Utbytesstudent 2016/17 Frida Sundström

Utbytesstudent Abilene, Texas 2016/17

Efter USA

På fredag började jag med att åka hem och packade upp lite, umgicks med min familj och sedan fick jag skjuts till min bästa kompis för att överraska henne. Hon hade ju ingen aning om att jag var hemma så knackade på hennes ytterdörr och sedan gick jag in i huset och hörde hur hon ropade "kom in". Jag svarade inte och typ sprang upp för hennes trapp till hennes rum och ba hejhej. Det slutade med kram och gråt kalas, alltså en lyckad surprise!

Efter det åkte jag hem igen och är smörgåstårta och semlor (!!) med familjen och after that kom min andra bästa kompis hem till mig och stannade ett tag. Nästan alla mina vänner åkte på studentresa på lördagen så hann bara träffa dom två på fredagen, but its Okay. Somnade sedan omkring 7 på kvällen och vaknade igen klockan 1 på natten. Låg vaken till ungefär 5 på morgonen och där emellan hann jag äta frukost och FaceTimea med min Texas familj. Att äta frukost var verkligen konstigt, kändes verkligen så konstigt att gå och rota runt i någon annans kök, fast det är mitt eget kök.. iallafall lyckades jag somna efter det och sov till ungefär 1 när mamma kom och slet upp mig ur sängen.

På lördag gjorde vi inte så mycket, tog en biltur och jag tog en nap. På söndag fram mot kvällen kom en annan kompis och hämtade upp mig och vi åkte mot stan för att köpa lite snacks och sedan åkte vi hem till henne och där berättade jag för henne och hennes föräldrar om mina upplevelser i Texas.

Idag åkte jag och min lillasyster in till stan för lite shopping och lunch tillsammans. Inatt låg jag vaken mellan 1-06 så fick bara några få timmars sömn så känner att jag inte har någon energi kvar..

Detta med att vända på dygnet är så svårt, delvis för att jag inte vill! Jag vill inte vända på dygnet för det är ytligare ett bevis på att mitt år är över och det är nog jobbigt redan nu.
Har ju gjort en ny bloggkategori "efter USA" och ändrade min instagram bio from "sweede in Texas"..

Jag känner mig lite lost faktiskt, vem är jag? Vad gör jag här? Jag vill ju vara i Texas.. oh Well antar det blir bättre med tiden men just nu är det skitjobbigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments