Käre värld, vad vet man egentligen. Nu ligger jag här i mitt kollektiv och kikar tillbaka på det jag skrivit för både 1 och 2 år sen och tänker precis som en annan gammal kärring hade gjort ”oj vad fort tiden går”. Det är kanske så man får lite perspektiv.

Jag tänker ofta att jag behöver lite perspektiv på saker och ting. Jag är liksom fast i något slags invant instagram-vänligt tankesätt. Det är inget fel med det, men jag är lite orolig över att jag ska tappa min egen uppfattning om saker om jag inte har lite perspektiv.


Exempel

Jag vet att om man semestrar så har man det lugnt och skönt och sådär fruktansvärt mysigt. Sitter i en soffa, tar ett glas vin, har sådär härligt nyrakade ben och känner mig sådär härlig och spontan.

Det är det perspektivet jag har av semestrar, för det så jag brukar ha det då. Därför hade det varit sjukt bra om jag bara kunde åka på värsta äventyrssemestern med bergsklättring och djungel-vandring med risk för att träffa på farliga ormar och andra adrenalin-påverkande saker. Liksom ett annat perspektiv på semester.

Å andra sidan så har jag ju en liten inblick i hur de här lite mer spännande resorna och semestrarna brukar se ut, mycket tack vara insta. Det är väl det enda annorlunda perspektivet jag har. Men det är svårt med det här med perspektiv från bilder. Eller jag vet inte. Men jag har hört något om att man ska ut i samhället också och samla på sig intryck för att få en bild av verkligheten.

Hör kommer en bild från en såndär härlig semester med tjejerna i Varberg. Den var sådär härligt perfekt faktisk, men idag pratade vi om att ta en ride längs Götakanal eller något i den förpensionärliga stilen. Sånna är vi ❤️ ha det trevligt så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något som många vill vara är en bra förebild. Det finns vissa som till och med påstår att man måste vara si eller så för att faktiskt vara en bra sådan också. Detta med att det finns vissa riktlinjer för hur en bra förebild ska vara, det kan jag hålla med om. Man kanske inte ska göra saker som är sjukt farliga för hälsan eller vara elak, för det tror jag att vi alla kan vara överens om att ingen skulle se upp till ett sådant beteende. Men jösses, ingen kan väl ändå bestämma vem som är en bra förebild eller inte? Detta påstår jag med hjälp av två enkla argument. 1. alla är olika, bra för mig kan vara dåligt för dig. 2. ingen är perfekt så de bra sidorna är ändå det som avgör inom vilket område man är en bra förebild i.

So, why are you saying this Friday? jo, jag har sjukt olika förebilder. Dessa är förebilder inom olika områden, och jag vill bara uppmärksamma dem idag. Dessa personer är människor som ligger mig varm om hjärtat och som alltid har en sängplats i mitt hem hur litet det än är vid aktuellt tillfälle och hur mycket eller hur lite det än krisar.

Likes

Comments

​Jo jo, det händer väl saker hela tiden. Jag har nog börjat med den här grejen; en uppdatering per år. I år så har det viktigaste varit studenten, så här har ni några färska och fina studentbilder som jag tycker oerhört mycket om. På måndag är det dags för det absolut sista som har något med min gymnasietid att göra nämligen studentresa. HERREGUD vad trevligt det ska bli. Sunny beach bjuder förhoppningsvis på SOL och BAD och kanske en öl eller två. 

Då kan man ju undra.... Varför uppdaterar jag ens efter så här lång tid????????? Jo, för det är så sjukt kul för mig att kolla tillbaka och minnas och ja... Det är bara najs helt enkelt. Varsågod Frida för en update! Tack så mycket!

Likes

Comments

​Detta var faktiskt en av de vackraste himlar jag har sett. Direkt efter träningen i torsdags åkte jag hem och hämtade kameran och åkte sedan vidare till Vattnäs för att ta dessa bilder. Jag var nära på att tappa hakan när jag stod där vid vattnet och gjorde mitt bästa för att göra det jag faktiskt såg rättvisa genom bilderna. Dock var det väldigt svårt, men detta var iallafall resultatet av min pnikaktiga körning till vattnäs för att hinna fota innan färgen försvann.

Likes

Comments

​Haha, jag har börjat köpa blommor till alla som bjuder på fest. Vad har hänt, är jag hundra år eller? Grejen är den att det är så himla fint, så jag kan verkligen inte låta bli hehe. Denna fick Tilda ikväll. Viktigt att tillägga är kanske att hon inte fyller år ikväll utan hade födelsedagen tidigare i veckan. Men fira, det gör man på helgen🙌

Likes

Comments

Idag är det en sådan dag då man har lite av varje för sig. Dagens planer är att dra hem till Lina lite senare för att göra en hemlis om vi hinner (och ojojoj vad spännande det kommer bli 😏). Sedan ska vi till Tilda med en hel drös tjejer och käka pizza och fira hennes 18-årsdag lite. De som inte har matcher och grejer imorgon ska på strand, men eftersom det vankas seriepremiär för min del imorgon blir det inget strand för mig. Så vad har jag gjort idag fram tills nu?

​Jag mamma och pappa har varit i Mora och fixat sulor och lite annat smått och gott, och i väntan på min syster Kajsa och hennes kille Andreas gick vi in i kyrkan en sväng. Jag är en riktig kyrknörd och smyger in i kyrkan då och då och tänder ett ljus eller något, så det var kul med lite sällskap denna gång 😄 Sedan fikande hela gänget på Café Zorn, vilket jag även gjorde igår också fast då med Lina. Go början på dan, och hoppas på en go avslutning också. Puss och kram 💗

Likes

Comments

En av sommarens höjdpunkter var lätt min mosters 50-års fest. Just nu är hon i Paris på en resa hon fick i present. En resa där hon ska få se på Moulin Rouge som även var temat på hennes fest.

Det var fullt med hattar, stora kjolar och välsittande flugor. Det bästa av allt var att alla bjöd på sig själva och verkligen hade gått in för detta.

Likes

Comments

Gjorde nyss ett litet snabbhetspass i flykt från plugget. På vägen till backen hittade jag dessa pratglada sötnosar. Hur töntig känner man sig inte när man står och försöker prata med ett gäng får då de svarar på mina frågor med ett högt och ljudligt "Bäääää". Men ändå, bästa vännerna i byn 💘

Denna dag har inte innehållit så många överraskningar, en helt vanlig onsdag med andra ord. Morgondagen kommer bjuda på innebandyträningar och en kortkort skoldag. Sjukt skönt! puss och godnatt.

Likes

Comments

​Det har hänt så himla mycket sen sist jag höll till här 😄 Våren och sommaren har sprungit förbi, och jag har knappt hunnit med att njuta. Jag har gått från blek till brun och sedan blek igen. Såååååååååååå, det jag vill göra nu är att börja om ännu en gång hehe. Jag hoppas jag lyckas och jag hoppas någon vill hänga med på min resa 😄

Likes

Comments

Jag har varit så många olika personer. Jag har varit glad, jag har varit ledsen, jag har varit galen, jag har varit kär, jag har varit dum, jag har varit snäll. Jag har varit allt. Bilden ovanför är tagen för 4 år sedan. En 14-årig tjej är det vad ni ser. En 14-årig tjej som gjorde sitt bästa för alla. Som vägrade vara någon annan. Det är samma tjej som sitter och skriver detta idag. Samma tjej med ett annat innehåll. Jag gör fortfarande mitt bästa för alla, jag försöker allt jag kan. Men jag innehåller så många fler minnen, så många fler erfarenheter. Och jag innehåller även så många fler människor. Min största rädsla är att glömma alla dessa människor, minnen och erfarenheter. Mitt hjärta har funnits i många personers händer, och fortfarande har alla dessa personer en del av mitt hjärta. Jag har aldrig varit såhär delad som jag är idag, och ändå känner jag mig så fullkomligt hel. Kanske låter det flummigt, men jag menar det jag säger. Ingen har hatat mig så mycket som jag själv, men lika mycket som jag hatat mig själv av olika anledningar, lika mycket kärlek bär jag inom mig just nu.  Idag vet jag att jag att jag är en fantastisk människa, det tog lång tid, men jag vet det nu. Det är lätt att glömma, men jag kommer alltid tillbaka. Kanske kommer ingen förstå detta, kanske kommer ingen relatera till detta. Men meningen är inte att någon ska förstå, meningen är att alla ska veta att jag lever och lär och det är vad jag bryr mig om nu.

Likes

Comments