Hej hej !

Idag har jag suttit vid datorn i stort sätt hela dagen, har sökt jobb lite här och var. I andra orter till och med. Tanken är väl att jag ska stanna i Norrland men ibland måste man kanske flytta för att få möjlighet att jobba. Sen har jag tvättat och lagat mat, ska snart bege mig till jobbet. Så idag har jag gjort nytta kan man säga. Ska bli skönt att jobba kväll, komma ut och träffa människor.

Imorgon ska jag plugga tror jag, har inte fått några uppgifter ännu men tror de kommer imorgon, de var faktiskt redan förra veckan jag och mina lärare föreslog distans eftersom jag av personliga skäl inte vill vistas i skolan just nu, sen är jag faktiskt duktig på att plugga på min egna hand så det ska nog gå bra! Då kan jag kombinera skolan med kanske det nya jobbet med, hopppass!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej det var ett tag sedan, Tänkte börja småblogga lite nu när jag inte har så väldans mycket för mig fast jag samtidigt har väldigt mycket på gång ändå..  Håller på att ta körkort bland annat, hade skrivning & uppkörning före jul men misslyckades med 49 av 52, hur less? uppkörningen var de högerregels fel säger vi.

Men har nya prov v.6 så då ska de smälla och jag ska klara det så är det bara! 

pluggar gör jag med , på distans, håller fortfarande på att plugga upp mina gymnasiebetyg och mitt drömjobb är typ psykolog eller kurator, antingen det eller plugga vidare till undersköterska. Sen jobbar jag lite på ICA med ibland. 

Kommer skriva mycket vad som händer i min vardag och i mitt liv. Allt och ingenting typ.Likes

Comments