Header

Godmorgon! Här i Thailand är klockan 11. Vi kom precis upp från frukostbuffén. Nu tänkte vi snart gå ner till poolen och sola några timmar innan vi ska ta en taxi in till Bangkok. Dem sa att det skulle ta 20 minuter in till centrum, vi verkar bo lite utanför.

Igårkväll åt vi kvällsmat på våning 38, Zoom sky bar rättare sagt. Utsikten där uppe är magisk. Restaurangen är i 360 grader, vilket är häftigt. Vi har verkligen sett fram emot att äta där uppe, och vi blev inte besvikna om man säger så. Ikväll när vi ska in till Bangkok ska vi gå till en annan sky bar, som ska vara lika häftig som denna.


Jag hade bara med mig ett objektiv som är väldigt inzoomat, så fick inga översiktsbilder. Lånade två bild från Google här nedanför, så ni förstår hur restaurangen ser ut.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På våning 37 är det en jättemysig bar, vi var där tidigare ikväll en kort stund, men jag vill verkligen dit igen, så himla fin utsikt över Bangkok. Det är verkligen lugnt och tyst där uppe, inga trafikljud eller annat som brukar störa.


Likes

Comments

Här är lite bilder från vårt hotellrum på 19e våningen. Det är verkligen ett jättefint hotel! Imorgon tänkte vi kolla runt här, lägga oss vid poolen som vi tyvärr inte har hunnit med ännu och för att inte tala om hotellfrukosten som vi båda ser fram emot väldigt mycket.


Likes

Comments

Klockan 10-11 åkte vi ner mot flygplatsen. Vi stannade i Malmö för att äta lunch. Mamma var så snäll och skjutsade ner oss till Kastrup. Vi åkte många timmar innan flyget skulle gå, men ändå slutade det med att vi fick springa för att checka in väskorna i sista sekund. Fick snabbt krama om mamma och sen stressa vidare till gaten. 11 timmar senare var vi framme på Bangkoks flygplats.


Vi landade runt 7 på morgonen, så det var några timmar innan vi fick checka in på hotellet. Vi tittade runt lite och åt frukost så länge. När vi väl fick checka in gick vi upp och la oss direkt och sov i några timmar. Nu har vi vaknat och ska gå och leta upp något ställe med massage. Efter det blir det kvällsmat på hotellets sky bar, som var anledningen till att vi valde det här hotellet. Bilder på hotellet och skybaren kommer senare idag! Lägger upp mycket bilder på Snapchat också, heter fridasusanne där.


Likes

Comments

Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi åker. Väskan är snart färdigpackad, vilket är lite förvånande eftersom att jag alltid brukar packa kvällen/natten innan. Kan ha att göra med att jag har varit sjukskriven i ett halvår och har lite tid över om man säger så. Jag har köpt en liten dator som ska med på resan, för att underlätta med bilder och filmer från kamerorna.

Nu är det mesta köpt och fixat, så nu börjar jag äntligen att längta lite också. Det har varit så mycket annat på sistone som jag varit orolig över så jag har inte känt någon längtan alls, men nu så.

Likes

Comments